Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Θα ξαναζυγιστεις κι αυριο;Δεν είναι πολύ αγχωτικο;Παράτα τα ανανοζουμα και τα αγγούρια κι έλα ντουκαν να μου κάνεις παρέα. Αφού το πυτουρο το τρως που κολλας;

Μια χαρά είναι τα γλυκά θα φτιάξω και για τα γενεθλια μου κάτι το σκ.

Το καλό με τη γαλατοπιτα είναι ότι με χορταίνει ρε συ γι αυτό και τη προτιμάω.Ειναι εύκολη και χωρίς ανεκτά οπότε δε μπλοκάρει με τίποτα το χάσιμο βάρους.Εχει πολλα γλυκά αλλά βασικά πρέπει να τρως φαΐ χαχαχαχαχα

αν μου φτιαξεις προγραμμα , ερχομαι!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

μπαααα που τετοια τυχη!! ειδες αναποδιασμενη ειμαι, απο τη μια θελω να χασω, και απο την αλλη δεν σκεφτομαι οτι θα ξαναπαρω !!

το ευχαριστο ειναι οτι 3 παντελονια θελουν στενεμα και το αφεντικο δεν μου δινει αδεια να λειψω:mad::-x ειναι αγιο δημ στο πατρικο μου η ραφτρα μου, και οπως καταλαβαινετε θα φαω ολο το πρωινο. μου λεει πηγαινε σαββατο , σαββατο δεν ειναι ανοιχτη , μονο καθημερινη. και τα γυριζω στη μεση 3 φορες. και μου λεει δεν πειραζει, δε σε βλεπει κανεις στο τηλεφωνο, βαλε φορμα , δε μπας και πουθενα!! :mad:

Πήγαινε πάρε καινούργια.Εχουν πολλά οικονομικά. Με το στενεμα τα παντελόνια χάνουν τη φόρμα που είχαν.Προσωπικα δεν το κάνω πλέον.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

πρωι βραδυ ζυγιζομαι, μη σου πω και μεσημερι!!! οταν αφηνομαι εχω ψυχολογικο προβλημα !! καλα προβλημα στο μυαλο εχω ουτως ή αλλως μη το κανουμε θεμα !!!

Απαπαπαπαπα δε μπορώ τόσο άγχος και γι αυτό. Αν δεν εκανα τη ντουκαν δεν θα ζυγίζουν κατά πάσα πιθανότητα.

Τι πρόγραμμα θες παιδάκι μου;Φτιάξε ότι γουστάρεις από όσα επιτρέπονται και θα είσαι κομπλέ.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Πήγαινε πάρε καινούργια.Εχουν πολλά οικονομικά. Με το στενεμα τα παντελόνια χάνουν τη φόρμα που είχαν.Προσωπικα δεν το κάνω πλέον.

αυτη η δικη μου ειναι καταπληκτικη, σα καινουργιο στο κανει. τουλαχιστον οσες φορες εχει χρειαστει να κανω καποια μεταποιηση . γι αυτο δεν παω εδω στη γειτονια, ειχα παρει ενα παντελονι απο το lidl παλια και μου ηταν μεγαλο στη ποπο και στη μεση, και μου το στενεψε, χαλια μου το εκανε, και δεν ξαναπηγα.καινουργια θα αγορασω οταν παω 50 , δεν ξανααγοραζω ρουχα!!!!!!!! αν δεν γινω οπως ημουν!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα κόρες

cacao, mkcm και Ioio τι να πω!!!!!!

μπράβο μπράβο μπράβο!!!!!!!!

βρε gmnth03 είδες εμείς που έχουμε θέμα με την περίοδο??? άστα βράστα!!!!

υπομονή και ψυχραιμία και κυρίως επιμονή θέλει.

Τέλος πάντων 81.800 για μένα, ευτυχώς δεν έγινε ζημιά από την κρεπάλη του Σαββάτου.

Κατερίνα, πόσο κοντεύεις να δεις το 7!!!!!!!!!! Μπράβο, μπράβο!!!!!! Επίσης, το κανονικό βάρος θα είναι αρκετά χαμηλότερο αν σκεφτείς: α) κατακράτηση από τη Σαββατιάτικη κρεπάλη, β) κατακράτηση από την περίοδο!!!!!!!! Μόλις σου έρθει η άτιμη θα ξεπριστείς!!!!!!!!!!!!

Απαπαπαπαπα δε μπορώ τόσο άγχος και γι αυτό. Αν δεν εκανα τη ντουκαν δεν θα ζυγίζουν κατά πάσα πιθανότητα.

Τι πρόγραμμα θες παιδάκι μου;Φτιάξε ότι γουστάρεις από όσα επιτρέπονται και θα είσαι κομπλέ.

οχι θελω προγραμμα !!!!!!!!!!! γιατι εισαι 50 κιλα δεν εισαι 60 !!!

καλημερα κοριτσια αααχχ τι ωραια νεακια που διαβαζω,:P μπραβο σε ολες !!!!!!

59 ακριβως, ανεβοκατεβαινε στο 58.8 , και λεωωω ναιιιιιιι το ειδα το 8 , αλλα προσγειωθηκα ανωμαλα στο 9 . αργα και σταθερα, σα τη χελωνα !!!

ασε ρε κατερινα , καθε πρωι ξυπναω με πονους περιοδου,:mad: παω τουαλετα και λεω αα σημερα θα ρθει σιγουρα!! και δωστου ο πονοκεφαλος και πονους στη μητρα και δε συμμαζευεται!!!στα 20 χρονια περιοδου πρωτη φορα παρακαλαω να μου ερθει!!οταν χανουμε κατι το εκτιμαμε !!!:-(

και μη ξεχνιομαστε ξαναμπηκα σε προγραμμα, βραστα κολοκυθια τσαγια νερα , ανανοζουμο ξεχασα , σημερα το απογευμα το φτιαχνω επειγοντως, δεν θα μου γλυτωσει το 8 αυριο !!!!!!!!!

Αφού χάνεις, μια χαρά. Το θέμα με την περίοδο είναι κομβικό. Εγώ άρχισα να ξεφουσκώνω και να χάνω ευκολότερα μετά. Επίσης, ο θηλασμός κάνει τρομερή κατακράτηση. Εγώ επειδή πλέον ο θηλασμός είναι by the way (δηλαδή πίνει και φρέσκο γάλα), νομίζω γι' αυτό χάνω τελευταία πιο εύκολα!

Διαφημίσεις

Σε δουλεύω ρε συ:tongue:

Κοίτα να δεις πιστεύω ότι ακόμα κι αν κολλήσει ο οργανισμός δε πρέπει να το ρίξεις έξω.Εκτος κι αν δε μπορείς να συγκρατηθεις ρε συ.Αλλα χωρίς να έχω τέτοιο θέμα γτ να φαω ασχετα;

Βασικα έχω πάθει κάτι και πειναω μέρα νύχτα.Και ειδικά όταν φάω κάτι μετά πεινάω περισσότερο.Αν δεν εκανα διαιτα θα είχα κατεβάσει όλο το περίπτερο πραγματικά.Ομως λένε ότι σ αυτη τη διαιτα δε πρέπει να πεινας οπότε σκέφτομαι μήπως πρέπει να τρώω συχνότερα γτ δε τρώω και πάρα πολλά ενδιάμεσα στα γεύματα.Δηλαδη τρώω όπως τότε που δεν πεινούσα γενικά και ίσως αυτό να με μπλοκάρει.

Με τις προωτεϊνικές γενικά πρέπει να τρως αρκετά. Αν πεινάς, σημαίνει ότι πρέπει να τρως περισσότερο!!!!!!!!!!

Αφού χάνεις, μια χαρά. Το θέμα με την περίοδο είναι κομβικό. Εγώ άρχισα να ξεφουσκώνω και να χάνω ευκολότερα μετά. Επίσης, ο θηλασμός κάνει τρομερή κατακράτηση. Εγώ επειδή πλέον ο θηλασμός είναι by the way (δηλαδή πίνει και φρέσκο γάλα), νομίζω γι' αυτό χάνω τελευταία πιο εύκολα!

ποιο μηνα αδιαθετησες? θυμασαι? μπορει κ να μου ειχες πει και δεν το θυμαμαι.εγω ετσι οπως το βλεπω, μου φαινεται οταν αποθηλασω θα αδιαθετησω, δεν το βλεπω να ερχεται παραλληλα.

ποσο μεινανε 8-9 βδομαδες μεχρι τα χριστουγεννα !!! ?:cool:

Θες να σου φτιάξω προγραμμα;Γιατί όμως να μη τρως ότι τραβάει η ψυχούλα σου και να καταπιεζεσαι;

ειμαι μαζοχα !!! αν θελεις να τρωω οτι τραβαει η ψυχουλα θα ορμησω στο γαλακτομπουρεκο στο ψυγειο!! και δεν ειμαι και φαν !!! αλλα απο το τιποτα !!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...