Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Δε νομίζω ότι είναι κακό που σου στοίχισε... Μάλλον ανθρώπινο, γιατί όπως και να το κάνουμε είχες επενδύσει σε κάτι που τη δεδομένη στιγμή αγαπούσες. Το θέμα είναι αν τα 3 χρόνια "θρήνου" σε πήγαν γενικά πίσω στη ζωή σου, αν ναι... τότε καλά κάνεις και μετανιώνεις, αν όχι, τότε η απώλεια που ένιωσες μάλλον φυσιολογική ήταν.

Μετανιωνω για το πως είχα μπει στο τρυπακι της υπερβολής πρώτου καν σταματήσω. Θα μου είχε στοιχίσει λιγότερο σίγουρα κι επίσης θα είχα περάσει πολύ πιο ωραίες στιγμές όσο κράτησε.Ενταξει τα 3 χρόνια αυτά δε μπορώ να πω ότι με πήγαν και πολύ πίσω. Σίγουρα με πήγαν πίσω σε σχέση με το αν δεν είχε συμβεί τίποτα από όλα αυτά αλλά ήταν και το σωματικό πρόβλημα που είχα οπότε και είχα κι από εκεί θέμα.

Και για να μην πλήττω στα 3 χρόνια πάνω λέω θα κάνω λοιπόν ότι δε μπορούσα πριν.Παιδια δλδ και τότε μαθαινω πως μάλλον δε θα κάνω παιδιά οπότε μπήκα σε άλλο τρυπακι:tongue: Έτσι για να μην ησυχάζουμε πότε.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Και για να μην πλήττω στα 3 χρόνια πάνω λέω θα κάνω λοιπόν ότι δε μπορούσα πριν.Παιδια δλδ και τότε μαθαινω πως μάλλον δε θα κάνω παιδιά οπότε μπήκα σε άλλο τρυπακι:tongue: Έτσι για να μην ησυχάζουμε πότε.

Και σ' αυτό όμως πεισματάρα....

:-D:-D:-D:-D:-D Θεά, έτσι να είσαι πάντα!!!!!!!!!!

Μήπως και να ήθελα αλλάζει ο ανθρωπος;:tongue:

Οι άλλες τι έγιναν καλε;;

Εγω τώρα θα ετοιμάσω τις μπριζολιτσες μου.Αργησα πολύ και πειναω ήδη ουφφ:(

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια 57,6 επιτελους ξεκολλησα!!

mkmc σε καταλαβαίνω με το διδακτορικο , εγω το παρουσιασα ετοιμογεννη στην κορη μου αλλα δεν μπορω να πω ότι μου προσφερε και τιποτε εκτος από ηθικη ικανοποιηση , τωρα δεν ξερω αν θα το ξαναντεχα... βεβαια δε ξερω γιατι αντικειμενο λες αλλα αν απαιτει και φυσικη παρουσια είναι δυσκολα......

cacao τωρα πλεον συμφωνω απολυτα μαζι σου , δεν μας οριζει τιποτς εκτος από τον εαυτο μας

kRl9p2.png kRl9p2.png

Κορίτσια, συγχαρητήρια για τις σπουδές σας και το κουράγιο σας!

Mkcm, πραγματικά σε θαυμάζω, που τα προλαβαίνεις όλα και διδακτορικό και οικογένεια και δουλειά! Εγώ με ένα μωρό και ούτε το σπίτι δεν προλαβαίνω. Να δω τί θα κάνω όταν επιστρέψω στη δουλειά.

καλημερα κοριτσια !! γεια σου ιοιο

ευχαριστω πολυ για τα περαστικα!! πηρα αποφαση και ανεβηκα , δεν γινοταν διαφορετικα,μπας και ταρακουνηθω λιγο, αλλα περιμενα και αλλα ειδα

58.1 σημερα, με υπολογιζα πανω απο 60 .

το 50 για τα χριστουγεννα παει περιπατο το εμπεδωσα τωρα !!!

αργοτερα οταν βρω χρονο θα σας διαβασω !! μπραβο και απο μενα κοριτσια που τα προλαβαινετε ,( απο την απαντηση της ιοιο, καταλαβα το θεμα:P)

εγω αυτη τη περιοδο ζοριζομαι αρκετα θα ελεγα , φυσικα το καταλαβαινω το βραδυ, ουτε πλευρο δεν προλαβαινω να γυρισω ,και ειμαι και στην ¨εδρα" μου !! :rolleyes: ποσο μαλλον εσεις που πρεπει να μετακινηθειτε!!

εχθες το βραδυ βρηκα επιτελους χρονο και πηγα ορθοδοντικο, θα βαλουν και τα δυο αγορια σιδερακια, ο μεγαλος κανονικα ξεκιναμε, ο μικρος μονο το μασελακι, γιατι δεν εχει αλλαξει ολα τα δοντακια ακομα. θα δειξει και η ακτινογραφια περισσοτερα !!

τα χαμε ολα, τωρα θα αρχισουν και εκει οι επισκεψεις καθε μηνα !! αν και νομιζω στη αρχη ειναι και νωριτερα !!

στα δικα μας τωρα , την βγαζω με σουπες τσαι νερο κοτοπουλο ψαρι , απο τη τριτη ξαναμπηκα σε προγραμμα, γιατι κυριακη δευτερα δεν μπορουσα με τιποτα να μαζευτω.(ειδα και τα χειμωνιατικα μου και επαθα εγκεφαλικο)και ο μεγαλος μου λεει , δεν σε βλεπω ουτε του χρονου το χειμωνα να τα φορας !!ολο ενθαρρυνση ειναι αυτα τα παιδια!!!:? φτιαχνω το πρωι πρασινο τσαι, σκετο χωρις αλλα βοτανα μεσα, και παρατηρησα οτι μου κοβει την ορεξη!!

Καλημέρα κορίτσια! Σήμερα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα! Δεν κοιμήθηκα καθόλου γιατί δούλευα μέχρι τις 6 το πρωί, έχω παρουσίαση στις 12 και αρρώστησε και η γραμματέας μου.....:? Αν βγάλω τη σημερινή μέρα καλά θα είμαι..... !!!!!!!!!!! Φιλάκια πολλά πολλά!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια !! σημερα εγω χαλαρα απο δουλεια, και επιτελους βρηκα χρονο και τελειωσα και τις ντουλαπες, γιατι αυτη τη σκαλα, 5 μερες την εχω στο δωματιο !! τωρα εχω μια δουλεια να παραδωσω σε κανα δεκαημερο , αλλα δεν το παιρνω αποφαση να συνεχισω , αντε να δουμε αν θα μου ερθει η ορεξη !! και επιτελους το απογευμα θα μου φερουν τις φωτογρ της βαφτισης !! απο τον μαιο που εχει γινει να σας θυμισω!! φοβερος ο φωτογραφος μας τι να πω !!

Χαχαχαχα εμένα δεν μου τις έφεραν καθόλου

Καλημέρα! !!!!

Oταν λες καθολου, για διευκρινησε το !!!!

ρε κοριτσια εχω θεμα με την περιοδο, να σας πω τον πονο μου!!?

κυριακη αδιαθετω με λιγη ροη , δευτερα κανονικα, αλλα παλι οχι πολυ , ολη μερα δηλ μια σερβ. και απο τριτη μεχρι σημερα τιποτα . και πριν λιγο , εβγαλα στο χαρτι λιγοοο καφε. εχω πονοκεφαλο και λιγα πονακια περιοδου. λετε να μου ξαναρθει ? και εχθες στη μητρα ειχα σουβλιες ( πονουσα χαμηλα , αρα υποθετω οτι απο εκει ερχεται ο πονος,) και στο στηθος παλι ειχα πονακια. τη πρωτη περιοδο την περιμενα τελειως διαφορετικη, αν θυμαμαι απο το γιο μου. στο γαλα παντα δεν εχω δει μειωση , γιατι το ειχα διαβασει και αυτο , οτι μειωνεται λιγο αν θυμαμαι καλα. αυτα !

ο πονοκεφαλος πολυ πιθανον να προερχεται και απο μια συγχυση που πηρα με μια πελατισσα !!!! :mad:

για μεσημερι εφτιαξα σουπα , θα φαω σκετη σημερα, χωρις πρωτεινη . μπας και ξεκολλησω!!

Απλά όταν γεννησα μου λέει η μαμά μιας φίλης μου ότι θα μου κάνει δώρο τη φωτογράφηση της βαφτισης.Λεω ωραία γτ έτσι κι αλλιώς εμεις δεν είχαμε σκοπό για βίντεο κλπ.

Κάνουμε τη βαφτιση . Έρχεται αυτή κάνει τη φωτογράφιση κανονικά και είδη αργήσαμε εξαφανίστηκε σχεδόν αμέσως. Ούτε φωτός τις μπομπονιέρες και τα λοιπά....Μια φωτογραφία με τη μικρη με βαφτίσια δεν έχω.Την εβγαλα εγώ όταν πήγαμε πρώτη φορά να κοινωνισει...

Στο μεταξύ μου δίνει η φίλη μου το dvd με τις φωτος και μου λέει εμφάνισε η μάνα μου 2-3 να δει πως βγήκαν (και μου τις έφερε κι αυτές εκτυπωμενες σε κοινό εκτυπωτή με φωτογραφικό χαρτί. ..

Αυτό κορίτσια.Οταν έλεγε φωτογράφιση εννοούσε μόνο να τις βγάλει. Τι να πω...Τουλάχιστον τις έχω και εμφάνισα εγω

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...