Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Η διατεταμενη σάλπιγγα όμως δεν είναι εικόνα υδροσαλπιγγας; Κάνατε λαπαροσκόπηση για να το αποκλείσετε; Καλά δεν είναι και υπερβολική η ηλικία του συζύγου για να πεις θα υπάρχουν οι τρελές βλάβες. Βέβαια εξαρτάται και από τον τρόπο ζωής ή το επάγγελμα (κάποια επαγγέλματα έχουν αυξημένο κίνδυνο). 

Αν κάνεις το χειρουργείο μετά στην επιτροπή δεν θα θες τίποτε άλλο ούτε παθολογικό σπερμοδιάγραμμα ούτε χαμηλή ΑΜΗ ούτε τίποτα. Περνάς σίγουρα χωρίς σάλπιγγες γιατί δεν έχεις καμία άλλη επιλογή. Αν κρίνω από την δική μας περιφέρεια δεν αργούν ιδιαίτερα τα ραντεβού κ η απόφαση βγαίνει σε μια βδομάδα. Δλδ μετά το χειρουργείο μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τον επόμενο μήνα και ξεκινάς μόλις έχεις την απόφαση στα χέρια σου κ φυσικά επιτρέπει ο γιατρός σου. Γιατί η αλήθεια είναι πως αν περάσεις επιτροπή, πάρεις την απόφαση αλλά δεν έχεις αφαιρέσει την υδροσαλπιγγα κινδυνεύεις να χάσεις τις ημερομηνίες για τα φάρμακα. 
      Λυπάμαι πολύ, δεν είναι εύκολο αλλά με την υδροσαλπιγγα εκεί δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, η καλύτερη επιλογή είναι να την αφαιρέσεις. 

Είναι δύσκολο όταν το σκέφτεσαι ψυχολογικά...Πρακτικά όμως δεν αλλάζει κάτι...ζω 12 χρονιά με την ελπίδα αραααα.....Είναι καθαρά ψυχολογικό ,που υπάρχει η ελπίδα στο μυαλό σου....Για να καταλάβω αυτό που μου είπες καλύτερα να κάνω το χειρουργείο κ μετά δεν ζητάνε καμία εξέταση για επιτροπή;;;

Επισης να απαντήσω σε μια ερώτηση που έκανες σε κάποια άλλη κοπέλα διιατεταμένη σάλπιγγα ακόμη και υδροσαλπιγγα να μην είναι δεν είναι λειτουργικη .Αυτό μου είπε σήμερα ο γιατρός..Επίσης σε ποια περιφέρεια υπάγεσαι;;;Γιατί εγώ στη Θέσ/νίκη  και φοβάμαι την πολύμηνη αναμονή 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

και εγω οσες φορες εχω παρει τις κομμενες ετοιμες, μια χαρα τις βρισκω, δεν εχουμε παθει μεχρι στιγμης τιποτα:rolleyes:

ασυναισθητα κ εγω το τσιμπημα, αφηνουν μπουκιτσες και τα τρωω εγω μετα!! του χρονου θα βγει και η μικρη και θα εχω τσιμπηματα και απο τους τρεις:tongue::tongue:

κατερινα στις 30 αυγουστου ημουν 63.5 . αυτο θα θυμαμαι να παιρνω τα πανω μου!!

χαπι οι τσιμπλες ειναι και επιπεφυκιτιδα! και η δικη μου το εχει, εγω εχω προσεξει οτι βγαζει οταν βγαινουμε εξω και φυσαει. το εχει πολλους μηνες, αλλα ηπια μορφη , βαζω λιγο ορο , και οταν ειναι εντονη , tobrex .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Νομιζω ότι είναι ιδανικα για διαιτα/συντηρηση τα φορας πεταγονται από παντου και το ραβεις. Μαλλον χρειαζομαι ένα !!!

Υπαρχουν καποιες πιθανότητες να υποχωρησει μονη της και να μην χρειαστει επεμβαση αλλα όπως φαινεται είμαι στο χειροτερο σεναριο . Εχουμε ηδη νοσηλευτεί 2 φορες με ουρολοιμωξη από <δυσκολα> μικροβια παρολο που κανουμε χημειοπροφυλαξη.

axxaxax παρε μου και εμενα ενα!!!:tongue::tongue:

οι γιατροι τι λενε τωρα? ποτε θα κρινουν αν πρεπει και ποτε να γινει η επεμβαση !! εσεις δεν εχετε και τη βαφτιση ? καλος χριστιανος!!λαθος διαβασα, μη νομιζετε οτι θυμαμαι και τι διαβαζω:rolleyes:

πηγα λιγο πισω να δω το πινακακι , ιουλιανα, βαζω στοχο να σε φτασω , τι μας χωριζουν διακοσια γραμμαρια. :D μονο μη μου πεις τιποτα κανα κιλο αυριο οτι εχασες γιατι... θα καταρρευσω !!!

Happy, κι εμείς την πάθαμε την επεφικύτιδα το καλοκαίρι. Σε μισή μέρα είχε ξεμπερδέψει, αλλά την ψέκασα με γάλα - όχι επίτηδες, έχω υπερπαραγωγή.

Ιουλιάννα και πάλι περαστικά. Μακάρι να μην χρειαστεί η επέμβαση. Η χημειοπροφύλαξη τί είναι;

Ιοιο η χημειοπροφυλαξη είναι να παιρνεις προληπτικα αντιβιωση ώστε να αποστειρώνονται τα ουρα, δηλαδή εμεις θα παιρνουμε κάθε μερα αντιβιωση για πολύ καιρο (μπορει και χρονια)

gmth ναι βαφτιζόμαστε την άλλη κυριακη!!μη φοβάσαι δεν πρόκειται να δειξει τιποτε καλο η ζυγαρια!

η νεφρολόγος μας ειπε (πριν τη δευτερη ουρολοιμωξη, δεν μιλησαμε ακομη αναλυτικα) ότι θα ξανακανουμε κυστεογραφια στους 20 μηνες να δουμε αν υπαρχει βελτιωση αλλα όλα εξαρτώνται από το πως θα παει και ηδη δεν παει καλα αφου μεσα σε 3 μηνες είχαμε δυο επεισοδια

kRl9p2.png kRl9p2.png

Διαφημίσεις

βρε θηρίο το φόρεσες κιόλας στη δουλειά????? απίστευτο!!! τι νούμερο είναι? το ξέχασα.

25 Κατερινούλα..... Και έφτιαξε ο άντρας μου και τη ζυγαριά. 52 κιλά είμαι με βάση τη σημερινή - πρωινή μέτρηση.... Μάλλον το 56,5 που έδειχνε ήταν τις τελευταίες φορές λίγο πλασματικό, αφού α) της τελείωνε η μπαταρία και β) είχε κι ένα προβληματάκι....

25 Κατερινούλα..... Και έφτιαξε ο άντρας μου και τη ζυγαριά. 52 κιλά είμαι με βάση τη σημερινή - πρωινή μέτρηση.... Μάλλον το 56,5 που έδειχνε ήταν τις τελευταίες φορές λίγο πλασματικό, αφού α) της τελείωνε η μπαταρία και β) είχε κι ένα προβληματάκι....

Ωωω Συγχαρητήρια! Σου μένουν άλλα δύο κιλάκια για να φτάσεις στπ στόχο, σωστά δεμ θυμάμαι;

Ιουλιάννα, και πάλι περαστικά.

υπηρξαν φασεις που δεν εκανα , και οντως δεν εχανα !! αλλα και με το φαγητο που εκανα, δεν δικαιολογειτο να μη χανω!! πρεπει να ριξω πολυυυυ τις θερμιδες για να παρει μπρος ο οργανισμος. και αυτο ειναι πολυ κακο. δηλαδη χανω με τις 700 - 800. επειδη μαλλον ειμαι της τελευταιας στιγμης, λεω τωρα να γινω τυπικη μηπως προλαβω κανα κιλο μεχρι τα χριστουγεννα! εστω τα 55 ( καλα ονειρο ειναι μη νομιζεις !!) μηπως τωρα ερθει και ο δευτερος κυκλος περιοδου, και δω καμια διαφορα!! εχω δει τεραστιαααα διαφορα σε ποντους, δεν εχω μετρηθει ,απο τα ρουχα που ηθελα να στενεψω. ακομα δεν εχω παει να τα δωσω. το παντελονι το κατεβαζω απο τη μεση, χωρις να το ανοιξω. και στα μπουτια ειναι πολυ μεγαλο, και οταν το ειχα παρει ηταν σαν κολαν.

Αυτές οι θερμίδες είναι πάρα πολύ λίγες.... πόσο μάλλον εφόσον θηλάζεις. Θα κάνω μια παρακινδυνευμένη υπόθεση ότι επειδή έχεις μάθει τον οργανισμό σου διαχρονικά σε χαμηλές θερμίδες έχει προσαρμοστεί σε αυτό και γι' αυτό λέω ότι πιθανά να θέλει "ρύθμιση".

Επίσης, το θέμα ότι έχεις χάσει τόοοοοοσους πόντους είναι πολύ σημαντικό! Μη στέκεσαι μόνο στο βάρος. Τα ντιζελάκια που σου λέω τα φορούσα στα 49 - 50 κιλά, τώρα στα 52. Αλλάζει το σώμα με τα χρόνια. Οπότε αφού έχει αλλάξει τόσο το σώμα σου, έχει μαζέψει έχεις ήδη κάνει τεράστιο βήμα. Σκέψου, ότι για να αλλάξεις νούμερο πρέπει να χάσεις ~5 κιλά. Αφού το παντελόνι έχει γίνει από κολάν τσουβάλι μάλλον έχεις χάσει πόντους αντίστοιχους των 10 κιλών :D!!!!!!!!!!!!

Ωωω Συγχαρητήρια! Σου μένουν άλλα δύο κιλάκια για να φτάσεις στπ στόχο, σωστά δεμ θυμάμαι;

Ιουλιάννα, και πάλι περαστικά.

Μπα, στόχος μου ήταν ή τα ντιζελάκια ή τα 50 κιλά (ό,τι έρθει πρώτο με ταβάνι τα 50 κιλά). Εφόσον μπήκα στα ντιζελάκια, άντε να χάσω κανένα κιλό ακόμα για να είναι πιο άνετα...

Διαφημίσεις

ωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!

μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

κόρες, άντε και στα δικά μας!!!!

5 εβδομάδες για τα Χριστούγεννα, είναι αρκετές, μπορούν να γίνουν πολλαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

ναι καπως ετσι, επειδη ειμαι πολυυυυυυ του τσιμπολογηματος! τι κανω τωρα? για να μη τρωω οτι ναναι αλλα για να βαζω και κατι στο στομα μου, επειδη εχω γαστριτιδα κ οισοφαγιτιδα ( και ελκωδη κωλιτιδα ) με της μπεμπας τα λαχανικα, βραζω και εξτρα κολοκ καροτο τα βαζω σε ενα πιατο, σκετα χωρις λαδι και αλατι , και οποτε μπαινω στη κουζινα, τσουπ τσιμπαω και ενα . και ετσι μου φαινεται οτι κατι τρωω, και δεν με πιανει κ η λιγουρα να φαω κεκακια κουλουρακια. οταν δεν τα εχω , στα μπισκοτα παει το μυαλο μου. ευτυχως τωρα εχω μερες να παρω , γκρινιαζουν και τα μικρα γιατι και αυτα θελουν, αλλα τους λεω δεν εχει σκατολογηματα γιατι ειμαστε σε διαιτα!!:tongue:

φτιαχνω και ενα λιτρο τσαι , το πεινω και αυτο , με φουσκωνει , και ενα με δυο λιτρα νερο.τωρα ειμαι ενα τσαι ενα νερο. απο το σεπτ οκτ και μετα ,δεν εχω μπορεσει να αυξησω το νερο στα δυο λιτρα.

Ε......χμ....επειδή μπορώ άνετα να αυτοανακυρηχτώ η ακαμάτρα της παρέας, πόση ώρα περίπου τα βράζεις?Τα καροτάκια τα βράζεις ολόκληρα ή κομματάκια? (Ναι, γέλα, δεν έχω πρόβλημα....!):cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ε......χμ....επειδή μπορώ άνετα να αυτοανακυρηχτώ η ακαμάτρα της παρέας, πόση ώρα περίπου τα βράζεις?Τα καροτάκια τα βράζεις ολόκληρα ή κομματάκια? (Ναι, γέλα, δεν έχω πρόβλημα....!):cool:

Μάλλον το παιδάκι σου δεν έχει μπει ακόμα στις στέρεες....:tongue:

Όπως θέλεις τα βράζεις ολόκληρα ή σε κομματάκια και ανάλογα το πόσο θέλεις να κρατάνε ή να είναι μαλακά τόση ώρα... Απλά ελέγχεις με το πιρουνάκι αν έχουν βράσει όσο θες...Άλλωστε τα λαχανικά τρώγονται και ωμά (και τα καρότα, και τα κολοκυθάκια και οι μελιτζάνες, ακόμη κι οι πατάτες...).

παω στοιχημα ότι δε θα είμαι εγω:tongue::tongue::tongue::tongue:

gmnth κι εγω τσιμαπω συνεχεια από αυτά που μασουλάει η μικρη , το κανω εντελως ασυναίσθητα.........θα εφαρμοσω το κολπο σου και θα εχω κομμενα φρουτακια/λαχανικα για τσιμπημα

Κι εγώ από τώρα το ίδιο!

Πάντως κι εγώ μασάω συνέχεια και ασυναίσθητα από την κόρη μου!Το ονομάζω φαινόμενο του "Ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν!"

Μια κάνω δίαιτα 2 μέρες, τα βράδια τρώω σοκολατένιους Άη Βασίληδες!!!

Επίσης στη δουλειά όποτε παίρνω φρούτο, την ώρα του κολατσιού συχνά δεν το θέλω και καταλήγω να τρώω τοστ και τυρόπιτες.Αυτό χαλάει και την υπόλοιπη μέρα μου γιατί λέω αφού χάλασα τη μέρα, πάει στα κομμάτια, από αύριο πάλι!

Σήμερα όμως παράγγειλα στο κυλικείο 3 φέτες τυρί, 2 γαλοπούλα και μερικές φέτες ντομάτας.Μου φαίνεται κάπως καλύτερο αυτό.....

Ναι κορίτσια, δεν πάει άλλο!:twisted:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...