Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Αχ βρε Maestria μου, ωραια συνομιλια εχουμε!!! Ρωτας και απαντω μετα 1 ωρα.

Ειχα υπερ και οζους που πολλαπλασιζονταν παρα την αγωγη που ελαβα. Και αποφασισαμε να τον βγαλουμε τελειως για να αποφυγουμε την μεταλλαγη του σε καρκινογονο. Μετα απο την αφαιρεση του και μεχρι να ρυθμιστει η απαραιτητη δοσολογια, εκανα υπο και εβαλα 19 κιλα. Μπηκα στο parents για πληροφοριες και ετσι κατεληξα στις γοργονες, γνωρισα εσας, και αφου εφερα τις ορμονες στις σωστες αναλογιες, τωρα ξεφορτωνομαι τα κατσικωμενα κιλα. Αυτα!!!!

Σας χαιρετω.

Να περασετε ενα υπεροχο Σ/Κ.

Παω στο γαμο!!!!!!!

Τσαο!!!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Κ α λ η μ έ ρ α κ ο ύ κ λ ε ς !

Σας έχω χάσει και έχω χαθεί κι εγώ μαζί, κάπου στο βούρκο της αμαρτίας... Μ' έχει χάσει και το σπίτι μου και μαζί κι ο υπολογιστής... Βρήκα την ευκαιρία τώρα που παντρέψαμε μια ξαδέρφη και ήρθα για λίγο σπίτι να σας πω και μια καλημέρα -για να διαβάσω τι γράψατε μέσα σε ένα μήνα αδύνατον, επιφυλάσσομαι όμως!!!

Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες, καλές διακοπές σε όσες ετοιμάζονται, υπομονή στις υπόλοιπες και δύναμη σε όσες τρέχουν -αρχηγέ όλα ΟΚ;

Αννούλα αγωνιστικούς χαιρετισμούς, ραντεβού στην παραλία με κουβαδάκια και σωσίβια!

Πατρίδα Γεωργία

το καλό που σου θέλω

να είσαι εδώ το Σεπτέμβρη

να με βάλεις στον ίσιο δρόμο!!!

Σ ε ό λ ε ς τ ι ς γ ο ρ γ ό ν ε ς

π ο λ λ ά φ ι λ ι ά

:( ....και αφού σας έγραψα το απόγευμα της Πέμπτης, πήγα να συνεχίσω τις δουλείτσες μου....:(και με παίρνουν τηλέφωνο από το μαγαζί "ο άντρας σου δεν είναι καλά...."...πώς οδήγησα μισή ώρα να φτάσω δεν ξέρω....τελικά είχε πάθει τροφική γαστρεντερίτιδα. Φώναξα το 166 και μας πήγαν στο Ιπποκράτειο, γιατί είχε αφυδατωθεί..............

Τέλος πάντων, είναι πολύ καλύτερα τώρα, αλλά ακόμη αδύναμος:(.....

Τι έκανα η κακούργα; είχα φιάξει το προηγούμενο βράδυ φιλέτο κοτόπουλο, δεν το έφαγε και το επόμενο πρωί του το πήγα στη δουλειά για μεσημεριανό......το φαγητό έμεινε όμως εκτός ψυγείου...όταν έφαγε δεν κατάλαβε καμμιά διαφορά, όμως η ζημιά έγινε.......

Από τη μια νευριάζω όταν οι άντρες κάνουν σα μωρά και πρέπει τα πάντα να τα σκεφτόμαστε εμείς, απ΄την άλλη έχω τύψεις...:(...πέρασα τραγικά μέχρι να μάθω για τι πρόκειται....λυπάμαι αφάνταστα για το πόσο βασανίστηκε...:(....

Μαεστρία, μένω Αθήνα, σε μια παλιά μονοκατοικία, που έχουμε την τύχη να έχει και μια μικρή αυλή. Η πισίνα, μην μπερδεύεσαι, φουσκωτή είπα ότι είναι...

jenia τα θερμά μου συγχαρητήρια για το small! ακόμη πιο θερμά συγχαρητήρια για τη διάθεσή σου!

Σοφάκι! πολύ χάρηκα που είδα νέα σου! να είσαι πάντα καλά!

Αυτά, βρε κορίτσια.....κι εγώ να΄χω καλά μυαλά......:(..σκτ.....:(

Διαφημίσεις

Πατρίδα Γεωργία

το καλό που σου θέλω

να είσαι εδώ το Σεπτέμβρη

να με βάλεις στον ίσιο δρόμο!!!

Σοφακι, δεν προκειται να χασω 15 κιλα σε ενα μηνα, αρα να εισαι σιγουρη πως :

Δεν παω πουθενα, πουθενα, ΕΔΩ θα μεινω (Βασιλης Καρρας)!!!

Η αληθεια ειναι οτι απο οταν εκλεισαν τα σχολεια, εχουμε ψιλοχαθει ολες, αλλα ετσι ειναι αυτα. Πρωτα η οικογενεια και μετα τα δικα μας. Αλλα ο στοχος.... στοχος, εεε!!! Να μην ξεχνιομαστε!!! Διακοπες αλλα οχι περιδρομιασμα.

Εγω ημουν σε γαμο αυτες τις μερες και περασαμε ΤΕΛΕΙΑ!!! (Αν και αυτη η λεξη ειναι πολυ λιγη για να σας εκφρασω το ποσο ωραια περασαμε. Μακαρι να με αξιωσει ο Θεος να κανω κι εγω (μαζι με το συζυγο εννοειται) τετοιους γαμους στα παιδια μου.

Αντι για γυμναστικη, εριξα τοσο χορο που σιγουρα ελιωσα κι αλλο απο κεινο το ανεπιθυμητο που κουβαλαω.

Υ.Γ. Θελω να μαθω να χορευω καλα το "ζωναραδικο". Θα μ(ε) μαθεις????

Ελλη, περαστικα στον αντρουλη σου και βρε παιδι μου βαλε κι εσυ ενα σημειωμα να το βαλουν στο ψηγειο αν δε το φαει κανεις!!! Καλοκαιρι ειναι, ζεστη!!! Τελος παντων. Το μαθημα γινεται παθημα. Φιλακια

Χαμομηλακι, να ευχηθω? Οταν επιστρεψεις στη βαση, μου λες νεα.

Με τις υπολοιπες γοργονουλες θα ανταλλαξουμε νεα απο αυριο.

Πολλα γλυκα και ζουμερα φιλακια στα αφρατα μαγουλακια σας!!!

Θα μου επιτρεψετε να σας παραθεσω ενα λινκ. Αφορα τα γλεντια που κανουμε στο χωριο μου, τις μερες του πανηγυριου για τον πολιουχο Αγιο μας. (Αυτο απο το 2007)

Σας θυμιζω οτι η συγκεκριμενη μπετονιερα ξεκινησε την πρωινη βαρδια κι εμεις ακομα ειμαστε στο κεντρο και... χορευουμε. Θα δειτε και τον ηλιο που ηδη εχει ανατειλει. Υποτιθεται οτι κι εγω θα πηγαινα στη 1:00 για δουλεια. Θελετε να σας πω αν πηγα??? Ναι, αλλα κοιμομουν .... καθιστη.Χαχαχαχα

Η ωραιοτερη στιγμη στο VIDEO στο 1,12 λεπτο που ντε και καλα πρεπει ανοιξουμε το δρομο για να περασει το φορτηγο. Αμ, δε!!!!!!!

Κατι παρομοιο θα συμβει παλι αυριο και μεθαυριο.

Γλεντζεδες, σπευσατε.

http://el-gr.facebook.com/event.php?eid=121160717929935&index=1

:( ....και αφού σας έγραψα το απόγευμα της Πέμπτης, πήγα να συνεχίσω τις δουλείτσες μου....:(και με παίρνουν τηλέφωνο από το μαγαζί "ο άντρας σου δεν είναι καλά...."...πώς οδήγησα μισή ώρα να φτάσω δεν ξέρω....τελικά είχε πάθει τροφική γαστρεντερίτιδα. Φώναξα το 166 και μας πήγαν στο Ιπποκράτειο, γιατί είχε αφυδατωθεί..............

Τέλος πάντων, είναι πολύ καλύτερα τώρα, αλλά ακόμη αδύναμος:(.....

Τι έκανα η κακούργα; είχα φιάξει το προηγούμενο βράδυ φιλέτο κοτόπουλο, δεν το έφαγε και το επόμενο πρωί του το πήγα στη δουλειά για μεσημεριανό......το φαγητό έμεινε όμως εκτός ψυγείου...όταν έφαγε δεν κατάλαβε καμμιά διαφορά, όμως η ζημιά έγινε.......

Από τη μια νευριάζω όταν οι άντρες κάνουν σα μωρά και πρέπει τα πάντα να τα σκεφτόμαστε εμείς, απ΄την άλλη έχω τύψεις...:(...πέρασα τραγικά μέχρι να μάθω για τι πρόκειται....λυπάμαι αφάνταστα για το πόσο βασανίστηκε...:(....

Μαεστρία, μένω Αθήνα, σε μια παλιά μονοκατοικία, που έχουμε την τύχη να έχει και μια μικρή αυλή. Η πισίνα, μην μπερδεύεσαι, φουσκωτή είπα ότι είναι...

Kαι μόνο που έχεις αυλή και χώρο για να βάλεις τη φουσκωτή πισίνα, εγώ ζηλεύω!

Μεγάλωσα σε χωριό και μου 'χει λείψει ο χώρος τόσα χρόνια σε διαμερίσματα.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ στον άντρα σου και, εντάξει, μην αισθάνεσαι τύψεις, άνθρωποι είμαστε!!!

Δεν είσαι η μαμά του, ας έβαζε αυτός το φαί στο ψυγείο ρε κορίτσι! :mrgreen:

Περαστικά να είναι και άλλο κακό να μη σας βρει!

Κοριτσάρες στο Βορά βρέχει, δρόσισε λιγάκι (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) και είναι καλά.

1261869c6bi17ir4m.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Θελω να μαθω να χορευω καλα το "ζωναραδικο". Θα μ(ε) μαθεις????

Πολύ ευχαρίστως! Τον λατρεύω αυτόν το χορό! Αν και μετά από τα πρώτα μαθήματα θα σε παραπέμψω στον σύζυγο να σε προετοιμάσει για το μεταπτυχιακό... Είναι από Β. Έβρο και εκεί του δίνουν και καταλαβαίνει! Υπάρχει και εκδοχή του ζωναράδικου που λέγεται "Τρελός", δεν ενδείκνυται για μη αθλητικό παπούτσι... Μια φορά τον "Στέργιο" και καναδυό τα "Λιανοχορταρούδια" να σου πω εγώ τι θερμίδες θα χάσεις!

Σας πεθύμησα καλέ και θα σας ξαναχάσω από αύριο που θα ξαναπάω θάλασσα...

Σας πεθύμησα καλέ και θα σας ξαναχάσω από αύριο που θα ξαναπάω θάλασσα...

Ας ήμασταν κι εμείς θάλασσα και ξαναβρισκόμασταν το Σεπτέμβρη, τι ανησυχείς;

Αχ, κι εμένα μ' αρέσουν τα παραδοσιακά!

Εύκολος είναι ο Ζωναράδικος, πνευμόνια κι αντοχή θέλει!

Εγώ τρελαίνομαι για Ικαριώτικο, που είναι δύσκολος κι όλο τον μαθαίνω και τον ξεχνάω! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγώ τρελαίνομαι για Ικαριώτικο, που είναι δύσκολος κι όλο τον μαθαίνω και τον ξεχνάω! :mrgreen:

Καλη μου Maestria, για να καταλαβω εγω η βουνισια ποιος ειναι ο Ικαριωτικος, εψαξα και βρηκα. Αυτα. Παρτε μια ... γευση.

http://www.youtube.com/watch?v=iIkKo4AKKLo&feature=related

Πραγματικα υπεροχος χορος αλλα δυστυχως σε ολα τα video που ειδα το μονο που πραγματικα το χορευαν οπως πρεπει.... κολλουσε.

Επισης νευριαζω οταν βλεπω τετοιους υπεροχους χορους, να τους χορευουν ..... χασαπικο. Το θεωρω εγκλημα.

Τι σας εχω, τι σας εχω??

Το αγαπημενο μου. Το ακουω και .... ανατριχιαζω.

Θελετε κι αλλο απο τον τοπο μου? Ακουστε αυτα. (Σημερα εχω τρελα κεφια. Χθες του εδωσα και καταλαβε. Σημερα ειναι ο αποηχος)

http://www.youtube.com/watch?v=BacoVMV-pds&feature=related

Παρτε κι ενα χρωμα απο Δυτικη Μακεδονια γιατι ηχος χωρις εικονα ειναι κατι αντιστροφο του Τσαρλυ Τσαπλιν!!!

Βρισκετε κοινα στοιχεια απο τους δικους σας τοπους?

Ελα κι ενας ζωναραδικος και ας μην το εχω μαθει ακομα καλα.

Ευσημα στους χορευτες!!! Και σε οσους διατηρουν την ελληνικη παραδοση με ολα τα χρωματα της.

Σοφια, καταλαβαινεις γιατι σε λεω πατριδα???

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !!!

κοριτσακια μου γλυκα καλημερα στην τελευταια εβδομαδα που εργαζομαι μετα παω διακοπες χιχιχιχιχι!! περιμενω πως και πως να τελειωσει αυτη η εβδομαδα βεβαια να πω την αληθεια θα μου ληψη η παρεα σας δεν ξερω αμα θα ξανα μπορεσω να σας μηλησω μεχρι της 23/08 που ξανα γυρναω στη δουλεια !!

τι να λεω για αυτα που διαβασα εσυ γιωργια μου το εριξες στους χωρους και εγω στο πλησημο χαλιων ερε το τι επληνα μεσα σκ δεν μπορειται να φανταστηται 4 μεγαλες φλοκατες -1 μεγαλο χαλι - 8 διαδρομους εκαψα λοιπος σε ολο του το μεγαλειο και να μην ξεχαασω και τα υπολοιπα γενικη σπιτι κλπ . βεβαια μετα απο αυτα πηγαμε οικογενιακος κομωτηριο μπαμπας-παιδια κουρεμα και η μαμα κουρεμα και χτενισμα και το βραδυ τσαρκα ολοι μαζι για να διξουμε και την αλαγη στο νεα μας λουκ χαχαχαχαχα!!! ψωνια οικογενιακος !!!!! γενικα ηταν ενα ομορφο σαββατοκυριακο με πολλες δουλιτσες και βολτουλες!!!

μου αρεσει ομως που και εσεις οι ποιο πολλες περνατε ομορφα για εσενα μαεστρια μου υπομονη καλη αντε και να τελειωσεις με τα νοσοκομεια μπας και πας διακοπες και ηρεμησεις στο ευχομαι με ολοι την ψυχουλα μου κουκλι μου .!! !!! !

σοφια χερομαι που μπηκες και μας ειπες μια κουβεντα ξανα κανε καμια σφινα ετσι για να ξερουμε οχι αν εχασες κιλα ανα εισα καλα !! βεβαια και να χασεις κιλα ακομα καλητερα φιλακια !!!!!:tongue::tongue::tongue:

σας καλημεριζω και τα λεμε ωστοσο σημερα δεν εχω τηλεφωνικη επικοινωνια ξεχασα τα κινητα μου μα πως το εκανα εγω αυτο αναρωτιεμαι !!!!!!!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΩ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! :tongue: :tongue:

και εγω τωρα κλαιω !!! :|:(:tongue::D

ετσι λεει ο γιος μου οταν θελει κατι και δεν το εχει εστι και εγω που πηγατε ολες σας μονη σαν την ερημια στον καμπο !! !!! !!

πρεπει να βρηκαν λεφτα και να φυγαν ολες τους βρε αντρα μονο εμεις δεν εχουμε τι γινεται !! αλλα ξεχασα το ειπε και ο γιωργακης λεφτα υπαρχουν αλλα τα κρατανε για την παρτη τους !!! χαχαχαχαχαχαχαχα!!!

αρε μονολογς σημερα που εχει πεσει μπραβο βρε ντινα !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...