Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Θα κάνεις ό,τι έκανα κι εγώ προχθές...θα τα φας ΟΛΑ ΝΟΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D , οχι τιποτα αλλο, αλλα αν σε βλεπουν να μη τρως , σου λενε, δεν εφαγες τιποτα, μη ντρεπεσαι ,σηκω να βαλεις !!!

μηπως να πεταξω κανενα αυγο βραστο μεσα στη τσαντα ??!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

και συ τεκνον βρουτε γελας !!!!! αυτο ειλικρινα δεν το περιμενα απο σενα!!!!!

:mad::-x

Χαχαχαχα.Και τι θες να κανει;Σου είχα πει εδώ δημόσια να ξεκινήσεις την άλλη βδομαδα:tongue:Τώρα απλώς θα προσπεράσεις τα τραπέζια και τη τούρτα...

Καλά ξέρω θα πας και θα φας στάνταρ κατι:tongue:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Εγώ στο νούμερο που θες να μπεις και με πολύ λιγότερο ύψος από σενα ( και ελαφροκοκαλη) στα τζιν που θες να μπεις δεν θα χωράω ούτε στα 47 κιλά. Ούτε καν χωράω και τώρα στα 53 στο 36 του h&m.Γι αυτό μου φαίνεσαι υπερβολική. Σορυ κιολας που το λέω και επιμενω

Καλά κάνεις και τα λες, απλά εγώ είμαι λίγο ξεροκέφαλη σε ό,τι αφορά το βάρος μου.... Και τι να πω.... λιγουρεύομαι τα dieselακια, αυτή τη στιγμή περισσότερο από τα junk!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D , οχι τιποτα αλλο, αλλα αν σε βλεπουν να μη τρως , σου λενε, δεν εφαγες τιποτα, μη ντρεπεσαι ,σηκω να βαλεις !!!

Και κανέναν ντουκανοκεφτε:lol:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Θα πεις ότι έχεις στομαχόπονο....

Χαχαχαχα.Και τι θες να κανει;Σου είχα πει εδώ δημόσια να ξεκινήσεις την άλλη βδομαδα:tongue:Τώρα απλώς θα προσπεράσεις τα τραπέζια και τη τούρτα...

Καλά ξέρω θα πας και θα φας στάνταρ κατι:tongue:

ααααα δεν ντρεπεσαι, ομοληγεις οτι δεν μου εχεις εμπιστοσυνη ?? !! ναι και την αλλη βδομαδα θα ειναι 28η , την παραπονη κατι αλλο, και μετα μπαινουμε στις γιορτες,!! οι γιορτες και τα τραπεζια δεν εχουν τελειωμο !!

αυριο θα δειξω χαρακτηρα !!!!!!

Καλά κάνεις και τα λες, απλά εγώ είμαι λίγο ξεροκέφαλη σε ό,τι αφορά το βάρος μου.... Και τι να πω.... λιγουρεύομαι τα dieselακια, αυτή τη στιγμή περισσότερο από τα junk!!!!!!!

Εγώ δε ξέρω κατά πόσο θα δείχνεις όμορφη σε τέτοιο βάρος.Για σένα βεβαια θα είσαι αφού έχεις σκαλωσει.Για να μπω στο παντελόνι που φοράς τωρα θα πρέπει να περάσω σε κιλά και εμφάνιση ανορεξικης. Εκεί είναι που σκαλώνω εγώ με σενα.

3231580x15ta1yz3w.gif

ααααα δεν ντρεπεσαι, ομοληγεις οτι δεν μου εχεις εμπιστοσυνη ?? !! ναι και την αλλη βδομαδα θα ειναι 28η , την παραπονη κατι αλλο, και μετα μπαινουμε στις γιορτες,!! οι γιορτες και τα τραπεζια δεν εχουν τελειωμο !!

αυριο θα δειξω χαρακτηρα !!!!!!

Αντε να δουμε:tongue:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγώ δε ξέρω κατά πόσο θα δείχνεις όμορφη σε τέτοιο βάρος.Για σένα βεβαια θα είσαι αφού έχεις σκαλωσει.Για να μπω στο παντελόνι που φοράς τωρα θα πρέπει να περάσω σε κιλά και εμφάνιση ανορεξίας. Εκεί είναι που σκαλώνω εγώ με σενα.

κοιτα εγω την καταλαβαινω, γιατι και εγω οταν ελεγα τα κιλα μου , μου λεγανε δε σου φαινεται, αλλα παντα ηθελα να ειμαι πιο κατω, για να μπαινω στα ρουχα μου , 34 δεν φορουσα, αλλα στο 36 ημουν ανετη. και στα 45 κιλα ηταν το ιδανικο μου βαρος !

Εγώ δε ξέρω κατά πόσο θα δείχνεις όμορφη σε τέτοιο βάρος.Για σένα βεβαια θα είσαι αφού έχεις σκαλωσει.Για να μπω στο παντελόνι που φοράς τωρα θα πρέπει να περάσω σε κιλά και εμφάνιση ανορεξικης. Εκεί είναι που σκαλώνω εγώ με σενα.

Δε μοιάζω σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση με ανορεξική, ούτε τώρα ούτε στα 50. Για τον απλούστερο λόγο, ότι τώρα πια αρχίζω και χάνω στα ψωμάκια...

Α, και κάτι άλλο ρε κορίτσια... Πολύ εμφανής είναι πλέον η μείωση κυτταρίτιδας, ανέλπιστα μεγάλη μείωση....

ντουκανοκεφτε με πιτουρο, ασε γιατι μπηκα λιγο και ειδα τις συνταγες με τα γλυκα τη β φασης , κ δεν μ αρεσε κανενα !!!! απογοητευση!!!

Εγώ δεν έχω φτιάξει κανένα γλυκό β φάσης ακόμα. Μόνο α φάσης και τώρα τη κυριακη που θα φτιαξω κάτι για τα γενεθλια μου.Δε με νοιάζει να κατανάλωσω ανεκτα τρόφιμα. Όσο γίνεται τα αποφεύγω.

3231580x15ta1yz3w.gif

Δε μοιάζω σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση με ανορεξική, ούτε τώρα ούτε στα 50. Για τον απλούστερο λόγο, ότι τώρα πια αρχίζω και χάνω στα ψωμάκια...

Α, και κάτι άλλο ρε κορίτσια... Πολύ εμφανής είναι πλέον η μείωση κυτταρίτιδας, ανέλπιστα μεγάλη μείωση....

Κι εγώ όταν χάνω μειώνεται πολύ η κυτταρίτιδα.

3231580x15ta1yz3w.gif

Εγώ δεν έχω φτιάξει κανένα γλυκό β φάσης ακόμα. Μόνο α φάσης και τώρα τη κυριακη που θα φτιαξω κάτι για τα γενεθλια μου.Δε με νοιάζει να κατανάλωσω ανεκτα τρόφιμα. Όσο γίνεται τα αποφεύγω.

στη α φαση ειμαι εγω, μπορω να φτιαξω γλυκα και δεν το ειδα??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...