Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Που είσαι μωρή Κακάο; Σε χάσαμε. Μια χαρά σε βρίσκω στα 51,5!!!!! Κρατάς γερά, ε;

Θα φτιάξεις εσύ πινακάκι σήμερα λέει; ;)

Φτιαξτο εσυ σημερα για να το κρατησω και να φτιαξω της αλλης βδομαδας.Δε θυμαμαι τα προηγουμενα:oops::oops:

Κοιτα καλα ειναι τα 51μισο εννοειται.Αλλα χανω μισο κιλο τη βδομαδα πλεον.Πιο αργα πεθαινεις δηλαδη τι να πω;;;

Αμα σκεφτομαι οτι θα κανω μεχρι τα χριστουγεννα διαιτα θελω να φαω ενα περιπτερο ολοκληρο μιλαμε:lol::lol::lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Φτιαξτο εσυ σημερα για να το κρατησω και να φτιαξω της αλλης βδομαδας.Δε θυμαμαι τα προηγουμενα:oops::oops:

Κοιτα καλα ειναι τα 51μισο εννοειται.Αλλα χανω μισο κιλο τη βδομαδα πλεον.Πιο αργα πεθαινεις δηλαδη τι να πω;;;

Αμα σκεφτομαι οτι θα κανω μεχρι τα χριστουγεννα διαιτα θελω να φαω ενα περιπτερο ολοκληρο μιλαμε:lol::lol::lol:

Οκ.... :D

Εγω Κακάο μου το έφαγα... Έκανα διάλλειμμα την προηγούμενη εβδομάδα, δεν την πάλευα με τίποτα. Το καλό είναι ότι δεν πήρα. Από χθες όμως επέστρεψα δυναμικά!!!!!!!!!!!!

Οκ.... :D

Εγω Κακάο μου το έφαγα... Έκανα διάλλειμμα την προηγούμενη εβδομάδα, δεν την πάλευα με τίποτα. Το καλό είναι ότι δεν πήρα. Από χθες όμως επέστρεψα δυναμικά!!!!!!!!!!!!

Εσενα δε σε ξαναμαλωνω γιατι δεν χρειαζεσαι αδυνατισμα:tongue::tongue:Τουλαχιστον να μη παιρνεις ειναι το θεμα σου νομιζω.Τωρα αμα θες τοσο να χασεiς τα ψωμακια μαλλον πρεπει να μη φας:lol::lol::lol:

3231580x15ta1yz3w.gif

Εσενα δε σε ξαναμαλωνω γιατι δεν χρειαζεσαι αδυνατισμα:tongue::tongue:Τουλαχιστον να μη παιρνεις ειναι το θεμα σου νομιζω.Τωρα αμα θες τοσο να χασεiς τα ψωμακια μαλλον πρεπει να μη φας:lol::lol::lol:

Τωρα πλακα πλακα αν ειχα φτασει στα 51 μισο χωρις ιδιαιτερο κοπο και διαιτα πιστευω δεν θα εκανα καθολου διαιτα.Μαλλον θα ξεκινουσα γυμναστηριο μονο.

3231580x15ta1yz3w.gif

Τωρα πλακα πλακα αν ειχα φτασει στα 51 μισο χωρις ιδιαιτερο κοπο και διαιτα πιστευω δεν θα εκανα καθολου διαιτα.Μαλλον θα ξεκινουσα γυμναστηριο μονο.

Κακάο, πραγματικά αν είχε το χρόνο για γυμναστήριο δε θα μιλούσαμε τώρα για δίαιτα... Είχα γραφτεί, αλλά δεν πρόλαβα να πάω. Πλέον ο χρόνος έχει εξανεμιστεί ακόμη περισσότερο, γιατί ξεκίνησε η μεγάλη και δραστηριότητες και πλέον έχει μεγαλώσει ο όγκος της δουλειάς τόσο πολύ που προκειμένου να φεύγω νωρίς να παίρνω τα παιδιά μου αναγκάζομαι να δουλεύω τα βράδια στο σπίτι. Κοιμίζω δηλαδή τα παιδιά, μαγειρεύω, βάζω κανένα πληντύριο, απλώνω ή σιδερώνω κανένα ρούχο, κάνω μπάνιο και μετά δουλεύω για καμιά ώρα ή δίωρο.

Κι εκεί που έλεγα επιτέλους να ξαναρχίσω να δουλεύω το διδακτορικό μου, πάλι πίσω πάει κι αυτό το κομμάτι!

Διαφημίσεις

Κακάο, πραγματικά αν είχε το χρόνο για γυμναστήριο δε θα μιλούσαμε τώρα για δίαιτα... Είχα γραφτεί, αλλά δεν πρόλαβα να πάω. Πλέον ο χρόνος έχει εξανεμιστεί ακόμη περισσότερο, γιατί ξεκίνησε η μεγάλη και δραστηριότητες και πλέον έχει μεγαλώσει ο όγκος της δουλειάς τόσο πολύ που προκειμένου να φεύγω νωρίς να παίρνω τα παιδιά μου αναγκάζομαι να δουλεύω τα βράδια στο σπίτι. Κοιμίζω δηλαδή τα παιδιά, μαγειρεύω, βάζω κανένα πληντύριο, απλώνω ή σιδερώνω κανένα ρούχο, κάνω μπάνιο και μετά δουλεύω για καμιά ώρα ή δίωρο.

Κι εκεί που έλεγα επιτέλους να ξαναρχίσω να δουλεύω το διδακτορικό μου, πάλι πίσω πάει κι αυτό το κομμάτι!

Ουτε ενα σαββατο δε προλαβαινεις;Ετσι κι αλλιως επιβαλλεται να βρισκεις λιγο χρονο για σενα.Τωρα αφου θες να κανεις και διδακτορικο κλπ τι να πω.Δεν μπορεις ολα μαζι σιγουρα.Παντως εγω και 5 παιδια να ειχα σοβαρα τωρα θα τα αφηνα μια φορα τη βδομαδα με τον πατερα τους να ξελαμπικαρει το μυαλο μου.Εγω δεν εχω που να αφησω τη μικρη για να το κανω αλλα εσεις εχετε τους αντρες σας:-D

3231580x15ta1yz3w.gif

Ουτε ενα σαββατο δε προλαβαινεις;Ετσι κι αλλιως επιβαλλεται να βρισκεις λιγο χρονο για σενα.Τωρα αφου θες να κανεις και διδακτορικο κλπ τι να πω.Δεν μπορεις ολα μαζι σιγουρα.Παντως εγω και 5 παιδια να ειχα σοβαρα τωρα θα τα αφηνα μια φορα τη βδομαδα με τον πατερα τους να ξελαμπικαρει το μυαλο μου.Εγω δεν εχω που να αφησω τη μικρη για να το κανω αλλα εσεις εχετε τους αντρες σας:-D

Κακάο μου, ο άντρας μου γενικά έρχεται αργά από τη δουλειά, αλλά ειδικά αυτή την περίοδο μπαίνει στο σπίτι εφόσον έχουν κοιμηθεί τα παιδιά και τα Σάββατα δουλεύει, επίσης.

Θα μπορούσα ενδεχομένως να του τα αφήσω 1 Σάββατο απόγευμα αν κι εφόσον γυρίσει νωρίς, αλλά κακά τα ψέματα 1 φορά την εβδομάδα αφενός είναι ίσον με καμία και αφετέρου, επειδή ακριβώς ο χρόνος που βρισκόμαστε ως οικογένεια είναι πολύ περιορισμένος θέλω να τον αξιοποιώ για να έχουν εικόνες τα παιδιά...

Κακάο μου, ο άντρας μου γενικά έρχεται αργά από τη δουλειά, αλλά ειδικά αυτή την περίοδο μπαίνει στο σπίτι εφόσον έχουν κοιμηθεί τα παιδιά και τα Σάββατα δουλεύει, επίσης.

Θα μπορούσα ενδεχομένως να του τα αφήσω 1 Σάββατο απόγευμα αν κι εφόσον γυρίσει νωρίς, αλλά κακά τα ψέματα 1 φορά την εβδομάδα αφενός είναι ίσον με καμία και αφετέρου, επειδή ακριβώς ο χρόνος που βρισκόμαστε ως οικογένεια είναι πολύ περιορισμένος θέλω να τον αξιοποιώ για να έχουν εικόνες τα παιδιά...

Εγω παντως επειδη γενικα ειμαι μονη μου το περισσοτερο καιρο οπως και δηποτε θα αφηνα τη μικρη με τον πατερα της.Δε ξερω τι ωρες δουλευει ο δικος σου κλπ απλα αν ο δικος μου γυρνουσε ωρα που θα μπορουσα να φυγω θα το εκανα.Δε σου λεω να το κανεις κι εσυ βεβαια.Απλα τι θα εκανα εγω.Δεν ειμαι δλδ της αποψης οτι ο αντρας μου δουλευει ολη μερα και ας μην κουραστει μετα με τα παιδια.Λες κι εγω ολη μερα το εξυνα:tongue:Ας ανααβει και ο πατερας ευθυνη και να το παρει αποφαση οτι εχει παιδια και πρεπει να τα κραταει και μονος του οπως κι εγω.

3231580x15ta1yz3w.gif

Τωρα αφου θες να κανεις και διδακτορικο κλπ τι να πω.Δεν μπορεις ολα μαζι σιγουρα.

Το έχω ξεκινήσει η έρμη, αλλά προέκυψε το δεύτερο τέκνο και μετά η προαγωγή και έχει πάει πολύ πίσω.... Κούτσα κούτσα καμιά - δυο σελίδες την εβδομάδα καταφέρνω να γράψω, άσε που το κομωδίνο μου έχει γεμίσει βιβλία που ανάθεμα αν καταφέρνω να τα διαβάσω.... Πόσες φορές με έχει πάρει ο ύπνο με ένα απ' αυτά στην αγκαλιά (όλα τσακισμένα είναι και ορισμένα έχουν και σκισίματα....:oops:).

Διαφημίσεις

Το έχω ξεκινήσει η έρμη, αλλά προέκυψε το δεύτερο τέκνο και μετά η προαγωγή και έχει πάει πολύ πίσω.... Κούτσα κούτσα καμιά - δυο σελίδες την εβδομάδα καταφέρνω να γράψω, άσε που το κομωδίνο μου έχει γεμίσει βιβλία που ανάθεμα αν καταφέρνω να τα διαβάσω.... Πόσες φορές με έχει πάρει ο ύπνο με ένα απ' αυτά στην αγκαλιά (όλα τσακισμένα είναι και ορισμένα έχουν και σκισίματα....:oops:).

Ετσι ειναι.Ή πετυχημενη και χοντρη ή μετρια και αδυνατη χαχαχαχαχα

Τωρα αληθεια αν δεν το κανεις το διδακτορικο θα σε χαλασει πολυ;Οχι για να πας γυμναστηριο εννοειται αλλα για να μην σου τρωει χρονο που και δεν εχεις αλλα και που μπορει ποτε να μη βρεις.

3231580x15ta1yz3w.gif

Εγω παντως επειδη γενικα ειμαι μονη μου το περισσοτερο καιρο οπως και δηποτε θα αφηνα τη μικρη με τον πατερα της.Δε ξερω τι ωρες δουλευει ο δικος σου κλπ απλα αν ο δικος μου γυρνουσε ωρα που θα μπορουσα να φυγω θα το εκανα.Δε σου λεω να το κανεις κι εσυ βεβαια.Απλα τι θα εκανα εγω.Δεν ειμαι δλδ της αποψης οτι ο αντρας μου δουλευει ολη μερα και ας μην κουραστει μετα με τα παιδια.Λες κι εγω ολη μερα το εξυνα:tongue:Ας ανααβει και ο πατερας ευθυνη και να το παρει αποφαση οτι εχει παιδια και πρεπει να τα κραταει και μονος του οπως κι εγω.

Όχι, ρε συ, δεν το κάνω για να μην κουράζεται.... Ίσα - ίσα που μπαίνει κατάκοπος από τη δουλειά και αμέσως θα πιαστεί με κάτι, είτε πιάτα που έχουν μείνει άπλυτα, είτε ρούχα να μαζέψει ή να απλώσει, να παίξει με τα παιδιά, κοκ. Αλλά έρχεται στην καλύτερη κατά τις 6 - 7. Εκείνη την ώρα συνήθως γυρίζουμε με τα παιδιά από δραστηριότητα ή βόλτα, ή έχουμε καταπιαστεί με κάτι στο σπίτι. Ούτε μπορώ να προγραμματίσω από τα πριν, γιατί κι εκείνος δεν ξέρει τι ώρα θα γυρίσει. Κατά τις 7 ξεκινάμε με τα γάλατα, μετά μπάνιο και νάνι τα παιδιά κι εμείς να κάνουμε τα του σπιτιού (από μαγείρεμα μέχρι σίδερο και καθάρισμα μπάνιου - κουζίνας), μετά στάνταρ πρέπει να δουλέψω για λίγο ή να διαβάσω. Ορισμένες μέρες που μπορεί να έχω κενό θέλω να περάσω και λίγο χρόνο με τον άντρα μου...

Η αλήθεια είναι, ότι αν θέλω επιπλέον χρόνο για μένα θα πρέπει να θυσιάσω κάτι άλλο, δυστυχώς η επιλογή να θυσιάσω τη δουλειά μου δεν υπάρχει...

Ο χρόνος που αφιερώνω στο διάβασμα ή στον άντρα μου το λογαριάζω ως χρόνο για μένα...

Ετσι ειναι.Ή πετυχημενη και χοντρη ή μετρια και αδυνατη χαχαχαχαχα

Τωρα αληθεια αν δεν το κανεις το διδακτορικο θα σε χαλασει πολυ;Οχι για να πας γυμναστηριο εννοειται αλλα για να μην σου τρωει χρονο που και δεν εχεις αλλα και που μπορει ποτε να μη βρεις.

Με ενδιαφέρει το θέμα πάρα πολύ. Δεν το κάνω τόσο για τη δουλειά ή για τη δόξα, αλλά επειδή επιστημονικά με ιντριγκάρει. Θα με χαλάσει αν δεν το τελειώσω με την έννοια ότι έχω δουλέψει πολύ σκληρά για να καταφέρω να φτάσω στο επίπεδο αυτό και θα είναι σα να έχουν πέσει οι κόποι μου στο κενό.

Με ενδιαφέρει το θέμα πάρα πολύ. Δεν το κάνω τόσο για τη δουλειά ή για τη δόξα, αλλά επειδή επιστημονικά με ιντριγκάρει. Θα με χαλάσει αν δεν το τελειώσω με την έννοια ότι έχω δουλέψει πολύ σκληρά για να καταφέρω να φτάσω στο επίπεδο αυτό και θα είναι σα να έχουν πέσει οι κόποι μου στο κενό.

Ε αφού θα σε χαλάσει πρέπει να βρεις χρόνο να το κάνεις. Μη το κάνεις σαν τη δίαιτα.

Παντως από προσωπική εμπειρία κάποια πράγματα που με χαλούσαν απίστευτα παλιότερα επειδή μπορεί να μην μπόρεσα να τα κάνω τώρα πλέον τα βλέπω ανούσια για τη ζωή μου.Αλλα μιλάω για τελείως διαφορετικό κλάδο που έτσι κι αλλιώς έχει ημερομηνία λήξης. Θέλω να πω τι το έκανα τι δεν το έκανα σήμερα δεν θα έκανε καμία διαφορά στη ζωή μου.Γενικα έχω κουραστει το να ζω για να κάνω αυτό ή για να κάνω το άλλο και να χανω έτσι χρόνο από τη πολύτιμη ζωή μου.

3231580x15ta1yz3w.gif

Ε αφού θα σε χαλάσει πρέπει να βρεις χρόνο να το κάνεις. Μη το κάνεις σαν τη δίαιτα.

Παντως από προσωπική εμπειρία κάποια πράγματα που με χαλούσαν απίστευτα παλιότερα επειδή μπορεί να μην μπόρεσα να τα κάνω τώρα πλέον τα βλέπω ανούσια για τη ζωή μου.Αλλα μιλάω για τελείως διαφορετικό κλάδο που έτσι κι αλλιώς έχει ημερομηνία λήξης. Θέλω να πω τι το έκανα τι δεν το έκανα σήμερα δεν θα έκανε καμία διαφορά στη ζωή μου.Γενικα έχω κουραστει το να ζω για να κάνω αυτό ή για να κάνω το άλλο και να χανω έτσι χρόνο από τη πολύτιμη ζωή μου.

Ναι, έτσι όπως το βάζεις έχεις δίκιο. Εμένα όμως η επιστήμη μου με ορίζει ως άνθρωπο. Ειδικά το διδακτορικό μου, αλλά και η δουλειά μου δε με κουράζουν, δε με εξοντώνουν ψυχικά. Ακόμα και τις ώρες που δουλεύω τα βράδια, όσο αποκαμωμένη κι αν είμαι σωματικά τις ευχαριστιέμαι με έναν τρόπο ψυχολογικά. Δε μου τρώνε από τη ζωή μου είναι η ζωή μου.

Αυτό που μου τρώει από τη ζωή είναι τα οικοκυρικά :P. Το μαγείρεμα, το σίδερο, το πλύσιμο, το καθάρισμα....Χαχαχαχαχαχαχαχα.

Απλά έχω ιεραρχήσει: 1. η οικογένειά μου, 2. η δουλειά μου - η επιστήμη μου και μετά όλα τα υπόλοιπα...

Αν μου έκανε δηλαδή ο άντρας μου άλλο ένα παιδί δε θα με ένοιαζε που θα πήγαινε πίσω το διδακτορικό ακόμη περισσότερο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...