Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

θα φτιαξεις δικη σου πιτσα ειδικη για ντουκαν/πρωτεινικες

με βαση τυρι/ασπραδια τα χτυπας καλα και τα στρωνεις σε ταψακι με λαδοκολα

απο πανω θα βαλεις οτι εβαλες και γαι τους αλλους.

πες βρε cacao μας εσυ που ταξερεις καλυτερα

τυρια ακομα δεν τρωω :rolleyes:

το κυριακη εφτιαξα κρεπες της τεμπελας.

ενα αυγο λιγο αλευρι λιγο γαλα λιγο μοσχοκαρυδο , ανακατευεις, ριχνεις στο τηγανι, γινεται η κρεπα, δεν την αναποδογυρισα, επειδη την εκανα στο μεγαλο τηγανι, , με τη φωτια ψηθηκε κ απο πανω, εβαλα πρωτα τυρι , και μετα γαλοπουλα βραστη, με τη θερμοκρασια λιωνει το τυρι. την σερνω στο πιατο ανοιχτη, και βαζω λιγο μαγιονεζα, την κανω ρολο , και την κοβω σε μικρα ρολακια-μπουκιτσες . τελειοοοο, στα παιδια αρεσε και στη πεθερουλα μου , εκανα 3 τετοιες για μεζεδακι !!!

σας ανοιξα την ορεξη ή οχι ακομα!!!??:cool:cacao σε απειλω, αν δεν μου φτιαξεις προγραμμα θα παω στη μαγειροπαρεα διπλα !!

Χαχαχα και δίπλα είμαι οπότε δε θα σε χασω:tongue:

H αληθεια ειναι οτι εχω καιρό να μπω γτ διαβάζω τι φτιάχνουν και λιγουρευομαι

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Χαχαχα και δίπλα είμαι οπότε δε θα σε χασω:tongue:

H αληθεια ειναι οτι εχω καιρό να μπω γτ διαβάζω τι φτιάχνουν και λιγουρευομαι

:D:D:D:D:D εμμ και εγω γι αυτο δεν μπαινω και δεν γραφω, γιατι μετα με τη προφαση οτι το κανω για τα παιδια, θα τρωω εγω !!

Α, ρε gmnth, κι εγώ έτσι την πατάω. Φτιάχνω, φτιάχνω, φτιάχνω και μετά κυνηγάω και τους 3 και τους μπουκώνω μη μείνει τίποτα και το φάω εγώ.

Έχω μια πολύ ωραία συνταγή (διαιτητική) για τηγανίτες... Χτυπάς στο μούλτι 2 αβγά και 1 μπανάνα και μετά αλοίφεις το αντικολλητικό με λίγο λαδάκι και ψήνεις λίγο λίγο το μείγμα (μια κ.σ. κάθε φορά) και βουαλά οι τηγανίτες. Εναλλακτικά για γλυκό και για τα παιδιά. Αν θες βάζεις μέσα και κομματάκια μήλου, αχλαδιού, και ό,τι άλλο θες ή τις αλοίφεις με μαρμελάδα ή μέλι για τα παιδιά!!!!!!

Διαφημίσεις

Χαχαχαχα

Τώρα σοβαρά επειδή βαριέμαι να ψάχνομαι άμα θες να σε βοηθήσω να οργανώσεις πρόγραμμα σύμφωνα με ότι τρως θα πρέπει να τα πούμε από τηλ

Καλέ, γιατί δεν της γράφεις απλά το δικό σου πρόγραμμα... Έτσι και εσύ δε θα κάνεις διπλό κόπο κι εκείνη θα βοηθηθεί!!!!!!!!!!

Καλέ, γιατί δεν της γράφεις απλά το δικό σου πρόγραμμα... Έτσι και εσύ δε θα κάνεις διπλό κόπο κι εκείνη θα βοηθηθεί!!!!!!!!!!

Γιατί εγώ δεν έχω πρόγραμμα και επίσης υπάρχουν ένα σωρό φαγητα που μπορεί να φάει κι εγώ δε ξέρω τι τρωει

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Γιατί εγώ δεν έχω πρόγραμμα και επίσης υπάρχουν ένα σωρό φαγητα που μπορεί να φάει κι εγώ δε ξέρω τι τρωει

Σωστό κι αυτό.....:)

Gmnth, είναι μονόδρομος ή συνεχίζεις να τρως αγγουρόζουμο ή αρχίζεις και μελετάς ντούκαν....:tongue:

Διαφημίσεις

ΠΙΝΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ

__________αρχικό βάρος _____13/10 ___19/10__απώλεια__στόχος

Cacao_________________________53,2_______52,6____-0,8_______49

Ioio___________________________67,8______67_______-0,8_______60

mkcm________68_______________57,5_______56,5_____-0,5______50

katerina71____92_______________82,1______81,8______-0,3______75

gmnth_______74_______________59,2_______59_______-0,2______50

Iouliana______68________________________58,5________________53

kiki v__________________________53,4______52,8______-0,6______51

Liana________90,1______________65________65________0________65

Liana Η πρώτη που έφτασε το στόχο της!!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο και συγχαρητήρια!!!!!!!!! Και που είχε και το μεγαλύτερο στόχο απώλειας!!!!!!!!!!

Και στα δικά μας κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ε τότε ο Ντουκαν θα έπρεπε να σε εκπλησσει :tongue:

Γιατί η άλλη που κάνεις εσυ (υποτιθεται:tongue:) δε δουλεύει τοσο;

καλά κάνεις και βάζεις το υποτίθεται!!!!!!!!!!!!!!!!! Μωρέ, δουλεύει, απλά εγώ επειδή κάνω συνέχεια ατασταλίες δεν έχω μπει σε διαδικασία κέτοσης, όπου γίνεται και η ουσιαστική και μεγάλη δουλειά!!!!!!!!!!!

Βασικά, μου αρέσει πολύ που το έχεις πάρει απόφαση, που είσαι τόσο σταθερή και το κυριότερο τόσο αισιόδοξη! Στο έχω ξαναγράψει στις αρχές που συμμετείχες έβγαζες πολύ απαισιοδοξία και νομίζω ότι στο ψυχολογικό κομμάτι έχεις κάνει άλματα, πράγμα που θαυμάζω και σέβομαι αφάνταστα σε σένα!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...