Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Άσε δεν υπάρχουν λόγια! Είχα μια ελπίδα ότι δεν θα βγει. Δυστυχώς, δεν μπορώ να είμαι αισιόδοξη :(

Δεν υπηρχε περιπτωση να μην βγει.Πραγματικα αντιπροσωπευει μεγαλο πληθυσμο της αμερικης.Μη βλεπεις τι βγαινει παραεξω ειναι πολυ συντηρητικοι και καποιοι ελεεινα οπισθοδρομικοι.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

ωχ περαστικούλιας σας γρήγορα!!! δεν έχεις γράψει έως τώρα άρα και σήμερα μάλλον σπίτι ε? ρε συ πολλές μέρες ο μικρούλης από την Παρασκευή!!!

έλα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

που είσαι??????????????????????????????

πως πήγε ο γάμος?

μην νομίζεις κι εμείς κάπως έτσι είμαστε, μια τα παρατάμε μιά ξαναρχίζουμε δυναμικά αλλά σημασία έχει να συνεχίζουμε!!!

Γεια σου Κατερίνα!

Ο γάμος πολύ ωραία, φόρεσα κι ένα πολύ ωραίο φόρεμα, αλλά μετά άρχισε η κατρακύλα!!!!!!

Χαίρομαι όμως πολύ που σας ξαναβλέπω όλες εδώ δυναμικά και πεισμωμένες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Gmnth03, αν ήμουν 58 θα ήμουν τρισευτυχισμένη, το νούμερο αυτό έχω να το δω από το λύκειο, από την πρώτη λυκείου.

Cacao, το μισό κιλό τη βδομάδα είναι μια χαρά. Αυτή τη βδομάδα έχασα μόλις 300γραμ. 65,7 σήμερα. Μάλλον το στόχο.μου θα τον φτάσω τέλη Γενάρη.

Pinelopilar, καλώς ήρθες και πάλι! Ποιος είναι ο τελικός σου στόχος; έχεις κπ χρονοδιάγραμμα στο μυαλό σου; τί δίαιτα ακολουθείς;

Ευχαριστώ πολύ για το καλοσώρισμα!Λοιπόν, θα ήθελα να φτάσω 65.

Όσο για τη δίαιτα, θα έλεγα ότι η διατροφή μου είναι καλή, αλλά.....τρώω πολλά γλυκά το βράδυ και συχνά μεγάλες μερίδες το μεσημέρι.....Αυτά θέλω να αλλάξω.Να κόψω ψωμιά, τηγανιτά, γλυκά......Για γυμναστική ό,τι και όποτε μπορέσω γιατί έχω μια μικρούλα και είμαι full time απασχολημένη.....!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ πολύ για το καλοσώρισμα!Λοιπόν, θα ήθελα να φτάσω 65.

Όσο για τη δίαιτα, θα έλεγα ότι η διατροφή μου είναι καλή, αλλά.....τρώω πολλά γλυκά το βράδυ και συχνά μεγάλες μερίδες το μεσημέρι.....Αυτά θέλω να αλλάξω.Να κόψω ψωμιά, τηγανιτά, γλυκά......Για γυμναστική ό,τι και όποτε μπορέσω γιατί έχω μια μικρούλα και είμαι full time απασχολημένη.....!!!

Εισαι κι εσυ βραδυνος τυπος ε;;;:rolleyes::rolleyes:

3231580x15ta1yz3w.gif

γεια σου πηνελοπη !! εγω δε σε ξερω ! γιατι μπηκα αφου μαλλον ειχες σταματησει εσυ !! ποσο ειναι το κοριτσακι σου ?! να σου ζησει! και εγω το ιδιο μια πανω μια κατω !! που θα πανε τα ατιμα !!

εν τω μεταξυ βρε κοριτσια ολη τη βδομαδα πονους περιοδου και πονοκεφαλους . να δειτε που σε καμια βδομαδα βλεπω να μου ξαναρχεται !!

Διαφημίσεις

γεια σου πηνελοπη !! εγω δε σε ξερω ! γιατι μπηκα αφου μαλλον ειχες σταματησει εσυ !! ποσο ειναι το κοριτσακι σου ?! να σου ζησει! και εγω το ιδιο μια πανω μια κατω !! που θα πανε τα ατιμα !!

εν τω μεταξυ βρε κοριτσια ολη τη βδομαδα πονους περιοδου και πονοκεφαλους . να δειτε που σε καμια βδομαδα βλεπω να μου ξαναρχεται !!

Καλημέρα Gmnth!Είναι 3,5 η μικρή μου!Και δε μπορώ να δουλεύω και να πηγαίνω 3ήμισυ το μεσημέρι σπίτι, να θέλω λίγο να ξεκουραστώ και μετά να της λέω κάτσε να κάνω και γυμναστική μετά....!

Κουράγιο με την περίοδο, είναι πολύ κουραστικό................

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εισαι κι εσυ βραδυνος τυπος ε;;;:rolleyes::rolleyes:

Άσε βρε Cacao,βραδινότατος τύπος.Το χειρότερο είναι ότι αν πολυφάω το μεσημέρι και φουσκώσω, λέω το βράδυ δε θα φάω τίποτα.Τελικά καταλήγω ΚΑΙ το βράδυ να τρώω το καταπέτασμα..........Α!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κορίτσια, καλημέρα!!!!!!! Σήμερα επανήλθα στη δουλειά. Καλά είναι ο μικρούλης μου, αλλά εδώ γίνεται χαμός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν μπορώ να ζυγιστώ κιόλας γιατί χάλασε η ζυγαριά :mad:. Θα την κοιτάξει ο άντρας μου όταν προλάβει, μάλλον από αύριο - μεθαύριο δηλαδή, αλλιώς Σάββατο θα πρέπει να πάω να αγοράσω καινούργια. Μάλλον δεν έχω χάσει, αλλά σίγουρα δεν έχω πάρει κιόλας.

Κορίτσια, πινακάκι αυτές τις μέρες δε θα προλάβω να φτιάξω, γιατί γίνεται πανικός!!!!! Αν μπορεί ας αναλάβει κάποια (copy paste από το παλιότερο και ανάρτηση των νέων δεδομένων)!!!!

Είμαι (μάλλον) 56,5 ακόμα!!!!!!!

Φιλούρες κόρες μου!!!!!!!!!

Άσε βρε Cacao,βραδινότατος τύπος.Το χειρότερο είναι ότι αν πολυφάω το μεσημέρι και φουσκώσω, λέω το βράδυ δε θα φάω τίποτα.Τελικά καταλήγω ΚΑΙ το βράδυ να τρώω το καταπέτασμα..........Α!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Δικια μου είσαι εσύ! ;) Μόνο που εγώ μπορεί να μη φαω όλη μέρα και μετά το βράδυ πειναααααωωωωω και κλασικά τρώω ότι βλακεια βρω σπίτι και παίρνουμε πολλές έτσι για να μας βρίσκονται.

Τώρα βέβαια όχι αλλά Μ.Δ. (μετα διαιτας)να δω πως θα μαζευτω

3231580x15ta1yz3w.gif

Κορίτσια, καλημέρα!!!!!!! Σήμερα επανήλθα στη δουλειά. Καλά είναι ο μικρούλης μου, αλλά εδώ γίνεται χαμός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν μπορώ να ζυγιστώ κιόλας γιατί χάλασε η ζυγαριά :mad:. Θα την κοιτάξει ο άντρας μου όταν προλάβει, μάλλον από αύριο - μεθαύριο δηλαδή, αλλιώς Σάββατο θα πρέπει να πάω να αγοράσω καινούργια. Μάλλον δεν έχω χάσει, αλλά σίγουρα δεν έχω πάρει κιόλας.

Κορίτσια, πινακάκι αυτές τις μέρες δε θα προλάβω να φτιάξω, γιατί γίνεται πανικός!!!!! Αν μπορεί ας αναλάβει κάποια (copy paste από το παλιότερο και ανάρτηση των νέων δεδομένων)!!!!

Είμαι (μάλλον) 56,5 ακόμα!!!!!!!

Φιλούρες κόρες μου!!!!!!!!!

Θα το φτιάξω πιο αργά το απόγευμα αν είναι. Καλά κι εγώ που λύσσαξα να ζυγιστω χθες δεν έβρισκα το χειριστήριο για να ανοίξω το wii board:roll:

Τελικα βρηκα το δεύτερο και έβαλα μπαταρίες και έκανα τη δουλειά μου.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Στο μεταξύ πάω να βρω το τηλ για το ωραίο σπίτι που βρήκα προχθές και με πετυχαίνει με το τηλ στο χέρι ή μεσιτρια.Μου λέει βρήκα ένα σπίτι στη περιοχή σας όπως το θέλετε. Αντε να το δούμε κι αυτό. Φοβάμαι ότι η βεράντα δεν θα είναι μεγάλη και θα μου κακοφανει.Διαφορα σπίτια που έχω δει μου κανουν αλλά οι βεράντες απογοήτευση σκέτη.Και δεν θα εχω και που να βάλω κι αυτα που έχω έξω στη βεράντα τώρα.

3231580x15ta1yz3w.gif

Κορίτσια,καλημέρα!

Είμαι η Πηνελόπη, ο άσωτος υιός ή καλύτερα, η άσωτη κορασίδα που έγραφα στις αρχές του καλοκαιριού....Απ' ό,τι καταλάβατε....τα παράτησα και δεν ξανασχολήθηκα με τη διατροφή-αδυνάτισμα συστηματικά, μια πρόσεχα-δυο έτρωγα, ή αλλιώς "Ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν"!!!Σας διαβάζω μερικές μέρες τώρα και μου έχει λείψει η διαιτητική παρέα σας!

Όμως ντρεπόμουν να έρθω μετανοιωμένη και ..... παχεμένη!

Από την άλλη, όποιος ντρέπεται, κακά ζει και έτσι πήρα την απόφαση να ξανακάνω κρούση στη διαιτητική παρεούλα σας και να υποσχεθώ ότι θα προσπαθήσω πιο σθεναρά αυτή τη φορά!

Χαιρετώ λοιπόν τις παλιές μου φίλες!

Με λένε Πηνελόπη, είμαι καλά και.....74 κιλά!

Γεια σου Πηνελοπη...εγω δεν σε ξερω μπηκα μετα στην παρεα...εγω εφτασα στον στοχο μου 65 κιλα...ξεκινησα βεβαια 90.ειπα να μην με διωξουν απο δω χαχα

Γεια σου Πηνελοπη...εγω δεν σε ξερω μπηκα μετα στην παρεα...εγω εφτασα στον στοχο μου 65 κιλα...ξεκινησα βεβαια 90.ειπα να μην με διωξουν απο δω χαχα

Καλημέρα Λιάνα!Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!Πολλά μπράβο για το κουράγιο σου!Πώς και σε πόσο χρόνο έχασες τα κιλάκια σου?Έκανες και γυμναστική?

Και πάλι μπράβο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...