Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

και εγω τωρα κλαιω !!! :|:(:tongue::D

ετσι λεει ο γιος μου οταν θελει κατι και δεν το εχει εστι και εγω που πηγατε ολες σας μονη σαν την ερημια στον καμπο !! !!! !!

πρεπει να βρηκαν λεφτα και να φυγαν ολες τους βρε αντρα μονο εμεις δεν εχουμε τι γινεται !! αλλα ξεχασα το ειπε και ο γιωργακης λεφτα υπαρχουν αλλα τα κρατανε για την παρτη τους !!! χαχαχαχαχαχαχαχα!!!

αρε μονολογς σημερα που εχει πεσει μπραβο βρε ντινα !!!

00020403.gif

JENIA, 000202B2.gif

Λίγο έμεινε για την αδειούλα!!!....χχεχεχεχεχε...ΑΜΗΝ & ΠΟΤΕ!:-D

sig.asp?img=ad1

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

00020403.gif

JENIA, 000202B2.gif

sig.asp?img=ad1

ΚΑΛΗΜΕΡΑ βρε τι ερημια σημερα παρακαλω κοσμο για να μπει παλι καλα που ηρθες και εσυ γιατι μεχρι την παρασκευη μου φενεται οτι θα τα ελεγα ολο μονη μου χαχαχαχαχα!!!

μετα θα με ψαχνεται και δεν θα με βρησκεται ασε που φοβηθηκα λεω δεν θα βρα κανεναν και σε ποιον θα παραδωσω το κλειδι του κλαμπ!!!

χιχιχιχι!!!!!!!!

Καλη μου Maestria, για να καταλαβω εγω η βουνισια ποιος ειναι ο Ικαριωτικος, εψαξα και βρηκα. Αυτα.

Και για να μάθω εγώ η πόντια τον Ικαριώτικο, πήγαινα 1, 2 χρονιές (αλλά όχι τακτικά) σε μαθήματα παραδοσιακών.

Το τελευταίο που πήγα, στην παλιά μου γειτονιά στη Θεσ/νίκη, ήταν ωραία, γιατί κάναμε όλους τους χορούς. Αλλά κλασσικά - όπως παντού - κι εκεί κλίκες, γνωστοί, παρέες, κουτσομπολιά, κλπ, εκνευρίστηκα και δεν ξαναπήγα.

Δεν μπορείς ν' απολαύσεις τίποτα πια.

Τώρα δεν έχω χρόνο με τον μικρό, αλλά θα ήθελα κάποια στιγμή ν' ασχοληθώ.

Δεν μ' ενδιαφέρει ιδιαίτερα το κομμάτι της διατήρησης της παράδοσης, είμαι κυνικός άνθρωπος, δεν πιστεύω ότι πρέπει να τα διατηρήσουμε όλα πια, απλώς μ' αρέσει ο παραδοσιακός χορός σαν μέσο έκφρασης! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αχ βρε Maestria μου, ωραια συνομιλια εχουμε!!! Ρωτας και απαντω μετα 1 ωρα.

Ειχα υπερ και οζους που πολλαπλασιζονταν παρα την αγωγη που ελαβα. Και αποφασισαμε να τον βγαλουμε τελειως για να αποφυγουμε την μεταλλαγη του σε καρκινογονο. Μετα απο την αφαιρεση του και μεχρι να ρυθμιστει η απαραιτητη δοσολογια, εκανα υπο και εβαλα 19 κιλα. Μπηκα στο parents για πληροφοριες και ετσι κατεληξα στις γοργονες, γνωρισα εσας, και αφου εφερα τις ορμονες στις σωστες αναλογιες, τωρα ξεφορτωνομαι τα κατσικωμενα κιλα. Αυτα!!!!

Σας χαιρετω.

Να περασετε ενα υπεροχο Σ/Κ.

Παω στο γαμο!!!!!!!

Τσαο!!!!!

this is axileas speakingggggggggggg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!not maestria...

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

Kαλημερααααααααααα γοργόνες...χορευταρουδες!!!!!!!!

Πωωωωωωωωωωωωωωωωωω.....ΠΟΛΥ γουσταρωωωωωωωωωω :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

δείτε λοιπον και τους δικους μου μαθητες....σε παραστάσεις :mrgreen:

όσον αφορα τον Ικαριωτικο....αυτος δεν ειναι

ο Ικαριώτικος είναι αυτος!!!!

και αυτος....οπως χορευει η πρωτοχορευτρια

και ο σκοπός του ειναι αυτος!!!

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Κι εγώ τελευταία εβδομάδα! Δεν περνάει η ώρα η ρημάδααααααααααααααααααααα!

Θέλω να την κάνωωωωωωωωωωωωωωω, θέλω να την κάνωωωωωωωωωω, να πάρω τα βουνάααααααααααααααα!

Γκουρού, πως τα πας εσύ; ΠΟΥ ακριβώς θα παντρευτείς τελικά;

Αχ, πάει η Ζαρούχλα, κρίμας. :(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κι εγώ τελευταία εβδομάδα! Δεν περνάει η ώρα η ρημάδααααααααααααααααααααα!

Θέλω να την κάνωωωωωωωωωωωωωωω, θέλω να την κάνωωωωωωωωωω, να πάρω τα βουνάααααααααααααααα!

Γκουρού, πως τα πας εσύ; ΠΟΥ ακριβώς θα παντρευτείς τελικά;

Αχ, πάει η Ζαρούχλα, κρίμας. :(

εγω λογο οτι ειμαι σε βουνα θα παρω τις θαλασσες χαχαχαχαχαχα!!!!!!:mrgreen:

Διαφημίσεις

Κ α λ η μ έ ρ α κ ο ύ κ λ ε ς !

Σας έχω χάσει και έχω χαθεί κι εγώ μαζί, κάπου στο βούρκο της αμαρτίας... Μ' έχει χάσει και το σπίτι μου και μαζί κι ο υπολογιστής... Βρήκα την ευκαιρία τώρα που παντρέψαμε μια ξαδέρφη και ήρθα για λίγο σπίτι να σας πω και μια καλημέρα -για να διαβάσω τι γράψατε μέσα σε ένα μήνα αδύνατον, επιφυλάσσομαι όμως!!!

Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες, καλές διακοπές σε όσες ετοιμάζονται, υπομονή στις υπόλοιπες και δύναμη σε όσες τρέχουν -αρχηγέ όλα ΟΚ;

Αννούλα αγωνιστικούς χαιρετισμούς, ραντεβού στην παραλία με κουβαδάκια και σωσίβια!

Πατρίδα Γεωργία

το καλό που σου θέλω

να είσαι εδώ το Σεπτέμβρη

να με βάλεις στον ίσιο δρόμο!!!

Σ ε ό λ ε ς τ ι ς γ ο ρ γ ό ν ε ς

π ο λ λ ά φ ι λ ι ά

καλημερα Σοφια!!!

καλα να περασεις....και ελπιζω κατα τη διαρκεια των διακοπων να εισαι στο σωστο δρομο απο μονη σου :mrgreen:;)

:( ....και αφού σας έγραψα το απόγευμα της Πέμπτης, πήγα να συνεχίσω τις δουλείτσες μου....:(και με παίρνουν τηλέφωνο από το μαγαζί "ο άντρας σου δεν είναι καλά...."...πώς οδήγησα μισή ώρα να φτάσω δεν ξέρω....τελικά είχε πάθει τροφική γαστρεντερίτιδα. Φώναξα το 166 και μας πήγαν στο Ιπποκράτειο, γιατί είχε αφυδατωθεί..............

Τέλος πάντων, είναι πολύ καλύτερα τώρα, αλλά ακόμη αδύναμος:(.....

Τι έκανα η κακούργα; είχα φιάξει το προηγούμενο βράδυ φιλέτο κοτόπουλο, δεν το έφαγε και το επόμενο πρωί του το πήγα στη δουλειά για μεσημεριανό......το φαγητό έμεινε όμως εκτός ψυγείου...όταν έφαγε δεν κατάλαβε καμμιά διαφορά, όμως η ζημιά έγινε.......

Από τη μια νευριάζω όταν οι άντρες κάνουν σα μωρά και πρέπει τα πάντα να τα σκεφτόμαστε εμείς, απ΄την άλλη έχω τύψεις...:(...πέρασα τραγικά μέχρι να μάθω για τι πρόκειται....λυπάμαι αφάνταστα για το πόσο βασανίστηκε...:(....

Μαεστρία, μένω Αθήνα, σε μια παλιά μονοκατοικία, που έχουμε την τύχη να έχει και μια μικρή αυλή. Η πισίνα, μην μπερδεύεσαι, φουσκωτή είπα ότι είναι...

jenia τα θερμά μου συγχαρητήρια για το small! ακόμη πιο θερμά συγχαρητήρια για τη διάθεσή σου!

Σοφάκι! πολύ χάρηκα που είδα νέα σου! να είσαι πάντα καλά!

Αυτά, βρε κορίτσια.....κι εγώ να΄χω καλά μυαλά......:(..σκτ.....:(

Καλημερα Ελλη μου!!!

Περαστικα στον αντρα σου!!!!....ελα μη στεναχωριεσαι γινονται αυτα....απλα ταλαιπωρηθηκατε λιγο ρε γμτ....μη σκας!!! ;)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !!!

κοριτσακια μου γλυκα καλημερα στην τελευταια εβδομαδα που εργαζομαι μετα παω διακοπες χιχιχιχιχι!! περιμενω πως και πως να τελειωσει αυτη η εβδομαδα βεβαια να πω την αληθεια θα μου ληψη η παρεα σας δεν ξερω αμα θα ξανα μπορεσω να σας μηλησω μεχρι της 23/08 που ξανα γυρναω στη δουλεια !!

τι να λεω για αυτα που διαβασα εσυ γιωργια μου το εριξες στους χωρους και εγω στο πλησημο χαλιων ερε το τι επληνα μεσα σκ δεν μπορειται να φανταστηται 4 μεγαλες φλοκατες -1 μεγαλο χαλι - 8 διαδρομους εκαψα λοιπος σε ολο του το μεγαλειο και να μην ξεχαασω και τα υπολοιπα γενικη σπιτι κλπ . βεβαια μετα απο αυτα πηγαμε οικογενιακος κομωτηριο μπαμπας-παιδια κουρεμα και η μαμα κουρεμα και χτενισμα και το βραδυ τσαρκα ολοι μαζι για να διξουμε και την αλαγη στο νεα μας λουκ χαχαχαχαχα!!! ψωνια οικογενιακος !!!!! γενικα ηταν ενα ομορφο σαββατοκυριακο με πολλες δουλιτσες και βολτουλες!!!

μου αρεσει ομως που και εσεις οι ποιο πολλες περνατε ομορφα για εσενα μαεστρια μου υπομονη καλη αντε και να τελειωσεις με τα νοσοκομεια μπας και πας διακοπες και ηρεμησεις στο ευχομαι με ολοι την ψυχουλα μου κουκλι μου .!! !!! !

σοφια χερομαι που μπηκες και μας ειπες μια κουβεντα ξανα κανε καμια σφινα ετσι για να ξερουμε οχι αν εχασες κιλα ανα εισα καλα !! βεβαια και να χασεις κιλα ακομα καλητερα φιλακια !!!!!:tongue::tongue::tongue:

σας καλημεριζω και τα λεμε ωστοσο σημερα δεν εχω τηλεφωνικη επικοινωνια ξεχασα τα κινητα μου μα πως το εκανα εγω αυτο αναρωτιεμαι !!!!!!!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΩ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! :tongue: :tongue:

καλημερααα τρελοκομειοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

00020403.gif

JENIA, 000202B2.gif

sig.asp?img=ad1

μπονζουρ Ζωηηηηηηηηηηη.....αντε πλησιαζουν οι διακοπες σου εεε??....κανε κανα μπλουμμμμ κ για μενα :mrgreen:

Και για να μάθω εγώ η πόντια τον Ικαριώτικο, πήγαινα 1, 2 χρονιές (αλλά όχι τακτικά) σε μαθήματα παραδοσιακών.

Το τελευταίο που πήγα, στην παλιά μου γειτονιά στη Θεσ/νίκη, ήταν ωραία, γιατί κάναμε όλους τους χορούς. Αλλά κλασσικά - όπως παντού - κι εκεί κλίκες, γνωστοί, παρέες, κουτσομπολιά, κλπ, εκνευρίστηκα και δεν ξαναπήγα.

Δεν μπορείς ν' απολαύσεις τίποτα πια.

Τώρα δεν έχω χρόνο με τον μικρό, αλλά θα ήθελα κάποια στιγμή ν' ασχοληθώ.

Δεν μ' ενδιαφέρει ιδιαίτερα το κομμάτι της διατήρησης της παράδοσης, είμαι κυνικός άνθρωπος, δεν πιστεύω ότι πρέπει να τα διατηρήσουμε όλα πια, απλώς μ' αρέσει ο παραδοσιακός χορός σαν μέσο έκφρασης! :D

καλημερα κοριτσι!!!

πως ειναι ο πεθερος?...βγηκε???

εδω θα διαφωνησω μαζι σου !!!!!....μεγαλη συζητηση....αν θελεις την κανουμε ;)

καλημερα κοριτσι!!!:mrgreen:

ακομα εδω κ εσυ???

Γκουρού παραδοσιακά χορεύεις κι εσύ;

Εγώ νόμιζα μοντέρνο. Δεν είδα τα βιντεάκια, δύσκολο στη δουλειά και δεν έχω και ηχεία εδώ.

καλημερααααααααααα!!!

αν χορέυω λεει???...διδασκω κιολας απο τα 18 μου ;)

τελικα παντρευομαστε στο Ν.Βουτζα (Ν.Μακρη) 11/9

ασε και μου ηρθε εγκεφαλικο την προηγουμενη εβδομαδα....ενω τα κανονισαμε ολα για εδω.....με παιρνουν τηλ. απο Ζαρουχλα οτι μπορει να γινει εκει ο γαμος τελικα....μονο που δεν τους εβρισα !!!!!!!! :evil:

καλημερααααααααααα!!!

ασε και μου ηρθε εγκεφαλικο την προηγουμενη εβδομαδα....ενω τα κανονισαμε ολα για εδω.....με παιρνουν τηλ. απο Ζαρουχλα οτι μπορει να γινει εκει ο γαμος τελικα....μονο που δεν τους εβρισα !!!!!!!! :evil:

αρχηγε να σου πω και κατι ακομα και ενας συναδελφος εδω στην δουλεια παντρευεται για δευτερη φορα αυτη την ημερομηνια και λογο των δυδιμων πυργων μου λεει λες να συμενει κατι αυτο !!!!!! χαχαχαχα!!! ρε τον κακομηρι τον λοιπαμε γιατι η πρωτη του γυναικα ειναι τι να πω ασε να μην πω τιποτα!!!!

Α, καλα, εγω ειμαι .... αλλου!!! Συγχωρα με βρε κοριτσι. Καποιο επισοδειο θα εχασα.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

καλημερααααααααααα!!!

Κρίμα για τη Ζαρούχλα, θα την έχω πάντα στην καρδιά μου! :mrgreen:

Μωρέ καλά κάνεις και διαφωνείς, αλλά τι να κάνουμε, ο καθείς με την άποψή του! :twisted:

Σοβαρά τόσο καιρό νόμιζα ότι μοντέρνο χορό κάνεις. Πως είχα μείνει μ' αυτή την εντύπωση;

Δυστυχώς κοντά στην καινούρια μου γειτονιά δεν έχω εντοπίσει ομάδα να χορεύει ακόμα. Άσε που δύσκολα θα είχα το κουράγιο να πάω, με το ταρζανάκι μου. Σκέφτομαι προς το φαρόν, ως απασχόληση και φυγή, ν' ασχοληθώ εθελοντικά με τον Ξενώνα Υποδοχής Προσφύγων, να βοηθάω λίγο, καμιά φορά τη βδομάδα.

Αν μεγαλώσει λίγο το ταρζανάκι, θα πάω να τελειοποιηθώ στον Ικαριώτικο και να μάθω και τον ρημάδι τον Πεντοζάλη, που δεν κατάφερα να μάθω με τίποτα!!!

Ποντιακά ξέρεις γκουρού;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...