Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καλημέρα, κορίτσια! 67,00 για μένα. :)

Κορίτσια μου, το βασικό είναι να κατεβαίνει η ζυγαριά. Ας μην ξεχνάμε ότι όσο πιο κοντά είμαστε στο στόχο μας τόσο δυσκολότερα χάνουμε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημέρα

Λοιπόν κι εγώ σκατά αυτή τη βδομάδα αλλά σε τρώω και παλι:tongue:

Μόνο 600 γρ. Σαν να λέμε πήγα τουαλέτα και αδειασα:lol::lol::lol:

Πρέπει να αναθεωρήσω. Ή δεν τρώω σωστά ή τρώω λίγο ή τρώω πολλά (για τα ανεκτά μιλάω ίσως αυτό να με μπλοκάρει καπως).Όπως πάει προβλέπω μακρύ δρόμο μπροστά μου ακόμα αν αρχίσω να χανω όλο και λιγότερο.Γιατι κατέβηκα από τα 53 και πιστεύω τώρα θα χάνω δύσκολα.

52.600 λοιπόν σήμερα :evil:

Αχ, αχ, αχ, αχ, αχ.... Τα προβλήματά σου να είχα!!!!!!!!!!!!!! 52, μα να δεις το δύο μετά το 5!!!!!!!!!!! Αυτή τη στιγμή μου φαίνεται όνειρο θερινής νυκτός!!!!!!! (Αν και τελευταία κάτι χάνω)!!!!!!!!!!!

Ρε, συ μήπως έχει μπλοκάρει ο οργανισμός σου; Λέω τώρα... Μήπως μια μέρα να το ρίξεις έξω και μετά ξανά μανά για 2 - 3 μέρες πρώτη φάση και μετά πάλι δεύτερη φάση;;

Σου είπα ότι σε μισώ... Δε στο είπα!!!!!! Σε μισώ :tongue: (και βέβαια, δε σε μισώ!!!!!!!!) <3

Κορίτσια μου, το βασικό είναι να κατεβαίνει η ζυγαριά. Ας μην ξεχνάμε ότι όσο πιο κοντά είμαστε στο στόχο μας τόσο δυσκολότερα χάνουμε.

Ε ναι έτσι είναι.Δεν απογοητευομαι απλά σκεφτόμουν ότι μέσα Νοεμβρίου θα ξεμπερδευα γιατί κακά τα ψέματα αν δεν μαγειρεύεις πολύ και δεν ξοδεύεις και αρκετά για τα ειδικά υλικά σε κουράζει αυτή η διατροφή που κάνω.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Μπράβο!!!!!!!!! Χάνεις σταθερά αρκετά κάθε βδομάδα. Γρήγορα θα πιάσεις στόχο εσύ!!!!!!!!!!!!!

Αχ, αχ, αχ, αχ, αχ.... Τα προβλήματά σου να είχα!!!!!!!!!!!!!! 52, μα να δεις το δύο μετά το 5!!!!!!!!!!! Αυτή τη στιγμή μου φαίνεται όνειρο θερινής νυκτός!!!!!!! (Αν και τελευταία κάτι χάνω)!!!!!!!!!!!

Ρε, συ μήπως έχει μπλοκάρει ο οργανισμός σου; Λέω τώρα... Μήπως μια μέρα να το ρίξεις έξω και μετά ξανά μανά για 2 - 3 μέρες πρώτη φάση και μετά πάλι δεύτερη φάση;;

Σου είπα ότι σε μισώ... Δε στο είπα!!!!!! Σε μισώ :tongue: (και βέβαια, δε σε μισώ!!!!!!!!) <3

Jamais!

Αρνούμαι να φαω οτιδήποτε άλλο και να χαλάσω τη διατροφή.Θα χάσω πιο αργά αλλά τι στο διαόλο θα χάσω δε γίνεται να μη χάσω άμα δεν τρώω υδατάνθρακες.Ειναι αδύνατον.

Εσύ τώρα θες να με σαμποταρεις από ζηλια;:tongue:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Επίσης δε πισωγυριζεις στη διατροφή στην α φαση.Μονο μια μέρα μπορεί να κάνεις όπως στην α φαση δλδ.Αλλα δε βρίσκω το λόγο να το κάνω αυτό που λες.Θεωρω ότι θα είναι χειρότερα.

3231580x15ta1yz3w.gif

Jamais!

Αρνούμαι να φαω οτιδήποτε άλλο και να χαλάσω τη διατροφή.Θα χάσω πιο αργά αλλά τι στο διαόλο θα χάσω δε γίνεται να μη χάσω άμα δεν τρώω υδατάνθρακες.Ειναι αδύνατον.

Εσύ τώρα θες να με σαμποταρεις από ζηλια;:tongue:

Όοοοοοχι!!!!!! Δε θέλω με τίποτα να σαμποτάρω!!!!!!!!!!!!!!!!!! Απλά μια σκέψη έκανα μήπως μπέρδευες λίγο το σύστημα σου!!!!!!!!!!!!!! Παρόλο που ζηλεύω, θέλω να με πιστέψεις ότι χαίρομαι αφάνταστα με την επιτυχία σου. Είπαμε είσαι έμπνευση τρομερή!!!!!!!!!!!!!!

Όοοοοοχι!!!!!! Δε θέλω με τίποτα να σαμποτάρω!!!!!!!!!!!!!!!!!! Απλά μια σκέψη έκανα μήπως μπέρδευες λίγο το σύστημα σου!!!!!!!!!!!!!! Παρόλο που ζηλεύω, θέλω να με πιστέψεις ότι χαίρομαι αφάνταστα με την επιτυχία σου. Είπαμε είσαι έμπνευση τρομερή!!!!!!!!!!!!!!

Σε δουλεύω ρε συ:tongue:

Κοίτα να δεις πιστεύω ότι ακόμα κι αν κολλήσει ο οργανισμός δε πρέπει να το ρίξεις έξω.Εκτος κι αν δε μπορείς να συγκρατηθεις ρε συ.Αλλα χωρίς να έχω τέτοιο θέμα γτ να φαω ασχετα;

Βασικα έχω πάθει κάτι και πειναω μέρα νύχτα.Και ειδικά όταν φάω κάτι μετά πεινάω περισσότερο.Αν δεν εκανα διαιτα θα είχα κατεβάσει όλο το περίπτερο πραγματικά.Ομως λένε ότι σ αυτη τη διαιτα δε πρέπει να πεινας οπότε σκέφτομαι μήπως πρέπει να τρώω συχνότερα γτ δε τρώω και πάρα πολλά ενδιάμεσα στα γεύματα.Δηλαδη τρώω όπως τότε που δεν πεινούσα γενικά και ίσως αυτό να με μπλοκάρει.

3231580x15ta1yz3w.gif

καλημέρα κόρες

cacao, mkcm και Ioio τι να πω!!!!!!

μπράβο μπράβο μπράβο!!!!!!!!

βρε gmnth03 είδες εμείς που έχουμε θέμα με την περίοδο??? άστα βράστα!!!!

υπομονή και ψυχραιμία και κυρίως επιμονή θέλει.

Τέλος πάντων 81.800 για μένα, ευτυχώς δεν έγινε ζημιά από την κρεπάλη του Σαββάτου.

1527894gvxcsdbcpz.gif

καλημέρα κόρες

cacao, mkcm και Ioio τι να πω!!!!!!

μπράβο μπράβο μπράβο!!!!!!!!

βρε gmnth03 είδες εμείς που έχουμε θέμα με την περίοδο??? άστα βράστα!!!!

υπομονή και ψυχραιμία και κυρίως επιμονή θέλει.

Τέλος πάντων 81.800 για μένα, ευτυχώς δεν έγινε ζημιά από την κρεπάλη του Σαββάτου.

Τέλεια μια χαρά σε βρίσκω. Έκανες και τη κρεπαλη σου οπότε....:tongue:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια αααχχ τι ωραια νεακια που διαβαζω,:P μπραβο σε ολες !!!!!!

59 ακριβως, ανεβοκατεβαινε στο 58.8 , και λεωωω ναιιιιιιι το ειδα το 8 , αλλα προσγειωθηκα ανωμαλα στο 9 . αργα και σταθερα, σα τη χελωνα !!!

ασε ρε κατερινα , καθε πρωι ξυπναω με πονους περιοδου,:mad: παω τουαλετα και λεω αα σημερα θα ρθει σιγουρα!! και δωστου ο πονοκεφαλος και πονους στη μητρα και δε συμμαζευεται!!!στα 20 χρονια περιοδου πρωτη φορα παρακαλαω να μου ερθει!!οταν χανουμε κατι το εκτιμαμε !!!:-(

και μη ξεχνιομαστε ξαναμπηκα σε προγραμμα, βραστα κολοκυθια τσαγια νερα , ανανοζουμο ξεχασα , σημερα το απογευμα το φτιαχνω επειγοντως, δεν θα μου γλυτωσει το 8 αυριο !!!!!!!!!

καλημερα κοριτσια αααχχ τι ωραια νεακια που διαβαζω,:P μπραβο σε ολες !!!!!!

59 ακριβως, ανεβοκατεβαινε στο 58.8 , και λεωωω ναιιιιιιι το ειδα το 8 , αλλα προσγειωθηκα ανωμαλα στο 9 . αργα και σταθερα, σα τη χελωνα !!!

ασε ρε κατερινα , καθε πρωι ξυπναω με πονους περιοδου,:mad: παω τουαλετα και λεω αα σημερα θα ρθει σιγουρα!! και δωστου ο πονοκεφαλος και πονους στη μητρα και δε συμμαζευεται!!!στα 20 χρονια περιοδου πρωτη φορα παρακαλαω να μου ερθει!!οταν χανουμε κατι το εκτιμαμε !!!:-(

και μη ξεχνιομαστε ξαναμπηκα σε προγραμμα, βραστα κολοκυθια τσαγια νερα , ανανοζουμο ξεχασα , σημερα το απογευμα το φτιαχνω επειγοντως, δεν θα μου γλυτωσει το 8 αυριο !!!!!!!!!

Μήπως είσαι εγκυος;:lol::lol:

Πάντως εγώ κάθε μηνα παρακαλάω να μου έρθει:rolleyes: oπότε καλά εισαι:tongue:

3231580x15ta1yz3w.gif

Τρώω τώρα δύο κομμάτια γαλατοπιτα να πάνε τα φαρμάκια κάτω

Σνιφ!Κλαψ!

τα γλυκα που φτιαχνεις τρωγονται ευχαριστα ??

οταν μας γραφεις οτι χανεις , μπαινω στο πειρασμο να την ξεκινησω, μετα το μετανιωνω παλι !!!

τα γλυκα που φτιαχνεις τρωγονται ευχαριστα ??

οταν μας γραφεις οτι χανεις , μπαινω στο πειρασμο να την ξεκινησω, μετα το μετανιωνω παλι !!!

Θα ξαναζυγιστεις κι αυριο;Δεν είναι πολύ αγχωτικο;Παράτα τα ανανοζουμα και τα αγγούρια κι έλα ντουκαν να μου κάνεις παρέα. Αφού το πυτουρο το τρως που κολλας;

Μια χαρά είναι τα γλυκά θα φτιάξω και για τα γενεθλια μου κάτι το σκ.

Το καλό με τη γαλατοπιτα είναι ότι με χορταίνει ρε συ γι αυτό και τη προτιμάω.Ειναι εύκολη και χωρίς ανεκτά οπότε δε μπλοκάρει με τίποτα το χάσιμο βάρους.Εχει πολλα γλυκά αλλά βασικά πρέπει να τρως φαΐ χαχαχαχαχα

3231580x15ta1yz3w.gif

Μήπως είσαι εγκυος;:lol::lol:

Πάντως εγώ κάθε μηνα παρακαλάω να μου έρθει:rolleyes: oπότε καλά εισαι:tongue:

μπαααα που τετοια τυχη!! ειδες αναποδιασμενη ειμαι, απο τη μια θελω να χασω, και απο την αλλη δεν σκεφτομαι οτι θα ξαναπαρω !!

το ευχαριστο ειναι οτι 3 παντελονια θελουν στενεμα και το αφεντικο δεν μου δινει αδεια να λειψω:mad::-x ειναι αγιο δημ στο πατρικο μου η ραφτρα μου, και οπως καταλαβαινετε θα φαω ολο το πρωινο. μου λεει πηγαινε σαββατο , σαββατο δεν ειναι ανοιχτη , μονο καθημερινη. και τα γυριζω στη μεση 3 φορες. και μου λεει δεν πειραζει, δε σε βλεπει κανεις στο τηλεφωνο, βαλε φορμα , δε μπας και πουθενα!! :mad:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...