Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Κατερίνα, τελικά πήγες στο γυναικολόγο; Το σου είπε;

mkcm μου, δεν πήγα, πήρα τηλέφωνο και το ακυρώσαμε και γιατί δεν είχα που να αφήσω την μικρή, αλλά και γιατί δνε μπορούσα να κάνω τεστ ΠΑΠ, οπότε το μεταθέσαμε το ραντεβού για 3 νοέμβρη.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Κι εγώ...Γι'αυτό ψάρωσα μόλις είδα αίμα... Το τι έβαλε ο νους μου ότι έχω δε φαντάζεσαι...

πωπω το έχω περάσει κια σε καταλαβαίνω!!! α ρε τι περνάμε εμείς οι γυναίκες!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

στα δικά μου... μάλλον η διαίτα αναβάλλεται μέχρι τις 30 του μήνα... αυτή την εβδομάδα με τα ξενύχτια της μπέμπας τα έχω κάνει μαντάρα, το σ/κ 2 τραπέζια, την ερχόμενη εβδομάδα γιορτή κ από τις 2 οικογένειες κ μετά τριήμερο. Νομίζω ότι ο στόχος είναι να μην πάρω... για να χάσω ούτε λόγος!

όσο για της δυσανεξίες, πριν μείνω έγκυος στο 2ο, έκανα μια θεραπεία κ έκοψα τελείως το αλεύρι σίτου... στα πάντα! έπαιρνα τα πάντα από τα βιολογικά με αλεύρι faro, dinkel ή ζεας... κ είδα τεράστια διαφορά. Έχασα ότι κιλά μου είχαν μείνει πολύ εύκολα, κ όλα τα προιόντα ήταν πιο ελαφριά, πιο εύπεπτα κ πιο ακριβά βέβαια... ακόμη στο σπίτι τέτοια φτιάχνω!!!

αυτό το έχω σκεφτεί, αν και είναι πιο ακριβά και θέλει περισσότερο μαγείρεμα π.χ. να φτιάχνεις ψωμί, εσύ έφτιαχνες ψωμάκι?

1527894gvxcsdbcpz.gif

Βάλε κανένα γλυκανικο μέσα αν σ αρέσει να σου φύγει και η κάψα για γλυκο.

Λοιπόν. Εγώ από την απογοήτευση μου τσάκισα μισό κοτοπουλο στα κάρβουνα που πήραμε απ εξω, έφτιαξα πανακοτα που αρωματισμένο με τέλειο τσάι λιπτον lemon macaroon και τώρα φτιάχνω και ίδιο γαλατακι γτ έχω λιγουρες.Θα τσάκισε 2 ασπραδια αυγού αργότερα, ένα μεγάλο μπωλακι πανακοτα το βράδυ αν έχει πήξει καλά και αν έχω κέφια θα ψήσω αλμυρά μαρεγκακια πολύ πολύ μικρά και θα βάλω και καπνιστή πάπρικα. Άμα πιααα! !

cacao χιλιόχρονη!! πως πας με την ντούκαν?

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλημέρα κορίτσια! Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας!

Έφτιαξα ρολακια κανέλας για τα γενεθλια μου.Ντουκανικα πάντα :-P

Eιχα λίγο τρέξιμο και δεν μπήκα να γράψω. Μπήκα και είδα το χαμό όμως. Η μία άλλαξε δίαιτα, η άλλη έφαγε και τι δεν έφαγε δλδ:lol::lol::lol:

Gmnth εγω πιστευω δεν εχασες πάρα πολύ επειδή κανείς ήδη πολύ φτωχή διατροφή καιρό. Αν συνεχιζες θα έχανες στάνταρ.Τωρα τι να σου πω αφού γουστάρεις αγγουροζουμο...Αγγουροζουμο λοιπον:lol::lol:

Εγω εκανα 2 πρωτεινικες μερες αλλά δεν πρέπει να τις έκανα σωστα γτ και το γλυκάκι έφαγα και σκόνη γάλα χθες.Οποτε αν δεν ξεκολλήσω μέχρι την άλλη Τετάρτη που θα ζυγιστω ίσως ξανακανω άλλες 2 μερες αλλά σωστοτερα (χωρίς ανεκτά βασικα).

Δε ζυγιζομαι αυτή τη βδομάδα γιατί αδιαθέτησα τη Κυριακή οπότε δεν έχει νόημα.Κι αφού είχα ανέβει κι ένα μισόκιλο καλύτερα μετά τη περιοδο να δω πια σίγουρα τι παίζει.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!! ρε κακαο δεν αλλαξα διαιτα, τη ντουκαν κανω!

λαθος την κανω?? αφου στη β φαση λεει για λαχανικα, κακως εκανα σουπα ?? εβαλα μεσα κολοκυθακι λαχανο καροτο σελινο . αντι να τα φαω κανονικα κομματια, τα εκανα βελουτε!

εγω μια απο τα ιδια απο κιλα. και εγω ετσι νομιζω οτι ουτως ή αλλως δεν τρωω πολυ, γι αυτο χανω δυσκολα. παντως η διαφορα ειναι αισθητη στα ρουχα. ασε που απο κοιλια εφυγε σχεδον τελειως, και εχει μεινει πολυ λιγη. ειμαι οπως οταν περιμενω να αδιαθετησω και πρηζομαι λιγο. το βραδυ βεβαια φουσκωνει λιγο παραπανω, αλλα γενικα παω καλα. αλλα θα ηθελα να βλεπω και τη βελονα να πεφτει !!!

παρασπονδια εκανα μια εχθες βραδυ, αλλα να μαλωσετε τη πεθερουλα μου , μου εφερε κολοκυθοπιτα. εφαγα ενα μικρουτσικο κομματακι, και ειπε οτι θα ξανακανει και σημερα, γιατι εχει μια μεγαλη κοκκινη κολοκυθα !!

Καλημέρα κορίτσια. Εγώ ζυγίστηκα, αλλά λίγο η καφρίλα της Κυριακής, λίγο που αδιαθέτησα, στα ίδια έχω μείνει. Αλλά νιώθω ένα φούσκωμα, σα να έχω πάρει 5 κιλά ένα πράγμα....:mad:

Καλημέρα κορίτσια! Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας!

Έφτιαξα ρολακια κανέλας για τα γενεθλια μου.Ντουκανικα πάντα :-P

Eιχα λίγο τρέξιμο και δεν μπήκα να γράψω. Μπήκα και είδα το χαμό όμως. Η μία άλλαξε δίαιτα, η άλλη έφαγε και τι δεν έφαγε δλδ:lol::lol::lol:

Gmnth εγω πιστευω δεν εχασες πάρα πολύ επειδή κανείς ήδη πολύ φτωχή διατροφή καιρό. Αν συνεχιζες θα έχανες στάνταρ.Τωρα τι να σου πω αφού γουστάρεις αγγουροζουμο...Αγγουροζουμο λοιπον:lol::lol:

Εγω εκανα 2 πρωτεινικες μερες αλλά δεν πρέπει να τις έκανα σωστα γτ και το γλυκάκι έφαγα και σκόνη γάλα χθες.Οποτε αν δεν ξεκολλήσω μέχρι την άλλη Τετάρτη που θα ζυγιστω ίσως ξανακανω άλλες 2 μερες αλλά σωστοτερα (χωρίς ανεκτά βασικα).

Δε ζυγιζομαι αυτή τη βδομάδα γιατί αδιαθέτησα τη Κυριακή οπότε δεν έχει νόημα.Κι αφού είχα ανέβει κι ένα μισόκιλο καλύτερα μετά τη περιοδο να δω πια σίγουρα τι παίζει.

Αρχηγέ, εξαφανίστηκες και γίναμε μπάχαλο.... Να επιστρέψεις δριμύτερη και πιο αποφασιστική. Μην ξεχνάς να μας τη λες καθημερινά κι αλύπητα!!!!!!!!!!!!

καλημερα κοριτσια!! ρε κακαο δεν αλλαξα διαιτα, τη ντουκαν κανω!

λαθος την κανω?? αφου στη β φαση λεει για λαχανικα, κακως εκανα σουπα ?? εβαλα μεσα κολοκυθακι λαχανο καροτο σελινο . αντι να τα φαω κανονικα κομματια, τα εκανα βελουτε!

εγω μια απο τα ιδια απο κιλα. και εγω ετσι νομιζω οτι ουτως ή αλλως δεν τρωω πολυ, γι αυτο χανω δυσκολα. παντως η διαφορα ειναι αισθητη στα ρουχα. ασε που απο κοιλια εφυγε σχεδον τελειως, και εχει μεινει πολυ λιγη. ειμαι οπως οταν περιμενω να αδιαθετησω και πρηζομαι λιγο. το βραδυ βεβαια φουσκωνει λιγο παραπανω, αλλα γενικα παω καλα. αλλα θα ηθελα να βλεπω και τη βελονα να πεφτει !!!

παρασπονδια εκανα μια εχθες βραδυ, αλλα να μαλωσετε τη πεθερουλα μου , μου εφερε κολοκυθοπιτα. εφαγα ενα μικρουτσικο κομματακι, και ειπε οτι θα ξανακανει και σημερα, γιατι εχει μια μεγαλη κοκκινη κολοκυθα !!

Αααα σορυ βρε.Ειδα σουπα και λέω ξαναγύρισε από απογοήτευση στην άλλη διαιτα:oops:

3231580x15ta1yz3w.gif

Λοιπόν επειδή είμαι και πάρα πολύ σταθερός χαρακτήρας δεν άντεχα να βλέπω μπροστά μου το wii board και να κάνω πως δεν υπάρχει οπότε και ζυγιστηκα.52 ακριβώς δείχνει. Υπολογιζω από τη προηγουμενη Τετάρτη λοιπόν πως έχασα 600 γρ κι επίσης αλλάζω πρόγραμμα για το στόχο γτ χάνω κάπου μισό κιλό τη βδομάδα πλέον. Οπότε μέχρι τα Χριστούγεννα να έχω χάσει αυτά τα 4 τελευταία κιλά. Να μπω στη γ φαση να φαω και σαν άνθρωπος στις γιορτές στο ελεύθερο γεύμα. Αχχχ....

Βασικα ήθελα να ξεμπερδέψω μέσα σε ένα - ενάμιση μήνα ρε γαμωτο αλλά το θέμα είναι να φύγουν τα κιλά και να πάνε στον αγύριστο. Εντάξει ήδη έχω χάσει αισθητά αλλά θα θελα να πάω αυτό το ένα νούμερο παρακάτω. Κι επίσης να αποσυμφορηθουν τα μπουτάκια και τα μπρατσακια:tongue: είναι τα τελευταία που κρατάνε γερά γκρρρρρ. Καλά η κοιλίτσα κλασικα δεν θα φύγει και τελείως έχει ήδη μαζέψει αρκετά πάντως.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Αααα σορυ βρε.Ειδα σουπα και λέω ξαναγύρισε από απογοήτευση στην άλλη διαιτα:oops:

μπα οχι ακομα,η απογοητευση θα ρθει την αλλη βδομαδα !!!:rolleyes: αν θα εχω παρει ή αν θα ειμαι στα ιδια. παντως το ονειρο για τον στοχο των χριστουγεννων δεν βλεπω φως , 2 μηνες ακριβως μεινανε !!

ΥΓ ετοιμαζομαι για κοιλιακους , εβαλα στοιχημα με τον μεγαλο,οτι αν φαει τα φασολακια που του εβαλα, θα κανω 300 κοιλιακους.:cool: και αν δεν τα φαει δεν θα παει αυριο βολτα με τον φιλο του !!! ( ειμαστε στα μισα αντε για να δουμε)

μπα οχι ακομα,η απογοητευση θα ρθει την αλλη βδομαδα !!!:rolleyes: αν θα εχω παρει ή αν θα ειμαι στα ιδια. παντως το ονειρο για τον στοχο των χριστουγεννων δεν βλεπω φως , 2 μηνες ακριβως μεινανε !!

ΥΓ ετοιμαζομαι για κοιλιακους , εβαλα στοιχημα με τον μεγαλο,οτι αν φαει τα φασολακια που του εβαλα, θα κανω 300 κοιλιακους.:cool: και αν δεν τα φαει δεν θα παει αυριο βολτα με τον φιλο του !!! ( ειμαστε στα μισα αντε για να δουμε)

Τελικά τους έκανες τους κοιλιακούς;

Σοβαρά αν έχανε το στοίχημα δεν θα τον άφηνες να βγει βόλτα ή μόνο για να φάει τα φασολάκια;

Τελικά τους έκανες τους κοιλιακούς;

Σοβαρά αν έχανε το στοίχημα δεν θα τον άφηνες να βγει βόλτα ή μόνο για να φάει τα φασολάκια;

οπως λεει ο μικρος , του κανεις μαμα εκβίαση :D:D

οχι μωρε ετσι τον ψαρωνω, αλλα ειναι αθωος ακομα, και ευτυχως με πιστευει. σιγα τα φασολακια 4 πιρουνιες του εβαλα, για να αρχιζει να συνηθιζει και σε αλλες γευσεις!

εκανα φυσικα ο λογος ειναι λογος, και τον ειχα απο πανω μου και μετρουσε :D:D

το λεει στον μπαμπα , και μου λεει ποση ωρα εκανες , του λεω κανα τεταρτο, μου λεει , ρε μαναρι αυτοι δεν ειναι κοιλιακοι , ροκανισματα ειναι !!! του εκλεινα το ματι εγω , αλλα λεει ο μικρος καλα εμεις με το μηχανημα ( γυμναστικης ) αυτη τη συμφωνια καναμε. αντε μπας και με βαλει λιγο σε προγραμμα και κανω και τιποτα !!! εγω να γυμναζομαι και εκεινος να τρωει !!

οπως λεει ο μικρος , του κανεις μαμα εκβίαση :D:D

οχι μωρε ετσι τον ψαρωνω, αλλα ειναι αθωος ακομα, και ευτυχως με πιστευει. σιγα τα φασολακια 4 πιρουνιες του εβαλα, για να αρχιζει να συνηθιζει και σε αλλες γευσεις!

εκανα φυσικα ο λογος ειναι λογος, και τον ειχα απο πανω μου και μετρουσε :D:D

το λεει στον μπαμπα , και μου λεει ποση ωρα εκανες , του λεω κανα τεταρτο, μου λεει , ρε μαναρι αυτοι δεν ειναι κοιλιακοι , ροκανισματα ειναι !!! του εκλεινα το ματι εγω , αλλα λεει ο μικρος καλα εμεις με το μηχανημα ( γυμναστικης ) αυτη τη συμφωνια καναμε. αντε μπας και με βαλει λιγο σε προγραμμα και κανω και τιποτα !!! εγω να γυμναζομαι και εκεινος να τρωει !!

Χαχαχαχα! !! Καλή ιδέα!

Ελπίζω να συνεχίσει έτσι! :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...