Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Κυριες μου, να εξομολογηθω: Δεν ειμαι καθολου καλα και εχασα την εγκρατεια μου.

Εφαγα ολο το περιεχομενο ενος πουγκιου (αυτα που κερνουν σε γαμους).

Και τι καταλαβα????

Τιποτα!!!!

Θελω να παω διακοπες. ΤΩΡΑ!!!!!!!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Κορίτσια σας παρακολουθώ σχεδόν καθημερινά αλλά δεν γράφω γιατί δεν έχω και νέα. Στάσιμη είμαι......όχι ότι κάνω και καμιά δίαιτα της προκοπής δηλαδή. Απλά έχω κόψει κατά πολύ τα γλυκά. Πριν από λίγο όμως χαντάκωσα μια σοκολάτα.......είμαι αδιάθετη και δεν κρατήθηκα. Δικαιολογίες το ξέρω, αλλά......το έγκλημα το έκανα. Αχ :cry::cry::cry::cry::cry:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλησπέρα κορίτσια!:D

Ευχαριστώ και πάλι για τα χρόνια πολλά!:P η κάθεμιά σας να έχει ό,τι επιθυμεί:D!

Ζωίτσα, τέλεια καλοκαιρινά τραγουδάκια!.........

Μαεστρία μου, έχεις δίκιο να είσαι κουρασμένη....όλου του κόσμου τα δίκια.....κι ο άντρας σου δίκιο έχει και αυτός.....να περάσει η αναμπουμπούλα, βρε κοριτσάκι, να βρείτε πάλι τους εαυτούς σας.....άντε, θα περάσει κι αυτό:)....σκάσε χαμογελάκι να σπάσει η γκίνια:D:p:D.....

Για τους παιδικούς, δε νομίζω να υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι...εγώ και τις δυο μου κόρες παιδικό τις πήγα, μια χαρά πέρασαν, πολλά και ωραία έμαθαν, παρεϊτσες έκαναν....όλα καλά, δηλαδή....:)

Τώρα γι΄αυτές που έχουν 100 άτομα, άσ΄το....ούτε εγώ ανήκω σ΄αυτή τη συνομοταξία....καλά να΄μαστε.....

Μπαπ, το ποστ για το αλκοόλ δίνει ρέστα!:D

Αρκεί να σου πω ότι πριν σας γνωρίσω έπινα κυρίως τσιπουράκια, ήταν και χειμώνας, αλλά γενικά στην παρέα ήμουν από τα "γερά ποτήρια"...εγώ δεν ήμουν ούτε να με ποτίζεις, ούτε να με ταϊζεις.... από τότε που άρχισα διατροφούλα, είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού οι φορές που έχω πιει, και βέβαια, οι αντοχές μου είναι δραματικά μειωμένες....

Να εξομολογηθώ πάντως, πως όταν παρεκτρέπομαι το ευχαριστιέμαι και το διασκεδάζω και δεν το μετανιώνω!:? ΟΚ! μπορώ να στεφθώ ως η "αναίσθητη γαϊδούρα της παρέας".....:tongue::mrgreen::)

Κατερίνα ς, μπράβο για τα -2,5!:D ξέχνα την παρασπονδία και συνέχισε κανονικά!!!!!

Αυτό τον καιρό ψάχομαι σχετικά με την υπερφαγία, και μου θυμίζω αρκετά τον προηγούμενο κακό εαυτό μου....τώρα που το θυμήθηκα αν σας ενδιαφέρει, μπορώ να ποστάρω:?

Γεωργία μου γλυκιά, είσαι ΥΠΕΡΟΧΗ!:-D Δεν κατάλαβα τι περιεχόμενο έχει το πουγκί του γάμου (κουφέτα;), αλλά δεν σε καταλαβαίνω! κάνεις σαν πρωτάρα! το ξεχνάς και συνεχίζεις! άσε που μπορεί να σου έκανε και καλό και να σκουντήθηκε κι άλλο ο μεταβολισμός σου.....:)τώρα που δεν κατάλαβες τίποτα, πάω πάσο.....τζάμπα δηλαδή; δεν το ευχαριστήθηκες;

Giovanna xa, έχεις κάνει την αρχή! μπορείς! :D ωραία η σοκολατίτσα, πάρε δύναμη και φόραααααα........:D........

Ζέστη σήμερα πάλι, λιώνουμε....... τα κορίτσια μου έχουν βάλει πισίνα φουσκωτή στην αυλή και ξεσαλώνουν!:P εγώ πάω να καθαρίσω φασολάκια, να έχουμε κάνα φαγητό, γιατί η οικογένεια με σκέτο γιαούτρι, φρούτα και τα σχετικά δεν τη βγάζει, κι άμα ανεβάσω θερμοκρασία....:Dφοράω ήδη το μαγιό μου....:-D....έχω κάνει κιόλας μια βουτιά....:-D....

Γεωργία μου γλυκιά, είσαι ΥΠΕΡΟΧΗ!:-D Δεν κατάλαβα τι περιεχόμενο έχει το πουγκί του γάμου (κουφέτα;), αλλά δεν σε καταλαβαίνω! κάνεις σαν πρωτάρα! το ξεχνάς και συνεχίζεις! άσε που μπορεί να σου έκανε και καλό και να σκουντήθηκε κι άλλο ο μεταβολισμός σου.....:)τώρα που δεν κατάλαβες τίποτα, πάω πάσο.....τζάμπα δηλαδή; δεν το ευχαριστήθηκες;

.

Γινονται διαφορα εδω καλη μου και με εχει παρει λιγο απο κατω. (στα επαγγελματικα). Οποτε ειναι το ηθικο down. Ευτυχως εχω εσας να διαβαζω εστω και στα πεταχτα και ξεδινω λιγακι.

Το πουγκι περιειχε : 2 κουφετα, ενα παστακι, ενα σοκολατακι.

Και οτι δεν ενιωσα τιποτα εννοω οτι δεν αλλαξε κατι στη διαθεση μου. Οχι, δεν το ευχαριστηθηκα. Θυμωσα και με μενα που εχασα τον ελεγχο.Γελιομαστε με βλακειες κανοντας κακο στο σωμα μας.

Ξερω οτι το ξεπερναμε και παμε μπροστα αλλα δεν επρεπε να συμβει!!!

Να μου ειστε καλα ολες.

Μαεστρία μου, έχεις δίκιο να είσαι κουρασμένη....όλου του κόσμου τα δίκια.....κι ο άντρας σου δίκιο έχει και αυτός.....να περάσει η αναμπουμπούλα, βρε κοριτσάκι, να βρείτε πάλι τους εαυτούς σας.....άντε, θα περάσει κι αυτό:)....σκάσε χαμογελάκι να σπάσει η γκίνια:D:p:D.....

Για τους παιδικούς, δε νομίζω να υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι...εγώ και τις δυο μου κόρες παιδικό τις πήγα, μια χαρά πέρασαν, πολλά και ωραία έμαθαν, παρεϊτσες έκαναν....όλα καλά, δηλαδή....:)

Τώρα γι΄αυτές που έχουν 100 άτομα, άσ΄το....ούτε εγώ ανήκω σ΄αυτή τη συνομοταξία....καλά να΄μαστε.....

Καλά να 'μαστε Έλλη, αλλά τις ζηλεύεις ώρες - ώρες, ειδικά όταν είσαι κουρασμένη! :mad:

Ο πεθερός θα βγει Δευτέρα ή Τρίτη, δυστυχώς.

Σήμερα όμως έπεισα τον χάζμπαντ και δεν πήγε νοσοκομείο. Πήραμε τηλέφωνο, είδαμε ότι είναι πολύ καλύτερα και περάσαμε απ' το σπίτι, ήρθε και η πεθερά εκείνη την ώρα, είδε λίγο τον μικρό.

Ε, εντάξει, δεν γίνεται ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ με μικρό μωρό και δουλειά, είχαμε γίνει ΚΟΜΜΑΤΙΑ!

Βρε κορίτσι, επειδή τα 'χω μπερδέψει, ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ; Αθήνα δεν είσαι; Τι αυλές είναι αυτές;; Είσαι διακοπές;

Ζουλεύω για την πισίνα και την αυλή!!! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Γιου - Χου!!!!

Για να δω σημερα Παρασκευη, ποια θα μας πει ΚΑΛΗΜΕΡΑ?

Να υποθεσω η Ντινα, η κλειδοκρατορας!!!!!

Για την ωρα εγω θα σας πω καληνυχτα και οταν με το καλο ξημερωσει λεμε και την καλημερα μας.

Ονειρα γλυκα!!!

Γιου - Χου!!!!

Για να δω σημερα Παρασκευη, ποια θα μας πει ΚΑΛΗΜΕΡΑ?

Να υποθεσω η Ντινα, η κλειδοκρατορας!!!!!

Για την ωρα εγω θα σας πω καληνυχτα και οταν με το καλο ξημερωσει λεμε και την καλημερα μας.

Ονειρα γλυκα!!!

Καλημερα σε ολες τις γοργονες και δε στην γωγο βρε πως το καταλαβες οτι εγω θα ελεγα παλι σημερα πρωτη καλημερα !!!

χαχαχαχαχαχαχαχα!!

κουκλες μου καλες τι να λεω τι να λεω σημερα εβαλα ενα παντελονακι λιλικας το οποιο το νουμερακι ναι ! ναι! ειναι SSSSSSSSSSSSSSS 0002013F.gif

μπορω να πω οτι το βαρος μου δεν μειωνεται πολυ γρηγορα αλλα το σωμα μου κοριτσια εχει παθει σμηκρινση χανω ποντους αβερτα εχω σφιξει και τι να λεω νιωθω τελεια βεβαια περπαταω πολυ 5 χιλ σχεδον καθε μερα ανιφορες -κατιφορες και ενδιαμεσα και τρεξημο μια αποσταση που ειναι ευθεια για περισοτερο κασφη λοιπους !!

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!

ειναι η εποχη μαλλον που δινω ρεστα ολε!!!!!

ευπειθως ανφερω χθεσινοβραδυνη πιτσα (3 κομματια)...

και με γεια ο θυροειδης μου!ειμαι υπο παρακολουθηση, θα τον τσεκαρω παλι τον χειμωνα...

Βρε μπουμπου γιατι στεναχωριθηκες απο τον θυροειδη σου και γιαυτο την τσακισες την πιτσα !!!συγνωμη τι ειναι υπερ η υπο σε ποια κατηγορια ανοικεις !!!

Διαφημίσεις

ακομα τιποτα δεν ειναι, αλλα θα γινει υπο οποτε θελει παρακολουθηση και φυσικα διαιτα και ασκηση να φυγει κανενα κιλο τωρα που ειναι νωρις ακομα...

κατσε δεν το καταλάβα αυτο εισαι στην φαση να κανεις δηλαδη εχεις την προδιαθεση η εχει δημιουργηθει !! κατσε πως δεν σου ειπε απο τωρα τι εχεις και σου λεει ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟ!! το λεω γιατι εγω εχω προδιαθεση απο τα 22 χρονια μου και φυσικα στις εγκυμοσηνες πιστευα οτι θα ερθηστει και θα κανω φυσικα ομως δεν εγινε κατι τετοιο και αμα ειμαι στην προδιαθεση ! απιστευτω και ομως αληθηνο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...