Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Να μιλήσεις με τον ενδοκρινολόγο σου να σου εξηγήσει τις εξετάσεις σου να σου πει αν χρειάζεσαι αγωγή και τι. Και με τα νέα δεδομένα να μιλήσεις με τους γιατρούς σου και να δεις τι θα σου πουν. Η αντίσταση στην ινσουλίνη δεν είναι απλή λεπτομέρεια επηρεάζει την ποιότητα των ωαρίων, την διαδικασία της εμφύτευσης, τις πρώτες εβδομάδες της κύησης και γενικά όλη την κύηση και πρέπει να υπάρχει παρακολούθηση. 

Τι  επαγγέλλεστε;; Βλέπω αναρτήσει σου και την διαβάζω πάντα με απόλυτη προσοχή. Εχεις θαυμάστρια 

• Μου αρέσει 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

25 Κατερινούλα..... Και έφτιαξε ο άντρας μου και τη ζυγαριά. 52 κιλά είμαι με βάση τη σημερινή - πρωινή μέτρηση.... Μάλλον το 56,5 που έδειχνε ήταν τις τελευταίες φορές λίγο πλασματικό, αφού α) της τελείωνε η μπαταρία και β) είχε κι ένα προβληματάκι....

Μπράβο!Είχες πολύ θέληση και μπράβο σου!Συγχαρητήρια Μkcm!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Μάλλον το παιδάκι σου δεν έχει μπει ακόμα στις στέρεες....:tongue:

Όπως θέλεις τα βράζεις ολόκληρα ή σε κομματάκια και ανάλογα το πόσο θέλεις να κρατάνε ή να είναι μαλακά τόση ώρα... Απλά ελέγχεις με το πιρουνάκι αν έχουν βράσει όσο θες...Άλλωστε τα λαχανικά τρώγονται και ωμά (και τα καρότα, και τα κολοκυθάκια και οι μελιτζάνες, ακόμη κι οι πατάτες...).

Ευχαριστώ πολύ αδυνατισμένε αρχηγέ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κατερίνα μου η χθεσινές μετρήσεις ήταν

Στήθος 87 (πλάκα είμαι πάλι, απορώ που βρίσκει γάλα ο μικρός :confused:)

Μέση 58

Περιφέρεια 89

Ψωμάκια 92

ωρέ!!!!!!!!!!!! 58 μέση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

1527894gvxcsdbcpz.gif

Κι εγώ από τώρα το ίδιο!

Πάντως κι εγώ μασάω συνέχεια και ασυναίσθητα από την κόρη μου!Το ονομάζω φαινόμενο του "Ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν!"

Μια κάνω δίαιτα 2 μέρες, τα βράδια τρώω σοκολατένιους Άη Βασίληδες!!!

Επίσης στη δουλειά όποτε παίρνω φρούτο, την ώρα του κολατσιού συχνά δεν το θέλω και καταλήγω να τρώω τοστ και τυρόπιτες.Αυτό χαλάει και την υπόλοιπη μέρα μου γιατί λέω αφού χάλασα τη μέρα, πάει στα κομμάτια, από αύριο πάλι!

Σήμερα όμως παράγγειλα στο κυλικείο 3 φέτες τυρί, 2 γαλοπούλα και μερικές φέτες ντομάτας.Μου φαίνεται κάπως καλύτερο αυτό.....

Ναι κορίτσια, δεν πάει άλλο!:twisted:

Πηνελόπη στο πινακάκι έχουμε βάλει μικρό στόχο για τα Χριστούγεννα και μετά τα Χριστούγεννα θα φτιάξουμε άλλο πινακάκι με στόχο για το Πάσχα.

Οπότε θα έλεγα για σένα να πιεστείς για τα 70 έως τα Χριστούγεννα.

Πιστεύω είναι καλά γιατί 1 με 1,5 θα φύγουν γρήγορα, αφού είσαι στην αρχή θα πας 72,5 και μετά βουρ για δυομιση κιλακια έως τα Χριστούγεννα, και μετά εδώ είμαστε.

Εγώ έχω βάλει στόχο τα 78 έως τα Χριστούγεννα (το πινακάκι λέει 75 αλλα αυτά είναι με ρυθμούς mkcm χαχαχα οι δικοί μου οι ρυθμοί είναι αργοί, τώρα είμαι 81,5 θα είμαι σούπερ ευχαριστημένη τα Χριστούγενα να είμαι 79,9!!!!! (οι στόχοι είναι για να αναθεωρούνται και κυρίως να βοηθιόμαστε όχι για να μας αγχώνουν και να απογοητευόμαστε, βέβαια το κάθε κορίτσι έχει τους δικούς του ρυθμούς άλλη θέλει να πιεστεί και την βοηθάει ο υψηλός στόχος εμένα με βοηθάει πολύ ο χαλαρός στόχος να μπορώ να τον πετυχαίνω και να συνεχίζω, θα δεις εσύ τι σου ταιριάζει)

Μετά, για το Πάσχα, λέω ο στόχος μου να είναι τα 75 να είναι ο στόχος μου και μετά για το καλοκαιράκι τα 70 και το Σεπτέβρη και μετά τα 64.

Είμαι πολύ ευχαριστημένη έως τώρα από την προσπάθειά μου, έχω χάσει 10,5 κιλά (από 92 που ήμουν) πότε γρήγορα, πότε αργά, ποτέ δεν έκανα πισογύρισμα, μόνο στάσεις και συνεχίζω δυναμικά, αργά αργά με επιμονή και υπομονή.

Υ.Γ. άλλαξα και νούμερο στα παπούτσια χαχαχα από 40 στο 39!!! (που φορούσα πάντα βέβαια)

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Μπα, στόχος μου ήταν ή τα ντιζελάκια ή τα 50 κιλά (ό,τι έρθει πρώτο με ταβάνι τα 50 κιλά). Εφόσον μπήκα στα ντιζελάκια, άντε να χάσω κανένα κιλό ακόμα για να είναι πιο άνετα...

Τότε, έχεις θερμά θερμά συγχαρητήρια! !!! Μπράβο και πάλι μπράβο! !!!!!!

Σήμερα η ζυγαριά μου, της οποίας η μπαταρία τελειώνει, με έδριξε 62,9. Χάρηκα, ελπίζω όταν πάρω μπαταρίες να μην δείξει μεγαλύτερο νούμερο :)

ιουλιανα την πειθαρχια δεν την εχω για να στη δωσω !!!τα λαχανικα εγω σε κομματακια τα βραζω , 20 λεπτα μαζι με το κοτοπουλο, το μοσχαρι το αφηνω κανα 10 λεπτο παραπανω.

δεν σχολιαζω καν τις μετρησεις της mkcm !!:cool: βραζω στο ζουμι μου !!!!

σημερα για την οικογενεια κανω γιουβετσι για να εχω και αυριο φαι.

εγω συκωτι γαλακτος με μπροκολο κολοκ καρατο.

τωρα mkcm δεν μπορω να κανω κατι για να αυξησω τις θερμιδες και να ρυθμιστω . εδω με την διαιτολογο που μου εδινε 1400, οταν ηταν η μπεμπα 3 μηνων επαιρνα ή εμενα στασιμη. τωρα ετσι οπως ειναι ο εγκεφαλος μου και η ψυχολογια μου αν αυξησω τις θερμιδες θα νιωθω οτι παιρνω! ετσι μενω σ αυτα τωρα που τρωω και βλεπουμε πως θα παω, και οταν επανελθω στο παλιο μου βαρος το ξανασυζηταμε τι μπορω να αλλαξω!

Ιουλιάννα, πειθαρχία, δεν έχω για να σου στείλω. Προσπαθώ να τρώω σαλάτα μεσημέρι και βράδυ. Και να βρω εναλλακτικές για τα γλυκά. 2-3 φορές ρη βδομάδα τρώω μαύρη σοκολάτα.

mckm τα παραπανω κιλα ηταν λογω εγκυμοσύνης?

κορίτσια πρεπει να παρω μπρος αλλα πειναωωωωωωωωωωω...ας μου στειλει καποια λιγη πειθαρχια

Λόγω 2 εγκυμοσύνων, 2 θηλασμων και αλόγιστου υπερμετρου και τελείως ανθυγιεινου κρεπαλιασματος σε ότι αφορά το φαγητό!!!!

Διαφημίσεις

ιουλιανα την πειθαρχια δεν την εχω για να στη δωσω !!!τα λαχανικα εγω σε κομματακια τα βραζω , 20 λεπτα μαζι με το κοτοπουλο, το μοσχαρι το αφηνω κανα 10 λεπτο παραπανω.

δεν σχολιαζω καν τις μετρησεις της mkcm !!:cool: βραζω στο ζουμι μου !!!!

σημερα για την οικογενεια κανω γιουβετσι για να εχω και αυριο φαι.

εγω συκωτι γαλακτος με μπροκολο κολοκ καρατο.

τωρα mkcm δεν μπορω να κανω κατι για να αυξησω τις θερμιδες και να ρυθμιστω . εδω με την διαιτολογο που μου εδινε 1400, οταν ηταν η μπεμπα 3 μηνων επαιρνα ή εμενα στασιμη. τωρα ετσι οπως ειναι ο εγκεφαλος μου και η ψυχολογια μου αν αυξησω τις θερμιδες θα νιωθω οτι παιρνω! ετσι μενω σ αυτα τωρα που τρωω και βλεπουμε πως θα παω, και οταν επανελθω στο παλιο μου βαρος το ξανασυζηταμε τι μπορω να αλλαξω!

Τελικά οι μετρήσεις δείχνουν πόσο πολύ λάθος μπορεί να κάνουμε με την εικόνα του σώματος μας....

Τις θερμίδες δε λέω τόσο να τις αυξήσεις για σένα αλλά κυρίως για την μπουμπού σου ρε συ....

Τελικά οι μετρήσεις δείχνουν πόσο πολύ λάθος μπορεί να κάνουμε με την εικόνα του σώματος μας....

Τις θερμίδες δε λέω τόσο να τις αυξήσεις για σένα αλλά κυρίως για την μπουμπού σου ρε συ....

αα νομιζα οτι το ειπες για να αλλαξει ο μεταβολισμος μου!! λες να εχω προβλημα στο γαλα? μεχρι στιγμης δεν εχω παρατηρησει κατι , θα μου πεις σταδιακα θα ερχεται κ η μειωση. θηλασμους εχω 5-6 μεσα στη μερα. ο πρωτος 7 το πρωι και ο τελευταιος 9-10 το βραδυ πριν παει για υπνο. θα αργησω πολυ να τα χασω τα υπολοιπα ειμαι σιγουρη !!

δεν τολμω να βαλω μεζουρα !! :rolleyes:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Πώς πάτε κορίτσια; βάλαμε μπαταρία στη ζυγαριά. 64,4. Έχω την αίσθηση ότι χάνω βδομάδα παρά βδομάδα, συμβαίνει και σε σας;

καλημέρα κόρες καλή εβδομάδα

Ioio και σε εμένα έτσι είναι!!!!

αλλά εσύ τα πας πολύ καλάααα!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

mckm τα παραπανω κιλα ηταν λογω εγκυμοσύνης?

κορίτσια πρεπει να παρω μπρος αλλα πειναωωωωωωωωωωω...ας μου στειλει καποια λιγη πειθαρχια

iouliana υπομονή και υπομονή η αρχή είναι πολύ σημαντική!!!!

πείνε νερόοοοοοοοοοοοοο

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...