Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Angel83 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη που κάνατε αυχενική διαφανεια? Και πόσο κόστησε? 

Στην Ψαρρά έκανα και έδωσα 130 μαζί με pappA. Τα αποτελέσματα της αυχενικής την ίδια μέρα και τα υπόλοιπα την επόμενη το πρωί.Καλη επιτυχία❤️

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Gmnth03 έχεις δηλαδή πάντα σαλάτα ή κάτι βραστό στην κουζίνα σου?Αυτό πρέπει να κάνω κι εγώ γιατί τη δύσκολη στιγμή πάντα βαριέμαι να κόψω σαλάτα και αυτό είναι ένα μεγάλο αγκάθι - εμπόδιο για το στόχο μου.............Αυτό πρέπει να διορθώσω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Gmnth03 έχεις δηλαδή πάντα σαλάτα ή κάτι βραστό στην κουζίνα σου?Αυτό πρέπει να κάνω κι εγώ γιατί τη δύσκολη στιγμή πάντα βαριέμαι να κόψω σαλάτα και αυτό είναι ένα μεγάλο αγκάθι - εμπόδιο για το στόχο μου.............Αυτό πρέπει να διορθώσω!

ναι καπως ετσι, επειδη ειμαι πολυυυυυυ του τσιμπολογηματος! τι κανω τωρα? για να μη τρωω οτι ναναι αλλα για να βαζω και κατι στο στομα μου, επειδη εχω γαστριτιδα κ οισοφαγιτιδα ( και ελκωδη κωλιτιδα ) με της μπεμπας τα λαχανικα, βραζω και εξτρα κολοκ καροτο τα βαζω σε ενα πιατο, σκετα χωρις λαδι και αλατι , και οποτε μπαινω στη κουζινα, τσουπ τσιμπαω και ενα . και ετσι μου φαινεται οτι κατι τρωω, και δεν με πιανει κ η λιγουρα να φαω κεκακια κουλουρακια. οταν δεν τα εχω , στα μπισκοτα παει το μυαλο μου. ευτυχως τωρα εχω μερες να παρω , γκρινιαζουν και τα μικρα γιατι και αυτα θελουν, αλλα τους λεω δεν εχει σκατολογηματα γιατι ειμαστε σε διαιτα!!:tongue:

φτιαχνω και ενα λιτρο τσαι , το πεινω και αυτο , με φουσκωνει , και ενα με δυο λιτρα νερο.τωρα ειμαι ενα τσαι ενα νερο. απο το σεπτ οκτ και μετα ,δεν εχω μπορεσει να αυξησω το νερο στα δυο λιτρα.

Gmnth, επειδή πλέον το παιδί έχει μεγαλώσει αρκετά κι επειδή όντως παιδεύεσαι πάρα πολύ να χάσεις βάρος και αυτό, παρόλο που κάνεις εξτρίμ δίαιτες, φεύγει με το σταγονόμετρο, μήπως να έκανες καμία εξέταση τύπου ορμονολογικές για θυροειδή και τέτοια, αλλά και για την ινσουλινοαντίσταση; Γενικά μετά από εγκυμοσύνη όλα αυτά είναι πιθανόν να συμβούν. Επίσης, να έκανες έναν έλεγχο στο μεταβολισμό σου. Μπορεί να χρειάζεται να ρυθμιστεί με τη βοήθεια κάποιου διατροφολόγου.

καταρχην ο εγκεφαλος μου θελει ρυθμιση !! αλλα να μη το κανουμε θεμα τωρα:tongue:

νομιζω οτι φταιω εγω, δυο τρεις μερες κανω διαιτα , αλλες δυο μερες τρωω , συνεχιζεται αυτο το βιολι. σιγουρα δεν ειμαι οπως ημουν. παντα ομως ετσι ημουν, παιρνω πολυ ευκολα και χανω δυσκολα. σε διατροφολογο που ειχα παει παλια, μου ειχε πει οτι παντα θα εισαι ετσι, δηλαδη μονιμως σε διαιτα και θα μετρας τις θερμιδες σου. στα 47-49 που ημουν, τα διατηρουσα γιατι προσεχα . γι αυτο και στην εγκυμοσυνη παρ ολο που δεν ετρωγα πολυ πηρα πολλα κιλα, γιατι απλα ετρωγα κανονικα.

εξετασεις απο τοτε που γεννησα η αληθεια ειναι οτι δεν εχω κανει . λες να ηρθε η ωρα να τις κανω? ειπα να κλεισω χρονο και μετα. να τις κανω τωρα?

και το αλλο που δεν κανω ασκηση. τωρα που με τη δουλεια ειμαι συνεχεια στο γραφειο και σπιτι, δεν κινουμαι. οι δουλειες του σπιτιου δεν αδυνατιζουν το εχω τσεκαρει:rolleyes: αρα δυσκολη υποθεση!! τωρα καπως το μεσημερι αρχιζω να κανω λιγο γυμναστικη με το μηχανημα .αλλα μη φανταστεις και καθε μερα, οποτε μου το θυμισει ο μεγαλος μου.

καταρχην ο εγκεφαλος μου θελει ρυθμιση !! αλλα να μη το κανουμε θεμα τωρα:tongue:

νομιζω οτι φταιω εγω, δυο τρεις μερες κανω διαιτα , αλλες δυο μερες τρωω , συνεχιζεται αυτο το βιολι. σιγουρα δεν ειμαι οπως ημουν. παντα ομως ετσι ημουν, παιρνω πολυ ευκολα και χανω δυσκολα. σε διατροφολογο που ειχα παει παλια, μου ειχε πει οτι παντα θα εισαι ετσι, δηλαδη μονιμως σε διαιτα και θα μετρας τις θερμιδες σου. στα 47-49 που ημουν, τα διατηρουσα γιατι προσεχα . γι αυτο και στην εγκυμοσυνη παρ ολο που δεν ετρωγα πολυ πηρα πολλα κιλα, γιατι απλα ετρωγα κανονικα.

εξετασεις απο τοτε που γεννησα η αληθεια ειναι οτι δεν εχω κανει . λες να ηρθε η ωρα να τις κανω? ειπα να κλεισω χρονο και μετα. να τις κανω τωρα?

και το αλλο που δεν κανω ασκηση. τωρα που με τη δουλεια ειμαι συνεχεια στο γραφειο και σπιτι, δεν κινουμαι. οι δουλειες του σπιτιου δεν αδυνατιζουν το εχω τσεκαρει:rolleyes: αρα δυσκολη υποθεση!! τωρα καπως το μεσημερι αρχιζω να κανω λιγο γυμναστικη με το μηχανημα .αλλα μη φανταστεις και καθε μερα, οποτε μου το θυμισει ο μεγαλος μου.

Κοίτα έτσι όπως τα λες, στην ουσία 2 μέρες χτίζεις, 2 γκρεμίζεις, άρα δικαιολογημένη η δυσκολία στην απώλεια. Είχα την εντύπωση πως ήσουν τυπική και δεν έκανες παρασπονδίες. Σε συνδυασμό κιόλας με το γεγονός, ότι δε χάνεις εύκολα.... Μάλλον να το ράψεις πρέπει :tongue:

Κοίτα έτσι όπως τα λες, στην ουσία 2 μέρες χτίζεις, 2 γκρεμίζεις, άρα δικαιολογημένη η δυσκολία στην απώλεια. Είχα την εντύπωση πως ήσουν τυπική και δεν έκανες παρασπονδίες. Σε συνδυασμό κιόλας με το γεγονός, ότι δε χάνεις εύκολα.... Μάλλον να το ράψεις πρέπει :tongue:

υπηρξαν φασεις που δεν εκανα , και οντως δεν εχανα !! αλλα και με το φαγητο που εκανα, δεν δικαιολογειτο να μη χανω!! πρεπει να ριξω πολυυυυ τις θερμιδες για να παρει μπρος ο οργανισμος. και αυτο ειναι πολυ κακο. δηλαδη χανω με τις 700 - 800. επειδη μαλλον ειμαι της τελευταιας στιγμης, λεω τωρα να γινω τυπικη μηπως προλαβω κανα κιλο μεχρι τα χριστουγεννα! εστω τα 55 ( καλα ονειρο ειναι μη νομιζεις !!) μηπως τωρα ερθει και ο δευτερος κυκλος περιοδου, και δω καμια διαφορα!! εχω δει τεραστιαααα διαφορα σε ποντους, δεν εχω μετρηθει ,απο τα ρουχα που ηθελα να στενεψω. ακομα δεν εχω παει να τα δωσω. το παντελονι το κατεβαζω απο τη μεση, χωρις να το ανοιξω. και στα μπουτια ειναι πολυ μεγαλο, και οταν το ειχα παρει ηταν σαν κολαν.

Διαφημίσεις

Κορίτσια τέρμα η δίαιτα και το ζύγισμα. Μπήκα στα νιζελακιαααααααααααααα!!!!!!!

άντε βρεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μπράβοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!

γειά σας κόρες, 17 νοέμβρη σήμερις και είχαμε γιορτή στο σχολείο, θεατρικό, η κορούλα μου είπε τα λογάκια της τέλεια!!!! βρήκα και την δασκάλα της και μου είπε τα καλύτερα!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Kαλησπερα κοριτσια!!

Εμεις παλι στο νοσοκομειο τη βγαλαμε με τον μπεμπη οποτε ετρωγα ο,τι να ναι. Το καλο είναι αδιαθετησα (είμαι 99% σιγουρη) και ελπιζω σε καλυτερες μερες (και νυχτες:D)...............

Μπραβο σε αυτες που χασανε!!

ωχ περαστικούλια για το μωράκι σου!!!

με την περίοδο σίγουρα τα καλύτερα έρχονται!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλημέρα κοριτσάκια....

Σας μιλώ φορώντας το ντιζελάκι μου :D (η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι 1 - 2 κιλά αν χάσω θα αναπνέω καλύτερα....) και είμαι πολύ χάπυ!! Ευτυχώς δεν έχουμε συναντήσεις σήμερα και τέτοια και μπόρεσα να το φορέσω, αλλιώς θα το είχα μαράζι.....!

βρε θηρίο το φόρεσες κιόλας στη δουλειά????? απίστευτο!!! τι νούμερο είναι? το ξέχασα.

1527894gvxcsdbcpz.gif

καλημερα κουκλιτσες !! δεν μπορεσα και πολλα να διαβασω, πηρε το ματι μου για μετακομιση και κατι για διδακτορικο ,νομιζω !! με το καλο η μετακομιση και εις ανωτερα , πολλες πολλες επιτυχιες mkcm !!!

ιουλιανα τι επαθε το μωρακι σου !!!?

μπραβο σε οσες εχασαν !! κουραγιο και υπομονη σε εμας τις υπολοιπες !!

με επιασε και εμενα παλι η ''καταθλιψη'' , λιγο και το μπουρου μπουρου του συζυγου. και ξαναμπηκα σε διαιτα, ειδα το 7 , ας ελπισουμε να το κρατησω!! 57.8 λοιπον σημερα.

εκανα μια κοτοπιτα ντουνκαν εχθες και τρωω απο λιγο . εβρασα καροτα κολοκυθακια, ξεκινησα παλι νερο και τσαι και εχει ο Θεος!!

ενας μηνας εμεινε μεχρι τα χριστουγεννα τουλαχιστον να χασω κανα δυο κιλα ακομα , θα μπορεσω αραγε?!!

μια χαρά τα πας!!!! θυμήσου ήσουν πάνω από 60 κι έχεις απομακρυνθεί πολύ από αυτό!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Mkcm πολλά συγχαρητήρια για το ντιζελάκι σου!Το θυμάμαι το έλεγες από τόοοτε που αρχίσαμε και πολλά μπράβο που τα κατάφερες!Και με το καλό το διδιακτορικό! Ίσως κάποτε να καταφέρω κι εγώ να προχωρήσω στις σπουδές μου.....

Iouliana περαστικά με το μπέμπη και με το καλό η βάφτιση!Είναι πολύ συγκινητικό μυστήριο!

Gmnth03 κάνεις κανονικά τη dukan?Γιατί ενώ ξέρω ότι χάνεις κιλάκια, δεν είναι και εύκολη η προετοιμασία των γευμάτων....

Cacao πιστεύω με τα φάρμακα δε θα πάρεις καθόλου, απλά ίσως χάνεις δυσκολότερα.....

Κατερίνα που είσαι????

Φιλάκια!

εδω Πηνελόπη μου, παλεύω

είδες η mkcm? τα κατάφερε!!!!!! άντε και στα κεφαλάκια μας!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλημέρα !!

mkcm μου θύμησες τα νιατα μου με τα ντιζελ!!η αληθεια ειναι ότι ποτε δε με βολεψαν (αν εννοεις από εκεινα τα χαμηλοκαβαλα) , παντα αισθανομουνα ότι μου <φευγουν>........... Ναι, αυτά εννοώ!!!!

ο μικρος εχει παλινδρομηση ουρων μεγαλου βαθμου και κανει συνεχεια ουρολοιμώξεις οποτε ειμαστε πηγαινε ελα σε νοσοκομεια:(:(:(:(γενικα φετος το στεκι μου είναι τα νοσοκομεια.........μια φορα το διμηνο είναι στανταρ..... Ελπίζω να είναι περαστικά. Τι λένε οι γιατροί; Πότε θα υποχωρήσει αυτό; Ρε το πουλάκι μου να ταλαιπωρείται έτσι......:(

Νομιζω ότι είναι ιδανικα για διαιτα/συντηρηση τα φορας πεταγονται από παντου και το ραβεις. Μαλλον χρειαζομαι ένα !!!

Υπαρχουν καποιες πιθανότητες να υποχωρησει μονη της και να μην χρειαστει επεμβαση αλλα όπως φαινεται είμαι στο χειροτερο σεναριο . Εχουμε ηδη νοσηλευτεί 2 φορες με ουρολοιμωξη από <δυσκολα> μικροβια παρολο που κανουμε χημειοπροφυλαξη.

kRl9p2.png kRl9p2.png

άρα έως τώρα έχουμε δύο

που τα κατάφεραν = η Λιάνα και η mkcm!!!

Ποιά θα είναι η τρίτη?

μεγάλη επιτυχία το παρεάκι μας!!!!

παω στοιχημα ότι δε θα είμαι εγω:tongue::tongue::tongue::tongue:

gmnth κι εγω τσιμαπω συνεχεια από αυτά που μασουλάει η μικρη , το κανω εντελως ασυναίσθητα.........θα εφαρμοσω το κολπο σου και θα εχω κομμενα φρουτακια/λαχανικα για τσιμπημα

kRl9p2.png kRl9p2.png

κοριτσιακια καλημέρα κ από εμένα αν κ λίγο αργά... η μικρή μάλλον έχει πάθει μια μολυνσούλα το ματάκι της κ βγάζει ΄τσίμπλες κ από το πρωί έχω ξεσηκώσει το σπίτι κ πλένω τα πάντα... κ όλα τα παιχνίδια της!!!

ιουλιάνα περαστικά στο μωράκι κ υπομονή, εύχομαι να το ξεπεράσει γρήγορα... πολύ συχνή βρε παιδί μου πλέον η παλινδρόμηση...

gmnth υπομονή... ανεξάρτητα με το μεταβολισμό κάθε σώμα θέλει κ το χρόνο του. Η απότομη απώλεια κρεμάει κ το δέρμα δεν επανέρχεται εύκολα ακόμη στις κοπέλες που γυμνάζονται. Εγώ έχω παρατηρήσει ότι όταν χάνω σε πόντους θεαματικά δεν χάνω σε κιλά τόσο πολύ...

ααα... κ για σαλάτες επειδή κ εγώ βαριέμαι το πλύσιμο-κόψιμο παίρνω τις έτοιμες στο σακουλάκι. Έχω γνωστό που δουλεύει στο βασιλόπουλο κ μου είπε ότι είναι πολύ τακτικοί στο καθάρισμά τους κ ο ίδιος παίρνει για την οικογένειά του. Μεγάλη ευκολία!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...