Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ακόμα και αν δε παίζει τόσο ρόλο πιστεύω πως είναι κάτι που έπρεπε να έχει ψαχτεί εξ αρχής και να μη προχωρήσω σε ετ αν δεν είχε κοιταχτεί αυτό πρώτα. Αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα. Εφόσον ήδη με την ΑΜΗ στα πατώματα είναι τα πράγματα δύσκολα, έπρεπε αυτό να έχει διορθωθεί ούτως ώστε έστω κ μικρή πιθανότητα να είχα καλύτερα έμβρυα. Στη φάση ππυ είμαι πρέπει να κοιτάω κ τη λεπτομέρεια.

εννοειται αυτο. συμφωνω απολυτως. απλα το λεω απ την αποψη μην αναλωνεις τωρα το μυαλο σου στο αν επαιζα αυτο ρολο. θα το ελεγξεις και το συγκεκριμενο και θα εισαι ξεγνοιαστη απ τη σκεψη. ελπιζω οι φυσικοι να ειναι η λυση. πολλες κοπελες διαβαζω εδω που τα καταφερανε ετσι. κι ο σφακ που ελεγες στην ουσια αυτο πρεσβευει και με αυτους ασχολειται παρα πολυ.

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Ευχαριστω!! Αφησα χωρο κ για το τεταρτο!! Πλακα κανω!!! :o

Απο τα 52 αρχιζω να μπαινω κ εγω σε

Καποια. Σε ολα ολα 47 με 49. Σε καπ οιες φουστες που μου κανουν με λαστιχο δεν τις φορω γιατι με τα μπουτακια θα ειμαι σαν μπουμπου! :tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Κορίτσια μου! Σορυ που χάθηκα, αλλά μας περιόρισαν στη δουλειά το ίντερνετ κι έτσι δεν μπορώ να μπαίνω απο εκεί!!!! Βλέπω προόδους τρομερές!!!! Μπράβο σας!!!! Κρατάτε γερά!!!! Φιλάκια.

Gmnth βγάλε μεζούρα. Αν το είχες κάνει όταν αγοραζες τα παντελόνια τώρα θα πετουσες!!!!!

Ευχαριστω!! Αφησα χωρο κ για το τεταρτο!! Πλακα κανω!!! :o

Απο τα 52 αρχιζω να μπαινω κ εγω σε

Καποια. Σε ολα ολα 47 με 49. Σε καπ οιες φουστες που μου κανουν με λαστιχο δεν τις φορω γιατι με τα μπουτακια θα ειμαι σαν μπουμπου! :tongue:

Χαχα, λείπει φαίνεται!

Mckm, μας λείπεις :)

Mckm, μας λείπεις :)

+10000000000000000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και να μην ξεχνιόμαστε 64,5

Ζήλεψα και έβαλα κι εγω τικεράκι ;)

μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο για το 64,5!!!!!!!!!!!

ποια θα μας φτιάξει αύριο το πινακάκι?

cacao θα μπορέσεις? ή κάποια άλλη?

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

ναι ρε συ, αλλα δεν μπαινω ουτε σ αυτα , 8-10 κιλα με χωριζουν απο τα ρουχαλακια μου !! τωρα ειμαι στη φαση που τα δυο παντελονια που ειχα παρει ειναι τεραστια , και δεν εχω βρει χρονο να παω να τα στενεψω. και τα παλια μου ρουχα ειναι στενα και δεν μπαινουν. καινουργια δε θελω να παρω γιατι φοβαμαι οτι θα βολευτω και θα μου μεινουν μετα για παντα. τη βγαζω με δυο φορμες, με πυτζαμες, ενα φορεμα και μια φουστα ! ουτε τα μπλουζακια μου κανουν, δηλαδη μου κανουν αλλα δεν μ αρεσουν επανω μου , νιωθω οτι θα σκασω, ασε που με βλεπω τεραστια. οταν τα φοραω, για το στηθος δε , δεν το συζητω !!! με πιασε η μουρμουρα παλι!!

να σας πω αλλα νεα τουλαχιστον, εχθες στολισαμε και σημερα εχει γιορτη ο γιοκας μου! για να φαω λιγο γλυκακι το βραδυ, δεν εφαγα πρωινο. και το μεσημερι δυο πηρουνιες που αφησε ο μεγαλος. να σας πω ειλικρινα δεν πεινασα καθολου !!

πως θα βολευτεις, αφου κι αυτά τα δυο παντελονια που πήρες δεν τα βολευτηκες τα "μεγάλωσες"!!!!!

και του χρόνου (για το στόλισμα)!!!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Κορίτσια μου! Σορυ που χάθηκα, αλλά μας περιόρισαν στη δουλειά το ίντερνετ κι έτσι δεν μπορώ να μπαίνω απο εκεί!!!! Βλέπω προόδους τρομερές!!!! Μπράβο σας!!!! Κρατάτε γερά!!!! Φιλάκια.

Gmnth βγάλε μεζούρα. Αν το είχες κάνει όταν αγοραζες τα παντελόνια τώρα θα πετουσες!!!!!

ωχ δεν μπαίνετε καθόλου δηλαδή από την δουλειά? πως κι έτσι?

πως πας με τη μασαμπούκα, τώρα στη συντήρηση?

1527894gvxcsdbcpz.gif

Και να μην ξεχνιόμαστε 64,5

Ζήλεψα και έβαλα κι εγω τικεράκι ;)

τελειοοοοο , ευχομαι να το γεμισεις !!!!!

πως θα βολευτεις, αφου κι αυτά τα δυο παντελονια που πήρες δεν τα βολευτηκες τα "μεγάλωσες"!!!!!

και του χρόνου (για το στόλισμα)!!!!!!!!!!!!

ευχαριστουμε, αντε και εσεις αν δεν εχετε στολισει ,με το καλο!!

εχω και δυο κολαν :rolleyes: ρουχα δεν αγοραζω παντως , βεβαια να δω στις γιορτες τι θα φορεσω !! περυσι ειχα τη δικαιολογια φετος να δω τι θα κανω!!

και εγω ειπα παει το κοριτσι μας, μας ξεχασε τωρα που μπηκε στα ντιζελακια!! τελευταια και κατα ιδρωμενη μου φαινεται θα μεινω!

εχθες το βραδυ εφαγα ενα κομματακι πιτσα, ενα λουκανικοζαμπονοτυροπιτακια, που φτιαξαμε με τα παιδια( γινοταν να μη δοκιμασω?!!) λιγη σαλατα, και ενα μικρο κομματακι τουρτα cookies .

σημερα το πρωι ομως δε σηκωθηκα καλα, λετε να με πειραξε το φαγητο? η αληθεια ειναι οτι και τις προηγουμενες μερες επειδη δε παιρνω εδω και μηνες τα χαπια μου , δεν ειμαι και πολυ καλα , εχω καποιες στομαχοεντερικες ενοχλησεις !θα δουμε πως θα παει!!

ωχ δεν μπαίνετε καθόλου δηλαδή από την δουλειά? πως κι έτσι?

πως πας με τη μασαμπούκα, τώρα στη συντήρηση?

Μπαίνουμε στο νετ αλλά το τμήμα it ελέγχει όλες τις δραστηριότητες γιατί γινόταν της Πόπης με φβ και τέτοια....

Απο μασαμπουκα πάω καλά. Ειδικά Σάββατο Κυριακή και χθες τι σοκολάτες μπεργκερ κλπ έφαγα δεν περιγράφεται. Για κάποιο λόγο ομμως σήμερα που ζυγίστηκα ήμουν 51 κιλά. Έχασα δηλαδή άλλο 1 κιλό :confused:.... Από σήμερα όμως μαζεύομαι γιατί το σώμα μου αντέδρασε. Πονοκεφαλο έχω και τρέχω συνέχεια τουαλέτα....

Καλημέρα κορίτσια!!

gmnht και εγω ρουχα δεν παιρνω, μονο ο,τι μπορει να φορεθεί όταν επανελθω

ιοιο μπραβο!!

mckm να μπαινεις να μας τριβεις στη μουρη τα ντιζελακια σου μηπως και συνελθουμε!!

kRl9p2.png kRl9p2.png

Διαφημίσεις

Κατερινα μη μας χαιδευεις...δε θελουμε και πολύ να αρχισουμε να τρωμε:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ναι θα βαφτιστούμε την άλλη κυριακη!!

ιοιο μη σε ανησυχει το παραεβδομαδα, και οι διαιτολογοι κάθε 2 εβδομάδες ζυγιζουν

kRl9p2.png kRl9p2.png

Κατερινα μη μας χαιδευεις...δε θελουμε και πολύ να αρχισουμε να τρωμε:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ναι θα βαφτιστούμε την άλλη κυριακη!!

ιοιο μη σε ανησυχει το παραεβδομαδα, και οι διαιτολογοι κάθε 2 εβδομάδες ζυγιζουν

Αλήθεια, δεν το ήξερα!

Με το καλό η βάφτιση!

Μπαίνουμε στο νετ αλλά το τμήμα it ελέγχει όλες τις δραστηριότητες γιατί γινόταν της Πόπης με φβ και τέτοια....

Απο μασαμπουκα πάω καλά. Ειδικά Σάββατο Κυριακή και χθες τι σοκολάτες μπεργκερ κλπ έφαγα δεν περιγράφεται. Για κάποιο λόγο ομμως σήμερα που ζυγίστηκα ήμουν 51 κιλά. Έχασα δηλαδή άλλο 1 κιλό :confused:.... Από σήμερα όμως μαζεύομαι γιατί το σώμα μου αντέδρασε. Πονοκεφαλο έχω και τρέχω συνέχεια τουαλέτα....

Ρε συ τι μεταβολισμο εχεις και χανεις ετσι ?!!! μηπως τωρα επανερχεται μετα την εγκυμοσυνη του γιου? γιατι και εγω στο δευτερο παιδι τα εχασα μεν γρηγορα αλλα μετα τον χρονο επεσα απο τα 50 στα 45 κιλα, χωρις διαιτα .

Gmnth μου, πάντα είχα μεταβολισμό τούρμπο η αλήθεια είναι. Τώρα το πως έχει επιτάχυνει έτσι η απώλεια τις τελευταίες βδομάδες μόνο στο ότι πλέον ο μικρός κατά κύριο λόγο πίνει φρέσκο γάλα και δευτερευόντως δικό μου (θηλάζει μεν ακόμα αλλά στο πολύ χαλαρό) μπορώ να το αποδώσω. Και με τη μεγάλη τεράστια απώλεια και ξεφουσκωμα είχα δει μόλις αποθηλασε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...