Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Για την prp πολλοί είναι υπέρ και άλλοι λένε δε κάνει τπτ. Δεν έχω καταλήξει τελικά τι ισχύει. Είναι ανάλογα τον γιατρό. Στο λέω γιατί κ εγώ το σκέφτομαι. Θύμισε μου σε ποιο γιατρό είσαι.

Στον χριστοφοριδη Θεσσαλονίκη, μ είπε θα ελέγξει τον φάκελο και θα με πει ,για να ενισχύσουμε το ενδομητριο ... τι να πω δεν ξέρω 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

κατερινακι μας χρονια σου πολλα!!:P οτι επιθυμεις !! να χαιρεσαι την οικογενεια σου !! φιλια πολλα !!!

σε ευχαριστώ πολύ gmnth03 μου, να είστε κι εσείς πάντα καλά!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Χρονια πολλα κατερινακι!!Να σε χαιρεται η οικογενεια σου!!Να αδυνατισεις ευκολα, γρηγορα και χωρις πεινα:D:D:D

σε ευχαριστώ πολύ iouliana μου!! να είστε κι εσείς πάντα καλά!!! τι ωραία ευχή μου έδωσες!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Κατερίνα χρόνια πολλά!!!!

Κορίτσια εγώ κάπως καλύτερα σήμερα.Εννοειται σε 2η μέρα αποτοξινωσης:roll:

Είχα ένα τρεξιματακι με ένα διαμέρισμα που είχα πάει να δω αλλά τελικά δε μπορώ να το νοικιασω...και σπάστηκα ομολογώ συν ότι είναι τα χριστουγεννα στη μέση και θα πρέπει να μείνω άλλους δύο μήνες εδώ γτ μέσα στις γιορτές εννοειται δεν μετακομίζω.Τελοσπαντων...Αντε να βρω τώρα αλλο σπιτι να μου αρέσει να έχει και αποθήκη κλπ κλπ και να είναι και σε καλή τιμή ουφφ

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια όλοι όσοι νοικιάζουν μέσω μεσιτικου ζητάνε 2 ενοικια μπροστά; Μου είναι αδύνατον να πληρώσω 3 ενοικια έτσι για πλάκα.Η κουμπαρά μου πλήρωσαν μόνο ένα και ένα στον μεσίτη. Τι διαολο μόνο σε μένα τυχαίνουν ετσι; :(

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Κατερίνα, χρόνια πολλά και από εμένα! Να είσαι γερή και ευτυχισμένη! Και φυσικά να πετύχεις τους διατροφικούς σου στόχους :)

να είσαι καλά Ioio μου, και σας το καλύτερο εύχομαι!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Κατεριναααα χρονια σου πολλααααα

Τι κανετε κοριτσια;εγω τα ιδια προσπαθω να κρατιεμαι αλλα κανενα γλυκακι μεσα στην μερα σοκολατα,μπισκοτακι κατι τετοιο δεν μπορω θα το φαω.....ερχονται κ γιορτες κ δεν μπορω να αντισταθω στα μελομακαρονα

Διαφημίσεις

Mkcm, καλώς ήρθες! Πώς πέρασες;

Κορίτσια, πώς ήταν το σκ σας; το δικό μου διατροφικά ήταν μια καταστροφή. Από την Παρασκευή τρώω κάθε μέρα γλυκό. Φοβάμαι πολύ τη ζυγαριά αύριο... Ομολογώ το ευχαριστηθηκα :)

Καλημέρα κορίτσια!!!!! Επιστροφή πλέον... Περάσαμε υπέροχα, μπήκε και το διδακτορικό σε μια ρότα και σε κανένα χρόνο θα έχω ξεμπερδέψει. Βέβαια, φάγαμε πάρα πολύ... Και κρέπες και εστιατόρια έθνικ, της κακομοίρας έγινα και σήμερα είμαι τούμπανο. Νιώθω να με στενεύει τρελλά το παντελόνι μου, οπότε 2-3 μέρες θα το ράψω....

καλημερα κοριτσια, διατροφικα τελεια τα πηγα, παρ ολα αυτα η ζυγαρια ανεβηκε προχθες, σημερα ξανακατεβηκε στα ιδια! ελεγα αντε και σημερα θα αδιαθετησω να ξεφουσκωσω, πονους φοβερους , στη κοιλια, πονοκεφαλο ολα τα σχετικα αλλα τιποτα ακομα !

νομιζω ιοιο εσυ μου ειχες πει οτι σου ειχε αργησει και εσενα ο δευτερος κυκλος , καλα θυμαμαι

mkcm καλως ορισες !!!!!τελειο το παρισι εε? :P να στε καλα να ξαναπατε συντομα!!!!

καλημέρα κορίτσια!!

Κατερίνα κ από εμένα καθυστερημένα χρόνια πολλά!!!!

το δικό μου σκ πήγε καλά διατροφικά σε σχέση με άλλες φορές. Το Σάββατο που είχαμε φίλους κ ψήσαμε η μόνη ατασταλία ήταν ότι έφαγα τζατζίκι κ όλη την κυριακή δεν μπορούσα να συνέλθω από το στομάχι μου...

ρε κορίτσια, τι τρώτε για πρωινό? αποφεύγω τα γαλακτοκομικά κ χωρίς ψωμί, φρυγανιά ή κάτι σε υδατάνθρακα δεν μπορώ να σκεφτώ για πρωινό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...