Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Κοριτσάρες μου, καλημέρα!!!!!!!!! Τι μου κάνετε; Χάθηκα, αλλά επικρατεί ένας πανικός. Δουλειά πρωί και αρκετή το βράδυ εφόσον κοιμηθούν τα παιδιά. Έχω κανονίσει την επόμενη εβδομάδα να πάω Γαλλία για το διδακτορικό μου. Ευτυχώς βρήκα μια φόρμουλα να τροποποιήσω λίγο το θέμα και να το συνδυάσω με ένα πρότζεκτ που θα αρχίσουμε να τρέχουμε σε λίγο καιρό στη δουλειά, οπότε με ένα σμπάρο δύο τριγώνια και στις 3 - 4 Δεκέμβρη θα μετακομίσουμε και στο σπιτάκι μας που επιτέλους είναι έτοιμο!!!!!! Αυτά τα νέα από μένα!!!!!!

Για βάρος θα με αφήσεις Κακάο μου στα 56,5, καθότι αφενός δεν έχω ακόμα ζυγαριά, αφετέρου δεν κάνω αυτό το διάστημα αυστηρή δίαιτα. Βρέθηκα το Σ/Κ με μια παλιά μου συμφοιτήτρια και τον άντρα της που τυγχάνει να είναι διατροφολόγος. Μου είπε λοιπόν για ένα διάστημα 3 - 4 εβδομάδων να προσπαθήσω να κάνω συντήρηση και να σταθεροποιήσω το βάρος μου, γιατί ήδη βρίσκομαι σε φυσιολογικά επίπεδα και αν συνεχίσω την αυστηρή δίαιτα δε θα έχω τα επιθυμητά αποτελέσματα, θα χάνω πολύ αργά και η πιθανότητες είναι να κουραστώ και να έχω επεισόδια υπερφαγίας. Να ξεκουράσω δηλαδή λίγο τον οργανισμό μου και μετά να ξεκινήσω πάλι. Αν και, κατά τη γνώμη του μια χαρά είναι το βάρος μου ως έχει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλημέρα κόρες

τέλεια τα νέα σου mkcm!!

Πηνελόπη αυτό που έκανε η αδερφή σου μου αρέσει πολύ!!!! 1 κιλο το μήνα!!! είναι τέλειο αυτό θέλω και για μένα!!!!

προς το παρόν στα ίδια 81.500

άρχισαν και τα προεόρτια, περιμένω περίοδο δηλαδή (λέμε τώρα) να δούμε πόσο θα καθυστερήσει αυτή την φορά. πήγα και στο γιατρό μου είπε οι καθυστέρήσεις είναι ή από το θυροειδή ή από τα ορμονικά, αρχίζει το σύστημα δηλαδή να οδεύει προς εμμηνόπαυση. Μου έγραψε εξετάσεις για 3η - 5η μέρα περιόδου. Οπότε περιμένω να μου έρθει για να πάω, κι έτσι αυτές τις μέρες δεν περιμένω να χάσω φοβερά

1527894gvxcsdbcpz.gif

________αρχικό βάρος___9/11___16/11_απώλεια__στόχος

Cacao----------59,1------------51--------49,5-----1,5--------48

Ioio------------67,8------------65,7------64,5------0,3-------60

mkcm-----------68------------56,5------56,5-------0---------50

katerina71-----92-------------81,5------81,5------0---------75

gmnth----------74-------------58--------------------0-------50

Iouliana--------68-------------57,6------57,6-------0--------53

kiki v-----------60,5------------53,4-----53,4-------0--------51

Pinelopair------74--------------74-------74---------0--------65

B.happy-----------------------------------------------------------

Liana-----------90,1-----------65--------65-----------------65smileys-dancing-354201.gif

Κοριτσια πειτε αν κατι ειναι λαθος γτ δε τα θυμαμαι ολα:rolleyes:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Κι εγω λογικα θα αδιαθετησω σημερα γιατι ειδα λιγο ροζ.Κατερινα καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σου.

Για εναν περιεργο λογο εχασα 1μιση κιλο αυτη τη βδομαδα:shock::shock:

3231580x15ta1yz3w.gif

Κοριτσάρες μου, καλημέρα!!!!!!!!! Τι μου κάνετε; Χάθηκα, αλλά επικρατεί ένας πανικός. Δουλειά πρωί και αρκετή το βράδυ εφόσον κοιμηθούν τα παιδιά. Έχω κανονίσει την επόμενη εβδομάδα να πάω Γαλλία για το διδακτορικό μου. Ευτυχώς βρήκα μια φόρμουλα να τροποποιήσω λίγο το θέμα και να το συνδυάσω με ένα πρότζεκτ που θα αρχίσουμε να τρέχουμε σε λίγο καιρό στη δουλειά, οπότε με ένα σμπάρο δύο τριγώνια και στις 3 - 4 Δεκέμβρη θα μετακομίσουμε και στο σπιτάκι μας που επιτέλους είναι έτοιμο!!!!!! Αυτά τα νέα από μένα!!!!!!

Για βάρος θα με αφήσεις Κακάο μου στα 56,5, καθότι αφενός δεν έχω ακόμα ζυγαριά, αφετέρου δεν κάνω αυτό το διάστημα αυστηρή δίαιτα. Βρέθηκα το Σ/Κ με μια παλιά μου συμφοιτήτρια και τον άντρα της που τυγχάνει να είναι διατροφολόγος. Μου είπε λοιπόν για ένα διάστημα 3 - 4 εβδομάδων να προσπαθήσω να κάνω συντήρηση και να σταθεροποιήσω το βάρος μου, γιατί ήδη βρίσκομαι σε φυσιολογικά επίπεδα και αν συνεχίσω την αυστηρή δίαιτα δε θα έχω τα επιθυμητά αποτελέσματα, θα χάνω πολύ αργά και η πιθανότητες είναι να κουραστώ και να έχω επεισόδια υπερφαγίας. Να ξεκουράσω δηλαδή λίγο τον οργανισμό μου και μετά να ξεκινήσω πάλι. Αν και, κατά τη γνώμη του μια χαρά είναι το βάρος μου ως έχει...

Αγαπητη mkcm οταν στα λεω εγω δεν με ακους:roll: Σταματα επιτελους ολες αυτες τις διαιτες!Κανε τη συντηρηση σου και θα εισαι μια χαρα.Το πολυ πολυ να κανεις μετα διαιτα για 1-2 κιλακια πχ ή για οσο θες τελοσπαντων:rolleyes:

Εγω θα σου προτεινα να κανεις πανω απο ενα μηνα συντηρηση.Οσο πιο πολυ καιρο κανεις τοσο πιο ευκολα δεν θα τα ξαναπαρεις μετα.Τι λες;

Σου ευχομαι να πανε ολα οπως θελεις με τη δουλεια και τοδιδακτορικο σου:-P

Τωρα για τη μετακομιση μπορω να σου πω οτι σε ζηλεεεεεευωωωωω!!!

Ακομα τιποτα δε βρηκαμε και βαρεθηκα.Θελω να τελειωνω.Πλεον εχω βαλει σειρα προτεραιοτητας στο μυαλο μου για αλλες περιοχες αλλα δε ξερω τι θα κανω με τον παιδικο της μικρης αν παμε αλλου:roll::roll::roll:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια! σήμερα έχω κ τα δύο παιδιά στο σπίτι κ γίνεται πανικός. Δεν έστειλα το μικρό σχολείο, το βράδυ πόναγε ο λαιμός του... βέβαια τώρα μια χαρά καταστρέφει το σπίτι... χαχαχα. εγώ ας πούμε 63 αν κ ζυγίστηκα λίγο λιγότερο αλλά δεν είμαι ακόμη σίγουρη με την περίοδο κ στόχος τα 56!!! εγώ κορίτσια αν χάνω 2 κιλά το μήνα είμαι ενθουσιασμένη! εδώ έκανα 1,5 μήνα δίαιτα κ δεν έχασα ούτε γραμμάριο!

________αρχικό βάρος___9/11___16/11_απώλεια__στόχος

Cacao----------59,1------------51--------49,5------1,5--------48

Ioio------------67,8------------65,7------64,5------0,3--------60

mkcm-----------68------------56,5-------56,5-------0---------50

katerina71-----92-------------81,5------81,5-------0---------75

gmnth----------74-------------58--------------------0---------50

Iouliana--------68-------------57,6------57,6-------0--------53

kiki v----------60,5------------53,4------53,4-------0--------51

Pinelopair------74-------------74--------74---------0--------65

b.happy--------63-------------63---------63--------0---------56

Liana-----------90,1-----------65--------65---------------65smileys-dancing-354201.gif

3231580x15ta1yz3w.gif

Να συμπληρωσω για τη μετακομιση που εγραψα παραπανω οτι βρηκα ενα σπιτι στη φρεατυδα σε πολυ φτηνο ενοικιο και τρωγομαι με τα ρουχα μου γτ δε ξερω αν θελω να μεινω πειραια(δλδ θελω γτ μ αρεσει η παραλια εκει αλλα πολλα αλλα δεν μ αρεσουν εκει και μετα παιζει να θελω να φυγω και να ριχνω καταρες στην ωρα και τη στιγμη που το αποφασισα):tongue::tongue::tongue:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Να συμπληρωσω για τη μετακομιση που εγραψα παραπανω οτι βρηκα ενα σπιτι στη φρεατυδα σε πολυ φτηνο ενοικιο και τρωγομαι με τα ρουχα μου γτ δε ξερω αν θελω να μεινω πειραια(δλδ θελω γτ μ αρεσει η παραλια εκει αλλα πολλα αλλα δεν μ αρεσουν εκει και μετα παιζει να θελω να φυγω και να ριχνω καταρες στην ωρα και τη στιγμη που το αποφασισα):tongue::tongue::tongue:

cacao εχουμε την ίδια άποψη για τον Πειραιά. έχω μεγαλώσει εκεί κ είναι πολύ ωραία για 2 φορές το χρόνο βόλτα!!!! εκτός αν έχεις δουλειά στον Πειραιά κ σχολείο στον πειραια κ οι μετακινήσεις σου καθημερινά είναι ελάχιστες!!!! δεν ξέρω πού μένεις τώρα όμως προσωπικά εγώ όταν γύρισα από επαρχία ενώ το σκεφτόμουνα για εκεί τελικά εγκατέλειψα την ιδέα...

cacao εχουμε την ίδια άποψη για τον Πειραιά. έχω μεγαλώσει εκεί κ είναι πολύ ωραία για 2 φορές το χρόνο βόλτα!!!! εκτός αν έχεις δουλειά στον Πειραιά κ σχολείο στον πειραια κ οι μετακινήσεις σου καθημερινά είναι ελάχιστες!!!! δεν ξέρω πού μένεις τώρα όμως προσωπικά εγώ όταν γύρισα από επαρχία ενώ το σκεφτόμουνα για εκεί τελικά εγκατέλειψα την ιδέα...

Κοίτα αν πήγαινα εκεί θα άλλαζα παιδικο στη μικρή του χρόνου γτ φέτος δεν θα έβρισκα θέση πουθενά έτσι κι αλλιώς. Ο Πειραιάς μ αρέσει εκεί μεγάλωσα αλλά από όπου και να τον πιάσεις βρωμάει. Ο κόσμος που ζει εκεί είτε Έλληνες είτε ξένοι δεν μ αρέσει. Και δεν έχουν κάτι οι άνθρωποι απλά δεν μ αρέσει ο τρόπος που σκέφτονται - φέρονται κλπ σαν πλειοψηφία. Γενικά για το παιδι στο Ελληνικο που μενουμε τώρα είναι πολύ καλύτερα. Άλλη ποιότητα ζωής ρε συ.Ειμαστε και σε σημείο εντελώς αποκέντρο και τώρα που θέλω να μετακομισουμε μου κακοφαινεται και σε άλλη γειτονιά που πρέπει να πάμε.

3231580x15ta1yz3w.gif

Cacao, άλλαξε το πινακάκι... Πήγα και ζυγίστηκα σε μια ζυγαριά σε ένα φαρμακείο (είναι τσεκαρισμένο ότι συμβαδίζει με τη δικά μου - έχω ξαναζυγιστεί) και είμαι 53,5 :shock::shock::shock:.... Θεωρούσα ότι τα παντελόνια είχαν "ξεχειλώσει" επειδή τα είχα φορέσει αρκετές φορές και γι' αυτό ήταν πιο άνετα.... Και πλέον μπαίνω σε συντήρηση με πιο καλή ψυχολογία.....

Καιρός να δοκιμάσω το απόγευμα τα ντιζελάκια.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...