Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

κατσε δεν το καταλάβα αυτο εισαι στην φαση να κανεις δηλαδη εχεις την προδιαθεση η εχει δημιουργηθει !! κατσε πως δεν σου ειπε απο τωρα τι εχεις και σου λεει ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟ!! το λεω γιατι εγω εχω προδιαθεση απο τα 22 χρονια μου και φυσικα στις εγκυμοσηνες πιστευα οτι θα ερθηστει και θα κανω φυσικα ομως δεν εγινε κατι τετοιο και αμα ειμαι στην προδιαθεση ! απιστευτω και ομως αληθηνο!!!

βρηκαμε θυρεοειδιτιδα, αυτο ειναι το αρχικο σταδιο του υπο (απο τον υπερηχο και τις αιματολογικες) αλλα ορμονη δεν μου εδωσε ακομα, γιατι μια τιμη στις αιματολογικες ειναι μεν ανεβασμενη , αλλα οχι τοσο πολυ για να παρω ορμονη ακομα, οποτε θα το ξανακοιταξω απο τον χειμωνα.αυτα!δεν λεμε για διακοπες καλυτερα?ποτε φευγετε?εμεις το αλλο σαβατο!

bgx2ye5lc.png

βρηκαμε θυρεοειδιτιδα, αυτο ειναι το αρχικο σταδιο του υπο (απο τον υπερηχο και τις αιματολογικες) αλλα ορμονη δεν μου εδωσε ακομα, γιατι μια τιμη στις αιματολογικες ειναι μεν ανεβασμενη , αλλα οχι τοσο πολυ για να παρω ορμονη ακομα, οποτε θα το ξανακοιταξω απο τον χειμωνα.αυτα!δεν λεμε για διακοπες καλυτερα?ποτε φευγετε?εμεις το αλλο σαβατο!

Kι εγώ είχα ανεβασμένες τιμές πολύ παλιά, γύρω στα 20 όταν ήμουν, αλλά με καλή διατροφή πέσανε κι από τότε δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Να εμπλουτίσεις τη διατροφή σου με τροφές που είναι πλούσιες σε ιώδιο! Δηλαδή ψάρια, κρεμμύδια (τότε άρχισα να τρώω εγώ), καρύδια, κλπ. Δες τι είναι ιωδιούχο και τσάκω το!!! :mrgreen:

JENIA μου κάπως καλύτερα είμαι, γιατί χθες καθίσαμε το απόγευμα μαζί σπίτι με τον χάζμπαντ μετά από τόσες μέρες και ήταν ωραία. :-D

Δυστυχώς ο πεθερός βγαίνει Δευτέρα, Τρίτη (μας γκάστρωσε πια), οπότε λίγες μέρες ακόμα υπομονή!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

αυτο με το ιωδιο κατι μου λεει,το ιωδιουχο αλατι τι ειναι?αλλο απο το κοινο αλατι?δεν τρωω καθολου αλατι, το σιχαινομαι, παντως δεν νομιζω οτι ειναι θεμα διατροφης, ειναι οικογενειακο, εχουν οι αδερφες μου και η μαμα μου...

bgx2ye5lc.png

Κανένα φράγκο έπεσε κορίτσι ή μόνο δουλειά;; :evil:

g.gifo.gifo.gifd.gifempty.gifm.gifo.gifr.gifn.gifi.gifn.gifg.gif σε όλη την παρέα!

Ασε maestria ΑΣΕ!!....... 000203F6.gif

ενώ δούλευα όμορφα και ωραία, έρχεται η κοπέλα από το λογιστήριο και μου λέει:

-θα παρουμε ένα μισθό

-(της λέω) και το επίδομα;;;;;;;;;;

-...για το επίδομα δεν μου είπε τίποτα...(μου λέει)

-...(άντίδραση δική μου) κλείνω όλα τα αρχεία και να μαι!!!!!!!! 000203FB.gif

-...όοοτττααααν έρθει, (γιατί τώρα έχει φύγει η αφεντιά του) θα του πω:

-.....μ' ένα μισθό (της τάξεως του δικού μου-Ιουνίου) να πας ΈΣΥ διακοπές!!! 000203F6.gif

είμαι έτοιμη σου λεωωωωωωωω για rock καταστάσεις!!!

sig.asp?img=ad1

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

αυτο με το ιωδιο κατι μου λεει,το ιωδιουχο αλατι τι ειναι?αλλο απο το κοινο αλατι?δεν τρωω καθολου αλατι, το σιχαινομαι, παντως δεν νομιζω οτι ειναι θεμα διατροφης, ειναι οικογενειακο, εχουν οι αδερφες μου και η μαμα μου...

Κάνε μια αναζήτηση για τροφές που περιέχουν ιώδιο. Σου λέω, ενδεικτικά, κρεμμύδια, καρύδια, κλπ.

Μπορεί να έχεις τάσεις, κληρονομικά, αλλά αν το βοηθήσεις με τη διατροφή, ίσως αποφύγεις το να παίρνεις χάπια μια ζωή.

ΖΩΗ έτσι, επίσχεση εργασίας κι εσύ!!!

Ενώ εγώ που πήρα φράγκα, πρέπει ν' αρχίσω να τη γράφω αυτή τη μελέτη και σιχαίνομαι να γράφω μελέτες! :mad:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κάνε μια αναζήτηση για τροφές που περιέχουν ιώδιο. Σου λέω, ενδεικτικά, κρεμμύδια, καρύδια, κλπ.

Μπορεί να έχεις τάσεις, κληρονομικά, αλλά αν το βοηθήσεις με τη διατροφή, ίσως αποφύγεις το να παίρνεις χάπια μια ζωή.

ΖΩΗ έτσι, επίσχεση εργασίας κι εσύ!!!

Ενώ εγώ που πήρα φράγκα, πρέπει ν' αρχίσω να τη γράφω αυτή τη μελέτη και σιχαίνομαι να γράφω μελέτες! :mad:

Αν κάτσεις και το σκεφτείς μας έχουν καταντήσει να είμαστε και ευχαριστημένοι που έχουμε ή θα έχουμε πληρωθεί για τον προηγούμενο μήνα!!!!!!...ενώ ακολουθούν και ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!

Μα εάν φύγουμε και εγώ και εσύ με το μισθό του Ιουνίου / όταν θα γυρίσουμε τέλη Αυγούστου-θα είμαστε μέσα 2 μισθούς +το δώρο!!

Δεν παλεύεται η κατάσταση.:evil:

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Μα εάν φύγουμε και εγώ και εσύ με το μισθό του Ιουνίου / όταν θα γυρίσουμε τέλη Αυγούστου-θα είμαστε μέσα 2 μισθούς +το δώρο!!

Δεν παλεύεται η κατάσταση.:evil:

ΑΚΡΙΒΩΣ!

Αυτά λέγαμε κι εμείς εδώ!

Πάλι 2,5 μισθούς πίσω θα είμαστε. Γι' αυτό εμείς παρακαλούσαμε να κλείσουμε (κι ας ήταν αμμισθί) όλο τον Αύγουστο, αλλά ας όψεται κάτι ηλίθιες μελέτες που προέκυψαν τώρα, ενώ καθόμασταν 1 χρόνο! :mad:

Εκμετάλλευση τρελή! Κρίση, κρίση, μπούρδες! Ευκαιρία για περισσότερη εκμετάλλευση, απλώς.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα γοργονάρες!

Παρασκευή επιτέλους Παρασκευή!

όχι ότι θα κάνω κάτι ιδιαίτερο το σκ... αλλά η Παρασκευή είναι Παρασκευή!!!!

σας φιλώ, δουλίτσα

τα λέμε αργότερα! :)

Καλημερα κουκλαρες.

Ντινα, εισαι η ψυχη της παρεας. Η καλημερα δικη σου, η καληνυχτα δικη μου. Και η ομορφη μερα απο το πρωι φαινεται. μπραβο σου που καταφερνεις να βρισκεις χρονο να περπατας καθε μερα. Εγω το παλευω να βρω αλλα με τιποτα βρε κοριτσια. Εκανα το Σ/Κ γυμναστικη και απο τοτε δεν προλαβαινω. Σημερα καθησα ν αδιπλωσω 4 πλυντηρια και τα 2/3 των ρουχων θελουν σιδερωμα. Ποτε?????

Εχω και εναν γαμο που μοιραζομαι και καπακι οι εκδηλωσεις λογω πολιουχου αγιου στο χωριο, και καταλαβαινετε εχω χαθει γενικως.

Μου επιτρεπετε να πω λιγα λογια για το θυρεοειδη?

Ο αδενας αυτος ειναι ρυθμιστης της ορθης λειτουργιας πολλων ζωτικων οργανων. Υπαρχει περιπτωση να υπολειτουργει ή να υπερ λειτουργει. Το ενα ή το αλλο επιφερει διαφορα προβληματα στον οργανισμο και αποσυντονιζει καποιες λειτουργιες οργανων (εντερο, ματια, καρδια, μητρα, κ.α.).

Η TSH ορμονη της υποφυσης του εγκεφαλου σε συνδυασμο με τις ορμονες του θυρεοειδους Τ3 και Τ4, καθοριζουν την ορθη λειτουργια του οργανισμου. Αν λοιπον, υπαρχει ελλειψη ή πλεονασμα αυτων των ορμονων, ανεβαινει ή κατεβαινει η TSH και γινονται ολα ανω κατω. Αυτο μπορει ευκολα να ρυθμιστει με χαπια.

Υπαρχει ομως και η αλλη περιπτωση δηλαδη ο αδενας να παραγει οζους, ψυχρους ή θερμους οι οποιοι διογκωνονται και με τη σειρα τους παραγουν αλλους ή δημιουργουν προβληματα στη ρυθμιση των ορμονων με χαπια. Σε αυτη τη περιπτωση, παμε χειρουργειο. Απαλλασομαστε εφ' ορου ζωης απο τον αδενα και φορτωνομαστε για μια ζωη θυροξινη γιατι αφου βγαλουμε τον αδενα καποιος πρεπει να δωσει στον οργανισμο αυτη την ορμονη.

Ελπιζω να σας κατατοπισα αρκετα. Για τυχον παραλλειψεις ζητω συγνωμη (ε, δεν εκανα και διατριβη στο θεμα!!! χαχαχα)

Στον υπο θυρεοειδισμο παχαινεις.

Στον υπεροθυρεοειδισμο αδυνατιζεις.

Τα ιωδιουχα προιοντα, συνιστωνται για να μην φτασουμε στο σημειο να κανουμε υπο ή υπερ. Αλλα γενικα στη χωρα μας και ιδιαιτερα στα μερη μακρια απο θαλασσα, υπαρχει πολλη κινηση στην παθηση.

Και γι' αυτο το λογο ιωδιωνουν το αλατι το οποιο σιγουρα το βαζουμε ολοι στα φαγητα μας.

Να κανετε εξεταση ολες προληπτικα εστω μια φορα.

Ειναι υπουλο και τα συμπτωματα του μερικες φορες δε γινονται αντιληπτα.

Με πολλη αγαπη για ολες τις γοργονες.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλαρες.

Ντινα, εισαι η ψυχη της παρεας. Η καλημερα δικη σου, η καληνυχτα δικη μου. Και η ομορφη μερα απο το πρωι φαινεται. μπραβο σου που καταφερνεις να βρισκεις χρονο να περπατας καθε μερα. Εγω το παλευω να βρω αλλα με τιποτα βρε κοριτσια. Εκανα το Σ/Κ γυμναστικη και απο τοτε δεν προλαβαινω. Σημερα καθησα ν αδιπλωσω 4 πλυντηρια και τα 2/3 των ρουχων θελουν σιδερωμα. Ποτε?????

Εχω και εναν γαμο που μοιραζομαι και καπακι οι εκδηλωσεις λογω πολιουχου αγιου στο χωριο, και καταλαβαινετε εχω χαθει γενικως.

Ο αδενας αυτος ειναι ρυθμιστης της ορθης λειτουργιας πολλων ζωτικων οργανων. Υπαρχει περιπτωση να υπολειτουργει ή να υπερ λειτουργει. Το ενα ή το αλλο επιφερει διαφορα προβληματα στον οργανισμο και αποσυντονιζει καποιες λειτουργιες οργανων (εντερο, ματια, καρδια, μητρα, κ.α.).

Η TSH ορμονη της υποφυσης του εγκεφαλου σε συνδυασμο με τις ορμονες του θυρεοειδους Τ3 και Τ4, καθοριζουν την ορθη λειτουργια του οργανισμου. Αν λοιπον, υπαρχει ελλειψη ή πλεονασμα αυτων των ορμονων, ανεβαινει ή κατεβαινει η TSH και γινονται ολα ανω κατω. Αυτο μπορει ευκολα να ρυθμιστει με χαπια.

Υπαρχει ομως και η αλλη περιπτωση δηλαδη ο αδενας να παραγει οζους, ψυχρους ή θερμους οι οποιοι διογκωνονται και με τη σειρα τους παραγουν αλλους ή δημιουργουν προβληματα στη ρυθμιση των ορμονων με χαπια. Σε αυτη τη περιπτωση, παμε χειρουργειο. Απαλλασομαστε εφ' ορου ζωης απο τον αδενα και φορτωνομαστε για μια ζωη θυροξινη γιατι αφου βγαλουμε τον αδενα καποιος πρεπει να δωσει στον οργανισμο αυτη την ορμονη.

Ελπιζω να σας κατατοπισα αρκετα. Για τυχον παραλλειψεις ζητω συγνωμη (ε, δεν εκανα και διατριβη στο θεμα!!! χαχαχα)

Τα ιωδιουχα προιοντα, συνιστωνται για να μην φτασουμε στο σημειο να κανουμε υπο ή υπερ. Αλλα γενικα στη χωρα μας και ιδιαιτερα στα μερη μακρια απο θαλασσα, υπαρχει πολλη κινηση στην παθηση.

Και γι' αυτο το λογο ιωδιωνουν το αλατι το οποιο σιγουρα το βαζουμε ολοι στα φαγητα μας.

αχ γιωργια μου προσπαθω να γινεται καθημερινο πχ.αυτη την εβδομαδα δεν τα καταφερα και τοσο καλα οσο αφορα το περπατημα δευτερα πηγαμε σε περιφορα εικονας του προφητι ηλια ενταξη εκει πες οτι κατι εκανα τριτη πηγα την κορη μου ωριλα εκει δεν πηγα -τεταρτη πηγα οδοντιατρο -και χθες αν και πηγα παλι οδοντιατρο αλλα χθες εδωσα στρατιοτικη εντολη στον συζιγον 7:15 σπιτι για να παω για περπατημα χαχαχα!! στρατιοτησ σωστος ηρθε στην ωρα του και εγω πηγα και εκτονωθηκα γιατι θα εκανα και κανενα φονο με τα νευρα που ειχα ολες αυτες τις μερες απο καποιους συγκεκρημενους ανθρωπους !!!

Καλημερα κουκλαρες.

Παθουσα??????????

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...