Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Κοριτσάρες, καλημέρα! Πως είστε; Εγώ αυτές τις μέρες έχω κυριολεκτικά εξωκοίλει. Όλο μακακίες τρώω, όχι ποσότητες, αλλά αντί για φαγητό τρώω χαζομάρες. Από σήμερα όμως ανασκουμπώνομαι πάραυτα!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλημέρα κόρες,

mkcm συνεχίζουμε δυναμικά, επιμένουμε!!!

κόρες τριημεράκι εν όψει!!!!!!!! γιούπιιιιιιιιι!!!!!!!!!!

(μπορεί να πάμε Διακοπτο-Καλάβρυτα με τον οδοντωτό βολτίτσα!!! και πολύ χαίρομαι!!)

1527894gvxcsdbcpz.gif

καλημέρα κόρες,

mkcm συνεχίζουμε δυναμικά, επιμένουμε!!!

κόρες τριημεράκι εν όψει!!!!!!!! γιούπιιιιιιιιι!!!!!!!!!!

(μπορεί να πάμε Διακοπτο-Καλάβρυτα με τον οδοντωτό βολτίτσα!!! και πολύ χαίρομαι!!)

καλημερα , ειναι καταπληκτικα, δεν ξερω αν εχεις ξαναπαει!! ειχα παει πριν 4-5 χρονια, ηταν υπεροχα, ειδικα σε καποια σημεια που περναει και ειναι ο γκρεμος απο κατω!!:P

καλημερα , ειναι καταπληκτικα, δεν ξερω αν εχεις ξαναπαει!! ειχα παει πριν 4-5 χρονια, ηταν υπεροχα, ειδικα σε καποια σημεια που περναει και ειναι ο γκρεμος απο κατω!!:P

αχ τι ωραία, δεν έχω ξαναπάει!!! και να βρέχει, πάλι ωραία θα είναι!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλημέρα!

Κατερίνα, καλά να περάσετε! Εμείς, δυστυχώς σπίτι.

Mckm, δεν πτοούμαστε για 2-3 χαζομαρούλες, επανερχόμαστε στο πρόγραμμα και συνεχίζουμε!!!! Σκέψου τη ζυγαριά σου :)

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες, καλημέρα! Πως είστε; Εγώ αυτές τις μέρες έχω κυριολεκτικά εξωκοίλει. Όλο μακακίες τρώω, όχι ποσότητες, αλλά αντί για φαγητό τρώω χαζομάρες. Από σήμερα όμως ανασκουμπώνομαι πάραυτα!!!!!!!!!!!

συμπασχω !!!!:-( σημερα ομως παλι σε προγραμμα!!! εχθες ειχα ολο λιγουρες, και οπως τα λες οχι φαγητο, σουπα εφαγα, αλλα το απογευμα, ολο και κατι τσιμπολογησα απαγορευτικο, και με βλεπει ο μικρος και λεει, στον μεγαλο, προλαβα τη μαμα και ευτυχως εφαγε μονο μιση κουταλιτσα μερεντα !!:tongue:

συμπασχω !!!!:-( σημερα ομως παλι σε προγραμμα!!! εχθες ειχα ολο λιγουρες, και οπως τα λες οχι φαγητο, σουπα εφαγα, αλλα το απογευμα, ολο και κατι τσιμπολογησα απαγορευτικο, και με βλεπει ο μικρος και λεει, στον μεγαλο, προλαβα τη μαμα και ευτυχως εφαγε μονο μιση κουταλιτσα μερεντα !!:tongue:

Καλά δεν υπάρχει ο γιος σου! Δλδ τί φοβήθηκε;

Με πιο μεγάλα παιδιά έχεις τους πειρασμούς μέσα στο σπίτι

αχ τι ωραία, δεν έχω ξαναπάει!!! και να βρέχει, πάλι ωραία θα είναι!!!

η μικρη σου θα ξετρελαθει, βλεπεις και τα νερα, και ειναι ενα ωραιο μερος στη διαδρομη, που κανει σταση και αν θελεις κατεβαινεις , και εχει δυο τρεις ταβερνουλες για φαγητο, και ειναι μεσα στα ρυακια , και τρεχουν νερα !! τωρα θα ειναι πιο ωραια ακομα με τη βροχη!! αν πατε με το καλο να τραβηξετε και φωτο !! να σου πω απο νεα χρονια θα το πω και στον αντρα μου να ξαναπαμε , θα το εχουν ξεχασει και τα μικρα !

Καλά δεν υπάρχει ο γιος σου! Δλδ τί φοβήθηκε;

Με πιο μεγάλα παιδιά έχεις τους πειρασμούς μέσα στο σπίτι

μη χαλασω τη διαιτα , τους εχω βαλει σε προγραμμα, οταν με βλεπουν να τρωω ή ζηλευω και τρωνε εκεινοι, να μη μου δινουν οσα παρακαλια και να κανω !!! και να χτυπιεμαι κατω , μπουκια δε θα μου δινετε,τους εχω πει !!!:D

εχω δυο personal trainers:tongue: στο σπιτι μου !!!!

προχθες τους ειχε φερει η γιαγια πατατακια, του λεω μου δινεις ενα , τιποτα ο μεγαλος, συνεχιζει να τρωει, του ξαναλεω ελααα ( ναζιαρικη φωνη) δωσ μου εναααα. τιποτα παλι. με κοιταει ο αντρας μου, και του λεω ειδες σταθεροτητα,τι εκπαιδευση τους εχω κανει!!! :tongue::tongue:

Καλημέρα!

Κατερίνα, καλά να περάσετε! Εμείς, δυστυχώς σπίτι.

Mckm, δεν πτοούμαστε για 2-3 χαζομαρούλες, επανερχόμαστε στο πρόγραμμα και συνεχίζουμε!!!! Σκέψου τη ζυγαριά σου :)

Ευχαριστώ Ioio μου,

καλά είναι και στο σπίτι!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

μη χαλασω τη διαιτα , τους εχω βαλει σε προγραμμα, οταν με βλεπουν να τρωω ή ζηλευω και τρωνε εκεινοι, να μη μου δινουν οσα παρακαλια και να κανω !!! και να χτυπιεμαι κατω , μπουκια δε θα μου δινετε,τους εχω πει !!!:D

προχθες τους ειχε φερει η γιαγια πατατακια, του λεω μου δινεις ενα , τιποτα ο μεγαλος, συνεχιζει να τρωει, του ξαναλεω ελααα ( ναζιαρικη φωνη) δωσ μου εναααα. τιποτα παλι. με κοιταει ο αντρας μου, και του λεω ειδες σταθεροτητα,τι εκπαιδευση τους εχω κανει!!! :tongue::tongue:

Αυτα είναι τα ωραία!!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

η μικρη σου θα ξετρελαθει, βλεπεις και τα νερα, και ειναι ενα ωραιο μερος στη διαδρομη, που κανει σταση και αν θελεις κατεβαινεις , και εχει δυο τρεις ταβερνουλες για φαγητο, και ειναι μεσα στα ρυακια , και τρεχουν νερα !! τωρα θα ειναι πιο ωραια ακομα με τη βροχη!! αν πατε με το καλο να τραβηξετε και φωτο !! να σου πω απο νεα χρονια θα το πω και στον αντρα μου να ξαναπαμε , θα το εχουν ξεχασει και τα μικρα !

πω πω τι μου λες τώρα!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

χαχαχα ωραιο !! τωρα που το σκέφτομαι και η κορη μου είναι ιδανικη για διαιτα αφου οτνα με βλεπεινα τρωω κατι ερχεται και μου το αρπαζει:D:D

κατερινα τι ωραια που θα πατε εκδρομουλα!1

οποως βλέπετε αποφευγω να μιλησω για διαιτα!!είμαι η ντροπη του θεματος:tongue:

kRl9p2.png kRl9p2.png

πω πω τι μου λες τώρα!!!!!

ξερεις τι φωτογραφιες ειχαμε βγαλει, ειναι υπεροχα, τωρα δεν θυμαμαι εποχη που πηγαμε, δηλαδη αν ηταν τωρα ή ανοιξη. παντως ειχε τοτε πολλα νερα, ισως ανοιξη περισσοτερα γιατι λιωνουν τον χειμωνα τα χιονια! πρεπει να κατσω να βρω καμια φωτο , τις εχω χασει ολες, τις αποθηκευσα καπου ή σε σιντι ή σε εξωτερικο σκληρο και δεν τις βρισκω.

χαχαχα ωραιο !! τωρα που το σκέφτομαι και η κορη μου είναι ιδανικη για διαιτα αφου οτνα με βλεπεινα τρωω κατι ερχεται και μου το αρπαζει:D:D

κατερινα τι ωραια που θα πατε εκδρομουλα!1

οποως βλέπετε αποφευγω να μιλησω για διαιτα!!είμαι η ντροπη του θεματος:tongue:

θα της πεις , οταν με βλεπεις να παω να φαω κατι που δεν κανει να με μαλωνεις !!!! :D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...