Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα και εγώ στα Ιωάννινα για να δούνε την σαλπιγγογραφια μου κ αν είναι υδροσαλπιγγα να προχωρήσουμε τη λαπαροσκόπηση...Το είδε ο γιατρός κ μου είπε πως είναι κ αν θέλω να κάνω εξωσωματική θα πρέπει να την αφαιρέσω...Οπότε θα περιμένω τηλέφωνο για χειρουργείο..Προσπαθώ να μη με παίρνει από κάτω κ να λέω πως είναι ένα βήμα πιο κοντά,(δεδομένου ότι έχω αφαίρεσει κ την άλλη σάλπιγγα από εξωμήτρια κύηση).Τώρα ειλικρινά δεν ξέρω ποιος είναι ο χρόνος αναμονής αλλά αμφιταλαντεύονται τι πρέπει να κάνω...Να κλείσω ραντεβού για επιτροπή γ να κάνω πρώτα το χειρουργείο;;;Είχα πει δεν θέλω να πιεστω και θέλω να τα κάνω όλα χαλαρά....αλλά λέω μήπως θα το πάω κάνα 2 χρονιά πίσω έτσι κ είμαι και 34 χρόνων....

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

ιουλιανα την πειθαρχια δεν την εχω για να στη δωσω !!!τα λαχανικα εγω σε κομματακια τα βραζω , 20 λεπτα μαζι με το κοτοπουλο, το μοσχαρι το αφηνω κανα 10 λεπτο παραπανω.

δεν σχολιαζω καν τις μετρησεις της mkcm !!:cool: βραζω στο ζουμι μου !!!!

σημερα για την οικογενεια κανω γιουβετσι για να εχω και αυριο φαι.

εγω συκωτι γαλακτος με μπροκολο κολοκ καρατο.

τωρα mkcm δεν μπορω να κανω κατι για να αυξησω τις θερμιδες και να ρυθμιστω . εδω με την διαιτολογο που μου εδινε 1400, οταν ηταν η μπεμπα 3 μηνων επαιρνα ή εμενα στασιμη. τωρα ετσι οπως ειναι ο εγκεφαλος μου και η ψυχολογια μου αν αυξησω τις θερμιδες θα νιωθω οτι παιρνω! ετσι μενω σ αυτα τωρα που τρωω και βλεπουμε πως θα παω, και οταν επανελθω στο παλιο μου βαρος το ξανασυζηταμε τι μπορω να αλλαξω!

gmnhth03 τα πας πολύ καλάαα βρε συ!!!!!

έχεις χάσει αρκετά κιλάκια ήσουν 63 κια και είσαι 58 αν θυμάμαι καλά

και μάλιστα τα έχεις χάσει μόνη σου και σιγά σιγά, δηλαδή είσαι σούπερ!!!

συνέχισε έτσι όπως έως τώρα!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλημέρα κόρες καλή εβδομάδα

Ioio και σε εμένα έτσι είναι!!!!

αλλά εσύ τα πας πολύ καλάααα!!!!!!!!!!

Έχεις μια κουβέντα ενθάρρυνσης για πές μας!

Μεταξύ μας, επειδή έχω χάσει αρκετά κιλά, φοβάμαι μήπως κολλήσει η ζυγαριά κπ στιγμή. Όποτε βλέπω ότι δεν έχω διαφορά ιδιαίτερη , αυτό σκέφτομαι.

καλημερα τα παιδια παιζει πρωι πρωι !!( να φτιαξω και εγω τα τικερακια μου ) αν χωραει να βαλω και ενα με τα κιλα, αλλα αστο καλυτερα μη τα βλεπω και ψυχοπλακωνομαι:tongue:

κατερινα μου προχωραει πολυ αργα η ομαδα ομως !! ζουσα σε ονειρο οταν γεννησα , ελεγα μεχρι το σεπτεμ θα τα εχω χασει !! τωρα ενταξει ξυπνησα :rolleyes: ειμαι ανυπομονη και γκρινιαρα το εχετε διαπιστωσει!!

Μεταξύ μας, επειδή έχω χάσει αρκετά κιλά, φοβάμαι μήπως κολλήσει η ζυγαριά κπ στιγμή. Όποτε βλέπω ότι δεν έχω διαφορά ιδιαίτερη , αυτό σκέφτομαι.

και εγω αυτο σκεφτομουνα , αν μιλας με την κατερινα νιωθεις θεα !!! παντα σε ενθαρρυνει και εχει ενα καλο λογο!!

εσύ θα επιμένεις και θα κάνεις υπομονή,

και θα ανταμειφθείς σίγουρα!!!!!!!

αρκεί να μην τα παρατήσεις!!!!

να συνεχίσεις όπως έχεις κάνει έως τώρα, έχεις χάσει μπόλικα κιλά έτσι!!!!

συνεχίζουμε το διαιτολόγιό μας κανονικά, οτιδήποτε και να δείχνει η ζυγαριά!!!!

κι αν παραστρατήσουμε συνεχίζουμε,

δεν δίνουμε σημασία και συνεχίζουμε με μπόλικο νεράκι την επόμενη μέρα.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

καλημερα τα παιδια παιζει πρωι πρωι !!( να φτιαξω και εγω τα τικερακια μου ) αν χωραει να βαλω και ενα με τα κιλα, αλλα αστο καλυτερα μη τα βλεπω και ψυχοπλακωνομαι:tongue:

κατερινα μου προχωραει πολυ αργα η ομαδα ομως !! ζουσα σε ονειρο οταν γεννησα , ελεγα μεχρι το σεπτεμ θα τα εχω χασει !! τωρα ενταξει ξυπνησα :rolleyes: ειμαι ανυπομονη και γκρινιαρα το εχετε διαπιστωσει!!

ας προχωράει όσο αργά θέλει,

αρκεί να προχωράει!!!

αυτό έχει σημασία,

αν δεν προχωρούσες (έτσι αργά όπως λες) τώρα θα ήσουν 63!!!! (κι όχι 58 )

σημασία έχει το αποτέλεσμα

φαντάσου να είχες ξεκινήσει πέρσι

π.χ. 1 Σεπτέμβρη 2015, και να μην έπιανες το στόχο σου τα Χριστούγεννα ούτε το Πάσχα αλλά να έπιανες το στόχο σου στις π.χ. 1 Ιουνίου 2016. Θα σε χαλούσε? όχι βέβαια!!!!

έτσι κι εσύ ξεκίνησες 1 Σεπτέμβρη 2016 και θα πιάσεις το στόχο π.χ. 1 Ιούνη 2017. Άσχημα θα είναι? Εγώ σου λέω θα είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!! ΜΕ ΤΟ ΜΠΙΚΙΝΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ!!!!! (άσε που θα το πιασεις νωρίτερα έτσι πως σε "βλέπω").

1527894gvxcsdbcpz.gif

εχεις απολυτο δικιο !!! κ μη ξεχναμε εχω ενα μπεμπακι αγκαλια !!μηη γινομαι κ αχαριστη :rolleyes: απλα να μπηκε ο χειμωνας κ βλεπω τα ρουχα μου κ λεω τι να φορεσω που δε μπαινω σε κανενα !!

εχεις απολυτο δικιο !!! κ μη ξεχναμε εχω ενα μπεμπακι αγκαλια !!μηη γινομαι κ αχαριστη :rolleyes: .........

έτσι μπράβο!!!! είσαι μωρομάνα ακόμη, τώρα σου ήρθε η περίοδος, θηλάζεις, τι να λέμε!!! μαγειρεύεις και για τους δύο γιούς σου που είναι στην προεφηβεία!!!!

κι όμως παρ όλα αυτά τα κατάφερες πολυυυυυ καλα έως τώρα, και μάλιστα χωρίς την διαιτολόγο!!!!! συνέχισεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!

............ απλα να μπηκε ο χειμωνας κ βλεπω τα ρουχα μου κ λεω τι να φορεσω που δε μπαινω σε κανενα !!

άστα τα απλά και τα σύνθετα!!!! χαχααχαα

ένα δυο παντελονάκια κι ένα δυο πουλοβεράκια και θα βγεί ο χειμώνας,

στις γιορτες θα βαφτείς, θα φτιάξεις μαλλί, έχεις χάσει και 4-5 κιλά και θα είσαι κούκλα!!!!

κι από Άνοιξη και μετά θα ξεκινήσεις σιγά σιγά να φοράς τα δικά σου ανοιξιάτικα/καλοκαιρινά, αν συνεχίσεις όπως τώρα!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Ιοιο μου κοίταξα λίγο τα παλιά σου,

έχουμε και λέμε:

Τοκετός = 4/2016

25/5/2016 = 71,4 κιλά

21/11/2016 = 64,4 κιλά

Στόχος = 60 κιλά!!!

περίοδος πριν ένα μήνα (Οκτώβριος?)

Απώλεια = 7 κιλά!!!

Σε 6 μήνες!!!!! και θες ακόμη 4,4 κιλά,

είσαι δηλαδή πάνω από τη μέση της διαδρομής!!!!

Πρόβλεψη επίτευξης στόχου = σε 4 μήνες

δηλαδή στις 21/3 πιθανόν να είσαι 60 κιλά!!!!

δηλαδή το Πάσχα θα είσαι μια κουκλάρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το μαύρο στενό φορεματάκι σου που έλεγες!!!!!

το λες άσχημα ή αργά?????

ΟΧΙ ΒΈΒΑΙΑ!!!!!!!!!!! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΈΤΣΙ!!!!!!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

mckm τα παραπανω κιλα ηταν λογω εγκυμοσύνης?

κορίτσια πρεπει να παρω μπρος αλλα πειναωωωωωωωωωωω...ας μου στειλει καποια λιγη πειθαρχια

κοίταξα και το ιστορικό σου, έχουμε και λέμε:

Έναρξη εγκυμοσύνης = 55 κιλά

Τέλος εγκυμοσύνης = 68

Τοκετός = 8/2016

Πολλές επισκέψεις στο νοσοκομείο με αναγκαστική διατροφή κυλικείου

5/10 = 58,5 κιλά

19/10 = 58,3 κιλά

2/11= 57,6 Κιλά

Στόχος = 54 κιλά, -3,6 κιλά

Περίοδος = αρχές νοέμβρη

Αποκλειστικός θηλασμός, δύο παιδάκια το ένα 2,5 χρονών και το άλλο 1,5 μηνών

Στόχος =στη βάπτιση σε δύο μήνες αρχές Δεκέμβρη, στα 54 κιλά

Ιouliana μου θα βαπτίσεται τελικά τώρα? Είσαι πολύ καλά μόνο 3,5 κιλά από το στόχο.

ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Ιοιο μου κοίταξα λίγο τα παλιά σου,

έχουμε και λέμε:

Τοκετός = 4/2016

25/5/2016 = 71,4 κιλά

21/11/2016 = 64,4 κιλά

Στόχος = 60 κιλά!!!

περίοδος πριν ένα μήνα (Οκτώβριος?)

Απώλεια = 7 κιλά!!!

Σε 6 μήνες!!!!! και θες ακόμη 4,4 κιλά,

είσαι δηλαδή πάνω από τη μέση της διαδρομής!!!!

Πρόβλεψη επίτευξης στόχου = σε 4 μήνες

δηλαδή στις 21/3 πιθανόν να είσαι 60 κιλά!!!!

δηλαδή το Πάσχα θα είσαι μια κουκλάρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το μαύρο στενό φορεματάκι σου που έλεγες!!!!!

το λες άσχημα ή αργά?????

ΟΧΙ ΒΈΒΑΙΑ!!!!!!!!!!! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΈΤΣΙ!!!!!!!!!!!!!!!

Τί ωραία που τα γράφεις! Αν είμαι 63 τα Χριστούγεννα θα χωράω στα φορέματα μου και μετά θα μου μείνει το μαύρο μόνο να με περιμένει!

Gmnth03, αυτό που σκέφτομαι και πέρνω θάρρος είναι ότι το χειμώνα 3-4 κιλάκια δεν φαίνονται, τα καλύπτουν τα ρούχα. Την άνοιξη θέλουμε να έχουμε φτάσει στον τελικό στόχο :)

Τί ωραία που τα γράφεις! Αν είμαι 63 τα Χριστούγεννα θα χωράω στα φορέματα μου και μετά θα μου μείνει το μαύρο μόνο να με περιμένει!

Gmnth03, αυτό που σκέφτομαι και πέρνω θάρρος είναι ότι το χειμώνα 3-4 κιλάκια δεν φαίνονται, τα καλύπτουν τα ρούχα. Την άνοιξη θέλουμε να έχουμε φτάσει στον τελικό στόχο :)

ναι ρε συ, αλλα δεν μπαινω ουτε σ αυτα , 8-10 κιλα με χωριζουν απο τα ρουχαλακια μου !! τωρα ειμαι στη φαση που τα δυο παντελονια που ειχα παρει ειναι τεραστια , και δεν εχω βρει χρονο να παω να τα στενεψω. και τα παλια μου ρουχα ειναι στενα και δεν μπαινουν. καινουργια δε θελω να παρω γιατι φοβαμαι οτι θα βολευτω και θα μου μεινουν μετα για παντα. τη βγαζω με δυο φορμες, με πυτζαμες, ενα φορεμα και μια φουστα ! ουτε τα μπλουζακια μου κανουν, δηλαδη μου κανουν αλλα δεν μ αρεσουν επανω μου , νιωθω οτι θα σκασω, ασε που με βλεπω τεραστια. οταν τα φοραω, για το στηθος δε , δεν το συζητω !!! με πιασε η μουρμουρα παλι!!

να σας πω αλλα νεα τουλαχιστον, εχθες στολισαμε και σημερα εχει γιορτη ο γιοκας μου! για να φαω λιγο γλυκακι το βραδυ, δεν εφαγα πρωινο. και το μεσημερι δυο πηρουνιες που αφησε ο μεγαλος. να σας πω ειλικρινα δεν πεινασα καθολου !!

ναι ρε συ, αλλα δεν μπαινω ουτε σ αυτα , 8-10 κιλα με χωριζουν απο τα ρουχαλακια μου !! τωρα ειμαι στη φαση που τα δυο παντελονια που ειχα παρει ειναι τεραστια , και δεν εχω βρει χρονο να παω να τα στενεψω. και τα παλια μου ρουχα ειναι στενα και δεν μπαινουν. καινουργια δε θελω να παρω γιατι φοβαμαι οτι θα βολευτω και θα μου μεινουν μετα για παντα. τη βγαζω με δυο φορμες, με πυτζαμες, ενα φορεμα και μια φουστα ! ουτε τα μπλουζακια μου κανουν, δηλαδη μου κανουν αλλα δεν μ αρεσουν επανω μου , νιωθω οτι θα σκασω, ασε που με βλεπω τεραστια. οταν τα φοραω, για το στηθος δε , δεν το συζητω !!! με πιασε η μουρμουρα παλι!!

να σας πω αλλα νεα τουλαχιστον, εχθες στολισαμε και σημερα εχει γιορτη ο γιοκας μου! για να φαω λιγο γλυκακι το βραδυ, δεν εφαγα πρωινο. και το μεσημερι δυο πηρουνιες που αφησε ο μεγαλος. να σας πω ειλικρινα δεν πεινασα καθολου !!

Είναι αρκετούτσιλα τσ κιλάκια. Σκέφτομαι αν στις γιορτές είμαι 62-63 θα μπαίνω στσ ρούχα μου. Βέβαια, ακόμα εύχομαι να είμαι 60, αλλά το βλέπω δύσκολο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...