Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Θα πάρω 3 εβδομάδες, αλλά μέσα στον Αύγουστο, οπότε περιμένω!

Να βγει κι αυτός ο χριστιανός απ' το νοσοκομείο, ΝΥΣΑΦΙ πια!!! :rolleyes:

Γκουρού ευτυχώς που δεν πίνω! (συμφέρω στο να με ποτίζεις, αλλά να με ταίζεις, ΑΣΕ :mrgreen:)

αχ !!ποσο σε σκεφτομαι εσενα μαναρακι μου ψυχουλα μου τι τραβας αντε να βγει την παρασκευη !! να ισιοσει το κοκκαλακι σου !11 :-D

Καλησπέρα και από εμένα! Τι κάνετε;; Λοιπον, χθες ζυγίστηκα και ....- 2,5 κιλά.!

Και τι έκανα γι αυτό;; Έφαγα 2 παγωτά και ένα κομμάτι club σάντουιτσ...:oops::oops::oops:

καλοστην την μπουμπου μας μπραβο βρε κοπελια πολυ ωραια ετσι με δυναμη σε θελω και ενταξη ολοι τα κανουμε αυτα ημαστε και ανθρωποι με αδυναμιες!!! :mrgreen::rolleyes::tongue:

Θα πάρω 3 εβδομάδες, αλλά μέσα στον Αύγουστο, οπότε περιμένω!

Να βγει κι αυτός ο χριστιανός απ' το νοσοκομείο, ΝΥΣΑΦΙ πια!!! :rolleyes:

Γκουρού ευτυχώς που δεν πίνω! (συμφέρω στο να με ποτίζεις, αλλά να με ταίζεις, ΑΣΕ :mrgreen:)

υπομονηηηηηηηηηηηηηηηηηη.....;)

ολα θα γινουν !!!

με το καλο να βγει ο ανθρωπος και θα ηρεμησετε!!!

χαχαχχαχαχαχαχα.....εσενα μου φαινεται θα αρχισω να σου λεω να κοψεις το φαγητο και να το ριξεις στο ποτο χαχαχαχχαχα :tongue::tongue::tongue:

Καλησπέρα και από εμένα! Τι κάνετε;; Λοιπον, χθες ζυγίστηκα και ....- 2,5 κιλά.!

Και τι έκανα γι αυτό;; Έφαγα 2 παγωτά και ένα κομμάτι club σάντουιτσ...:oops::oops::oops:

Καλώς το κορίτσι!!!:mrgreen:

Πρώτον : Ψυχραιμια....δεν πηρες πισω τα -2,5 με 2 παγωτα και ενα κλαμπ !!

Δευτερον : τι σε επιασε παιδι μου?...ΟΚ καταλαβαινω ενα παγωτο και ενα κλαμπ....2 παγωτα ομως?

Οταν μας πιανουν αυτα τουλαχιστον να εχουμε στο μυαλο μας να φαμε κανα ο% παγωτακι ;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

χαχαχαχαχαχαχαχαχ...........!!!!!αυθόρμητη αντίδραση μετά από επίτευξη στόχου!!!! 00020451.gif[/url]

sig.asp?img=ad1

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

υπομονηηηηηηηηηηηηηηηηηη.....;)

ολα θα γινουν !!!

με το καλο να βγει ο ανθρωπος και θα ηρεμησετε!!!

χαχαχχαχαχαχαχα.....εσενα μου φαινεται θα αρχισω να σου λεω να κοψεις το φαγητο και να το ριξεις στο ποτο χαχαχαχχαχα :tongue::tongue::tongue:

Καλώς το κορίτσι!!!:mrgreen:

Πρώτον : Ψυχραιμια....δεν πηρες πισω τα -2,5 με 2 παγωτα και ενα κλαμπ !!

Δευτερον : τι σε επιασε παιδι μου?...ΟΚ καταλαβαινω ενα παγωτο και ενα κλαμπ....2 παγωτα ομως?

Οταν μας πιανουν αυτα τουλαχιστον να εχουμε στο μυαλο μας να φαμε κανα ο% παγωτακι ;)

Ελα ντε! Τι με έπιασε;; Δεν ξέρω. Τρελάθηκα. Βγήκαμε χθες και δεν άντεξα γμτ... Να ρωτήσω..Καρπούζι κάνει να φάμε και πόσο;;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

Ελα ντε! Τι με έπιασε;; Δεν ξέρω. Τρελάθηκα. Βγήκαμε χθες και δεν άντεξα γμτ... Να ρωτήσω..Καρπούζι κάνει να φάμε και πόσο;;;

ελα δεν πειραζει....μας πιανουν που κ που αυτα ;)

βεβαιαως και κανει....τι εννοεις ποσο???...ε οχι και ολοκληρο το καρπουζι !!!:tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

μπράβο βρε κατερινάκι για το - 2,5!!!!! όσο για τα παγωτά κλπ δεν άκουσα τίποτα δεν ξέρω τίποτα.... χιχιχιχιι :mrgreen:

μαεστρία μου κουράγιο, οι διακοπές έρχονται!!!!!!!

ζωή μου τα σκιτσάκια σου με ξετρελαίνουν!!!!! :)

jenia είσαι η ανεβάστρα του γοργονοκλαμπ !!!!!

αρχηγέ ευχαριστώ για το εξπλικαζ.... χιχιχιιχιιι

φιλια σας, βαριέμαι ... τί προτότυπο...... :cool:

Διαφημίσεις

μπράβο βρε κατερινάκι για το - 2,5!!!!! όσο για τα παγωτά κλπ δεν άκουσα τίποτα δεν ξέρω τίποτα.... χιχιχιχιι :mrgreen:

μαεστρία μου κουράγιο, οι διακοπές έρχονται!!!!!!!

ζωή μου τα σκιτσάκια σου με ξετρελαίνουν!!!!! :)

jenia είσαι η ανεβάστρα του γοργονοκλαμπ !!!!!

αρχηγέ ευχαριστώ για το εξπλικαζ.... χιχιχιιχιιι

φιλια σας, βαριέμαι ... τί προτότυπο...... :cool:

M΄αρέσεις!!!!;);)

Οσό για το καρπούζι ...μια φέτα καλά δεν είναι;;;;

cEyXp3.png

q61sp3.png

Εκεί, δουλειάαααααααααααααααααααααα! :twisted:

:tongue::tongue::tongue:εδώ ... δουλειάαααα :tongue::tongue::tongue:

M΄αρέσεις!!!!;);)

Οσό για το καρπούζι ...μια φέτα καλά δεν είναι;;;;

με - 2,5 εμένα να δεις πόσο μΕ αρέσεις :)

μια χαρά είναι μια φέτα

αρχηγέ δεν σε ρώτησα καλέ, πως πάνε οι ετοιμασίες του γάμου; το νυφικό οκ το θαυμάσαμε, με τα υπόλοιπα τρεξιματάκια πως πάς;

μαεστρία μου πάλι καλά! το σεπτέμβριο θα είσαι μία πλουσΙα! χιχιιιι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...