Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

B Happy, καλώς όρισες! Πώς την παλεύεις με δύο παιδιά;

Κορίτσια, πόσα γράψετε; ;;;;;

Mckm, νομίζω ότι ο κολλητός σου σιγά σιγά θα την παντρευτεί δοκιμαστικά την κοπέλα και θα κάνουν δύο -τρια παιδάκια στα πλαίσια της δοκιμής ;)

Gmnth03, Περαστικά στον άντρα σου.

Κορίτσια, κι εμένα με κολάσατε με τα γλυκά. Και θυμήθηκα ότι έχουμε κάτι μοναμούρ στο ψυγείο.

Διαφημίσεις

B Happy, καλώς όρισες! Πώς την παλεύεις με δύο παιδιά;

Κορίτσια, πόσα γράψετε; ;;;;;

Mckm, νομίζω ότι ο κολλητός σου σιγά σιγά θα την παντρευτεί δοκιμαστικά την κοπέλα και θα κάνουν δύο -τρια παιδάκια στα πλαίσια της δοκιμής ;)

Gmnth03, Περαστικά στον άντρα σου.

Κορίτσια, κι εμένα με κολάσατε με τα γλυκά. Και θυμήθηκα ότι έχουμε κάτι μοναμούρ στο ψυγείο.

εγω μονο αυτο το μον αμουρ ξερω παντως !!:))

ευχαριστουμε ιοιο !!! μες τα νευρα θα ναι σημερα !!

εγω μονο αυτο το μον αμουρ ξερω παντως !!:))

ευχαριστουμε ιοιο !!! μες τα νευρα θα ναι σημερα !!

χαχαχαχα!!!!!!!

βρήκα τι είναι:

Κέρασμα Σοκολάτας Μον Αμούρ=

Φρεσκοψημένο στρόγγυλο παντεσπάνι γεμισμένο με πραλίνα και επικάλυψη κουβερτούρας.

να έχουμε να τρώμε όταν θα κεντάμε!!!!

αν και θα ηθελα να δοκιμασω αυτό: (απο περιεργια ρε κορες)

http://akispetretzikis.com/el/categories/glykes-pites-tartes/banoffee-me-sokolata-f3a55028-9a84-4ed5-b93c-fee9fd05e058

1527894gvxcsdbcpz.gif

καλησπέρα κορίτσια!!! καλώς σας βρήκα όλες... βέβαια διάβασα τα σημερινά σας post κ πείνασα...

ioio τι κάνεις? πώς την παλεύω με 2 παιδια... άσε γιατί αν σου περιγράψω τη μέρα μου θα κοιμηθείς κ εσύ από την κούραση. 2 φορές την εβδομάδα δουλεύω, ευτυχώς μόνο 2, αλλά τις συγκεκριμένες λείπει κ ο άντρας μου λόγο δουλειάς κ το βράδυ. Οπότε πάω το μεγάλο σχολείο, τη ζουζού στη μαμά μου, πάω δουλειά κ το σχολικό αφήνει κ το μεγάλο στη μαμά μου. Το απόγευμα τους παίρνω κ γυρίζουμε στο σπίτι, ψόφια φυσικά να τα ταίσω, να παίξουμε, μπάνιο κ ύπνο... ευτυχώς κοιμούνται νωρίς κ εγώ μαζί τους... μια τέτοια μέρα κ η σημερινή κ τη διατροφή την έκανα μαντάρα....

αφήστε που η μικρή ενώ χτύπαγε κάτι 12ωρα σερί τις τελευταίες μέρες ξυπνάει στις 5 όλο χαρα κ γέλια... ρε κορίτσια πώς την παλεύουν με 3-4 παιδιά........??????? εμένα έχουν κ αρκετή διαφορά ηλικίας!

Καταρχήν καλημέρα σε όλες και καλωσήρθες στη παρέα μας b.happy!

Θα προσπαθήσουμε να σε βοηθήσουμε στη διατροφή σου και στην απώλεια, απλά να σου πω, ότι είσαι ακόμα φρεσκομανούλα και η αλήθεια είναι ότι το 9 μηνο μετά τη γέννα παίζει μεγάλο ρόλο. Ο οργανισμός σου βρίσκεται σε φάση αναπροσαρμογής, οι ορμόνες σου είναι ακόμα αχταρμάς, αλλά σιγά - σιγά όλα θα γίνουν!!!!!!!!:D

αυτό μου το έχουν πει κ άλλοι αλλά εγώ το χαβά μου. στο γιο μου στο χρόνο άρχισα να σκέφτομαι τη δίαιτα κ εκεί όμως δυσκολεύτηκα στα 4-5 τελευταία κιλά... τώρα μ' έχουν πιάσει οι βιασύνες!

η δίαιτα ντουνκαν είναι πολύ καλή όμως δεν είναι στις επιλογές μου γιατί μετά από 5 χρόνια είναι η πρώτη φορά που μπορούμε να βγαίνουμε κάθε 2 Σάββατα, όχι για καμιά υποχρέωση αλλά για να περνάμε εμείς καλά κ δεν το θυσιάζω αυτό με τίποτα...

σκέφτηκα να κάνω τη δίαιτα της σούπας που είχα κάνει κ παλαιότερα αλλά ο άντρας μου με απείλησε αν τη δει, ότι θα την πετάξει από το παράθυρο με την κατσαρόλα...

μάλλον υπομονή πρέπει να κάνω

σε εσάς ρε κορίτσια πόσο καιρό μετά τη γέννα έστρωσε ο μεταβολισμός???

Διαφημίσεις

αυτό μου το έχουν πει κ άλλοι αλλά εγώ το χαβά μου. στο γιο μου στο χρόνο άρχισα να σκέφτομαι τη δίαιτα κ εκεί όμως δυσκολεύτηκα στα 4-5 τελευταία κιλά... τώρα μ' έχουν πιάσει οι βιασύνες!

η δίαιτα ντουνκαν είναι πολύ καλή όμως δεν είναι στις επιλογές μου γιατί μετά από 5 χρόνια είναι η πρώτη φορά που μπορούμε να βγαίνουμε κάθε 2 Σάββατα, όχι για καμιά υποχρέωση αλλά για να περνάμε εμείς καλά κ δεν το θυσιάζω αυτό με τίποτα...

σκέφτηκα να κάνω τη δίαιτα της σούπας που είχα κάνει κ παλαιότερα αλλά ο άντρας μου με απείλησε αν τη δει, ότι θα την πετάξει από το παράθυρο με την κατσαρόλα...

μάλλον υπομονή πρέπει να κάνω

σε εσάς ρε κορίτσια πόσο καιρό μετά τη γέννα έστρωσε ο μεταβολισμός???

Καλησπέρα!!Έχεις πολλά κιλά να χασεις;Μέχρι 10 προτείνουν και τη Ντουκαν 2 που είναι πιο εύκολη και μπορείς να κανονίσεις τα ελεύθερα γεύματα σου τις μέρες που βγαίνεις. Βέβαια ποτό νομίζω απαγορεύεται:roll:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

οχιιιιιιιιι σημερα ξεκιναω, δεν μετραει η χθεσινη !!! γιατι δε θελω και πολυ να μαρτυρησω τι αλλο εφαγα !!!

σημερα σημερα τελος , ειμαι με 3 φετες γαλοπουλα βραστη ! νομιζω οτι αρχισα καλα ,εχω πιει και νερο, καλα τα παμε !!

Αχαχαχαχα φανταζομαι :rolleyes:Το βραστό ψάρι χωρίς λάδι μου άρεσε. Και μετα τα μπισκότα και μετά καμιά γουρουνοπουλα ψητή :lol::lol::lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...