Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Η διατεταμενη σάλπιγγα όμως δεν είναι εικόνα υδροσαλπιγγας; Κάνατε λαπαροσκόπηση για να το αποκλείσετε; Καλά δεν είναι και υπερβολική η ηλικία του συζύγου για να πεις θα υπάρχουν οι τρελές βλάβες. Βέβαια εξαρτάται και από τον τρόπο ζωής ή το επάγγελμα (κάποια επαγγέλματα έχουν αυξημένο κίνδυνο). 

Αν κάνεις το χειρουργείο μετά στην επιτροπή δεν θα θες τίποτε άλλο ούτε παθολογικό σπερμοδιάγραμμα ούτε χαμηλή ΑΜΗ ούτε τίποτα. Περνάς σίγουρα χωρίς σάλπιγγες γιατί δεν έχεις καμία άλλη επιλογή. Αν κρίνω από την δική μας περιφέρεια δεν αργούν ιδιαίτερα τα ραντεβού κ η απόφαση βγαίνει σε μια βδομάδα. Δλδ μετά το χειρουργείο μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τον επόμενο μήνα και ξεκινάς μόλις έχεις την απόφαση στα χέρια σου κ φυσικά επιτρέπει ο γιατρός σου. Γιατί η αλήθεια είναι πως αν περάσεις επιτροπή, πάρεις την απόφαση αλλά δεν έχεις αφαιρέσει την υδροσαλπιγγα κινδυνεύεις να χάσεις τις ημερομηνίες για τα φάρμακα. 
      Λυπάμαι πολύ, δεν είναι εύκολο αλλά με την υδροσαλπιγγα εκεί δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, η καλύτερη επιλογή είναι να την αφαιρέσεις. 

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καταρχήν καλημέρα σε όλες και καλωσήρθες στη παρέα μας b.happy!

Θα προσπαθήσουμε να σε βοηθήσουμε στη διατροφή σου και στην απώλεια, απλά να σου πω, ότι είσαι ακόμα φρεσκομανούλα και η αλήθεια είναι ότι το 9 μηνο μετά τη γέννα παίζει μεγάλο ρόλο. Ο οργανισμός σου βρίσκεται σε φάση αναπροσαρμογής, οι ορμόνες σου είναι ακόμα αχταρμάς, αλλά σιγά - σιγά όλα θα γίνουν!!!!!!!!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Mkcm Καλημέρα! !!Δε σε έκραξα χθες το απογευμα ελπίζω όλα καλα:tongue:

Στο τσακ ήμουν!!!!! Χθες ήμουν στην ουσία νηστική όλη μέρα (πέρα από πρωινό και δεκατιανό), γιατί γυρίζοντας στο σπίτι ίσα που προλάβαμε να ταΐσουμε τα παιδιά και μετά προέκυψε κάτι κι έπρεπε να φύγουμε. Άρον - άρον φτιάξαμε τα απογευματινά τους και μαζέψαμε τα πράγματα για το μπαλέτο της μεγάλης και φύγαμε σούμπιτοι.

Γυρνάμε σπίτι, κοιμίζω παιδιά κι επειδή δεν είχα ξαπαγώσει τπτ, έβαλα φαγητό του άντρα μου από το μεσημέρι και για μένα έφτιαξα μια σαλάτα με πρασινάδα, ντομάτες, αγγούρια, αβγά και τυρί για να μείνει φαγητό για σήμερα. Χόρτασα, ευτυχώς!!!!!!

Κατά τις 9 σκάει μύτι ο κολλητός μου με κάτι γλυκά κι ένα μπουκάλι κρασί γιατί είχε να μας πεί κάτι σημαντικό (θα σας το πω να μείνετε!). Κρατήθηκα όμως, γιατί σκέφτηκα ότι σήμερα θα με κάνεις σκουπίδι... Οπότε κακάο... είσαι κι επίσημα ο σπόνσοράς μου (όπως λένε στους ΑΑ)!!!!!!! :P

Αυτό το παιδί, ο κολλητός μου, θα μας τρελάνει. Μιλάμε για επιπολαιότητα στο έπακρον.

Έρχετε που λέτε χθες, να μας ανακοινώσει περισπούδαστα, ότι τα σκέφτηκε αυτά που του είπαμε, ότι πρέπει να δει το μέλλον του, κλπ., κλπ. και ότι αποφάσισε να ζητήσει από την κοπέλα του να μείνουν μαζί.

Τον ρωτάει, λοιπόν, ο άντρας μου τι έγινε; Αν άλλαξαν τα πράγματα; Αν πλέον νιώθει καλύτερα κι εκείνη έχει αλλάξει τροπάρι και μας απαντάει: όχι, αλλά εντάξει το δοκιμάζω, κι αν δε βγει, δε βγήκε.

Ε, ρε τα παίρνω κρανίο. Τι εννοείς του λέω θα δοκιμάσεις; Τι είναι η κοπέλα; Ένα πακέτο μπισκότα που επειδή σου περισσεύουν 3 ευρώ τα παίρνεις από το σούπερ κι αν δε σου αρέσουν τα πετάς; Δε σκέφτεσαι τα συναισθήματά της; Που εκείνη θα τη δει τη φάση αλλιώς, ενώ εσύ θα είσαι στο περίπου; Δε σκέφτεσαι την οικογένειά της; Δε φύτρωσε το κορίτσι. Εσύ μπορεί να έχεις τους δικούς σου χ@σμένους, λάθος μεν, αλλά στην τελική είναι δική σου απόφαση. Τους ανθρώπους αυτούς τους σκέφτεσαι, ότι θα μπουν σε άλλη διαδικασία, θα φαντάζονται διάφορα, για να δοκιμάσεις;

Τέλος πάντων, να μην μακρυγορώ. Του είπα αν είναι 100% σίγουρος για τη σχέση αυτή να προχωρήσει χωρίς δεύτερη σκέψη, αλλά αν είναι να πάει με το να "δοκιμάσουμε" και "σιγά μωρέ χωρίζω έπειτα από 2 - 3 μήνες" να μην προχωρήσει. Θα ξεσπιτωθεί η άλλη δηλαδή (γιατί ο κολλητός έχει δικό του σπίτι), θα ξεκινήσει μια νέα ζωή και μέχρι να τη χαρεί αυτός θα τη στείλει;

Ε, ρε τα πήρα κράνα...

εεεε αυτο υπεθεσα και εγω !!μολις ειπες για κρασι , λεω ή μπαμπας θα γινει ή θα της ζητησε να το σοβαρεψουνε . καλα του τα ειπες νομιζω, το θεμα ειναι που μεινατε, τι απαντησε?ειναι αποφασισμενος? ή θα το σκεφτει παλι?

ρε cacao εισαι και μαρτυριαρα !!!!!! εγω φταιω βρε που στα λεω !!!!!

εσυ δεν μου ειπες εχθες να ξεκινησω σημερα ?? για να ψωνισω και τα λοιπα και τα λοιπα !! εε ειπα να το ριξω λιγο εξω , τι ψυχη εχουν δυο τοσοδουλικα μπισκοτακια !!!! λοιπον επισημη μερα σημερα !! μετρατε μερες !! τρεις λεει η ντουκαν στην α φαση, να τις κανω 5 μερες να ειμαστε μεσα??

Διαφημίσεις

εεεε αυτο υπεθεσα και εγω !!μολις ειπες για κρασι , λεω ή μπαμπας θα γινει ή θα της ζητησε να το σοβαρεψουνε . καλα του τα ειπες νομιζω, το θεμα ειναι που μεινατε, τι απαντησε?ειναι αποφασισμενος? ή θα το σκεφτει παλι?

Ρε συ gmnth, τι σίγουρος να είναι; Πριν από 2 βδομάδες γκρίνιαζε ότι τον πιέζει και της έδωσε τελεσίγραφο και τα ρέστα... Αφού το είπε ξεκάθαρα, πάω να δοκιμάσω... Είναι άλλο πράγμα να μείνεις με έναν άνθρωπο, να το θες όμως πραγματικά, να νιώθεις την ανάγκη να το κάνεις και στη συνέχεια να μη σου βγεί και είναι άλλο πράγμα να ξεκινάς με το "θα δούμε" "δοκιμάζουμε". Τι είναι δηλαδή η άλλη πειραματόζωο; Μπήκα στη θέση της και στη θέση των γονιών της... Δηλαδή αν αύριο - μεθαύριο συνέβαινε κάτι τέτοιο στην κόρη μου... Ε, φίδι που θα τον έτρωγε το λεγάμενο (τρόπος του λέγειν)!

Δεν απάντησε και η αλήθεια είναι ότι δεν το υπεραναλύσαμε, γιατί δεν έχει και νόημα. Αυτός ξέρει τι νιώθει. Αν θέλει πραγματικά ας το κάνει, αλλά όχι του στιλ δοκιμάζω....

εσυ δεν μου ειπες εχθες να ξεκινησω σημερα ?? για να ψωνισω και τα λοιπα και τα λοιπα !! εε ειπα να το ριξω λιγο εξω , τι ψυχη εχουν δυο τοσοδουλικα μπισκοτακια !!!! λοιπον επισημη μερα σημερα !! μετρατε μερες !! τρεις λεει η ντουκαν στην α φαση, να τις κανω 5 μερες να ειμαστε μεσα??

5!!!!!!!!!;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Εσύ είσαι ήρωας μιλάμε!!!!!!!!

Ρε συ gmnth, τι σίγουρος να είναι; Πριν από 2 βδομάδες γκρίνιαζε ότι τον πιέζει και της έδωσε τελεσίγραφο και τα ρέστα... Αφού το είπε ξεκάθαρα, πάω να δοκιμάσω... Είναι άλλο πράγμα να μείνεις με έναν άνθρωπο, να το θες όμως πραγματικά, να νιώθεις την ανάγκη να το κάνεις και στη συνέχεια να μη σου βγεί και είναι άλλο πράγμα να ξεκινάς με το "θα δούμε" "δοκιμάζουμε". Τι είναι δηλαδή η άλλη πειραματόζωο; Μπήκα στη θέση της και στη θέση των γονιών της... Δηλαδή αν αύριο - μεθαύριο συνέβαινε κάτι τέτοιο στην κόρη μου... Ε, φίδι που θα τον έτρωγε το λεγάμενο (τρόπος του λέγειν)!

Δεν απάντησε και η αλήθεια είναι ότι δεν το υπεραναλύσαμε, γιατί δεν έχει και νόημα. Αυτός ξέρει τι νιώθει. Αν θέλει πραγματικά ας το κάνει, αλλά όχι του στιλ δοκιμάζω....

ασε και εγω τη κοπελα σκεφτομαι, που αν τον θελει εκεινη , θα ενθουσιαστει! βεβαια του ειχε δηλωσει και εκεινη οτι δε θελει γαμο και παιδια ,μονο συγκατοικηση, μηπως γι αυτο και ο φιλος το παιρνει το θεμα τοσο χαλαρα !

ασε και εγω τη κοπελα σκεφτομαι, που αν τον θελει εκεινη , θα ενθουσιαστει! βεβαια του ειχε δηλωσει και εκεινη οτι δε θελει γαμο και παιδια ,μονο συγκατοικηση, μηπως γι αυτο και ο φιλος το παιρνει το θεμα τοσο χαλαρα !

Και πάλι όμως δε νομίζω να θέλει να συγκατοικήσουν για δοκιμή. Γυναίκες είμαστε, για να κάνουμε ένα τέτοιο βήμα νιώθουμε κάτι βαθύτερο και το πιο τίμιο είναι και ο άλλος να νιώθει το ίδιο, όχι να παίζει με τα συναισθήματά σου για να δοκιμάσει ή να δει τα δικά του!!!! Παιχνίδια με τόσο σοβαρά θέματα, ρε παιδιά; (Εκτός κι αν είμαι εγώ παραδοσιακή και το θέμα συγκατοίκιση είναι πια σούπα, τι να πω;)

Εν ολίγοις όπως σου εξήγησα καλύτερα να είχες φάει κανονικά χθες πάρα αυτό που ψωμολυσσαξες και έφαγε τα δύο μπισκοτακια :tongue:

Ναι ναι έτσι σου είπα αλλά να έτρωγες κανονικά ρε συ.Εσυ τώρα μισό έκανες την πρώτη μέρα της α φάσης. Μη κάνεις πω από 3 μέρες την α φαση δεν θα σου κάνει καλό.5 μέρες κάνουν όσες έχουν να χάσουν 40 κιλά οποτε καταλαβαίνεις πως είναι υπερβολή.Επισης όσο δε τρως τόσο πιο λίγο θα χάνεις γτ συνηθίζει ο οργανισμός σου.Οποτε δε λεει

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

5!!!!!!!!!;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Εσύ είσαι ήρωας μιλάμε!!!!!!!!

Δε κάνει ρε συ!!!Τόσες μέρες. Υπάρχει λόγος που βγάζει το τεστ συγκεκριμένες μέρες.Ηδη πρέπει μόνο 2 μερες να κάνει νομίζω. Εγώ προτείνω να κάνει 2 μερες ακομα αφού ξεκίνησε χθες στην ουσία

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Και πάλι όμως δε νομίζω να θέλει να συγκατοικήσουν για δοκιμή. Γυναίκες είμαστε, για να κάνουμε ένα τέτοιο βήμα νιώθουμε κάτι βαθύτερο και το πιο τίμιο είναι και ο άλλος να νιώθει το ίδιο, όχι να παίζει με τα συναισθήματά σου για να δοκιμάσει ή να δει τα δικά του!!!! Παιχνίδια με τόσο σοβαρά θέματα, ρε παιδιά; (Εκτός κι αν είμαι εγώ παραδοσιακή και το θέμα συγκατοίκιση είναι πια σούπα, τι να πω;)

εχεις απολυτο δικιο δεν το συζητω!! αφου δεν νιωθει και τοση σιγουρια και αυτος τι θελει και το προχωραει !!!?? ανωριμοτητες !!

Δε κάνει ρε συ!!!Τόσες μέρες. Υπάρχει λόγος που βγάζει το τεστ συγκεκριμένες μέρες.Ηδη πρέπει μόνο 2 μερες να κάνει νομίζω. Εγώ προτείνω να κάνει 2 μερες ακομα αφού ξεκίνησε χθες στην ουσία

οχιιιιιιιιι σημερα ξεκιναω, δεν μετραει η χθεσινη !!! γιατι δε θελω και πολυ να μαρτυρησω τι αλλο εφαγα !!!

σημερα σημερα τελος , ειμαι με 3 φετες γαλοπουλα βραστη ! νομιζω οτι αρχισα καλα ,εχω πιει και νερο, καλα τα παμε !!

Οκ. Εσύ είσαι η αρχηγός!!!!!!!!!!! :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...