Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάρες!!!!!!!!! Έπεσαν οι ρυθμοί βλέπω, ενώ τα Χριστούγεννα πλησιάζουν......!!!!!!!!!! Η Cacao που έχει χαθεί; Κορίτσια ανασκουμπωθείτε, γιατί την Τετάρτη έχει πινακάκι παρ' αυτά!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημέρα κοριτσάρες!!!!!!!!! Έπεσαν οι ρυθμοί βλέπω, ενώ τα Χριστούγεννα πλησιάζουν......!!!!!!!!!! Η Cacao που έχει χαθεί; Κορίτσια ανασκουμπωθείτε, γιατί την Τετάρτη έχει πινακάκι παρ' αυτά!!!!!!!!!!!!!

καλημερα, ασε αυτο σκεφτομουνα και εγω εχθες, και απογοητευτηκα !! εφτιαχνα και τις ντουλαπες προχθες, καλα εννοειται δεν τα προλαβα να τα τελειωσω !! μαλλον για αυριο το πρωι με βλεπω, που δεν εχουν τα μικρα σχολειο να με βοηθησουν. απο ρουχα ουτε λογος !! ετσι οπως τα βλεπω στη κρεμαστρα πουθενα δε χωραω !!!!:(

αυτο το τσακα τσακα με ανησυχει !! ειμαι ,η αληθεια ειναι, λιγο δυσπιστη, εννοειται πως ακομα να ανεβω στη ζυγαρια !! σημερα το στηθος μου ετοιμο να εκραγει το πρωι. και η μικρη εχθες ειχε τοση ανησυχια, που καθε λιγο το ηθελε. απο περιοδο κοριτσια καλα τα πηγα , τη πρωτη μερα χαλαρα πολυ λιγα πραγματα, εχθες κανονικα ουτε λιγο ουτε πολυ, σημερα τριτη μερα , ειμαι σαν 6η . ουτε πολλους πονους ειχα, δεν χρειαστηκα παυσιπονο καν! μονο ψυχολογικα με επηρρεασε κ λιγη υπνηλια , ξαπλωσα να ταισω το βραδυ τη μικρη και με πηρε ο υπνος, ευτυχως που ηταν ο μεγαλος μαζι μου γιατι θα βρισκοταν κατω απο το κρεβατι . ουτε λεχωνα δεν ειχα κοιμηθει !

καλημέρα κόρες

gmnth03 υπομονηηηηηηηηηη και επιμονή

b happy είσαι σε δύσκολη φάση οπότε ο νέος σου στόχος μου φαίνεται σούπερ!!!

φιλάκια κόρες τα λέμε αργότερα, πολυυυυ δουλειά χθες και σήμερα

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα, κορίτσια!

Μέρα ζυγίσματος, γράψτε 66,00 για μένα :))))

Φιλιά!

καλημεραααα ιοιο μπραβοοοοοοο μια χαρα τα πας !!! δεν ερχεσαι κατα δω να με βαλεις σε προγραμμα!!!!! πηρα αποφαση πρωι πρωι να συνεχισω τις ντουλαπες !! δευτερη καταθλιψη θα παθω !!! κατι φουστιστες , κατι φορεματακια, μια σταλια !! πως στο καλο εμπαινα εκει μεσα !!!!!!! :?:|:oops::cry:

εχω την αισθηση οτι δε θα ξαναμπω ποτεεεεεεεεεεεε

η μικρουλα μου και εγω παλι αρρωστες !!!! ( η ορεξη μου ομως δεν κοβεται !!!αντε να δουμε και σημερα πως θα παει !)

Καλημερα κοριτσια!Σημερα μπηκα στο πειρασμο να τσακισω μια μπουγατσα ή ενα κουλουρι με σοκολατα μιαμ μιαμ

αλλαμετα λεω δε χανω που δε χανω να φαω κι αυτα θα παει η διαιτα σκατα μετα....και ετσι οπως μου ηρθε η ιδεα μου εφυγε κιολας.

Ειμαι λιγο στο κοσμο μου αυτες τις μερες και δεν σας εγραψα αλλα ειχα μπει και σας διαβασα.Ζυγιστηκα μολις και ειμαι 51,500.Ποντο ποντο με παει πια ουφφφ μονο μισο κιλο αυτη τη βδομαδα παλι:roll:

οπως υπολογιζω και αυτος ειναι και ο καινουργιος μου στοχος αν παω ετσι και δε χειροτερεψει θα φτασω τα 48 κιλα 21Δεκεμβριου.Ισα που θα προλαβω τα χριστουγεννιατικα γλυκακια και γευματα.Τωρα ειχα μια αναλαμπη.Τα Χριστουγεννα αναγκαστικα θα φαω στη μαπα τη νυφη και θα πει σιγουρα αδυνατισες(καλα αυτη τη φορα τουλαχιστον θα εχω οντως αδυνατισει αλλα αυτο που σε ζυγιζει ο αλλος πολυ με ενοχλει.Εγω γενικα δεν ανοιγω τετοιες συζητησεις με καποιον που δεν εχουμε στενη σχεση ειτε εχει παρει ειτε εχει χασει.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Αααα επισης εχω υποσχεθει στον καλο μου(κι εγω θελω δλδ γιατι θελω να ψωνισω απο εκει) βολτα στο ΙΚΕΑ και το τρεναρω μεχρι τα χριστουγεννα.Δε θα παω εγω εκει να τρωνε ολοι στο εστιατοριο μετα κι εγω να πινω κοκα κολα λαιτ:tongue:

3231580x15ta1yz3w.gif

Αααα επισης εχω υποσχεθει στον καλο μου(κι εγω θελω δλδ γιατι θελω να ψωνισω απο εκει) βολτα στο ΙΚΕΑ και το τρεναρω μεχρι τα χριστουγεννα.Δε θα παω εγω εκει να τρωνε ολοι στο εστιατοριο μετα κι εγω να πινω κοκα κολα λαιτ:tongue:

ααα ικεα πηγαμε παρασκευη απογευμα !! για φαγητο δε κατσαμε, ομως πηρανε σουβλακι τα αγορια απο τη γειτονια μας :tongue: εγω ενα καλαμακι:rolleyes:

Διαφημίσεις

ααα ικεα πηγαμε παρασκευη απογευμα !! για φαγητο δε κατσαμε, ομως πηρανε σουβλακι τα αγορια απο τη γειτονια μας :tongue: εγω ενα καλαμακι:rolleyes:

Μπα εμεις οταν παμε κατασκηνωνουμε.Εν ολιγοις θα πεινασουμε σιγουρα.Πρωτα απο ολα στανταρ θα φτασουμε μεσημερι οποτε...

3231580x15ta1yz3w.gif

στη ζυγαρια εχω να ανεβω απο τη προηγουμενη βδομαδα!! θα φρικαρω αν ανεβω το ξερω, τελικα με τη περιοδο, αυτο ηταν μεχρι να την δω ειχε φυγει, μονο τη πρωτη μερα, ισα ισα που εκανε εμφανιση , τη δευτερη μερα, ενταξει κανονικα χαλαρα, και εχθες ελαχιστα, μονο στο χαρτι .

αα με πηρε μια φιλη ( συμμαθητριες απο τη σχολη) ειναι εγκυος 5.5 μηνων στο τριτο. πολυ χαρηκα!! οταν με ειχε δει στο reunion περυσι, ημουν εγω στη μπεμπα, και της λεω αντε καντε και εσεις, ( εχει δυο αγορια) απα πα μου λεει δεν μπορω με τα μωρα ! ασε που κανω μονο αγορια μου ειπε ο γιατρος !! βλακειες της λεω εγω, και τελικα ειναι σε κοριτσι !:P τα μωρα ειναι 3.5 και 21 μηνων ο δευτερος .

καλημεραααα ιοιο μπραβοοοοοοο μια χαρα τα πας !!! δεν ερχεσαι κατα δω να με βαλεις σε προγραμμα!!!!! πηρα αποφαση πρωι πρωι να συνεχισω τις ντουλαπες !! δευτερη καταθλιψη θα παθω !!! κατι φουστιστες , κατι φορεματακια, μια σταλια !! πως στο καλο εμπαινα εκει μεσα !!!!!!! :?:|:oops::cry:

εχω την αισθηση οτι δε θα ξαναμπω ποτεεεεεεεεεεεε

η μικρουλα μου και εγω παλι αρρωστες !!!! ( η ορεξη μου ομως δεν κοβεται !!!αντε να δουμε και σημερα πως θα παει !)

Αααα περαστικα δεν σας ειπα ρε συ!Περαστικα σας!!!

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...