Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αδικαιολόγητα νεύρα έχω όλη μου τη ζωή 😂 Γεννήθηκα με αδικαιολόγητα νεύρα. Καλά τα πολύ γλυκά εγω δε τα μπορώ. Ειδικά τα σιροπιαστά, με λιγώνουν. Ξεκίνησα τη γυμναστική με αφορμή να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου αλλά με τη διατροφή δυσκολεύομαι ακόμα.

Εχει γιατί δεν είναι εντελώς αναστρέψιμο απ’οτι καταλαβαίνω. Θεωρητικά με πρωινό, μικρά σνακ ενδιάμεσα, νερό και υγιεινό βραδινό μπορώ να βελτιώσω τη κατάσταση;

Καλά κι εγώ έτσι γεννήθηκα! Μάλλον θα είχε σάκχαρο η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη! Από τη στιγμή που δεν πολύ τρελαίνεσαι για γλυκά δε θα έχεις πρόβλημα να φτιάξεις τη διατροφή σου. Κάποιες γενικές αρχές είναι να μην αφήνεις τον εαυτό σου χωρίς φαγητό για πολλές ώρες. Όχι γλυκό νηστική, εμένα πχ στην εγκυμοσύνη μου είχε πει να αποφεύγω τα σταφύλια, τα παντζάρια κ. α. (θα ψάξω να βρω το χαρτί), πρωτεινη το βράδυ... Διάβασε λίγο και άρθρα του Ζουπα του ενδοκρινολογου. 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Cacao, άλλαξε το πινακάκι... Πήγα και ζυγίστηκα σε μια ζυγαριά σε ένα φαρμακείο (είναι τσεκαρισμένο ότι συμβαδίζει με τη δικά μου - έχω ξαναζυγιστεί) και είμαι 53,5 :shock::shock::shock:.... Θεωρούσα ότι τα παντελόνια είχαν "ξεχειλώσει" επειδή τα είχα φορέσει αρκετές φορές και γι' αυτό ήταν πιο άνετα.... Και πλέον μπαίνω σε συντήρηση με πιο καλή ψυχολογία.....

Καιρός να δοκιμάσω το απόγευμα τα ντιζελάκια.....

Τα 34άρια είναι που χαλαρωσαν;:tongue::tongue:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

mkcm μας κούφανες!!!!!!!!!!!! τι λες τώρα!!!!!!

δεν πρέπει να αφαιρέσεις και τα ρούχα και να λαβεις υποψη οτι εφαγες πρωινο? άρα είσαι πιο κάτω!!!! και δεν το είχες καταλάβει τόσο καιρό?

1527894gvxcsdbcpz.gif

mkcm μας κούφανες!!!!!!!!!!!! τι λες τώρα!!!!!!

δεν πρέπει να αφαιρέσεις και τα ρούχα και να λαβεις υποψη οτι εφαγες πρωινο? άρα είσαι πιο κάτω!!!! και δεν το είχες καταλάβει τόσο καιρό?

Όχι... δεν το είχα καταλάβει... άλλωστε για να αλλάξεις νούμερο γενικά πρέπει να χάσεις από πεντάκιλο και πάνω.... Ίδωμεν... θα στριμώξω σήμερα τον άντρα μου να φτιάξει τη ζυγαριά στο σπίτι να σιγουρευτώ, αλλά πρώτα και κύρια θα δοκιμάσω τα ντιζελάκια.....

Διαφημίσεις

________αρχικό βάρος___9/11___16/11_απώλεια__στόχος

Cacao----------59,1------------51--------49,5------1,5--------48

Ioio------------67,8------------65,7------64,5------0,3--------60

mkcm-----------68------------56,5-------53,5-------3---------50

katerina71-----92-------------81,5------81,5-------0---------75

gmnth----------74-------------58--------------------0---------50

Iouliana--------68-------------57,6------57,6-------0--------53

kiki v----------60,5------------53,4------53,4-------0--------51

Pinelopair------74-------------74--------74---------0--------65

b.happy--------63-------------63---------63--------0---------56

Liana-----------90,1-----------65--------65---------------65smileys-dancing-354201.gif

3231580x15ta1yz3w.gif

Τώρα που το λες λέω να ζυγιστω κι εγώ αύριο στο φαρμακειο.Να πάρω μια κρυαδα.Μπρρρ ήδη κρυώνω :lol::lol::lol:

Να σιγουρευτείς ότι συμβαδίζει η ζυγαριά του φαρμακείο με τη δικιά σου, όμως, γιατί αρκετές διαφέρουν!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Να σιγουρευτείς ότι συμβαδίζει η ζυγαριά του φαρμακείο με τη δικιά σου, όμως, γιατί αρκετές διαφέρουν!!!!!!!!!!!

Χαχαχα θα φανεί αύριο αν πάω. Το θέμα είναι ότι εγώ δε ζυγιζομαι σε ζυγαριά αλλά στο wii board.Και δεν ξέρω αν με δείχνει όσο η ζυγαριά γενικά.Ασε που θα ζυγιστω με τα ρούχα εκει (αυτόνοητο :lol::lol:)

3231580x15ta1yz3w.gif

Μην εξαφανιστείς στο τέλος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock:

Ε θα πάρω σίγουρα μετά όπως είδες και με τα φάρμακα που ξεκίνησα οπότε ελπίζω να χάσω περισσότερο τώρα μήπως και τη βγάλω μόνο 3-4 κιλά πανω

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...