Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

ειμαι μαζοχα !!! αν θελεις να τρωω οτι τραβαει η ψυχουλα θα ορμησω στο γαλακτομπουρεκο στο ψυγειο!! και δεν ειμαι και φαν !!! αλλα απο το τιποτα !!!!

Ε δεν εννοώ αυτό ακριβώς όταν λέω ότι τραβάει η ψυχούλα σου:tongue:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

ποιο μηνα αδιαθετησες? θυμασαι? μπορει κ να μου ειχες πει και δεν το θυμαμαι.εγω ετσι οπως το βλεπω, μου φαινεται οταν αποθηλασω θα αδιαθετησω, δεν το βλεπω να ερχεται παραλληλα.

ποσο μεινανε 8-9 βδομαδες μεχρι τα χριστουγεννα !!! ?:cool:

Αδιαθέτησα νομίζω όταν ο μικρός ήταν 8 - 9 μηνών... Αλλά επειδή γύρισα στη δουλειά όταν ήταν 5 μηνών στην ουσία μόλις μπήκαν οι στέρεες (και σταμάτησα να αρμέγομαι στη δουλειά) θήλαζε 3 φορές μέσα στη μέρα και 1 - 2 μέσα στη νύχτα (εκτός από τις έκτακτες περιπτώσεις, όπου είχαμε κάτι ολονύχτια) και εκεί γύρω στους 8 μήνες κόψαμε και τον 3ο ημερήσιο θηλασμό (δηλ. 2 ημερήσιους και 1 - 2 μέσα στη νύχτα). Εσύ επειδή είσαι σπίτι φαντάζομαι ότι κάνει η μικρούλα περισσότερους θηλασμούς μέσα στη μέρα..

Κατερίνα, πόσο κοντεύεις να δεις το 7!!!!!!!!!! Μπράβο, μπράβο!!!!!! Επίσης, το κανονικό βάρος θα είναι αρκετά χαμηλότερο αν σκεφτείς: α) κατακράτηση από τη Σαββατιάτικη κρεπάλη, β) κατακράτηση από την περίοδο!!!!!!!! Μόλις σου έρθει η άτιμη θα ξεπριστείς!!!!!!!!!!!!

ναι βρε mkcm μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

όπως τα λες ακριβώς!!!!!!!!!!!!!!

καλά όταν δω το 7 θα γίνει χαμός!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Θες να σου φτιάξω προγραμμα;Γιατί όμως να μη τρως ότι τραβάει η ψυχούλα σου και να καταπιεζεσαι;

αν δε σε πειραζει cacao, φτιαξε προγραμμα για την gmnth03, θα την βοηθήσει πολύ πολύ!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

......

ασε ρε κατερινα , καθε πρωι ξυπναω με πονους περιοδου,:mad: παω τουαλετα και λεω αα σημερα θα ρθει σιγουρα!! και δωστου ο πονοκεφαλος και πονους στη μητρα και δε συμμαζευεται!!!στα 20 χρονια περιοδου πρωτη φορα παρακαλαω να μου ερθει!!οταν χανουμε κατι το εκτιμαμε !!!:-(

..........

έτσι ακριβώς είμαι και νιώθω εδώ και 15 μέρες περίπου!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ gmnth03 είμαστε στα ίδια για άλλους λόγους η κάθε μία!!!!

ΕΠΙΜΟΝΗ και υπομονή!!!!!!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Ε δεν εννοώ αυτό ακριβώς όταν λέω ότι τραβάει η ψυχούλα σου:tongue:

:tongue::tongue::tongue:

η ψυχουλα μου τραβαει κρεπες κροκετουλες πιτουλες πιτσουλες καρμποναρουλες , ξεχασα κατι αλλο?? για γλυκα μητε κλαιει μητε γελαει, αν με κερασεις ενταξει δε θα αρνηθω !! αρκει να μην ειναι καταιφι μπακλαβας και οτι αλλο εχει ξηρο καρπο ή ειναι γλυκο ταψιου !! και νηστικη να με αφησεις δεν τα τρωω!!!

αν δε σε πειραζει cacao, φτιαξε προγραμμα για την gmnth03, θα την βοηθήσει πολύ πολύ!!!!

Συμφωνώ, μεταλαμπάδευσε την εμπειρία σου βρε... Τρία παιδιά έχει η άμοιρη..., ένα είναι βρέφος, 2 σχολείο που θέλουν βοήθεια, δουλεύει κιόλας, που μυαλό να φτιάξει ειδικό μενού για τον εαυτό της!!!!

:tongue::tongue::tongue:

η ψυχουλα μου τραβαει κρεπες κροκετουλες πιτουλες πιτσουλες καρμποναρουλες , ξεχασα κατι αλλο?? για γλυκα μητε κλαιει μητε γελαει, αν με κερασεις ενταξει δε θα αρνηθω !! αρκει να μην ειναι καταιφι μπακλαβας και οτι αλλο εχει ξηρο καρπο ή ειναι γλυκο ταψιου !! και νηστικη να με αφησεις δεν τα τρωω!!!

Αχ, πείνασα..... Και μου τρέχουν και τα σάλια τώρα. Γιαμ, γιαμ, γιαμ...

Οπότε βουρ στον πατσά (δηλαδή στις μπριζόλες και το πίτουρο)!!!!!!!!!!
Πυτουρο είναι μετρημένο κάθε μέρα δεν είναι απεριόριστο.Κρεας κλπ δε μπορώ να τσιμπολογαω όλη μερα και τα γαλακτοκομικα είναι μέχρι 1 λίτρο. Τώρα καταλαβαίνεις γτ δεν τρώω πάρα πολυ;Το μόνο που μένει είναι το αυγό και δεν τρελαίνομαι κιόλας.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Αχ, πείνασα..... Και μου τρέχουν και τα σάλια τώρα. Γιαμ, γιαμ, γιαμ...

ασε ρε εκανα προχθες πιτσα , τρελαθηκα, μυρισε ολο το σπιτι.

ειχα ενα αλευρι που εληξε τον σεπτεμ, και λεω αντε ας το φτιαξω, αν και δεν μαμουνιαζει ευκολα. ηταν αλευρι για πιτσα, εφτιαξα τη ζυμη, τελεια, μαλακη σαν ψωμι ειχε βγει, τα αγορια ντοματες πιπεριες μανιταρια δεν τα τρωνε, και ετσι εβαλα, τη σαλτσα ντοματας (πουμου ειχες μαθει να φτιαχνω) και μετα απο πανω τυρι γαλοπουλα βραστη λιγο μπεικον και ξανα τυρι !!

τελειααααααααα , δυο φορες την εφτιαξα μεσα στη βδομαδα, και εγω να εχω μεινει και να τη μυριζω !!!! αυτο και αν ειναι σαδισμος !!!!

ασε ρε εκανα προχθες πιτσα , τρελαθηκα, μυρισε ολο το σπιτι.

ειχα ενα αλευρι που εληξε τον σεπτεμ, και λεω αντε ας το φτιαξω, αν και δεν μαμουνιαζει ευκολα. ηταν αλευρι για πιτσα, εφτιαξα τη ζυμη, τελεια, μαλακη σαν ψωμι ειχε βγει, τα αγορια ντοματες πιπεριες μανιταρια δεν τα τρωνε, και ετσι εβαλα, τη σαλτσα ντοματας (πουμου ειχες μαθει να φτιαχνω) και μετα απο πανω τυρι γαλοπουλα βραστη λιγο μπεικον και ξανα τυρι !!

τελειααααααααα , δυο φορες την εφτιαξα μεσα στη βδομαδα, και εγω να εχω μεινει και να τη μυριζω !!!! αυτο και αν ειναι σαδισμος !!!!

θα φτιαξεις δικη σου πιτσα ειδικη για ντουκαν/πρωτεινικες

με βαση τυρι/ασπραδια τα χτυπας καλα και τα στρωνεις σε ταψακι με λαδοκολα

απο πανω θα βαλεις οτι εβαλες και γαι τους αλλους.

πες βρε cacao μας εσυ που ταξερεις καλυτερα

1527894gvxcsdbcpz.gif

θα φτιαξεις δικη σου πιτσα ειδικη για ντουκαν/πρωτεινικες

με βαση τυρι/ασπραδια τα χτυπας καλα και τα στρωνεις σε ταψακι με λαδοκολα

απο πανω θα βαλεις οτι εβαλες και γαι τους αλλους.

πες βρε cacao μας εσυ που ταξερεις καλυτερα

Δε ξέρω δεν έχω φτιάξει πίτσα. Και γενικά δεν φτιάχνω πολύ περίπλοκα φαγητα γτ έχουν μέσα ανεκτά και τα αποφεύγω όσο μπορώ.Εχει διάφορες συνταγές θα πρέπει να τις δει.Γι αυτό της λέω είναι βλακεια να φτιάξει πρόγραμμα. Μπορεί από μόνη της να αποφασίζει για κάθε βδομάδα φτιάχνοντας ένα πλάνο.

3231580x15ta1yz3w.gif

τη κυριακη εφτιαξα κρεπες της τεμπελας.

ενα αυγο λιγο αλευρι λιγο γαλα λιγο μοσχοκαρυδο , ανακατευεις, ριχνεις στο τηγανι, γινεται η κρεπα, δεν την αναποδογυρισα, επειδη την εκανα στο μεγαλο τηγανι, , με τη φωτια ψηθηκε κ απο πανω, εβαλα πρωτα τυρι , και μετα γαλοπουλα βραστη, με τη θερμοκρασια λιωνει το τυρι. την σερνω στο πιατο ανοιχτη, και βαζω λιγο μαγιονεζα, την κανω ρολο , και την κοβω σε μικρα ρολακια-μπουκιτσες . τελειοοοο, στα παιδια αρεσε και στη πεθερουλα μου , εκανα 3 τετοιες για μεζεδακι !!!

σας ανοιξα την ορεξη ή οχι ακομα!!!??:cool:cacao σε απειλω, αν δεν μου φτιαξεις προγραμμα θα παω στη μαγειροπαρεα διπλα !!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...