Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

μη χαλασω τη διαιτα , τους εχω βαλει σε προγραμμα, οταν με βλεπουν να τρωω ή ζηλευω και τρωνε εκεινοι, να μη μου δινουν οσα παρακαλια και να κανω !!! και να χτυπιεμαι κατω , μπουκια δε θα μου δινετε,τους εχω πει !!!:D

εχω δυο personal trainers:tongue: στο σπιτι μου !!!!

προχθες τους ειχε φερει η γιαγια πατατακια, του λεω μου δινεις ενα , τιποτα ο μεγαλος, συνεχιζει να τρωει, του ξαναλεω ελααα ( ναζιαρικη φωνη) δωσ μου εναααα. τιποτα παλι. με κοιταει ο αντρας μου, και του λεω ειδες σταθεροτητα,τι εκπαιδευση τους εχω κανει!!! :tongue::tongue:

Αααα, μπράβο σου! !!! Και οι δύο το έχουν πάρει ζεστά! !!

Ιουλιάννα, με τόσο μικρό μωρό, λογικό να έχεις σκαμπανευάσματα. Μην μας ντρέπεσαι. Το σημαντικό είναι να χάνεις έστω και λίγο κάθε μήνα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημέρα κοριτσάρες! ΤΙ κάνετε; Πως τα περάσατε; Κατερινιώ πως ήταν η εκδρομούλα σας; Διατροφικά ήσασταν φρόνιμες; Γιατί εγώ δεν ήμουν και πολύ....:oops:

Λοιπόν, σας έχω νέα... Ήρθε χθες ο κολλητός μου με τη λεγάμενη από το σπίτι....Έζησα σκηνές απείρου κάλλους....

Καθόμαστε το απογευματάκι για καφέ (ήρθαν καμιά ωρίτσα πριν την ώρα του ύπνου των παιδιών) και αφού είχαμε πιει λίγο καφεδάκι, κλπ., βγάζει η κοπέλα τσιγάρο κι ετοιμάζεται να το ανάψει. Της λέω ότι δεν καπνίζουμε μέσα στο σπίτι και απορεί. Με τα πολλά βγήκε μέσα στα νεύρα στο μπαλκόνι να καπνίσει. Όταν μπήκε πάλι και κουβεντιάζαμε, πάει η μεγάλη γεμάτη ενθουσιασμό (ξέρετε πως κάνουν τα παιδιά όταν έρχετε κάποιος σπίτι) και της λέει: "Έλα να πάμε πάνω να σου δείξω το δωμάτιό μου, το κρεβατάκι μου και τις κούκλες μου." Απαντάει η τύπισσα νευριασμένη: " Βαριέμαι, άσε με." Επιμένει η μικρή, ότι δεν θα πάρει πολύ ώρα, λιγουλάκι θα σου δείξω το δωμάτιο. "'Ασε με, σου είπα ότι βαριέμαι, παιδάκι μου". "Σε παρακαλώ, μια ματιά να ρίξεις". "Άκου να σου πω, της λέει της μικρής, εγώ δεν είμαι μαμά σου να τρέχω όταν μου φωνάζεις. Κάτσε να παίξεις ήσυχη και μη με ζαλίζεις και πολύ". ΠΙάνω κι εγώ τη μικρή, της εξηγώ ότι δεν έχει όρεξη η κοπέλα και ότι δεν πειράζει να μη δει το δωμάτιό σου. Περνάει λίγο η ώρα, κοιμίζω τα παιδιά, κατεβαίνω να κάτσουμε οι μεγάλοι και πετάγεται αυτή: "Καλά, η μεγάλη πολύ κακομαθημένη είναι, έτσι;" Κρατιέμαι εγώ να μην της ρίξω κανένα βρισίδι ξεγυρισμένο και λέω απλά ότι έτσι είναι τα παιδάκια κι ότι δυσκολεύονται να συγκρατήσουν τον ενθουσιασμό τους. "Γι' αυτό κι εγώ δεν τα αντέχω".

Τέλος πάντων, πέρασε μια βραδιά που η τύπισσα ήταν μέσα στην τσίτα, γιατί δεν καταλάβαινε γιατί δεν την αφήνουμε να καπνίσει μέσα στο σπίτι, αφού τα παιδιά είχαν κοιμηθεί και φυσικά επανέφερε διαρκώς το θέμα, ότι η επιμονή της μικρής της είχε χαλάσει τη βραδιά.

Όταν έφυγαν μου λέει ο άντρας μου, θα του πω του Κώστα να μην την ξαναφέρει αυτήν εδώ μέσα. Αλλά τον διαβεβαίωσα, ότι από μόνη της δεν πρόκειται να ξαναέρθει.....

Καλημέρα, κορίτσια! κι εγώ ήμουν λίγο άτακτη αυτες τις μέρες.

Η τύπισσα δεν υπάρχει. Πρέπει ντε και καλά να καπνίσει μέσα στο σπίτι; ;;; πέρα από τα παιδιά, είστε και εσεις υποχρεωμένοι να εισπνέετε τον καπνό της; ;;;

Καλημέρα κόρες, καλή εβδομάδα!!!

περάσαμε τέλειααααααααααααα

σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα

η διαδρομή με τον οδοντωτό, ακριβώς όπως την περιέγραψε η gmnth03 με τα πλατάνια και τον Βουραικό ποταμό δίπλα!!! από γκρεμούς και μικρά τούνελ!! απίστευτη διαδρομή!! Και τα Καλάβρυτα!!! όαση!!! πήγαμε και στο Δημοτικό σχολείο που το έχουν κάνει μουσείο του ολοκαυτώματος των Καλαβρύτων και είδαμε λεπτομερώς τι έγινε εκείνες τις μέρες του Δεκεμβρίου του 1943 και επίσης ανεβήκαμε στο λοφάκι όπου πυροβόλήθηκαν όλοι οι άντρες άνω των 12 (!!!) ετών από τους γερμανούς!!! τις γυναίκες τα παιδιά και τους γέρους τους είχαν κλείσει στο σχολείο και δεν ήξεραν τίποτα!! τραγωδία!!!

δεν πήγαμε στη μονή Αγίας Λαύρας γιατί ήταν κλειστή, ούτε στη μονή Μέγα Σπηλαίου. θα ξαναπάμε το χειμώνα σίγουρα όταν χιονίσει για να πάμε και στο χιονοδρομικό.

Αξίζει κόρες για μονοήμερα είναι απίστευτα κοντά!!!

Διατροφικά ευτυχώς το έλενχα όσο μπορούσα.

Mkcm είναι απίστευτη η μαντάμ!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Αχ, Κατερίνα μου, ζήλεψα, τέλεια θα περάσατε. Θα την κάνουμε κι εμείς την εκδρομούλα αυτή μόλις μεγαλώσει λίγο και ο μικρός.

Στο σπίτι ο Κώστας δεν είπε τπτ. Ήταν στην τσίτα, βέβαια, τον έκοψα, αλλά δεν έκανε καμία παρέμβαση. Γενικά, η βραδιά ήταν πολύ άβολη απ' όλες τις πλευρές.

Τώρα που μιλούσαμε μου είπε ότι το βράδυ στο σπίτι έγινε τρελός τσακωμός. Ότι εκείνη κατηγορούσε τα παιδιά ότι είναι κακομαθημένα κι εκνευριστικά (πραγματικά, κορίτσια, ήταν αγγελούδια, έπαιζαν ήσυχα και δεν την ενόχλησαν καθόλου, πέρα από το "συμβάν" με τη μεγάλη). Ότι καταπιέστηκε τρελλά που δεν μπορούσε να καπνίσει κι ότι είμαστε πολύ υπερβολικοί κι ότι γενικά δεν πέρασε καθόλου καλά. Του είπε ότι δε μας χωνεύει καθόλου και αν δε μας ξαναέβλεπε ποτέ στη ζωή της δε θα την πείραζε καθόλου κι ότι ο άντρας μου, ειδικά είναι πολύ αντιπαθητικός (κύριος ήταν ο κακομοίρης).

Εκείνος με τη σειρά του της είπε ότι είναι υπερβολική και ότι ήταν αγενής. Και τέτοια.

Μάλλον, την έφερε με το ζόρι και ήταν από τα πριν μπριζωμένη, δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά την ξινίλα αυτή... Τέσπα... Μάλλον δε θα την ξαναδούμε....

Αχ, Κατερίνα μου, ζήλεψα, τέλεια θα περάσατε. Θα την κάνουμε κι εμείς την εκδρομούλα αυτή μόλις μεγαλώσει λίγο και ο μικρός.

Στο σπίτι ο Κώστας δεν είπε τπτ. Ήταν στην τσίτα, βέβαια, τον έκοψα, αλλά δεν έκανε καμία παρέμβαση. Γενικά, η βραδιά ήταν πολύ άβολη απ' όλες τις πλευρές.

Τώρα που μιλούσαμε μου είπε ότι το βράδυ στο σπίτι έγινε τρελός τσακωμός. Ότι εκείνη κατηγορούσε τα παιδιά ότι είναι κακομαθημένα κι εκνευριστικά (πραγματικά, κορίτσια, ήταν αγγελούδια, έπαιζαν ήσυχα και δεν την ενόχλησαν καθόλου, πέρα από το "συμβάν" με τη μεγάλη). Ότι καταπιέστηκε τρελλά που δεν μπορούσε να καπνίσει κι ότι είμαστε πολύ υπερβολικοί κι ότι γενικά δεν πέρασε καθόλου καλά. Του είπε ότι δε μας χωνεύει καθόλου και αν δε μας ξαναέβλεπε ποτέ στη ζωή της δε θα την πείραζε καθόλου κι ότι ο άντρας μου, ειδικά είναι πολύ αντιπαθητικός (κύριος ήταν ο κακομοίρης).

Εκείνος με τη σειρά του της είπε ότι είναι υπερβολική και ότι ήταν αγενής. Και τέτοια.

Μάλλον, την έφερε με το ζόρι και ήταν από τα πριν μπριζωμένη, δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά την ξινίλα αυτή... Τέσπα... Μάλλον δε θα την ξαναδούμε....

Αχ, είναι αστεία!!! Τελικά ο φίλος σου ια συγκατοοκήσει μαζί της;

Κατερίνα, τί ωραία που τα περιγράφεις!

Gmnth03, πώς ήταν το δικό σου τριήμερο;

δυσκολος ανθρωπος μου φαινεται !! ελπιζω να μην την ξαναδει και ο φιλος !!:rolleyes:

Δεν της είπε να μείνουν μαζί τελικά. Το τι θα κάνει στο μέλλον... Νομίζω το χθεσινό περιστατικό μιλάει από μόνο του... Δε βλέπω τη σχέση αυτή να ευδοκιμεί. Και για να είμαι ειλικρινής, ενώ πριν ήμουν τελείως ουδέτερη απέναντί της, ούτε κρύο - ούτε ζέστη, χθες την αντιπάθησα τελείως....

Δεν της είπε να μείνουν μαζί τελικά. Το τι θα κάνει στο μέλλον... Νομίζω το χθεσινό περιστατικό μιλάει από μόνο του... Δε βλέπω τη σχέση αυτή να ευδοκιμεί. Και για να είμαι ειλικρινής, ενώ πριν ήμουν τελείως ουδέτερη απέναντί της, ούτε κρύο - ούτε ζέστη, χθες την αντιπάθησα τελείως....

Φανταζομαι πως θα εκανε !! εδω την αντιπαθησαμε εμεις που δεν την ξερουμε:rolleyes:

Διαφημίσεις

Αχ, είναι αστεία!!! Τελικά ο φίλος σου ια συγκατοοκήσει μαζί της;

Κατερίνα, τί ωραία που τα περιγράφεις!

Gmnth03, πώς ήταν το δικό σου τριήμερο;

σορρυ που δεν γραφω σημερα, γινεται ενας χαμος απο το πρωι !

ιοιο να σας πω τα συνταρακτικα νεα μου, αδιαθετησα μετα απο 17 μηνες !! πως νιωθω?? μου κακοφανηκε, νομιζα οτι θα χαιρομουν !! ψυχολογικα ειμαι λιγο πεσμενη, μαλλον οι ορμονες θα ειναι!! ας ελπισουμε απο δω και επειτα τουλαχιστον να χανω πιο ευκολα !! τι να πω θα δειξει !! εχθες βγηκαμε με γονεις και φιλους ,εφαγα κοτοπουλο με ρυζι, γλυκοξινο, ηταν υπεροχο !!!! και μετα εφαγα και ενα προφιτερολ . το καταευχαριστηθηκα. χωρις να εχω τυψεις !!!! απο σημερα ομως παλι σε προγραμμα !! οταν ξεκολλησω απο το γραφειο θα κατσω να φτιαξω μια σουπα !

κατερινα να ειστε καλα να ξαναπατε !!!

σορρυ που δεν γραφω σημερα, γινεται ενας χαμος απο το πρωι !

ιοιο να σας πω τα συνταρακτικα νεα μου, αδιαθετησα μετα απο 17 μηνες !! πως νιωθω?? μου κακοφανηκε, νομιζα οτι θα χαιρομουν !! ψυχολογικα ειμαι λιγο πεσμενη, μαλλον οι ορμονες θα ειναι!! ας ελπισουμε απο δω και επειτα τουλαχιστον να χανω πιο ευκολα !! τι να πω θα δειξει !! εχθες βγηκαμε με γονεις και φιλους ,εφαγα κοτοπουλο με ρυζι, γλυκοξινο, ηταν υπεροχο !!!! και μετα εφαγα και ενα προφιτερολ . το καταευχαριστηθηκα. χωρις να εχω τυψεις !!!! απο σημερα ομως παλι σε προγραμμα !! οταν ξεκολλησω απο το γραφειο θα κατσω να φτιαξω μια σουπα !

κατερινα να ειστε καλα να ξαναπατε !!!

ναι΄καλά κοπέλα μου, θα ξαναπάμε οπωσδήποτε!!!

καλέεεεεεεεεεε σου ΄ρθε!!!!!!!!!!!!!! καλώς την δέχτηκες!!!!! σίγουρα θα χάνεις πιο εύκολα!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

ναι΄καλά κοπέλα μου, θα ξαναπάμε οπωσδήποτε!!!

καλέεεεεεεεεεε σου ΄ρθε!!!!!!!!!!!!!! καλώς την δέχτηκες!!!!! σίγουρα θα χάνεις πιο εύκολα!!!!!

στο πα οτι θα σου συμπασταθω!!!!:D στις 2 τη κυριακη ξημερωματα . ηθελε την αλλαγη της ωρας !!!!

προς το παρον δεν τολμω να ζυγιστω !!!!!!

καλημέρα κ από εμένα... χάθηκα αλλά τα 'χω λίγο παίξει... η έννοια βραδινός ύπνος δεν υπήρχε για καμιά 10αριά μέρες. Τα ζουζούνια κ τα δύο ήταν ανήσυχα κ εγώ άυπνη... χειρότερα κ από όταν είχα νεογέννητο! το αποτέλεσμα μάλλον έπαθα υπερκόπωση με ζαλάδες κ κρυάδες όλη μέρα κ όλους να μου την πέφτουν για τη δίαιτα κ όχι άδικα... έτσι ο καινούριος στόχος είναι να μην πάρω κιλά αλλά χωρίς αυστηρή διατροφή γιατί η εμμονή μου μάλλον τα έκανε όλα χειρότερα!!!

mkcm δύσκολες αυτές οι καταστάσεις... κ δεν μπορείς να κάνεις κ πολλά όταν ο άλλος είναι τόσο προβληματικός κ αγενής. Μια φίλη μου έχει το ίδιο πρόβλημα με την κοπέλα του αδερφού της κ εκεί τι να κάνεις? δεν μπορείς να μην την ξαναδείς... αλλά πόσα να καταπιείς!!!! καλά όσο για το θέμα με το τσιγάρο απαράδεκτο. μάλλον ήθελε να προκαλέσει θέμα γιατί δε νοείται πλέον να υπάρχει άνθρωπος που δεν καταλαβαίνει γιατί δεν καπνίζουμε σε κλειστό χώρο με παιδιά, πόσο μάλλον στο σπίτι τους!

gmnth 17 μήνες... πω πω.. οι ορμόνες κάνουν χορό κ μετά από τόσο καιρό έχεις ξεσυνηθίσει... εγώ κορίτσια ακόμη 3ος κύκλος μετά τη γέννα έχω πάρα πολύ αίμα κ πόνους σε όλο μου το κορμί μετά την περίοδο!

Κατερίνα φανταστική η διαδρομή που κάνατε. τα λατρεύω τα Καλάβρυτα. πηγαίνω πολλά χρόνια κ ακόμη δεν τα έχω βαρεθεί... κ χιονισμένα είναι σούπερ!!!

Happy μου, φάση είναι θα περάσει, βγάζουν δοντάκια; αν δεν κοιμάσαι καλά, είναι δύσκολο να πειθαρχήσεις και σε δίαιτα!

Gmnth03, καλώς τη δέχτηκες! θα ξεφουσκώσεις τσάκα τσάκα! Τέλεια!

Mckm, η κοπέλα ήρθε με σκοπό να την αντιπαθήσετε. Μα κακομαθημένα τα παιδιά, επειδή φέρονται σαν παιδιά;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...