Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Μη το κάνεις σαν τη δίαιτα.

Καλέ, μια χαρά πάει η δίαιτά μου.... Πλέον βρίσκομαι σε ένα σημείο όπου ναι μεν θέλω να χάσω κάποια κιλά ακόμα, αλλά κοιτάζομαι στον καθρέφτη και δε βλέπω μια χοντρή, αλλά μια κανονική προς αδυνατούλα κοπέλα και αυτό δε με χαλάει καθόλου. Νιώθω καλά. Οπότε, απλά δεν καταπιέζομαι. Θα τα χάσω τα υπόλοιπα, ίσως λίγο πιο αργά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Ναι, έτσι όπως το βάζεις έχεις δίκιο. Εμένα όμως η επιστήμη μου με ορίζει ως άνθρωπο. Ειδικά το διδακτορικό μου, αλλά και η δουλειά μου δε με κουράζουν, δε με εξοντώνουν ψυχικά. Ακόμα και τις ώρες που δουλεύω τα βράδια, όσο αποκαμωμένη κι αν είμαι σωματικά τις ευχαριστιέμαι με έναν τρόπο ψυχολογικά. Δε μου τρώνε από τη ζωή μου είναι η ζωή μου.

Αυτό που μου τρώει από τη ζωή είναι τα οικοκυρικά :P. Το μαγείρεμα, το σίδερο, το πλύσιμο, το καθάρισμα....Χαχαχαχαχαχαχαχα.

Απλά έχω ιεραρχήσει: 1. η οικογένειά μου, 2. η δουλειά μου - η επιστήμη μου και μετά όλα τα υπόλοιπα...

Αν μου έκανε δηλαδή ο άντρας μου άλλο ένα παιδί δε θα με ένοιαζε που θα πήγαινε πίσω το διδακτορικό ακόμη περισσότερο...

Όλους μας όμως δεν μας προσδιορίζει αυτό το οποίο κανουμε;Αν το θελουμε και το αγαπάμε φυσικά. Σου μιλάω για κάτι αντίστοιχο απλά πλέον τώρα που βλέπω από άλλο μάτι το θέμα βλέπω καθαρά πόσο πολύ λάθος ήμουν.Επειτα για σένα λέμε απλά για ένα πτυχίο παραπάνω και δε συζητάμε το να απομακρυνθείς από την επιστήμη σου.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Καλέ, μια χαρά πάει η δίαιτά μου.... Πλέον βρίσκομαι σε ένα σημείο όπου ναι μεν θέλω να χάσω κάποια κιλά ακόμα, αλλά κοιτάζομαι στον καθρέφτη και δε βλέπω μια χοντρή, αλλά μια κανονική προς αδυνατούλα κοπέλα και αυτό δε με χαλάει καθόλου. Νιώθω καλά. Οπότε, απλά δεν καταπιέζομαι. Θα τα χάσω τα υπόλοιπα, ίσως λίγο πιο αργά.

Ναι αλλά δεν τη κάνεις σωστά για να φτάσει αυτή η φάση σε ένα τέλος.Αυτο εννοώ.

3231580x15ta1yz3w.gif

Όλους μας όμως δεν μας προσδιορίζει αυτό το οποίο κανουμε;Αν το θελουμε και το αγαπάμε φυσικά. Σου μιλάω για κάτι αντίστοιχο απλά πλέον τώρα που βλέπω από άλλο μάτι το θέμα βλέπω καθαρά πόσο πολύ λάθος ήμουν.Επειτα για σένα λέμε απλά για ένα πτυχίο παραπάνω και δε συζητάμε το να απομακρυνθεί από την επιστήμη σου.

Καλά, δεν είναι απλά ένα πτυχίο. Αν ήταν έτσι θα το είχα παρατήσει. Δεν είναι όπως στο προπτυχιακό που απλά μαθαίνεις. Ούτε όπως στο μεταπτυχιακό που μαθαίνεις περισσότερα εντριφώντας. Είναι το ότι εξελίσσεις κι εσύ την επιστήμη σου και προσθέτεις ένα ακόμη λιθαράκι σε αυτήν.

Ναι αλλά δεν τη κάνεις σωστά για να φτάσει αυτή η φάση σε ένα τέλος.Αυτο εννοώ.

Είσαι αδυσώπητη τελικά :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D!!!!! Σου φτάνει να δεσμευτώ ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχω φτάσει όπως και να έχει τα 50 κιλά;

Διαφημίσεις

Είσαι αδυσώπητη τελικά :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D!!!!! Σου φτάνει να δεσμευτώ ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχω φτάσει όπως και να έχει τα 50 κιλά;

Χαχαχα θα τα έχεις χάσει στάνταρ δε σε φοβάμαι. Εσύ τη μία μέρα λες θέλω να μπω σε παντελόνι ένα νούμερο πιο κάτω και σε 2-3 μερες το βάζεις και πας για πιτσα:lol::tongue:Αλίμονο από μας που κάνουμε 2 μήνες να κατέβουμε νουμερο

3231580x15ta1yz3w.gif

Καλά, δεν είναι απλά ένα πτυχίο. Αν ήταν έτσι θα το είχα παρατήσει. Δεν είναι όπως στο προπτυχιακό που απλά μαθαίνεις. Ούτε όπως στο μεταπτυχιακό που μαθαίνεις περισσότερα εντριφώντας. Είναι το ότι εξελίσσεις κι εσύ την επιστήμη σου και προσθέτεις ένα ακόμη λιθαράκι σε αυτήν.

Ναι βρε σε καταλαβαινω και έχεις δίκιο. Εγώ μιλάω για καθαρα δική μου εμπειρία όπου και τελικά το άφησα πίσω μου τελείως καλήν κακώς δεν είχα άλλη επιλογή. Τότε ήταν σαν να με σκοτώνεις τώρα βλέπω πως δεν άξιζε όχι μόνο να νιώθω έτσι αλλά και το που αφοσιώθηκα τόσο ώστε να χάσω πολλά.Και στο τέλος τι κερδισα;Δλδ κερδισα απλά εννοώ ότι και λιγότερο να είχα αφοσιωθεί και να ήμουν πιο χαλαρή πάλι τα ίδια θα είχα κερδίσει.

Για να ξεκαθαρίσω το μυστήριο εγώ ήμουν χορεύτρια στα νιάτα μου.Και γι αυτό μιλαω (άσχετα που έχω και 2 πτυχία σε άλλους κλαδους)Διδακτορικό δεν έχω κάνει ημουν πολύ απασχολημενη:tongue:

3231580x15ta1yz3w.gif

Χαχαχα θα τα έχεις χάσει στάνταρ δε σε φοβάμαι. Εσύ τη μία μέρα λες θέλω να μπω σε παντελόνι ένα νούμερο πιο κάτω και σε 2-3 μερες το βάζεις και πας για πιτσα:lol::tongue:Αλίμονο από μας που κάνουμε 2 μήνες να κατέβουμε νουμερο

Σ' αυτό έχεις δίκιο. Γι' αυτό είμαι και χαλαροξεκούραστη, γιατί ξέρω ότι τα χάνω εύκολα και τα παίρνω δύσκολα....

Σ' αυτό έχεις δίκιο. Γι' αυτό είμαι και χαλαροξεκούραστη, γιατί ξέρω ότι τα χάνω εύκολα και τα παίρνω δύσκολα....

Παίζει να έκανα κι εγώ το ίδιο μέχρι να το επαιρνα στα σοβαρά. Μη κοιτάς που έχω άλλη αντιμετώπιση λόγω που δε χάνω γενικά.

Γενικά όμως ότι κι αν βάλω στο μάτι το κάνω.

3231580x15ta1yz3w.gif

Ναι βρε σε καταλαβαινω και έχεις δίκιο. Εγώ μιλάω για καθαρα δική μου εμπειρία όπου και τελικά το άφησα πίσω μου τελείως καλήν κακώς δεν είχα άλλη επιλογή. Τότε ήταν σαν να με σκοτώνεις τώρα βλέπω πως δεν άξιζε όχι μόνο να νιώθω έτσι αλλά και το που αφοσιώθηκα τόσο ώστε να χάσω πολλά.Και στο τέλος τι κερδισα;Δλδ κερδισα απλά εννοώ ότι και λιγότερο να είχα αφοσιωθεί και να ήμουν πιο χαλαρή πάλι τα ίδια θα είχα κερδίσει.

Για να ξεκαθαρίσω το μυστήριο εγώ ήμουν χορεύτρια στα νιάτα μου.Και γι αυτό μιλαω (άσχετα που έχω και 2 πτυχία σε άλλους κλαδους)Διδακτορικό δεν έχω κάνει ημουν πολύ απασχολημενη:tongue:

Τώρα σε πιάνω!!! ;) Κάτι αντίστοιχο μου έχει συμβεί με το πιάνο. Χρόνια επί χρόνων έκανα, έφτασα μάλιστα στο επίπεδο του διπλώματος (το ανώτερο) και τελικά δεν το ολοκλήρωσα γιατί ο χρόνος της μελέτης που απαιτούνταν δε μου άφηνε περιθώρια, καθώς μελετούσα παράλληλα για τη σχολή με σκοπό καλό βαθμό για να μπω σε καλή σχολή του εξωτερικού για το μεταπτυχιακό. Εμένα, όμως, σε αντίθεση με σένα δε μου είχε στοιχίσει τότε (ούτε και σήμερα) το ότι αναγκάστηκα να το παρατήσω. Ήταν ένα χόμπυ που αγαπούσα μεν και με εξέφραζε, όμως δε με "έκαιγε" και ιδιαίτερα...

Διαφημίσεις

Παίζει να έκανα κι εγώ το ίδιο μέχρι να το επαιρνα στα σοβαρά. Μη κοιτάς που έχω άλλη αντιμετώπιση λόγω που δε χάνω γενικά.

Γενικά όμως ότι κι αν βάλω στο μάτι το κάνω.

Αν δεν έχανα εύκολα δε θα ήμουν τόσο χαλαρή ομολογώ. Θα είχα πεισμώσει πάρα πολύ και θα ήμουν δοσμένη....

Βέβαια, στην τωρινή μου κατάσταση βοηθάει και το ότι πλέον ο κόσμος έχει αρχίσει τα διάφορα ωραία του τύπου, μην αδυνατίσεις άλλο, τι θες να εξαφανιστείς, το παράκανες πια, κλπ., κλπ. Ε, τα ακούς (και τα βλέπεις) αυτά και λες... οκ... χαλάρωσε και λίγο δεν τρέχει τίποτα αντί να χάσεις τα κιλά στις 10 Δεκέμβρη να τα χάσεις στις 15. ;)

Αν δεν έχανα εύκολα δε θα ήμουν τόσο χαλαρή ομολογώ. Θα είχα πεισμώσει πάρα πολύ και θα ήμουν δοσμένη....

Βέβαια, στην τωρινή μου κατάσταση βοηθάει και το ότι πλέον ο κόσμος έχει αρχίσει τα διάφορα ωραία του τύπου, μην αδυνατίσεις άλλο, τι θες να εξαφανιστείς, το παράκανες πια, κλπ., κλπ. Ε, τα ακούς (και τα βλέπεις) αυτά και λες... οκ... χαλάρωσε και λίγο δεν τρέχει τίποτα αντί να χάσεις τα κιλά στις 10 Δεκέμβρη να τα χάσεις στις 15. ;)

Καλα αυτα τα ακούω κι εγώ πλέον. Κι επειδή τα έχασα σχετικά γρήγορα και ξεφουσκωσα ή επειδή ακούν το 52-53 και τους ακούγεται λίγο (ενώ δεν ειναι) αρχίζουν κάποιοι και λένε μη χάσεις άλλο είσαι μια χαρά έτσι. Μα λέω δε κάνω διαιτα για να είμαι μια χαρα (για σένα ήθελα να της πω γκρρρρ) αλλά για να είμαι αδύνατη.Αλλα δε μασάω ξέρω ότι θα πάρω και λίγο οπότε πρέπει να το πάω λίγο παρακάτω το νούμερο.

3231580x15ta1yz3w.gif

Τώρα σε πιάνω!!! ;) Κάτι αντίστοιχο μου έχει συμβεί με το πιάνο. Χρόνια επί χρόνων έκανα, έφτασα μάλιστα στο επίπεδο του διπλώματος (το ανώτερο) και τελικά δεν το ολοκλήρωσα γιατί ο χρόνος της μελέτης που απαιτούνταν δε μου άφηνε περιθώρια, καθώς μελετούσα παράλληλα για τη σχολή με σκοπό καλό βαθμό για να μπω σε καλή σχολή του εξωτερικού για το μεταπτυχιακό. Εμένα, όμως, σε αντίθεση με σένα δε μου είχε στοιχίσει τότε (ούτε και σήμερα) το ότι αναγκάστηκα να το παρατήσω. Ήταν ένα χόμπυ που αγαπούσα μεν και με εξέφραζε, όμως δε με "έκαιγε" και ιδιαίτερα...

Επειδή ο χορός απαιτεί δεν χρειάζεται απλά αφοσιωση (αν θες να φτάσεις κάπου εννοειται) έφαγα χρόνια από τη ζωή μου μ αυτή την εμμονή. Αν λοιπόν δεν κάνεις τίποτα άλλο στη ζωή σου και ξαφνικά πρέπει να το σταματήσεις σου στοιχίζει πολύ. Πλέον δεν με προσδιορίζει τίποτα παρά μόνο ο εαυτός μου γιατι όλα μπορούν να χαθούν από τη μία στιγμή στην άλλη. Μου πήρε 3 χρόνια να το ξεπεράσω και τώρα βλέπω πόσο λάθος ήμουν τότε γενικά.

3231580x15ta1yz3w.gif

Επειδή ο χορός απαιτεί δεν χρειάζεται απλά αφοσιωση (αν θες να φτάσεις κάπου εννοειται) έφαγα χρόνια από τη ζωή μου μ αυτή την εμμονή. Αν λοιπόν δεν κάνεις τίποτα άλλο στη ζωή σου και ξαφνικά πρέπει να το σταματήσεις σου στοιχίζει πολύ. Πλέον δεν με προσδιορίζει τίποτα παρά μόνο ο εαυτός μου γιατι όλα μπορούν να χαθούν από τη μία στιγμή στην άλλη. Μου πήρε 3 χρόνια να το ξεπεράσω και τώρα βλέπω πόσο λάθος ήμουν τότε γενικά.

Δε νομίζω ότι είναι κακό που σου στοίχισε... Μάλλον ανθρώπινο, γιατί όπως και να το κάνουμε είχες επενδύσει σε κάτι που τη δεδομένη στιγμή αγαπούσες. Το θέμα είναι αν τα 3 χρόνια "θρήνου" σε πήγαν γενικά πίσω στη ζωή σου, αν ναι... τότε καλά κάνεις και μετανιώνεις, αν όχι, τότε η απώλεια που ένιωσες μάλλον φυσιολογική ήταν.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...