Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

που σαι κακαο , τις πρωτες 3μερες τις ξεκιναω απο σημερα ! μπηκα τωρα και τα ξαναειδα που ειχα λιγο χρονο. βαζω μια εξτρα μερα , θα το κανω τεσσερις μερες αρα θα ζυγιστω επισημα κυριακη πρωι !!υποτιθεται αν το κανω κατα γραμμα θα εχω χασει ενα κιλο .για να δουμε !!
Θα το παλέψω να παλέψω με τον εαυτό μου..... Λοιπόν από σήμερα μπαίνω σε φάση α' της άτκινς... Για τις επόμενες 15 μέρες μόνο κρέατα και σαλάτες κορίτσια και άγιος ο θεός.... Για να δούμε τι θα δούμε.... Cacao, σε καθιστώ υπεύθυνη... Κάθε βράδυ, κατά τις 8 βάζω τα παιδιά για ύπνο και κάθομαι λίγο μαζί τους στο δωμάτιο για να μην κάνουν πάρτυ... Λοιπόν, την ώρα εκείνη χαζεύω στο νετ.... Θέλω να αναρτάς λίγο νωρίτερα εδώ (ό,τι ώρα θές μετά τις 4) ένα προειδοποιητικό για να το βλέπω την ώρα εκείνη και να κρατιέμαι... Πάει;

μπράβο!!!! κακαο, τις έβαλες και τις δύο σε πρόγραμμα!!!! μπράβο!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

2017&TotalWeightEnd=52.42&CruiseLoss=6.47&AttackLoss=1.11&WeightCode=kg

Αντε καλή αρχή!!!!

Θα ξαναμπώ σε λίγο γτ πάω να πάρω τη μικρη από τον παιδικό. Ότι θες ρώτα και θα σου απαντήσω μετά.Αυριο ξεκινά αν θες τη γνώμη μου να έχεις προετοιμάσει για υλικά κλπ έτσι ώστε να μη πεινάσεις.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Κατερίνα απο μόνες τους δεν πρέπει ομως;Άμα σε βάζει άλλος στο τέλος τα παρατάς....

Jamais!!!!! Όπως σου έγραψα θα παλέψω πρωτίστως με τον εαυτό μου.... Αυτός είναι ο μεγαλύτερος σαμποτέρ μου!!!!!!!!! :D

Μωρή, μήπως να το ξανασκεφτείς και να αναλάβεις τη σκυτάλη της αρχηγού. Είμαι πλέον πολύ καιρό και χρειάζεται αλλαγή...(δεν είμαι ευθυνόφοβη, απλά δεν είμαι καρεκλοκένταυρος)!

Κατερίνα απο μόνες τους δεν πρέπει ομως;Άμα σε βάζει άλλος στο τέλος τα παρατάς....

εξαρτάται από πολλά, τον χαρακτήρα και κυρίως σε τι φάση είσαι, τα κοριτσάκια μας εδώ είναι στη φάση που το θέλουν πολύ από μόνες τους, οπότε το σύμπαν συνομώτησε και βρέθηκες εσύ!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

εξαρτάται από πολλά, τον χαρακτήρα και κυρίως σε τι φάση είσαι, τα κοριτσάκια μας εδώ είναι στη φάση που το θέλουν πολύ από μόνες τους, οπότε το σύμπαν συνομώτησε και βρέθηκες εσύ!!!!

Λάικ.... Εσύ τι λες; Να τη χρήσουμε αρχηγό, δεν ήρθε η ώρα να παραδώσω τη σκυτάλη;

Jamais!!!!! Όπως σου έγραψα θα παλέψω πρωτίστως με τον εαυτό μου.... Αυτός είναι ο μεγαλύτερος σαμποτέρ μου!!!!!!!!! :D

Μωρή, μήπως να το ξανασκεφτείς και να αναλάβεις τη σκυτάλη της αρχηγού. Είμαι πλέον πολύ καιρό και χρειάζεται αλλαγή...(δεν είμαι ευθυνόφοβη, απλά δεν είμαι καρεκλοκένταυρος)!

Μου έκλεψες το γαλλικο:tongue:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

που σαι κακαο , τις πρωτες 3μερες τις ξεκιναω απο σημερα ! μπηκα τωρα και τα ξαναειδα που ειχα λιγο χρονο. βαζω μια εξτρα μερα , θα το κανω τεσσερις μερες αρα θα ζυγιστω επισημα κυριακη πρωι !!υποτιθεται αν το κανω κατα γραμμα θα εχω χασει ενα κιλο .για να δουμε !!

Εγώ σε 3 μέρες έχασα αν θυμάμαι καλά 2.300

3231580x15ta1yz3w.gif

Απαπαπαπαπα όχι κορίτσια δε θέλω. Δε κάνω για αρχηγος:tongue:mkcm εσυ πρέπει να παραμείνεις για να έχεις και κίνητρο χιχιχιχι

Δεν είναι σωστό ρε κορίτσι να είμαι συνέχεια εγώ. Μια παρέα είμαστε. Εγώ λέω να ψηφίσουμε. Υπέρ της κακάο ή της gmnth;

Εγώ με χέρια και πόδια!!!!!!!!!!! (βρείτε τα μεταξύ σας ποια θα είναι η επόμενη αρχηγός :-P )

Κορίτσια να μπω κ εγώ στην παρέα σας μπας κ ξεφύγει λίγο το μυαλό μου? γιατί είμαι έτοιμη να πάρω τα βουνά κ έχω πολλές δουλειές εδώ στην πεδιάδα....

λοιπόν... έχω ένα αγόρι 4,5 χρονων κ μια μπέμπα σχεδόν 5 μηνών...

56 κιλά πριν την εγκυμοσύνη, πήρα 13 κιλά δηλ. 69 κιλά γέννησα, βγήκα από το μαιευτήριο στα 64. Από αρχές Σεπτεμβρίου ξεκίνηαα να προσέχω τη διατροφή μου... 25 Σεπτεμβρίου, μετά την περίοδο ήμουν 62! κ από κει κ πέρα το χάος... είμαι ακόμη 62... κ αδιάθετη ξανά. Ελπίζω κάτι να γίνει στα τελειώματα της περιόδου.

Στα διατροφικά... δεν ακολουθώ κάποια δίαιτα γραπτή... τρώω το πρωί μισή κούπα γάλα χαμηλών λιπαρών με 2 κουταλιές βρόμη κ λίγες σταφίδες

το μεσημέρι μικρή μερίδα φαγητού, χωρίς ψωμί ή τυρί, άντε μια φορά την εβδομάδα ένα παξιμάδι...

το απόγευμα 5-6 κάσιους κ 5-6 σταφίδες

το βράδυ σαλάτα (αρκετή) με 1 φέτα γαλοπούλα κ 2-3 φλεικς παρμεζάνα, ελαιόλαδο-ξύδι-μουστάρδα (λίγο)

κ 3 φορές την εβδομάδα κάνω κ μισή ώρα στεπ στο σπίτι μόλις κοιμούνται τα παιδιά...

η ατασταλία μου είναι τα Σάββατα που πίνω ένα ποτό... από γλυκό μια φορά την εβδομάδα κ αν κάτσει κανένα κομμάτι σοκολάτα... δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα τα γλυκά...

Αυτά... κ αποτέλεσμα τίποτα εδώ κ ένα μήνα.....................................

:Γεια σας κορίτσια!!

μπηκα στα γρηγορα να σας γραψω ορι εχασα μονιο 300 g δηλ είμαι 58,3 Kg...βεβαια κατι είναι κι αυτό αφου ολο με βλακείες την εβγαλα από το κυλικειο του νοσοκομείου!!

ποια αδυνατισε πολύ??πειτε μου για να ζηλεψω και να το ραψω:D:D:D:D

kRl9p2.png kRl9p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...