Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

απο το πρωι παλευω να σας γραψω , και δεν προλαβαινω!

πω πω πως τα περιγραφεις ετσι !!! οταν θα εχεις χρονο γραψε μου και καμια συνταγη απο αυτα!!! οταν δω μανιταρια δεν μπορω να αντισταθω !!!!

τουλαχιστον φανταζομαι οτι τουλαχιστον το ευχαριστηθηκατε και θα περασατε τελεια !!!

εγω ειμαι καλο κοριτσι δεν μαστιγωνω παντως !!

λοιπον για το δικο μου σκ , καλυτερα δεν πηγε ! στο παρτυ πηγαμε δεν ακουμπησα τιποτα , μονο 1 ποτηρακι λαιτ κοκα κολα, ουτε γλυκο ουτε φαγητο. ακολουθησα τη συμβουλη, και επνιξα το πονο μου!!:tongue:

εφτιαξα κοτοπιτα ντουκαν το μεσημερι και εφαγα λιγη απο αυτη , δεν ξερω σα να μου επεσε βαρια και δεν πεινουσα, το μονο που λιγουρευτηκα ηταν κατι μπομπες που ειχε , μου αρεσουν αυτα με τη μαγιονεζα μεσα .

η αληθεια ειναι οτι περιμενα λιγο περισσοτερο να χασω ,αλλα δεν πειραζει εφυγα απο το 59 , και με εδειξε εχθες και σημερα 58.5 .

στην α φαση ειμαι ακομα, και σημερα, το κρατησα αλλη μια μερα, αφου αντεχω. απο αυριο λεω να ξεκινησω τη β φαση τι λετε και εσεις κοριτσια?

mkcm δεν πειραζει με τη τουαλετα καλο ειναι αυτο !! θα ζυγιστεις τη τεταρτη και ολα μια χαρα !!!

Αν το ευχαριστήθηκα λέει............... Και για να παινέψουμε λίγο το σπίτι μας, παιδιά ήταν θεϊκό το μενού, έρευσε άφθονο το κρασί, τα παιδιά ξέδωσαν κανονικότατα και όλοι περάσαμε υπεροχα. Ξεσηκώσαμε βέβαια λίγο τη γειτονιά, αλλά δεν πειράζει, νομίζω πως θα μας συγχωρήσουν, γιατί γενικά είμαστε πολύ φιλήσυχοι!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Αν το ευχαριστήθηκα λέει............... Και για να παινέψουμε λίγο το σπίτι μας, παιδιά ήταν θεϊκό το μενού, έρευσε άφθονο το κρασί, τα παιδιά ξέδωσαν κανονικότατα και όλοι περάσαμε υπεροχα. Ξεσηκώσαμε βέβαια λίγο τη γειτονιά, αλλά δεν πειράζει, νομίζω πως θα μας συγχωρήσουν, γιατί γενικά είμαστε πολύ φιλήσυχοι!!!!!!!!!!!!

εεεε αυτο μετραει πανω απ ολα !! και εχουμε μερες μπροστα μας για διαιτες !!!!! και ηταν ο καιρος οτι επρεπε, μετα τον κατακλυσμο του σαββατο !!

εμεις απο χθες εχουμε τον μεσαιο μας αρρωστο !! λαιμα ζαλαδες βηχα πυρετο ολα τα καλα

και η δουλεια ξεκινησε για τα καλα !!!

εεεε αυτο μετραει πανω απ ολα !! και εχουμε μερες μπροστα μας για διαιτες !!!!! και ηταν ο καιρος οτι επρεπε, μετα τον κατακλυσμο του σαββατο !!

εμεις απο χθες εχουμε τον μεσαιο μας αρρωστο !! λαιμα ζαλαδες βηχα πυρετο ολα τα καλα

Περαστικούλια σας και να φυλάς την μπέμπα τώρα!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

μπραβο ιοιο!!!!!! η περιοδος κανει θαυματα νομιζω !! αρχισες και ξεπρηζεσαι εεε? καλα και η εγκρατεια εννοειται !!!

Θαύματα δεν θα πεις τίποτα!!!! Βοηθάει σε συνδυασμό με το θηλασμό, πιστεύω ότι θα πιάσω το στόχο πριν τα Χριστούγεννα :)

Περαστικά σας! Κι εγώ πέρασα παρόμοια ίωση, ευτυχώς, χάρη στο θηλασμό η μικρή δεν κόλλησε. Να προσέχετε τη μπουμπού.

Περαστικά σας! Κι εγώ πέρασα παρόμοια ίωση, ευτυχώς, χάρη στο θηλασμό η μικρή δεν κόλλησε. Να προσέχετε τη μπουμπού.

ευχαριστουμε !!! μαλλον κολλησε δεν την βλεπω και πολυ καλα, εχει ανησυχια!

εμενα ρε συ τιποτα δεν κανει ο θηλασμος !! με μεγαλη δυσκολια πεφτουν τα γραμμαρια !!

ευχαριστουμε !!! μαλλον κολλησε δεν την βλεπω και πολυ καλα, εχει ανησυχια!

εμενα ρε συ τιποτα δεν κανει ο θηλασμος !! με μεγαλη δυσκολια πεφτουν τα γραμμαρια !!

Κρίμα, να ταλαιπωρηθεί. Όσο μπορείς δίνε της τροφές με βιταμίνη c.

Παρατήρησα ότθ με το θηλασμό αυξάνεται η όρεξη, έπαιρνα πολλές κρυφές θερμίδες. Όταν τις έκοψα τσουπ, πέφτουν τ κιλάκια.

Κρίμα, να ταλαιπωρηθεί. Όσο μπορείς δίνε της τροφές με βιταμίνη c.

Παρατήρησα ότθ με το θηλασμό αυξάνεται η όρεξη, έπαιρνα πολλές κρυφές θερμίδες. Όταν τις έκοψα τσουπ, πέφτουν τ κιλάκια.

ξεκινησα τη ντουκαν που κανει κ η κακαο ! απο τη πεμπτη μεχρι σημερα μισο κιλο.!απο αλλες συνθηκες συμφωνα με αυτα που ετρωγα τις προηγουμενες μερες επρεπε να ειχα χασει 2-3 !! απλα παω πιο αργα.

ειχα γραψει βαρος στο μπλοκακι, και 29-8 ημουν 63.500 . χανω αλλα αργα !

Διαφημίσεις

ξεκινησα τη ντουκαν που κανει κ η κακαο ! απο τη πεμπτη μεχρι σημερα μισο κιλο.!απο αλλες συνθηκες συμφωνα με αυτα που ετρωγα τις προηγουμενες μερες επρεπε να ειχα χασει 2-3 !! απλα παω πιο αργα.

ειχα γραψει βαρος στο μπλοκακι, και 29-8 ημουν 63.500 . χανω αλλα αργα !

Παίζει ρόλο και το γεγονός ότι είσαι ήδη σε χαμηλά κιλά. Από την Πέμπτη έως σήμερα μισό κιλό δεν είναι καθόλου λίγο.

Θα φύγουν τα κιλάκια, θα τα καταφέρουμε :)

Καλησπέρα κορίτσια!

Cacao χρονια σου πολλα!

mckm τι ωραια που περασατε καλα!

b.happy αυτό με τη σουπα ωραια ακούγεται αλλα με τοσο κρεμμυδι φοβάμαι για το μωρο!

η ντουκαν θελει ειδικο μαγειρεμα κορίτσια?

kRl9p2.png kRl9p2.png

ιοιο αδιαθέτησες? εγω δεν είμαι σιγουρη.........νομιζω ότι είναι πολύ νωρις

gmnth βλεπω από την υπογραφη σου ότι τα παιδακια σου είναι αρεκετα μεγαλύτερα, πως σου φαινεται τωρα ?

kRl9p2.png kRl9p2.png

ιοιο αδιαθέτησες? εγω δεν είμαι σιγουρη.........νομιζω ότι είναι πολύ νωρις

gmnth βλεπω από την υπογραφη σου ότι τα παιδακια σου είναι αρεκετα μεγαλύτερα, πως σου φαινεται τωρα ?

Ναι πριν ένα μήνα περίπου. Για σένα είναι όντως νωρίς, βέβαια ο κάθε οργανισμος αντιδρά διαφορετικα.

Θηλάζεις αποκλειστικά; αν ναι, καλύτερα απέφυγε δίαιτες που αποκλείουν διατροφικές ομάδες.

Κακάο, χρόνια πολλά και από εμένα!

Παίζει ρόλο και το γεγονός ότι είσαι ήδη σε χαμηλά κιλά. Από την Πέμπτη έως σήμερα μισό κιλό δεν είναι καθόλου λίγο.

Θα φύγουν τα κιλάκια, θα τα καταφέρουμε :)

Οχι καθολου λιγο δεν ειναι απλα αν Δεν ημουν σ αυτη τη φαση θα ειχα χασει περισσοτερο .υποτιθεται ενα κιλο σε τρεις μερες. Η κακαο εχασε δυο κιλα και κατι. Αυριο που θα μπω στη δευτερη φαση να δουμε πως θα τα παω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...