Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Τι εννοείς πηρες;Αφού δε ξεκίνησες καν.

Εγώ τι να πω που ζυγιστηκα σημερα (μέγα λαθος) και έχω πάρει μισό κιλο;Καλά κάνω και δε ζυγιζομαι εγώ. Εσείς με κολλησατε:evil:

τι εννοεις δεν ξεκινησα αφου εχθες ηταν η πρωτη μερα !!!

να σου πω μηπως εφαγα πολλα? και σε ωρες που δεν πρεπει?

κατσε να σας πω τι εφαγα.

το πρωι 3 φετες γαλοπουλα , μετα απο λιγο ενα αυγο ολοκληρο , κοτοπουλο φιλετο βραστο, ηταν της μπεμπας η μια μπαλιτσα αρα καπου 50 γραμμ. γιαουρτι με πιτουρο βρωμης, δυο φετ γαλουπ.βραστη. μια κονσ τονο σε νερο. αλλα τις μικρουλικες.δυο κουπες με λουιζα μαραθοσπορο ,τσουκνιδα γλυκανισο,δυο λιτρα νερο.τι λαθος κανω?

Απαπαπαπαπα ειχα κανει παλιά κι εγώ αλλά δεν τη θυμάμαι τώρα. Φτιάχνεις μια αηδία και τη τρως κάθε μέρα. Μπλιαχ!

κ εγω ειχα κανει με λαχανο , αλλα ηταν καταπληκτικη !!

μεχρι τη κυριακη βαζω περιθωριο αν δεν χασω το κιλο σταματαω !!:cool::cool:

τι εννοεις δεν ξεκινησα αφου εχθες ηταν η πρωτη μερα !!!

να σου πω μηπως εφαγα πολλα? και σε ωρες που δεν πρεπει?

κατσε να σας πω τι εφαγα.

το πρωι 3 φετες γαλοπουλα , μετα απο λιγο ενα αυγο ολοκληρο , κοτοπουλο φιλετο βραστο, ηταν της μπεμπας η μια μπαλιτσα αρα καπου 50 γραμμ. γιαουρτι με πιτουρο βρωμης, δυο φετ γαλουπ.βραστη. μια κονσ τονο σε νερο. αλλα τις μικρουλικες.δυο κουπες με λουιζα μαραθοσπορο ,τσουκνιδα γλυκανισο,δυο λιτρα νερο.τι λαθος κανω?

Αφού μωρή τρελη χθες είπες έφαγε διάφορα που δεν ήθελες να τα πεις:tongue:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Νομίζω είναι ξεκάθαρο. Δεν χρειάζεσαι να χάσεις βάρος. Απορώ πως δεν σου έβγαλε να πάρεις κιολας χαχαχαχα

For the record: Αυτή τη στιγμή είμαι κανονική προς αδύνατη (περισσότερο αδύνατη θα έλεγα αν εξαιρέσεις την περιφέρεια που είναι κανονική), αλλά εγώ θέλω να είμαι skinny!

Το πυτουρο λέει 1μιση κουταλιά της σούπας α φαση.Και η γαλοπουλα λαιτ (μη με ρωτήσεις εγώ νόμιζα πως όλες είναι με χαμηλά λιπαρά).

Τα μπισκοτακια δεν τα εβαλες:roll:

Γενικά κρέας και ψαρι μπορείς να φας όσο θες.Και ασπραδια αυγού. Τα γαλακτοκομικα είναι μέχρι ένα λίτρο και το γιαουρτι μέσα δλδ.

3231580x15ta1yz3w.gif

For the record: Αυτή τη στιγμή είμαι κανονική προς αδύνατη (περισσότερο αδύνατη θα έλεγα αν εξαιρέσεις την περιφέρεια που είναι κανονική), αλλά εγώ θέλω να είμαι skinny!

Ναι το φανταζομαστε αυτο:rolleyes:Απλά η δίαιτα δεν θα σου βγάλει ποτέ να γίνεις σκιννυ.Επισης εγώ πιστεύω πως με 2 κιλάκια θα είσαι ήδη σκιννυ

3231580x15ta1yz3w.gif

Ναι το φανταζομαστε αυτο:rolleyes:Απλά η δίαιτα δεν θα σου βγάλει ποτέ να γίνεις σκιννυ.Επισης εγώ πιστεύω πως με 2 κιλάκια θα είσαι ήδη σκιννυ

Είπαμε μόλις μπω στα diesel ή φτάσω στα 50 σταματάω... Όποιο έρθει πρώτο...

Διαφημίσεις

κ εγω ειχα κανει με λαχανο , αλλα ηταν καταπληκτικη !!

μεχρι τη κυριακη βαζω περιθωριο αν δεν χασω το κιλο σταματαω !!:cool::cool:

Βασικά αν δε χάσεις καθόλου θα είσαι από τις ελάχιστες που έχω ακούσει. Έχασαν όμως μετα περισσότερο. Μια- δύο κοπέλες που είχα δει κάπου να τι λένε.

3231580x15ta1yz3w.gif

Είπαμε μόλις μπω στα diesel ή φτάσω στα 50 σταματάω... Όποιο έρθει πρώτο...

Ναι οκ απλά δε σημαίνει ότι είναι και σωστό ρε συ.Στο λέει και η δίαιτα.Αναρωτιεμαι η άτκινς τι θα εβγαζε:rolleyes:

3231580x15ta1yz3w.gif

Ναι οκ απλά δε σημαίνει ότι είναι και σωστό ρε συ.Στο λέει και η δίαιτα.Αναρωτιεμαι η άτκινς τι θα εβγαζε:rolleyes:

Με βγάζει στη φάση συντήρησης....Έχω πλήρη επίγνωση του πως είμαι και του πως θα ήθελα να είμαι και του πως ήμουν πάντα... Τα κιλά που έχω τώρα θα μπορούσαν να είναι πολύ λιγότερα, όχι με αυστηρή δίαιτα ή πείνα, απλά με το θαυματουργό ψητό, σαλάτα, φρούτα. Είπαμε, κάνω στάνταρ παρασπονδίες 1 - 2 φορές την εβδομάδα (και χοντρές μάλιστα), αν δεν τις έκανα (που τώρα πια δε θα τις κάνω, χάρη στην Κακάο) θα ήμουν ήδη σιλφίδα....

λιγο λειπω και δεν μπορω να σας παρακολουθησω !!!!

δυσανεξια εχω στο γαλα σιγουρα!! οταν ετρωγα γιαουρτι ομως δεν ειχα προβλημα, με βοηθουσε στο παρελθον και εχανα !!

μπισκοτα εχθες κακαο δεν εφαγα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αμαννν ολη τη βδομαδα θα μου το χτυπας !!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...