Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια!!

Κατερίνα κ από εμένα καθυστερημένα χρόνια πολλά!!!!

το δικό μου σκ πήγε καλά διατροφικά σε σχέση με άλλες φορές. Το Σάββατο που είχαμε φίλους κ ψήσαμε η μόνη ατασταλία ήταν ότι έφαγα τζατζίκι κ όλη την κυριακή δεν μπορούσα να συνέλθω από το στομάχι μου...

ρε κορίτσια, τι τρώτε για πρωινό? αποφεύγω τα γαλακτοκομικά κ χωρίς ψωμί, φρυγανιά ή κάτι σε υδατάνθρακα δεν μπορώ να σκεφτώ για πρωινό.

Μπράβο! Μπράβο!

Το δικό μου πρωινό δεν θα σε βοηθήσει μάλλον. Ή γάλα με δημητριακά ή γάλα και ψωμί με μέλι και ταχίνι. Βέβαια το γάλα μπορείς να το αντικαταστήσεις με χυμό ή τσάι.

Η δική μου ζυγαριά μάλλον χάλασε, μετα από τόσα γλυκά ήμουν 63,6! Απίστευτο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Κορίτσια καλημέρα!Χάθηκα λίγο γιατί είχα τρεξιματάκια, όλα καλά όμως!

Μkcm χάρηκα πολύ που έστω μία κοπέλα από την παρέα πήγε ταξιδάκι και μάλιστα Παρίσιιι!

Κατερίνα, χρόνια πολλά για τη γιορτή σου και εύχομαι στην επόμενη γιορτή σου να είσαι όσο αδυνατούλα θέλεις!

Cacao, λυπάμαι πραγματικά για την απώλειά σου!Έχω κι εγώ γατούλη και δε θέλω να το σκέφτομαι καθόλου.Ελπίζω να νιώθεις κάπως καλύτερα τώρα!

Και σε όλα τα κορίτσια καλή εβδομάδα, διαιτητικά έχω στρωθεί τώρα γιατί είχα κάτι θεματάκια κι εγώ και το τελευταίο που με ένοιαζε ήταν η δίαιτα!

Πολλά φιλάκια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kαλημέρα κορίτσια!Ξεκινάω με ένα διατροφικό ερώτημα:

Τι τρώτε για κολατσιό στη δουλειά?

και

Το γάλα με δημητριακά είναι καλό πρωινό ή όχι επειδή περιέχει πολλή ζάχαρη?

Ε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kαλημέρα κορίτσια!Ξεκινάω με ένα διατροφικό ερώτημα:

Τι τρώτε για κολατσιό στη δουλειά?

και

Το γάλα με δημητριακά είναι καλό πρωινό ή όχι επειδή περιέχει πολλή ζάχαρη?

Ε?

Καλημέρα! Εξαρτάται από τα δημητριακά. Προτιμώ τη βρώμη και αν έχω όρεξη προσθέτω αποξηραμένα φρούτα μόνη μου.

Όσο για το κολατσιό στη δουλειά, δεν μπορώ να βοηθήσω.

Κορίτσια, μου έχουν μείνει 3,5 κιλά και με έπιασε άγχος. Αυτά τα κιλά μου φαίνονται τα πιο δύσκολα. Τις τελευταίες δύο βδομάδες έχασα μόνο 800 γραμ. Συνολικά, ούτε κιλό.

Ioio ευχαριστώ για την απάντηση!Ναι, έχεις δίκιο γιατί τα Kellogs πχ. μου φαίνονται πολύ επεξεργασμένα! 3,5 κιλά είναι ακόμη πού θα πάει?Θα φύγουν!

Απλά αυτό που έχουμε ξαναπεί εδώ μέσα: Η δίαιτα είναι μαραθώνιος όχι σπριντ.

Εγώ απλά προσπαθώ να μπω σε 1 καλούπι διατροφής....

Όταν πω δε θα φάω τίποτα το βράδυ και τρώω τελικά και τρώω περισσότερο το μεσημέρι ασυναίσθητα.....

Όταν πω το βράδυ θα τρώω σαλάτες, τελικά βαριέμαι να τις ετοιμάσω, μου φαίνονται και παγωμένες ειδικά τώρα το χειμώνα και πάλι καταλήγω να τρώω πιο πολύ από το μεσημέρι.....

Τώρα λέω να τρώω το βράδυ πχ 3 πιρουνιές από το μεσημεριανό φαγητό έτσι ώστε να μη νιώθω ότι θα μείνω νηστική από το μεσημέρι και το βράδυ να μην έχω δικαιολογία να τρώω βλακείες αλλά κάτι λίγο....

Για να δούμε......

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

I....... Η δίαιτα είναι μαραθώνιος όχι σπριντ.......

συμφωνώωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!

καλημέρα κόρες

mkcm, Πηνελόπη και Ioio σας ευχαριστώ πολύ κι εσάς για τις ευχές σας. Να είστε πάντα καλά και πάντα αδύνατες και όχι αδύναμες!!!!!!!!!!!

Πηνελόπη: τοστ και γιαούρτι με δύο φρυγανιές (για την δουλειά) ή τοστ και δύο φρούτα.

Ioio είναι πολύ καλά 800 σε δύο εβδομάδες!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Κορίτσια, ευχαριστώ για τη συμπαράσταση! Πηνελόπη, θα το θυμάμαι αυτό για το μαραθώνιο!

Κατερίνα, έχεις δίκιο, άν καταφέρω να χάνω 1,5 κιλό σε ένα μήνα είναι μια χαρά. Ελπίζω να μην πέσει ο ρυθμός μόνο.

καλησπέρα κορίτσια!!

την κυριακη ευτυχως όλα πηγαν πολύ καλα!!νιώθω σα να μου εφυγε ένα βαρος που ξεμπερδεψα και με τη βαφτιση!

Την Τεταρτη δε ζυγιζομαι, το δηλωνω από τωρα, εφαγα ένα σκασμο γλυκα!!Περισσεψαν αρκετα και ηταν σκετος πειρασμος!! τωρα όμως τελος και για σιγουρια τα μοιρασα στη γειτονια!!

kRl9p2.png kRl9p2.png

Καλημέρα κορίτσια!Ιουλιάνα, να σου ζήσει ο νεοφώτιστος!

Κι εμένα σήμερα βάλτε με πάλι 74 κιλάκια, πιστεύω την άλλη εβδομάδα κάτι θα φανεί!

Τα λέμε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια !! να σας ζησει ο νεοφωτιστος ιουλιανα!! καλος χριστιανος !!

ουφ και εμενα η ζυγαρια μια απο τα ιδια. δεν αδιαθετησα τη προηγουμενη βδομαδα, ακομα που και που πονακια εχω , αλλα αρχιζουν και μειωνονται. ενω προσεχω παρα πολυ δεν βλεπω να ξεπρηζομαι !!

καλημέρα κ από εμένα λοιπον.

ιουλιάνα να σας ζήσει το παιδάκι σας, να είναι γερό και δυνατό!

εγώ κορίτσια 61,5 σήμερα, δεν είναι κ άσχημα... αν σκεφτείτε ότι η ζυγαριά είχε κολλήσει δύο μήνες στα 62... πλέον ο στόχος για τα Χριστούγεννα είναι οτιδήποτε κάτω από τα 61... κ 200 γρ να χάνω την εβδομάδα είμαι ευχαριστημένη... από το τίποτα καλύτερα!

καλημέρα κ από εμένα λοιπον.

ιουλιάνα να σας ζήσει το παιδάκι σας, να είναι γερό και δυνατό!

εγώ κορίτσια 61,5 σήμερα, δεν είναι κ άσχημα... αν σκεφτείτε ότι η ζυγαριά είχε κολλήσει δύο μήνες στα 62... πλέον ο στόχος για τα Χριστούγεννα είναι οτιδήποτε κάτω από τα 61... κ 200 γρ να χάνω την εβδομάδα είμαι ευχαριστημένη... από το τίποτα καλύτερα!

Μπράβο! Μπράβο! Πόσα κιλά θέλεις να χάσεις ακόμα;

κι εγω προσπαθώ να σκέφτομαι ότι το βασικό είναι να έχουμε καθοδική πορεία. Έχω κουραστεί λίγο και θα ήθελα να ξεμπερδεύω μέχρι τα Χριστούγεννα.

τα κιλά μου είναι 56-57 οπότε θέλω να δω στη ζυγαριά το 56 για να μπορέσω να σταθεροποιηθώ. κ με 57 βέβαια είμαι μια χαρά χαρούμενη!!! όμως είμαι στα 62 κιλά από τέλη Σεπτεμβρίου κ η αισιοδοξία μου είναι πολύ συγκρατημένη...

εσύ ιοιο μου τα πας τέλεια, δεν έχεις κολλήσει ιδιαίτερα σε κάποια κιλά! πόσα κιλά θέλεις ακόμη? μην τρελένεσαι με το να τελειώσεις νωρίς. Αν κουράστηκες κάνε ένα διάλλειμα μιας εβδομάδας χωρίς να ξεφύγεις τελείως κ ξεκίνα πάλι. Εγώ το έκανα 2 εβδομάδες μέσα στο Νοέμβρη κ πήρα τα πάνω μου ψυχολογικά!

τα κιλά μου είναι 56-57 οπότε θέλω να δω στη ζυγαριά το 56 για να μπορέσω να σταθεροποιηθώ. κ με 57 βέβαια είμαι μια χαρά χαρούμενη!!! όμως είμαι στα 62 κιλά από τέλη Σεπτεμβρίου κ η αισιοδοξία μου είναι πολύ συγκρατημένη...

εσύ ιοιο μου τα πας τέλεια, δεν έχεις κολλήσει ιδιαίτερα σε κάποια κιλά! πόσα κιλά θέλεις ακόμη? μην τρελένεσαι με το να τελειώσεις νωρίς. Αν κουράστηκες κάνε ένα διάλλειμα μιας εβδομάδας χωρίς να ξεφύγεις τελείως κ ξεκίνα πάλι. Εγώ το έκανα 2 εβδομάδες μέσα στο Νοέμβρη κ πήρα τα πάνω μου ψυχολογικά!

Ακόμα θέλω 3,5 κιλά. Από τότε που αδιαθέτησα τα πάω πολύ καλά. Μέχρι να γίνει αυτό έχανα καναδυο κιλά και τα ξανάπαιρνα. αΓια αυτό έχω άγχος μην ξανακολλήσω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...