Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Α, ρε gmnth, κι εγώ έτσι την πατάω. Φτιάχνω, φτιάχνω, φτιάχνω και μετά κυνηγάω και τους 3 και τους μπουκώνω μη μείνει τίποτα και το φάω εγώ.

Έχω μια πολύ ωραία συνταγή (διαιτητική) για τηγανίτες... Χτυπάς στο μούλτι 2 αβγά και 1 μπανάνα και μετά αλοίφεις το αντικολλητικό με λίγο λαδάκι και ψήνεις λίγο λίγο το μείγμα (μια κ.σ. κάθε φορά) και βουαλά οι τηγανίτες. Εναλλακτικά για γλυκό και για τα παιδιά. Αν θες βάζεις μέσα και κομματάκια μήλου, αχλαδιού, και ό,τι άλλο θες ή τις αλοίφεις με μαρμελάδα ή μέλι για τα παιδιά!!!!!!

στο μικρο θα αρεσει που τρωει πολυ μπανανα !! θα τους το κανω !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Γιατί εγώ δεν έχω πρόγραμμα και επίσης υπάρχουν ένα σωρό φαγητα που μπορεί να φάει κι εγώ δε ξέρω τι τρωει

ναι ναι στις δικαιολογιες ειμαστε πρωτοι !!!!! πες οτι βαριεσαι να με βοηθησεις !!! :mad::x:tongue:

Αφού το λες συνέχεια βρε ότι τρως διάφορα. Γιατί δεν κάνεις ένα διάλειμμα από όλα αυτά για 1-2 μήνες και να ξεμπερδευεις;Εσύ χάνεις τόσο πιο εύκολα από όλες και το ότι είσαι μονίμως σε διαιτες από εδώ κι από εκεί δε σε βοηθαει.Μου είπες σήμερα να το έριχνα λίγο έξω πχ.Ξερω πως αυτό θα έκανες κι εσύ γι αυτό και μου το ειπες (όχι από κακία εννοειται).Όμως αυτό δεν είναι σωστή τακτική. Βασικά πότε δεν θα το έκανα όχι μόνο τώρα που υποτίθεται είμαι πιο αισιοδοξη για τον λόγο που το λες.Παρα μόνο για το αν δεν μπορούσα να συγκρατηθω.Γενικα αν θέλω κάτι πολύ το κάνω σοβαρά αν τώρα το θέλω αλλά θέλω να έρθει και μόνο του καλά κρασια...Δεν το πολυπροσπαθώ και μένω σε μια φάση κλαψας.Το να αδρανώ είναι αυτό που με ρίχνει πολύ ψυχολογικά και όχι η προσπάθεια. Αυτό γενικά σε όλα τα πράγματα στη ζωή μου.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

ναι ναι στις δικαιολογιες ειμαστε πρωτοι !!!!! πες οτι βαριεσαι να με βοηθησεις !!! :mad::x:tongue:

Χαχαχα ναι σωστά.Αλλωστε τα βίντεο ακόμα στα στελνω:tongue:

Μπες στο σάιτ που σου είχα πει .Δες τις συνταγές πες μου τι σου αρέσει και θα σε φτιάξω τότε. Αντε γκρινιαρα:tongue:

3231580x15ta1yz3w.gif

Αφού το λες συνέχεια βρε ότι τρως διάφορα. Γιατί δεν κάνεις ένα διάλειμμα από όλα αυτά για 1-2 μήνες και να ξεμπερδευεις;Εσύ χάνεις τόσο πιο εύκολα από όλες και το ότι είσαι μονίμως σε διαιτες από εδώ κι από εκεί δε σε βοηθαει.Μου είπες σήμερα να το έριχνα λίγο έξω πχ.Ξερω πως αυτό θα έκανες κι εσύ γι αυτό και μου το ειπες (όχι από κακία εννοειται).Όμως αυτό δεν είναι σωστή τακτική. Βασικά πότε δεν θα το έκανα όχι μόνο τώρα που υποτίθεται είμαι πιο αισιοδοξη για τον λόγο που το λες.Παρα μόνο για το αν δεν μπορούσα να συγκρατηθω.Γενικα αν θέλω κάτι πολύ το κάνω σοβαρά αν τώρα το θέλω αλλά θέλω να έρθει και μόνο του καλά κρασια...Δεν το πολυπροσπαθώ και μένω σε μια φάση κλαψας.Το να αδρανώ είναι αυτό που με ρίχνει πολύ ψυχολογικά και όχι η προσπάθεια. Αυτό γενικά σε όλα τα πράγματα στη ζωή μου.

Ρε συ, πόσο δίκιο έχεις!!!!!!!!!!!!! Κάθε φορά που κάνω τις χαζομάρες μου, δηλαδή 1 - 2 φορές την εβδομάδα πλέον (πέρσυ ήταν επί 2 - 3 βδομάδες τη φορά!!!!) αυτό λέω, αν τόσο καιρό ήμουν πιο εγκρατής, τώρα θα είχα ξεμπερδέψει.... και λέω άντε τελευταία φορά ήταν, κλπ. κλπ. κλπ... Λέω να σε ακούσω (δε δεσμεύομαι όμως, προσπάθεια θα κάνω :tongue:) και να το παλέψω να ξαναγουρουνιάσω μόλις πιάσω τα 55!!!!!! 1,5 κιλάκι στόχος.... Νομίζω, πως μπορώ να τα καταφέρω!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Χαχαχα ναι σωστά.Αλλωστε τα βίντεο ακόμα στα στελνω:tongue:

Μπες στο σάιτ που σου είχα πει .Δες τις συνταγές πες μου τι σου αρέσει και θα σε φτιάξω τότε. Αντε γκρινιαρα:tongue:

αμα δεν γκρινιαξεις δουλεια δε γινεται !!! ελα μωρε τα παντα τρωω , εκτος απο εξωτικα φρουτα!! πατσα , και μικρα ψαρια, μονο οσα εχουν ψαχνο , οχι σαρδελες γαυρο κτλ. ειμαι μικρουλα και πνιγομαι:tongue::tongue:

και ακομα οχι τυρια , γιαουρτι εφαγα μια μερα καλα πηγε, θα μπορουσε και καλυτερα, μπορει βεβαια να γκρινιαξε και για αλλο λογο. αλλα στα 9 μπαινουμε την αλλη βδομαδα, τι στο καλο, καποια στιγμη πρεπει να αρχισω τα γαλακτοκομικα , απο κρεατα ολα, ειδικα λουκανικα , αρκει να μη πειραζουν στο στομαχι :tongue::tongue::tongue: επισης και τη πετσα απο το κοτοπουλο μ αρεσει :D:D

στο μικρο θα αρεσει που τρωει πολυ μπανανα !! θα τους το κανω !!!

Εμένα η μεγάλη που είναι γενικά κακόφαγη τις ξεσκίζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και σκέτες, έτσι; Είναι πολύ γλυκιές, η μπανάνα κάνει θαύματα, τύφλα να έχει η ζάχαρη!!!!!!!

αμα δεν γκρινιαξεις δουλεια δε γινεται !!! ελα μωρε τα παντα τρωω , εκτος απο εξωτικα φρουτα!! πατσα , και μικρα ψαρια, μονο οσα εχουν ψαχνο , οχι σαρδελες γαυρο κτλ. ειμαι μικρουλα και πνιγομαι:tongue::tongue:

και ακομα οχι τυρια , γιαουρτι εφαγα μια μερα καλα πηγε, θα μπορουσε και καλυτερα, μπορει βεβαια να γκρινιαξε και για αλλο λογο. αλλα στα 9 μπαινουμε την αλλη βδομαδα, τι στο καλο, καποια στιγμη πρεπει να αρχισω τα γαλακτοκομικα , απο κρεατα ολα, ειδικα λουκανικα , αρκει να μη πειραζουν στο στομαχι :tongue::tongue::tongue: επισης και τη πετσα απο το κοτοπουλο μ αρεσει :D:D

Τώρα που είπες πέτσα μου ήρθε στο μυαλό του γουρουνόπουλο με την πετσούλα του.........................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τώρα που είπες πέτσα μου ήρθε στο μυαλό του γουρουνόπουλο με την πετσούλα του.........................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν ειναι τρελαααααα !!!!

εκανα το τεστ παλι

Διαφημίσεις

που σαι κακαο , τις πρωτες 3μερες τις ξεκιναω απο σημερα ! μπηκα τωρα και τα ξαναειδα που ειχα λιγο χρονο. βαζω μια εξτρα μερα , θα το κανω τεσσερις μερες αρα θα ζυγιστω επισημα κυριακη πρωι !!υποτιθεται αν το κανω κατα γραμμα θα εχω χασει ενα κιλο .για να δουμε !!

Ρε συ, πόσο δίκιο έχεις!!!!!!!!!!!!! Κάθε φορά που κάνω τις χαζομάρες μου, δηλαδή 1 - 2 φορές την εβδομάδα πλέον (πέρσυ ήταν επί 2 - 3 βδομάδες τη φορά!!!!) αυτό λέω, αν τόσο καιρό ήμουν πιο εγκρατής, τώρα θα είχα ξεμπερδέψει.... και λέω άντε τελευταία φορά ήταν, κλπ. κλπ. κλπ... Λέω να σε ακούσω (δε δεσμεύομαι όμως, προσπάθεια θα κάνω :tongue:) και να το παλέψω να ξαναγουρουνιάσω μόλις πιάσω τα 55!!!!!! 1,5 κιλάκι στόχος.... Νομίζω, πως μπορώ να τα καταφέρω!!!!!!!!!!!!!

Βάλε στόχο τον στόχο σου καλύτερα και άσε το 1μιση κιλάκι και μετά πάλι γουρουνιαζεις μια και καλη πειραματοδιαιτα.Δε στο λεω με κακία να ξέρεις απλά πάλι στην ίδια παγίδα θα πέσεις. Αφού μπορείς να χάσεις εύκολα βάλε στόχο τον στόχο σου και όταν φτάσεις κάνε τη συντήρηση σωστά και γουρουνιασε και κάποιες φορές.Και χωρίς τύψεις μετα;)

3231580x15ta1yz3w.gif

Βάλε στόχο τον στόχο σου καλύτερα και άσε το 1μιση κιλάκι και μετά πάλι γουρουνιαζεις μια και καλη πειραματοδιαιτα.Δε στο λεω με κακία να ξέρεις απλά πάλι στην ίδια παγίδα θα πέσεις. Αφού μπορείς να χάσεις εύκολα βάλε στόχο τον στόχο σου και όταν φτάσεις κάνε τη συντήρηση σωστά και γουρουνιασε και κάποιες φορές.Και χωρίς τύψεις μετα;)

Θα το παλέψω να παλέψω με τον εαυτό μου..... Λοιπόν από σήμερα μπαίνω σε φάση α' της άτκινς... Για τις επόμενες 15 μέρες μόνο κρέατα και σαλάτες κορίτσια και άγιος ο θεός.... Για να δούμε τι θα δούμε.... Cacao, σε καθιστώ υπεύθυνη... Κάθε βράδυ, κατά τις 8 βάζω τα παιδιά για ύπνο και κάθομαι λίγο μαζί τους στο δωμάτιο για να μην κάνουν πάρτυ... Λοιπόν, την ώρα εκείνη χαζεύω στο νετ.... Θέλω να αναρτάς λίγο νωρίτερα εδώ (ό,τι ώρα θές μετά τις 4) ένα προειδοποιητικό για να το βλέπω την ώρα εκείνη και να κρατιέμαι... Πάει;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...