Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Για την prp πολλοί είναι υπέρ και άλλοι λένε δε κάνει τπτ. Δεν έχω καταλήξει τελικά τι ισχύει. Είναι ανάλογα τον γιατρό. Στο λέω γιατί κ εγώ το σκέφτομαι. Θύμισε μου σε ποιο γιατρό είσαι.

Στον χριστοφοριδη Θεσσαλονίκη, μ είπε θα ελέγξει τον φάκελο και θα με πει ,για να ενισχύσουμε το ενδομητριο ... τι να πω δεν ξέρω 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Κορίτσια καλησπέρα!!!! Δε σας ξέχασα απλά δεν μπορώ πλέον να μπαίνω απο τη δουλειά και στο σπίτι βρίσκομαι σε κατάσταση πανκκου καθώς το Σάββατο μετακομίζουμε στο σπιτάκι μας επιτέλους!!!!!

Ιουλιάννα, ένα κουράγιο θα το κάνουμε μαζί :)

Κατέβασα και μία εφαρμογή για να βλέπω το σύνολο των θερμίδων που καταναλώνω. Ελπίζω να με βοηθήσει.

mkcm, καλή μετακόμιση! Με το καλό! Η συντήρηση πώς πάει; έχεις κάποιο μυστικό να μας πεις;

καλημερα !!!! καλη μετακομιση mkcm !!!! με το καλο να πατε στο σπιτακι σας, να μας πεις κ εντυπωσεις πως θα το παρει η μικρη που ειναι και μεγαλυτερη και καταλαβαινει!!

ιουλιανα 8 κιλα = 8 κουραγια εγω χρειαζομαι !!:rolleyes:

η ζυγαρια δεν κατεβαινει, ομως ορισμενες φορες, νιωθω οτι εχω χασει. ή μηπως συνηθισα τον εαυτο μου ετσι?!!! μαλλον το δευτερο!!

Καλημέρα!

mkcm καλό κουράγιο με τη μετακόμιση!

Ιοιο σου είναι εύκολο να μας βάλεις το λινκ με την εφαρμογή μήπως και..........

gmnth κανω αυτό που κανεις και εσυ, 2-3 μερες διαιτα και μετα χαλαρωνω και αντε παλι από την αρχη! και εχω παρατηρήσει ότι ετσι ανοιγει και το στομαχι και κανω μια τρυπα στο νερο !!

kRl9p2.png kRl9p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

mkcm καλό κουράγιο με τη μετακόμιση!

Ιοιο σου είναι εύκολο να μας βάλεις το λινκ με την εφαρμογή μήπως και..........

gmnth κανω αυτό που κανεις και εσυ, 2-3 μερες διαιτα και μετα χαλαρωνω και αντε παλι από την αρχη! και εχω παρατηρήσει ότι ετσι ανοιγει και το στομαχι και κανω μια τρυπα στο νερο !!

Καλημέρα, MyNetDiary λέγεται η εφαρμογή, είναι για κινητά.

κορίτσια, ένα κουράγιο μέχρι τις γιορτές! Μετά βλέπουμε :)

καλημερα!! αστα εμενα με εδειξε μισο κιλο παραπανω, και να πω οτι εφαγα, με βραστα ειμαι. ας ελπισουμε οτι ειναι απο τη περιοδο, η οποια δεν βλεπω να ερχεται, περασαν οι πονοι περιοδου.και ειμαι στις 34 μερες. αρα παμε παλι τον αλλο μηνα.

Καλημέρα!

Καλά είμαι σχετικά αλλά όλο αυτό με αποσυντόνισε από τη δίαιτα ρε κορίτσια.Μετα τη μέρα που έφαγα μέχρι σκασμου έκανα τη δίαιτα μια βδομάδα κανονικα.Καποια στιγμή έφαγα κάτι που πήρα για τη μικρή και δεν το έτρωγε και μετά αυτό ήταν.4 μέρες γουρουνιαζω χωρίς καλή προπροοπτική.Καθε μέρα ξυπνάω και ξεκινάω με τη διαιτα κανονικά και το μεσημέρι ή το απόγευμα τρώω βλακειες :roll: Προφανώς και δεν με ενδιαφέρει η δίαιτα πλέον βέβαια μετά δε θα χωράω στα ρουχα μου και θα κλαιγομαι...

Πιστεύω από σήμερα να μαζευτώ γτ με πάει πίσω όλο αυτό και χωρίς λόγο.Ελπιζω μα κάνω την αρχή σήμερα.Μια μέρα να πάει καλά θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες. Άλλωστε 2 βδομαδες έμειναν μόνο. Μέσα σε γιορτές εγώ έχω δηλώσει ότι δίαιτα δεν κάνω θα μπω σε συντήρηση.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Κορίτσια έχω εξαφανιστεί το ξέρω, αλλά αφενός στη δουλειά δεν μπορώ πλέον να μπαίνω και στο σπίτι δεν προλαβαίνω. Αύριο είναι η μετακόμιση κιόλας έχω και μέσα στο σ/κ πολύ δουλειά να δω τι θα πρωτοκανω. Όσο για γη συντήρησης... Δεν έχω μπει ακόμα. Μπορεί να γύρισα φουσκωμένη από Παρίσι αλλά με το τρέξιμο των τελευταίων ημερών και το άγχος έφτασα αισίως τα 49,5 κιλά!!!!! Τουλάχιστον θα με παίρνει τα Χριστούγεννα να γουρουνιασω χωρίς τύψεις...

Διαφημίσεις

Mkcm, συγχαρητήρια! ξεπέρασες κάθε προσδοκία! Πόσα κιλά συνολικά και πόσο χρόνο σου πήρε να τα χάσεις;

Gmnth, σε καταλαβαίνω, μια από τα ίδια με την περίοδο, κπ στιγμή θα έρθει ξανά και θα ξεφουσκώσουμε!!!!

Cacao, κι εγώ έχω την κακή συνήθεια να ξεσπάω στο φαγητό. .. Συνέχισε την προσπάθεια και θα τα χάσεις!

Mkcm ζεις, εσύ μας οδηγείς!Κορίτσια εγώ έχω 1 τεράστιο θέμα.Όλη την εβδομάδα προσέχω και η ζυγαριά κατεβαίνει λίγο λίγο και το Σ/Κ τα χαλάω και τα κάνω και χειρότερααααα.Δεν παλεύεται, πρέπει να κάνω κάτι δραστικό,είμαι λίγο απογοητευμένη.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Mkcm ζεις, εσύ μας οδηγείς!Κορίτσια εγώ έχω 1 τεράστιο θέμα.Όλη την εβδομάδα προσέχω και η ζυγαριά κατεβαίνει λίγο λίγο και το Σ/Κ τα χαλάω και τα κάνω και χειρότερααααα.Δεν παλεύεται, πρέπει να κάνω κάτι δραστικό,είμαι λίγο απογοητευμένη.....

καλημέρα κόρες και καλή εβδομάδα

Πηνελόπη μου, την λύση την ξέρεις, όλες την ξέρουμε δηλαδή

προσοχή μεγάλη τα ΣΚ!!!!

ας είναι η ατασθαλία μόνο μία μέρα π.χ. την Κυριακή ή μόνο το Σάββατο

όχι και τις δύο μέρες και όχι ψωμί και γλυκά

κάνεις και κάνουμε γενικά δηλαδή, τόσο αγώνα όλη την εβδομάδα είναι κρίμα

το ΣΚ να του δίνουμε μία και να τα χαλάμε όλα.

υπομονή και επιμονή

η απογοήτευση δεν ωφελεί

και κάτι που διάβασα εχθές:

το γεγονός ότι αποτυχαίνεις σημαίνει ότι προσπαθείς!!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλημέρα κορίτσια. Μπαίνω σφαίρα!

Λοιπόν, μου πήρε να χάσω τα κιλά 4,5 χρόνια. Δεν έχασα ποτέ τα κιλά της πρώτης εγκυμοσύνης και στη συνέχεια μαζεύτηκαν κι αυτά τις δεύτερης. Από πέρσυ το Σεπτέμβρη που είχα καβατζώσει τα 68 ή 70 δε θυμάμαι άρχισα να το παλεύω, χαλαρά όμως. Ουσιαστικά από πέρσυ το Σεπτέμβρη μέχρι και το καλοκαίρι 2 βδομάδες έκανα δίαιτα κι έχανα και μετά 2 μήνες ξεκοιλιαζόμουν. Ευτυχώς παίρνω δύσκολα και δεν τα ξαναέπαιρνα.

Από το καλοκαίρι και μετά άρχισα μια πιο φιλίτιμη προσπάθεια (ήμουν νομίζω στα 62 κιλά, δε θυμάμαι καλά). Νομίζω, πως αυτό που βοήθησε ουσιαστικά ήταν ότι ο μικρός πλέον θηλάζει λιγότερο (πίνει δηλαδή παράλληλα με το θηλασμό και φρέσκο γάλα). Και στη μεγάλη μου είδα τεράστια διαφορά μόλις αποθήλασα....Δηλαδή ουσιαστικά μαζεμένη απώλεια είδα τον Οκτώβρη και το Νοέμβρη.

Καλή συνέχεια σε όλες.... Από σήμερα θα ξεκινήσω να τρώω λίγο παραπάνω, γιατί η ζυγαριά έγραψε 49, νούμερο εξαιρετικά χαμηλό για μένα!!!!!

Φιλάκια πολλά

Κατερίνα, τί ωραίο, το γεγονός ότι αποτυχαίνεις σημαίνει ότι προσπαθείς! !!!!

Πηνελόπη, υπομονή και επιμονή! κι εγώ προσπαθώ το ΣΚ να ξεφεύγω μόνο μία μέρα μόνο σε ένα γεύμα.

Πάντως, εμένα το μόνο πρόβλημα που μου δημιούργησε ο θηλασμός ήταν ότι είχα όρεξη. Μετά που αδιαθέτησα ομαλοποιήθηκε και αυτό. πλέον χάνω κιλά και οι θερμίδες μου είναι 1800-2000. Ζυγίστηκα σήμερα και ήμουν 63,1. Ελπίζω μέσα ατη βδομάδα να δω το πολυπόθητο 2 :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...