Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!

Σκατουλες κοριτσια (συγνώμη για την έκφραση αλλά πραγματικά έτσι νιώθω....:roll:)

Ξεκίνησα από χθες τα φάρμακα που πήρα στην εγκυμοσυνη και παχυνα...

Αντε να δουμε.Πολυ φοβάμαι ότι θα τα πάρω πίσω. Πάντα καμιά 10αρια κιλά βάζω με έναρξη θεραπειας:mad:

Τουλάχιστον να μη βάλω και να μείνω στάσιμη. Σκέφτομαι πως ίσως κι αν δε πάρω τώρα να πάρω στη συντηρηση τελικά.

Να δούμε λοιπόν. ..

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημέρα!!!!

Σκατουλες κοριτσια (συγνώμη για την έκφραση αλλά πραγματικά έτσι νιώθω....:roll:)

Ξεκίνησα από χθες τα φάρμακα που πήρα στην εγκυμοσυνη και παχυνα...

Αντε να δουμε.Πολυ φοβάμαι ότι θα τα πάρω πίσω. Πάντα καμιά 10αρια κιλά βάζω με έναρξη θεραπειας:mad:

Τουλάχιστον να μη βάλω και να μείνω στάσιμη. Σκέφτομαι πως ίσως κι αν δε πάρω τώρα να πάρω στη συντηρηση τελικά.

Να δούμε λοιπόν. ..

αν δεις αυξηση βαρους, μπορεις να τα σταματησεις?

Cacao, περαστικά σου! Τα φάρμακα θα τα πάρεις για μεγάλο χρονικό διάστημα; Δεν υπάρχει εναλλακτική;

Mkcm, κουράγιο, σύντομα να έρθεις σε πιι χαλαρή φάση.

Πηνελόπη, καλή αρχή! Καλη επιτυχία!

Gmnth03, katerina71, liana, καλή βδομάδα!

Και μια ερώτηση άσχετη, η μικρή μου βγάζει δοντάκια και δεν τρώει τίποτα. Ευτυχώς, θηλάζουμε βέβαια. Καμιά ιδέα, πώς να τη βοηθήσω;

Διαφημίσεις

Cacao, περαστικά σου! Τα φάρμακα θα τα πάρεις για μεγάλο χρονικό διάστημα; Δεν υπάρχει εναλλακτική;

Mkcm, κουράγιο, σύντομα να έρθεις σε πιι χαλαρή φάση.

Πηνελόπη, καλή αρχή! Καλη επιτυχία!

Gmnth03, katerina71, liana, καλή βδομάδα!

Και μια ερώτηση άσχετη, η μικρή μου βγάζει δοντάκια και δεν τρώει τίποτα. Ευτυχώς, θηλάζουμε βέβαια. Καμιά ιδέα, πώς να τη βοηθήσω;

με παιδικα τραγουδακια μηπως? και εμενα τα ιδια κανει, και εδω στο γραφειο της βαζω τα ζουζουνια ή τους mazoo and the zoo , και τρωει στο λεπτο. οποτε δω τα ζορια δηλαδη , πιανει το τραγουδακι!

Καλημέρα, κορίτσια! Τί κάνετε;

Gmnth03, μόνο τραγούδια ή βάζεις και το βιντεάκι στο youtube;

Σήμερα πήγα στη μαμά μου και ζυγίστηκα. 64,5 και χάρηκα πολύ! Ακόμα δεν πήραμε μπαταρίες για τη ζυγαριά...

Αρχηγέ, κράτα αυτήτη μέτρηση για το πινακάκι. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλες!

Καλημέρα!

Καταλαβαίνετε ότι με έχει πιάσει υστερία και ζυγιζομαι συνέχεια. Δλδ χθες και σήμερα αλλά για μένα συνέχεια είναι αυτό.

Λοιπόν χθες ήμουν 100 γρ πάνω από όταν ζυγιστηκα μετά την αποτοξίνωση (-300 ήμουν τοτε) και σήμερα ήμουν 1100 κατω στο πρώτο ζύγισμα. Επειδή ξαναζυγιστηκα έχω μπερδευτεί. Καλά μη φανταστείτε ότι ζυγιστηκα 3 φορές γιατί αγχωθηκα αλλά γτ νόμιζα ότι δεν έχει μπαταρίες το wii board.Και ήθελα να ζυγισω και τη μικρή οπότε έβαλα κάτι άλλες και ξαναδοκίμασα. Τελικά σωστά με έβγαζε 49.700.Θα ζυγιστω και αύριο χαχαχαχα.Παιζει να με βγάλει περισσότερο γτ περιμένω να αδιαθετησω κιολας.Προς το παρών προλαβαίνω και το deadline μου στα 49.400 στις 21 του μήνα. Δεν θα είμαι σπίτι για να ζυγιστω και να πανηγυρίσω όμως.

Ακόμα καλά είμαστε για μετά ανησυχώ πως θα παει:roll:Υποθέτω ότι το πρόβλημα θα φανεί μετά τις γιορτές.Δε ξέρω τι να κάνω εγώ τωρα να μπω σε συντηρηση μόλις φτασω τα 48 ή θα πάρω κιλα στη συντήρηση εύκολα και δεν θα ξέρω πως να το αντιμετωπισω;

3231580x15ta1yz3w.gif

Στο μεταξυ με το κωλοφαρμακο με έχει πιάσει αϋπνία το βράδυ και το πρωί νύστα. Σήμερα δε ξύπνησα το πρωί και δε πήγα τη μικρη στο παιδικό. Και χθες με ξύπνησε ο καλός μου αλλά σήμερα είχε ξεραθεί κι εκείνος.Δεν είχε το νου του.Που να ξερε...

3231580x15ta1yz3w.gif

Καλημέρα!

Καταλαβαίνετε ότι με έχει πιάσει υστερία και ζυγιζομαι συνέχεια. Δλδ χθες και σήμερα αλλά για μένα συνέχεια είναι αυτό.

Λοιπόν χθες ήμουν 100 γρ πάνω από όταν ζυγιστηκα μετά την αποτοξίνωση (-300 ήμουν τοτε) και σήμερα ήμουν 1100 κατω στο πρώτο ζύγισμα. Επειδή ξαναζυγιστηκα έχω μπερδευτεί. Καλά μη φανταστείτε ότι ζυγιστηκα 3 φορές γιατί αγχωθηκα αλλά γτ νόμιζα ότι δεν έχει μπαταρίες το wii board.Και ήθελα να ζυγισω και τη μικρή οπότε έβαλα κάτι άλλες και ξαναδοκίμασα. Τελικά σωστά με έβγαζε 49.700.Θα ζυγιστω και αύριο χαχαχαχα.Παιζει να με βγάλει περισσότερο γτ περιμένω να αδιαθετησω κιολας.Προς το παρών προλαβαίνω και το deadline μου στα 49.400 στις 21 του μήνα. Δεν θα είμαι σπίτι για να ζυγιστω και να πανηγυρίσω όμως.

Ακόμα καλά είμαστε για μετά ανησυχώ πως θα παει:roll:Υποθέτω ότι το πρόβλημα θα φανεί μετά τις γιορτές.Δε ξέρω τι να κάνω εγώ τωρα να μπω σε συντηρηση μόλις φτασω τα 48 ή θα πάρω κιλα στη συντήρηση εύκολα και δεν θα ξέρω πως να το αντιμετωπισω;

Στη θέση σου θα συνέχιζα μέχρι να φτάσω στο στόχο μου. Δεν έχω βρεθεί, όμως, ποτέ στη θέση σου

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμένα!Ioio σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!Λοιπόν εγώ από χτες κάνω μια προσπάθεια να μην τρώω ψωμιά, ρύζια, μακαρόνια, ψωμιά κλπ.Για παράδειγμα, το πρωί αντί γάλα με δημητριακά, τρώω γάλα με 1 φρούτο, ή ας πούμε σήμερα γάλα με σταφίδες.Να δούμε πώς θα πάει....Γιατί κάθε φορά που λέω όχι πολλά ψωμιά, τρώω το καταπέτασμα!Θα εξαιρέσω τα γεμιστά στα οποία δε μπορώ να αντισταθωωώ! Εύχομαι τα Χριστούγεννα να είμαι εγκρατής.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημέρα!!!! επανηλθα κορίτσια, δριμύτερη κ παχύτερη κατά 1 κιλό. Όμως είμαι 1η μέρα περιόδου κ ελπίζω πως δεν θα μείνει το κιλάκι αυτό! διάβαζα τα νέα σας συνήθως το βράδυ με ένα κουτί caprice αγκαλιά οπότε δεν τολμησα να γράψω κάτι!

ο νέος στόχος είναι να ξεκινήσω πάλι να προσέχω, ψητό κ σαλάτα η βασική διατροφή να δω μπας κ πήρε μπρος ο μεταβολισμός μου... μέχρι να φτάσω πάλι στα όριά μου...

εντωμεταξύ μίλησα με κάποιους λίγο πιο ειδικούς από εμένα κ ένας από αυτούς μου είπε ότι το μπλοκάρισμα του μεταβολισμού εκτός από τη γέννα οφείλεται κ στην ολική νάρκωση που πήρα. Γι' αυτό ίσως καθυστερήσει πολύ να επανέλθει, περίπου στο χρόνο μου είπε... όσο πιο πολύ πιέζω την κατάσταση τόσο πιο δύσκολα θα επανέλθει! Μάλιστα μου είπε 'φάε όσο θέλεις... δεν θα παχύνεις όπως δεν αδυνατίζεις, ο μεταβολισμός σου απλά δεν υπάρχει σε αυτή τη φάση'

τι να πω, θα κάνω μια προσπάθεια κ βλέποντας κ κάνοντας!!!

Καλημέρα, κορίτσια! Τί κάνετε;

Gmnth03, μόνο τραγούδια ή βάζεις και το βιντεάκι στο youtube;

Σήμερα πήγα στη μαμά μου και ζυγίστηκα. 64,5 και χάρηκα πολύ! Ακόμα δεν πήραμε μπαταρίες για τη ζυγαριά...

Αρχηγέ, κράτα αυτήτη μέτρηση για το πινακάκι. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλες!

στο yutube με τα βιντεακια! την κραταω επανω μου και τρωει .

κοριτσια διαβαζω τα κιλα σας και ζηλευωωωω ! τι να κανω που εγω δεν μπορω να χασω ?? !!! :oops:

Καλημέρα κορίτσια!Β.happy καλωσόρισες και πάλι!Ναι, πρέπει να κάνουμε κουμάντο να χαθούν αυτά τα περιττά κιλάκια! Η αδερφή μου έκανε μία δίαιτα που....χαίρω πολύ όλες ξέρουμε...!Πήγε σε μία διαιτολόγο και είπε:Θέλω να χάνω 1 μόνο κιλό κάθε μήνα!Ε, σε 7 μήνες έχασε 8 κιλά, χωρίς καθόλου να το καταλάβει, απλά ακολουθούσε μια πολύ χαλαρή διατροφή σε κάποια πλαίσια!Δεν έκανε αυτό που φαντάζομαι έχουμε κάνει όλες που λέμε πρέπει να χάνω 4 κιλά το μήνα κλπ....Οπότε, αν χάνω 2 κιλάκια το μήνα, είμαι ευχαριστημένη αλλά αυτή τη φορά θέλω να το κρατήσω........Αυτά.........Εγώ στο πινακάκι πάλι 74 κιλά γιατί τώρα ουσιαστικά ξεκινάω, μετά από κάτι λουκούλλεια γεύματα που είχα το σ/κ.............Φιλάκια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κορίτσια.

Πάω σπίτι για ζύγισμα.Το σημερινό θα κρατήσω για το πινακάκι.Αναρωτιεμαι τι θα δείξει. Υποθέτω πιο νορμάλ νούμερο από το -1.100Δεν έχω πάει και τουαλετα:lol:

Γραψτε όλες αν είναι βάρος να φτιάξω το πινακάκι πιο μετά όταν μπω από το λαπτοπ.

B.happy Καλωσηρθες!!Πες μου κι εσύ βάρος αν θες να σε βάλω.Αν θες βέβαια δε ξέρω αν θα ξεκινησεις διαιτα;;

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...