Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

ΠΙΝΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ

__________αρχικό βάρος _____13/10 ___19/10__απώλεια__στόχος

Cacao_________________________53,2_______52,6____-0,8_______49

Ioio___________________________67,8______67_______-0,8_______60

mkcm________68_______________57,5_______56,5_____-0,5______50

katerina71____92_______________82,1______81,8______-0,3______75

gmnth_______74_______________59,2_______59_______-0,2______50

Iouliana______68________________________58,5________________53

kiki v__________________________53,4______52,8______-0,6______51

Liana________90,1______________65________65________0________65

Liana Η πρώτη που έφτασε το στόχο της!!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο και συγχαρητήρια!!!!!!!!! Και που είχε και το μεγαλύτερο στόχο απώλειας!!!!!!!!!!

Και στα δικά μας κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δες εδω !! μη κοιτας εμενα !! βραζο στο ζουμι μου !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Κορίτσια να μπω κ εγώ στην παρέα σας μπας κ ξεφύγει λίγο το μυαλό μου? γιατί είμαι έτοιμη να πάρω τα βουνά κ έχω πολλές δουλειές εδώ στην πεδιάδα....

λοιπόν... έχω ένα αγόρι 4,5 χρονων κ μια μπέμπα σχεδόν 5 μηνών...

56 κιλά πριν την εγκυμοσύνη, πήρα 13 κιλά δηλ. 69 κιλά γέννησα, βγήκα από το μαιευτήριο στα 64. Από αρχές Σεπτεμβρίου ξεκίνηαα να προσέχω τη διατροφή μου... 25 Σεπτεμβρίου, μετά την περίοδο ήμουν 62! κ από κει κ πέρα το χάος... είμαι ακόμη 62... κ αδιάθετη ξανά. Ελπίζω κάτι να γίνει στα τελειώματα της περιόδου.

Στα διατροφικά... δεν ακολουθώ κάποια δίαιτα γραπτή... τρώω το πρωί μισή κούπα γάλα χαμηλών λιπαρών με 2 κουταλιές βρόμη κ λίγες σταφίδες

το μεσημέρι μικρή μερίδα φαγητού, χωρίς ψωμί ή τυρί, άντε μια φορά την εβδομάδα ένα παξιμάδι...

το απόγευμα 5-6 κάσιους κ 5-6 σταφίδες

το βράδυ σαλάτα (αρκετή) με 1 φέτα γαλοπούλα κ 2-3 φλεικς παρμεζάνα, ελαιόλαδο-ξύδι-μουστάρδα (λίγο)

κ 3 φορές την εβδομάδα κάνω κ μισή ώρα στεπ στο σπίτι μόλις κοιμούνται τα παιδιά...

η ατασταλία μου είναι τα Σάββατα που πίνω ένα ποτό... από γλυκό μια φορά την εβδομάδα κ αν κάτσει κανένα κομμάτι σοκολάτα... δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα τα γλυκά...

Αυτά... κ αποτέλεσμα τίποτα εδώ κ ένα μήνα.....................................

γεια σου χαπι !!!καλορισες !!! να σου ζησουν τα μωρα σου !!!

και εμεις εδω στον αγωνα !! μια απο τα ιδια !! εμενα το μικρο την αλλη βδομαδα γινεται 9 μην.

εισαι σε καλο δρομο κανεις και γυμναστικη !! εγω δεν κανω τιποτα !! βασικα οχι τιποτα , στο να γκρινιαζω ειμαι πρωτη !!!

ομως τα μιλησαμε τα συμφωνησαμε απο αυριο ξεκιναω δυναμικα ντουνκαν!! αλλα θα το κανω εντελωςςςςςς πιστα να δουμε τι θα γινει !! θα ξεκολλησω ?!!

θηλαζεις ? γιατι ειπες οτι αδιαθετησες . σε τι φαση εισαι τωρα?

τρως μαγειρευτο φαγητο? ή βραστα , ψητα? μηπως το μαγειρευτο δεν σε βοηθαει??

Κορίτσια να μπω κ εγώ στην παρέα σας μπας κ ξεφύγει λίγο το μυαλό μου? γιατί είμαι έτοιμη να πάρω τα βουνά κ έχω πολλές δουλειές εδώ στην πεδιάδα....

λοιπόν... έχω ένα αγόρι 4,5 χρονων κ μια μπέμπα σχεδόν 5 μηνών...

56 κιλά πριν την εγκυμοσύνη, πήρα 13 κιλά δηλ. 69 κιλά γέννησα, βγήκα από το μαιευτήριο στα 64. Από αρχές Σεπτεμβρίου ξεκίνηαα να προσέχω τη διατροφή μου... 25 Σεπτεμβρίου, μετά την περίοδο ήμουν 62! κ από κει κ πέρα το χάος... είμαι ακόμη 62... κ αδιάθετη ξανά. Ελπίζω κάτι να γίνει στα τελειώματα της περιόδου.

Στα διατροφικά... δεν ακολουθώ κάποια δίαιτα γραπτή... τρώω το πρωί μισή κούπα γάλα χαμηλών λιπαρών με 2 κουταλιές βρόμη κ λίγες σταφίδες

το μεσημέρι μικρή μερίδα φαγητού, χωρίς ψωμί ή τυρί, άντε μια φορά την εβδομάδα ένα παξιμάδι...

το απόγευμα 5-6 κάσιους κ 5-6 σταφίδες

το βράδυ σαλάτα (αρκετή) με 1 φέτα γαλοπούλα κ 2-3 φλεικς παρμεζάνα, ελαιόλαδο-ξύδι-μουστάρδα (λίγο)

κ 3 φορές την εβδομάδα κάνω κ μισή ώρα στεπ στο σπίτι μόλις κοιμούνται τα παιδιά...

η ατασταλία μου είναι τα Σάββατα που πίνω ένα ποτό... από γλυκό μια φορά την εβδομάδα κ αν κάτσει κανένα κομμάτι σοκολάτα... δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα τα γλυκά...

Αυτά... κ αποτέλεσμα τίποτα εδώ κ ένα μήνα.....................................

καλώς ήρθες!!!!

υπομονή και επιμονή!!!! και θα έχεις αποτελέσματα σύντομα!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Ευχαριστώ πολύ!!! να είναι καλά όλα τα παιδάκια...

Δεν θηλάζω πλέον. Σήμερα αδιαθέτησα για 3η φορά.... μια μαμά στον παιδικό μου είπε ότι μετά τον 3ο κύκλο φτιάχνουν οι ορμόνες κ μπορείς να χάσεις... τι να πω... ελπίζω.

Για μεσημεριανό τρώω ότι έχουμε (συνήθως μαγειρεύει η μαμά μου) κ ακολουθεί πρόγραμμα εβδομαδιαίο 1 φορά οσπριο, 1 λαδερό, 1 ψάρι, 2 κρέας, 1 κοτοπουλο κ συνήθως κυριακή μεσημέρι έξω όπου εγώ τρώω ψητό... όταν έχουμε μακαρόνια ή ρύζι για συνοδευτικό του κρέατος ή δεν τα τρώω ή τρώω ελάχιστο... τι να πω...

Δεν είναι σωστό ρε κορίτσι να είμαι συνέχεια εγώ. Μια παρέα είμαστε. Εγώ λέω να ψηφίσουμε. Υπέρ της κακάο ή της gmnth;

Εγώ με χέρια και πόδια!!!!!!!!!!! (βρείτε τα μεταξύ σας ποια θα είναι η επόμενη αρχηγός :-P )

:shock::shock::shock::shock: απο που προεκυψα εγω!! απ απα να δω τι αλλο θα διαβασουν τα ματακια μου μεσημεριατικα !!!! εγω δεν εβαζα υποψηφιοτητα στο πενταμελες στο δημοτικο , θα βαλω τωρα στα γεραματα !!!! δεν ειναι ωρα για ανασχηματισμους ουτε για προωρες εκλογες!! το πε και ο τσιπρας !!!

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ!!! να είναι καλά όλα τα παιδάκια...

Δεν θηλάζω πλέον. Σήμερα αδιαθέτησα για 3η φορά.... μια μαμά στον παιδικό μου είπε ότι μετά τον 3ο κύκλο φτιάχνουν οι ορμόνες κ μπορείς να χάσεις... τι να πω... ελπίζω.

Για μεσημεριανό τρώω ότι έχουμε (συνήθως μαγειρεύει η μαμά μου) κ ακολουθεί πρόγραμμα εβδομαδιαίο 1 φορά οσπριο, 1 λαδερό, 1 ψάρι, 2 κρέας, 1 κοτοπουλο κ συνήθως κυριακή μεσημέρι έξω όπου εγώ τρώω ψητό... όταν έχουμε μακαρόνια ή ρύζι για συνοδευτικό του κρέατος ή δεν τα τρώω ή τρώω ελάχιστο... τι να πω...

μια χαρα τη βλεπω τη διατροφη σου!! μετα τον 3ο μηνα!!, φεξε μου και γλυστρισα !!! εχω μελλον δηλαδη!! θελει υπομονη τοτε !! αν περασει και ο επομενος κυκλος , τοτε ξανα δες τι τρως και κοψε κατι ή αλλαξε κατι! ειπες οτι πινεις γαλα, εγω οταν επινα γαλα , δεν μπορουσα να χασω, οχι τωρα που εκανα το μωρο. παλιοτερα οταν εκανα διαιτες. μολις το εκοβα τα δυο τρια κιλα τα εχανα αμεσως. δες μηπως καποια τροφη σε πειραζει, κ σου κολλαει τον οργανισμο. αν και νομιζω οτι θελει κ αλλο υπομονη !!!

:shock::shock::shock::shock: απο που προεκυψα εγω!! απ απα να δω τι αλλο θα διαβασουν τα ματακια μου μεσημεριατικα !!!! εγω δεν εβαζα υποψηφιοτητα στο πενταμελες στο δημοτικο , θα βαλω τωρα στα γεραματα !!!! δεν ειναι ωρα για ανασχηματισμους ουτε για προωρες εκλογες!! το πε και ο τσιπρας !!!

Αχαχαχαχα εγω ειχα βάλει αλλά δεν με ψήφιζε κάνεις.Ημουν πάρα πολύ δημοφιλης στο γυμνάσιο τι να σου πω:tongue:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

ΠΙΝΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ

__________αρχικό βάρος _____13/10 ___19/10__απώλεια__στόχος

Cacao_________________________53,2_______52,6____-0,8_______49

Ioio___________________________67,8______67_______-0,8_______60

mkcm________68_______________57,5_______56,5_____-0,5______50

katerina71____92_______________82,1______81,8______-0,3______75

gmnth_______74_______________59,2_______59_______-0,2______50

Iouliana______68________________________58,5________________53

kiki v__________________________53,4______52,8______-0,6______51

Liana________90,1______________65________65________0________65

Liana Η πρώτη που έφτασε το στόχο της!!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο και συγχαρητήρια!!!!!!!!! Και που είχε και το μεγαλύτερο στόχο απώλειας!!!!!!!!!!

Και στα δικά μας κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ωωωω σας ευχαριστω κοριτσια...και στα δικα σας...δεν το περιμενα ο τι θα τα καταφερω κ μεσα σε 6 μηνες κιολας...κοριτσια υπομονη κ επιμονη θελει

Ωωωω σας ευχαριστω κοριτσια...και στα δικα σας...δεν το περιμενα ο τι θα τα καταφερω κ μεσα σε 6 μηνες κιολας...κοριτσια υπομονη κ επιμονη θελει

Συγχαρητηρια κ απο μενα λιανα!!!!!

Καλημέρα!!!!Μπράβο Liana κι από μένα ξέχασα να σου πω!

Μπράβο gmnth και σε σένα που πρώτη μέρα μπόρεσες και χάλασες τη δίαιτα!!!Χαχαχαχα Βρε συ δε σου είπα αστο για οταν θα έχεις οργανωθει;Δε κάνει να πεινας.Τι επιτρέπεται και τι όχι το θυμάσαι ενταξει;

Το πυτουρο 1μιση κουταλιά της σούπας στην α φαση, γάλα 1 λίτρο το πολύ και απεριοριστα ειναι το κρέας, ψαρι, αυγα (βασικά ασπραδια γτ κρόκοι μέχρι 2 τη μέρα αλλά οκ δε κάνει κάθε μέρα)

Μπισκότα και κι άλλα τέτοια πχ ρυζογκοφρετες που θεωρούνται υγιεινά γιοκ!

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...