Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Καλά κι εγώ έτσι γεννήθηκα! Μάλλον θα είχε σάκχαρο η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη! Από τη στιγμή που δεν πολύ τρελαίνεσαι για γλυκά δε θα έχεις πρόβλημα να φτιάξεις τη διατροφή σου. Κάποιες γενικές αρχές είναι να μην αφήνεις τον εαυτό σου χωρίς φαγητό για πολλές ώρες. Όχι γλυκό νηστική, εμένα πχ στην εγκυμοσύνη μου είχε πει να αποφεύγω τα σταφύλια, τα παντζάρια κ. α. (θα ψάξω να βρω το χαρτί), πρωτεινη το βράδυ... Διάβασε λίγο και άρθρα του Ζουπα του ενδοκρινολογου. 

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Ναι! Αλλά.. πρέπει να δεις σε εσένα τι δουλεύει. Για να το έχεις σε ισοροπια. Είναι λίγο μπερδεμένο το ζάχαρο. Εγώ δεν μπορούσα να φάω τοστ το πρωί ή το βράδυ , πήγαινε το ζάχαρο 170. Έτρωγα πρωί βραστά αυγά 2 και φρυγανιά με μέλι. Ζάχαρο 90. Μπορούσα το μεσημέρι να φάω 1 μπολ καρπούζι και 1 πιάτο μακαρόνια και πήγαινε 110 ζάχαρο. Σε μια φίλη μου με τα μακαρόνια πήγαινε το ζάχαρο στο θεό. 

αλλά ναι, θα σου πει καλύτερα η αιματολόγος και η ενδοκρινολόγος. Να σου τα εξηγήσουν με λεπτομέρεια. Αλλά όσα είπες θα τονοσουν τον οργανισμό σου! 

Είχα πάει σε διατροφολόγο πριν κανένα 3 μηνο και περιττό να σας πω πως για το πρόγραμμα που μου έδωσε πρέπει να είμαι πάνω από την κουζίνα όλη μέρα. Δεν είναι ρεαλιστικό. Το θέμα δεν είναι να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη.  Σίγουρα πρέπει να προσέξω αλλά όχι σε βαθμό να στερηθώ (ιδανικά).

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Kαλησπερα κοριτσια!!

Εμεις παλι στο νοσοκομειο τη βγαλαμε με τον μπεμπη οποτε ετρωγα ο,τι να ναι. Το καλο είναι αδιαθετησα (είμαι 99% σιγουρη) και ελπιζω σε καλυτερες μερες (και νυχτες:D)...............

Μπραβο σε αυτες που χασανε!!

kRl9p2.png kRl9p2.png

Διαφημίσεις

Kαλησπερα κοριτσια!!

Εμεις παλι στο νοσοκομειο τη βγαλαμε με τον μπεμπη οποτε ετρωγα ο,τι να ναι. Το καλο είναι αδιαθετησα (είμαι 99% σιγουρη) και ελπιζω σε καλυτερες μερες (και νυχτες:D)...............

Ωχ, τι έπαθε ρε συ το πιτσιρίκι; Περαστικά σας. Είναι καλά τώρα;

Καλημέρα κοριτσάκια....

Σας μιλώ φορώντας το ντιζελάκι μου :D (η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι 1 - 2 κιλά αν χάσω θα αναπνέω καλύτερα....) και είμαι πολύ χάπυ!! Ευτυχώς δεν έχουμε συναντήσεις σήμερα και τέτοια και μπόρεσα να το φορέσω, αλλιώς θα το είχα μαράζι.....!

καλημερα κουκλιτσες !! δεν μπορεσα και πολλα να διαβασω, πηρε το ματι μου για μετακομιση και κατι για διδακτορικο ,νομιζω !! με το καλο η μετακομιση και εις ανωτερα , πολλες πολλες επιτυχιες mkcm !!!

ιουλιανα τι επαθε το μωρακι σου !!!?

μπραβο σε οσες εχασαν !! κουραγιο και υπομονη σε εμας τις υπολοιπες !!

με επιασε και εμενα παλι η ''καταθλιψη'' , λιγο και το μπουρου μπουρου του συζυγου. και ξαναμπηκα σε διαιτα, ειδα το 7 , ας ελπισουμε να το κρατησω!! 57.8 λοιπον σημερα.

εκανα μια κοτοπιτα ντουνκαν εχθες και τρωω απο λιγο . εβρασα καροτα κολοκυθακια, ξεκινησα παλι νερο και τσαι και εχει ο Θεος!!

ενας μηνας εμεινε μεχρι τα χριστουγεννα τουλαχιστον να χασω κανα δυο κιλα ακομα , θα μπορεσω αραγε?!!

καλημερα κουκλιτσες !! δεν μπορεσα και πολλα να διαβασω, πηρε το ματι μου για μετακομιση και κατι για διδακτορικο ,νομιζω !! με το καλο η μετακομιση και εις ανωτερα , πολλες πολλες επιτυχιες mkcm !!!

ιουλιανα τι επαθε το μωρακι σου !!!?

μπραβο σε οσες εχασαν !! κουραγιο και υπομονη σε εμας τις υπολοιπες !!

με επιασε και εμενα παλι η ''καταθλιψη'' , λιγο και το μπουρου μπουρου του συζυγου. και ξαναμπηκα σε διαιτα, ειδα το 7 , ας ελπισουμε να το κρατησω!! 57.8 λοιπον σημερα.

εκανα μια κοτοπιτα ντουνκαν εχθες και τρωω απο λιγο . εβρασα καροτα κολοκυθακια, ξεκινησα παλι νερο και τσαι και εχει ο Θεος!!

ενας μηνας εμεινε μεχρι τα χριστουγεννα τουλαχιστον να χασω κανα δυο κιλα ακομα , θα μπορεσω αραγε?!!

Καλημέρα!!!!! Θα μπορέσεις, θα μπορέσεις 5 εβδομάδες είναι!!!!!!!!!!

Kαλησπερα κοριτσια!!

Καλημέρα και περαστικα! Τί έπαθε π μικρός;

Gmnth03, μην σε παίρνει από κάτω. Μια χαρά θα πάνε όλα και θα τα χάσουμε!

Mkcm, είσαι η μόνη που έπιασες το στόχο σου για τις 17/11 Συγχαρητήρια! Εγώ απέχω 1,5 κιλό.

Διαφημίσεις

Καλημέρα !!

mkcm μου θύμησες τα νιατα μου με τα ντιζελ!!η αληθεια ειναι ότι ποτε δε με βολεψαν (αν εννοεις από εκεινα τα χαμηλοκαβαλα) , παντα αισθανομουνα ότι μου <φευγουν>...........

ο μικρος εχει παλινδρομηση ουρων μεγαλου βαθμου και κανει συνεχεια ουρολοιμώξεις οποτε ειμαστε πηγαινε ελα σε νοσοκομεια:(:(:(:(γενικα φετος το στεκι μου είναι τα νοσοκομεια.........μια φορα το διμηνο είναι στανταρ.....

gmnth βαστα γερα .....θα δουμε και το 56 μπροστα.......μη μασας.......εδώ τα φερνεις βολτα με 3 παιδια ! με τα κιλα δε θα τα καταφερεις??

εμεις βαφτίζουμε την άλλη κυριακη !!

kRl9p2.png kRl9p2.png

Καλημέρα !!

mkcm μου θύμησες τα νιατα μου με τα ντιζελ!!η αληθεια ειναι ότι ποτε δε με βολεψαν (αν εννοεις από εκεινα τα χαμηλοκαβαλα) , παντα αισθανομουνα ότι μου <φευγουν>........... Ναι, αυτά εννοώ!!!!

ο μικρος εχει παλινδρομηση ουρων μεγαλου βαθμου και κανει συνεχεια ουρολοιμώξεις οποτε ειμαστε πηγαινε ελα σε νοσοκομεια:(:(:(:(γενικα φετος το στεκι μου είναι τα νοσοκομεια.........μια φορα το διμηνο είναι στανταρ..... Ελπίζω να είναι περαστικά. Τι λένε οι γιατροί; Πότε θα υποχωρήσει αυτό; Ρε το πουλάκι μου να ταλαιπωρείται έτσι......:(

Mkcm πολλά συγχαρητήρια για το ντιζελάκι σου!Το θυμάμαι το έλεγες από τόοοτε που αρχίσαμε και πολλά μπράβο που τα κατάφερες!Και με το καλό το διδιακτορικό! Ίσως κάποτε να καταφέρω κι εγώ να προχωρήσω στις σπουδές μου.....

Iouliana περαστικά με το μπέμπη και με το καλό η βάφτιση!Είναι πολύ συγκινητικό μυστήριο!

Gmnth03 κάνεις κανονικά τη dukan?Γιατί ενώ ξέρω ότι χάνεις κιλάκια, δεν είναι και εύκολη η προετοιμασία των γευμάτων....

Cacao πιστεύω με τα φάρμακα δε θα πάρεις καθόλου, απλά ίσως χάνεις δυσκολότερα.....

Κατερίνα που είσαι????

Φιλάκια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

την ξεκινησα και εγω πηνελοπη για καμια βδομαδα, ξεκολλησα λιγο, εχασα κανα κιλο , αλλα μετα κολλησα βαρεθηκα κουραστικα και τα παρατησα, εν τω μεταξυ πειραξε και τη μικρη το γιαουρτι που ετρωγα. τωρα κανω τη κοτοπιτα που μ αρεσει ,( αν κι αυτη τη φορα δεν τη πολυ πετυχα) για να εχω να μασουλαω κατι αν με πιασει λιγουρα . τρωω αυτη ,και βραστα κολοκυθ-καροτα. αυτο εχω δει με αδυνατιζει.φρουτα δεν πολυ τρωω, κανενα κομματακι το πρωι οτι περισσεψει απο τη φρουτοκρεμα. μεχρι τις 3-4 οτι φαω, αν με πιασει παλι λιγουρα το βραδυ θα φαω καμια φετα γαλοπουλα βραστη. θα διατηρησω αυτο το μοτιβο και βλεπουμε παλι. εχω προσεξει οτι με τα βραστα χανω. αρκει να μη παρασυρομαι απο τα μεγαλα !!

αστα ιουλιανα δυσκολη υποθεση,ζηλευω τι τρωνε και το θελω και εγω! σα τα μωρα!! αν και ακομα με προσεχουνε, δεν με αφηνουν να παρεκτρεπομαι, οταν με βλεπουν τουλαχιστον !! ( τα τρωω κρυφα πισω απο τη πλατη τους!!:rolleyes:)

την ξεκινησα και εγω πηνελοπη για καμια βδομαδα, ξεκολλησα λιγο, εχασα κανα κιλο , αλλα μετα κολλησα βαρεθηκα κουραστικα και τα παρατησα, εν τω μεταξυ πειραξε και τη μικρη το γιαουρτι που ετρωγα. τωρα κανω τη κοτοπιτα που μ αρεσει ,( αν κι αυτη τη φορα δεν τη πολυ πετυχα) για να εχω να μασουλαω κατι αν με πιασει λιγουρα . τρωω αυτη ,και βραστα κολοκυθ-καροτα. αυτο εχω δει με αδυνατιζει.φρουτα δεν πολυ τρωω, κανενα κομματακι το πρωι οτι περισσεψει απο τη φρουτοκρεμα. μεχρι τις 3-4 οτι φαω, αν με πιασει παλι λιγουρα το βραδυ θα φαω καμια φετα γαλοπουλα βραστη. θα διατηρησω αυτο το μοτιβο και βλεπουμε παλι. εχω προσεξει οτι με τα βραστα χανω. αρκει να μη παρασυρομαι απο τα μεγαλα !!

αστα ιουλιανα δυσκολη υποθεση,ζηλευω τι τρωνε και το θελω και εγω! σα τα μωρα!! αν και ακομα με προσεχουνε, δεν με αφηνουν να παρεκτρεπομαι, οταν με βλεπουν τουλαχιστον !! ( τα τρωω κρυφα πισω απο τη πλατη τους!!:rolleyes:)

Gmnth, επειδή πλέον το παιδί έχει μεγαλώσει αρκετά κι επειδή όντως παιδεύεσαι πάρα πολύ να χάσεις βάρος και αυτό, παρόλο που κάνεις εξτρίμ δίαιτες, φεύγει με το σταγονόμετρο, μήπως να έκανες καμία εξέταση τύπου ορμονολογικές για θυροειδή και τέτοια, αλλά και για την ινσουλινοαντίσταση; Γενικά μετά από εγκυμοσύνη όλα αυτά είναι πιθανόν να συμβούν. Επίσης, να έκανες έναν έλεγχο στο μεταβολισμό σου. Μπορεί να χρειάζεται να ρυθμιστεί με τη βοήθεια κάποιου διατροφολόγου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...