Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

θα κανω υπομονη να αποθηλασω δηλαδη εε? παντως μια φιλη νομιζω παλια σας το ειχα ξαναπει, εχασε 10 κιλα σε δυο μηνες. αφου την ειδα και δεν την γνωρισα. καλημερααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Κορίτσια δεν σας έχω διαβάσει

Φτιάξτε αν θέλετε πινακάκι γιατί δεν είμαι σε θέση. Εχουν τύχει διάφορα. Έλειψα και για λίγες μέρες και βρήκα τον γατο μου κάπως...Τελικά έγινε χάλια ξαφνικά και πέθανε χθες αργά το βράδυ. Δύο μέρες ταλαιπωρηθηκε από πονο...Τουλάχιστον ησύχασε...

Εγώ ζυγιστηκα σήμερα και είμαι ή 48,800 ή 48,700 ούτε καν το συγκράτησα σε τέτοια κατάσταση είμαι ψυχολογικα (στο κόσμο μου)Περιμένω τον γιατρο να έρθει να τον παρει για αποτέφρωση να τελειώσει όλο αυτό. Και εννοείται ότι σήμερα θα φάω ότι βρω μπροστά μου (χεστηκα για διαιτα συγνώμη για την έκφραση).Εντάξει επειδή όμως όλα τα άλλα συνεχίζονται από αύριο 2 μερες αποτοξινωση:roll:

Θα ξαναμπώ σε λίγες μέρες πιστεύω να διαβάσω και τα νέα σας . Φιλιά!

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Καλημέρα κόρες!!!

μπράβο mkcm!!!

ποιά θα μας φτιάξει πινακάκι? Τετάρτη σήμερις....81.100 για μένα. (άντε να δω το 7 μπροστά ρε κόρες, το περιμένω πως και πως)

cacao γράφαμε μαζί, ωχ κρίμα για το γατάκι σου μωρέ....

1527894gvxcsdbcpz.gif

λυπαμαι για το γατακι σου κακαο!!

εγω δε ζυγιστηκα σημερα, αυριο θα σας γραψω .

αντε κατερινα λιγο ακομα εμεινα !!!

Κορίτσια, καλησπέρα! Κι εγώ ξέχασα να ζυγιστώ. Την άλλη βδομάδα. ..

Cacao, συλλυπητήρια! Κρίμα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, σας γράφω από το όμορφο Παρίσι!!!!!!! Σε λίγο έχω συνάντηση με τον καθηγητή μου και τώρα τρώμε οικογενειακώς πρωινό!!!!!!!

Κακάο μου, λυπάμαι πάρα πολύ για τον γάτο σου...το έχω περάσει και είναι πολύ άσχημο. Καλά έκανες και ξέδωσες στο φαγητό!!!!!!!!!

Κορίτσια, μπράβο για την πρόοδό σας!!!!!!!!!

Φιλάκια πολλα πολλά!!!!!!!!!

Καλημέρα κορίτσια, σας γράφω από το όμορφο Παρίσι!!!!!!! Σε λίγο έχω συνάντηση με τον καθηγητή μου και τώρα τρώμε οικογενειακώς πρωινό!!!!!!!

Κακάο μου, λυπάμαι πάρα πολύ για τον γάτο σου...το έχω περάσει και είναι πολύ άσχημο. Καλά έκανες και ξέδωσες στο φαγητό!!!!!!!!!

Κορίτσια, μπράβο για την πρόοδό σας!!!!!!!!!

Φιλάκια πολλα πολλά!!!!!!!!!

καλημέρα κόρες

mkcm Παρίσι?????

τέλειααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

mkcm καλα να περασεις στο Παρισι!!! να φας πολύ!!

εγω σημερα που ζυγιστηκα εδειξε 57,4,,θα προσπαθήσω σοβαρα μετα τη βαφτιση. Παντως αισθάνομαι πιο μαζεμενη μετα την περιοδο.

kRl9p2.png kRl9p2.png

μπραβο βρε κοριτσια τελεια τα πατε !!! εγω δεν ζυγιστηκα, με επιασε μια φοβια η αληθεια ειναι, τι θα αντικρυσω, μια προσεχω δεκα τρωω . αστα βραστα!!περιμενω και περιοδο αυτες τις μερες, ποτε δεν ξερω , γιατι ειναι η δευτερη φορα μετα τη γεννα, και δεν εχω ιδεα αν θα ειναι ρολοι ο κυκλος τωρα. εσας κοριτσια πως ειναι ο κυκλος μετα τη γεννα? κανονικα σας ηρθε?

αντε αυριο θα παρω και εγω αποφαση να ανεβω !! για να μαζευτω παλι.

mkcm καλη επιτυχια !! καλα να περασετε !!!!!!

μπραβο βρε κοριτσια τελεια τα πατε !!! εγω δεν ζυγιστηκα, με επιασε μια φοβια η αληθεια ειναι, τι θα αντικρυσω, μια προσεχω δεκα τρωω . αστα βραστα!!περιμενω και περιοδο αυτες τις μερες, ποτε δεν ξερω , γιατι ειναι η δευτερη φορα μετα τη γεννα, και δεν εχω ιδεα αν θα ειναι ρολοι ο κυκλος τωρα. εσας κοριτσια πως ειναι ο κυκλος μετα τη γεννα? κανονικα σας ηρθε?

αντε αυριο θα παρω και εγω αποφαση να ανεβω !! για να μαζευτω παλι.

mkcm καλη επιτυχια !! καλα να περασετε !!!!!!

Εμένα η πρώτη από τη δεύτερη περίοδος απείχε 50 μέρες περίπου. Την τρίτη δεν ξέρω πότε να τηβ περιμένω.

Mkcm, Παρίσι! !!! Κι εγώ θέλω βολτίτσα! Νς περάσετε όμορφα και να φιλήσεις την οικογένεια :)

Εμένα η πρώτη από τη δεύτερη περίοδος απείχε 50 μέρες περίπου. Την τρίτη δεν ξέρω πότε να τηβ περιμένω.

Mkcm, Παρίσι! !!! Κι εγώ θέλω βολτίτσα! Νς περάσετε όμορφα και να φιλήσεις την οικογένεια :)

αα πολυυυ !! εγω συμπτωματα εχω που κ που , στις 30-10 ηταν η πρωτη φορα. πριν το μωρο ειχα κυκλο 26-28 τα τελευταια χρονια.

καλησπέρα κ από εμένα! είχαμε πάει τριήμερο στην πεθερά μου κ σήμερα το πλυντήριο δούλεψε υπερωρίες κ εγώ άπειρες δουλειές... περάσαμε πολύ ωραία αλλά όπως καταλαβαίνετε το φαγητό ήταν περισσότερο κ από τριήμερο γλέντι γάμου.... δεν πρόλαβα να ζυγιστώ κ μάλλον δεν θα το τολμήσω... κατευθείαν την άλλη Τετάρτη...

gmnth κ εγώ για συμπαράσταση... δεν είναι ότι δεν μπορώ να μαζευτώ αλλά όταν είμαι από 'δω κ από 'κει δεν έχω τα απαραίτητα για να κάνω δίαιτα... θα μπορούσα να παίρνω μαζί μου αλλά ρε κορίτσια με 2 παιδιά κουβαλάμε συνέχεια... πού χρόνος κ αντοχές για παραπάνω προετοιμασία...

παρ'όλ' αυτά πολλά πολλά συγχαρητήρια στις υπόλοιπες που τα πάτε τέλεια!!!! να μας δίνετε κίνητρο...

cacao ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα που τελείωσαν έστω τα διαδικαστικά....

mkcm τι φανταστικό το Παρίσι... πολύ ζηλεύω!!!! να περάσεις όμορφα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...