Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

δεν μας ειπε και τι σοι γλυκα ηταν !!να εχουμε και εμεις κατι να φαντασιωνομαστε βρε παιδι μου

'Ηταν διάφορα ταρτάκια, παστούλες και τέτοια, γιατί ξέρει ότι μου αρέσουν τα γλυκά με την κρέμα... ξέρει, βέβαια, επίσης, ότι κάνω δίαιτα, αλλά δεν πτοήθηκε, γι' αυτό και όσα έμειναν τα ξαναπήρε μαζί. Άνθρωπος είμαι κι εγώ, πόσο να αντέξω, εκτός κι αν πάρω για κανένα δίμηνο την Κακάο σπίτι μου....:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

'Ηταν διάφορα ταρτάκια, παστούλες και τέτοια, γιατί ξέρει ότι μου αρέσουν τα γλυκά με την κρέμα... ξέρει, βέβαια, επίσης, ότι κάνω δίαιτα, αλλά δεν πτοήθηκε, γι' αυτό και όσα έμειναν τα ξαναπήρε μαζί. Άνθρωπος είμαι κι εγώ, πόσο να αντέξω, εκτός κι αν πάρω για κανένα δίμηνο την Κακάο σπίτι μου....:P

:D:D:D:D:D:D:D:D ωραια εσυ θα παρεις τη κακαο , θα σε μαθει να τρως και πιτουρο , τι αλλο θες !!!! και εγω θα παρω το κατερινιω !!!! :D

με κολασες !!! δεν θα μπορουσα να αντισταθω το παραδεχομαι !!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D ωραια εσυ θα παρεις τη κακαο , θα σε μαθει να τρως και πιτουρο , τι αλλο θες !!!! και εγω θα παρω το κατερινιω !!!! :D

ούτε εγώ θα μπορούσα να αντισταθώ!!

αν έρθω, μας βλέπω να κεντάμε, να πλέκουμε και να πηγαίνουμε σε μοναστήρια!! ααα και θα "ρουφάω" την μπεμπούλα σου!!! τα καλύτερά μου!!!! δεν θα θέλω ούτε νερό ούτε φαγητό!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Ρε συ, εγώ να δεις πόσο κολάστηκα!!!!!!!!! Μιλάμε, νοερά είχα αδειάσει το κουτί. Μια - δυο φορές νομίζω άπλωσα και το χέρι, αλλά σα να ένιωσα την κακάο να μου δίνει μια......χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

αν έρθω, μας βλέπω να κεντάμε, να πλέκουμε και να πηγαίνουμε σε μοναστήρια!! ααα και θα "ρουφάω" την μπεμπούλα σου!!! τα καλύτερά μου!!!! δεν θα θέλω ούτε νερό ούτε φαγητό!!!

Ορίστε, βρήκες κι εσύ δίαιτα να σου ταιριάζει!!!!!!!!!!!!

Αφού δεν έχει παραιτηθεί ακόμα.... Έχεις περιθώριο.... Ξέχασε κι εσύ τις προμήθειες. Αυτοί προκειμένου να... δε μασάνε...

ετσι τον αποπλανησα πρωι πρωι εχθες :rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

αα ναι ναι ολα οσα ειπες ειναι σουπερ !!!!!!!! οταν βρουμε χρονο θελουμε να παμε αγια μαρινα στην ανδρο !! εγω θα πλεκω και εσυ θα ζουλας τη μπεμπα!!

που μενεις βορεια νοτια δυτικα ανατολικα ??

με πηρε ο αντρουλης στεναχωρημενος !! του πηρανε το διπλωμα γιατι δεν φορουσε ζωνη. τους εξηγησε οτι ειναι επαγγελματιας αλλα που αυτοι !! του τη φορεσαν κανονικα !!!

με πηρε ο αντρουλης στεναχωρημενος !! του πηρανε το διπλωμα γιατι δεν φορουσε ζωνη. τους εξηγησε οτι ειναι επαγγελματιας αλλα που αυτοι !! του τη φορεσαν κανονικα !!!

ωωωωωωωωωωωωχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!! αν παει και το πληρωσει γρηγορα το πρόστιμο, νομιζω ειναι το μισο.

1527894gvxcsdbcpz.gif

αα ναι ναι ολα οσα ειπες ειναι σουπερ !!!!!!!! οταν βρουμε χρονο θελουμε να παμε αγια μαρινα στην ανδρο !! εγω θα πλεκω και εσυ θα ζουλας τη μπεμπα!!

που μενεις βορεια νοτια δυτικα ανατολικα ??

μεσαααααααααααααα!!!!!!!!!!

δυτικά μένω.

1527894gvxcsdbcpz.gif

ωωωωωωωωωωωωχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!! αν παει και το πληρωσει γρηγορα το πρόστιμο, νομιζω ειναι το μισο.

350 ευρω και δεκα μερες το διπλωμα. ομως μπηκα τωρα στο αρθρο 12 και λεει οτι οι επαγγελματιες με συχνες στασεις εξαιρουνται . αλλα δεν ειδα καμια εξαιρεση !! τι τους λες τωρα!!! πλησιαζουν και οι γιορτες και πρεπει να μαζεψουν κανενα ευρω!

πηρα ενα πελατη μου που ειναι αστυνομικος μηπως και κανει τιποτα. το διπλωμα θα το παρει απ οτι καταλαβα , αλλα δυσκολα για το προστιμο , θα δειξει αυριο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...