Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

δεν σε ξέρω εξωτερικά κοριτσάκι μου,

αλλά από τον τρόπο που γράφεις τόσο καιρό έχεις μία γλυκύτατη, ηθική και πανέμορφη ψυχή που είμαι σίγουρη πως αντικατροπτίζεται στο πρόσωπό σου!!!

Κι εγώ δε διακρίνω ψίγμα ασχήμιας σε σένα gmnth μου!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

αλλά από τον τρόπο που γράφεις τόσο καιρό έχεις μία γλυκύτατη, ηθική και πανέμορφη ψυχή που είμαι σίγουρη πως αντικατροπτίζεται στο πρόσωπό σου!!!

Κι εγώ δε διακρίνω ψίγμα ασχήμιας σε σένα gmnth μου!!!!!!!

ποια διαιτα και ποια κιλα μιλαμε τωρα ,μου ανεβασατε την αυτοπεποιθηση μου !!!!! να στε καλα !!

Οι αλήθειες να λέγονται!!!!!!!!!!

ναι ναι σιγα δεν ειμαι και τοσο καλη , τα παραλετε αλλα τελος παντων, αντε ας παει το παλιαμπελο , τα δεχομαι :D το παιζω και δυσκολη !!!:D:D

τωρα που το σκεφτομαι , το μεγαλυτερο ελαττωμα μου περα απο τον εγωισμο , ουυυ καλα απο αυτο φουλ δεν το συζητω. ειναι οτι ειμαι παρεξηγιαρα ! και τα πολυ σκεφτομαι , δεν τα αφηνω να περασουν ετσι στο ντουκου . βεβαια ποτε δε λεω τιποτα στον αλλον , και ουτε καν το καταλαβαινουν !! μεσα μου ομως το σκεφτομαι!! αντε μεσημεριατικα αρχισα την εξομολογηση !:cool:

ναι ναι σιγα δεν ειμαι και τοσο καλη , τα παραλετε αλλα τελος παντων, αντε ας παει το παλιαμπελο , τα δεχομαι :D το παιζω και δυσκολη !!!:D:D

τωρα που το σκεφτομαι , το μεγαλυτερο ελαττωμα μου περα απο τον εγωισμο , ουυυ καλα απο αυτο φουλ δεν το συζητω. ειναι οτι ειμαι παρεξηγιαρα ! και τα πολυ σκεφτομαι , δεν τα αφηνω να περασουν ετσι στο ντουκου . βεβαια ποτε δε λεω τιποτα στον αλλον , και ουτε καν το καταλαβαινουν !! μεσα μου ομως το σκεφτομαι!! αντε μεσημεριατικα αρχισα την εξομολογηση !:cool:

Εγώ πάλι είμαι το τελείως αντίθετο. Αν τα πάρω στο κρανίο τα λέω (ανάλογα βέβαια με ποιον, αν δε με παίρνει να τα πω εν φας σε αυτόν που μου την έδωσε τα λέω στον άντρα μου, στις φίλες μου, σε σάς), αλλά μετά νερό κι αλάτι, σα να μην έγινε ένα πράγμα.

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι είμαι το τελείως αντίθετο. Αν τα πάρω στο κρανίο τα λέω (ανάλογα βέβαια με ποιον, αν δε με παίρνει να τα πω εν φας σε αυτόν που μου την έδωσε τα λέω στον άντρα μου, στις φίλες μου, σε σάς), αλλά μετά νερό κι αλάτι, σα να μην έγινε ένα πράγμα.

τα παιρνω στο κρανιο , τα λεω, αλλα ποτε σ αυτον που εχει δημιουργησει το προβλημα ! το αφηνω να περασει ετσι , μονο αν μου κανει εκεινος θεμα, και παει να βγει απο πανω, θα μιλησω. καλα κ αυτο μη φανταστεις οτι τα λεω και χυμα, παλι με τακτ, εξαρταται δηλαδη σε τι φαση θα με βρεις. τωρα που εχω αρχισει να μεγαλωνω, καπως μιλαω περισσοτερο, παλιοτερα , μουγκα στη στρουγκα !!

τα παιρνω στο κρανιο , τα λεω, αλλα ποτε σ αυτον που εχει δημιουργησει το προβλημα ! το αφηνω να περασει ετσι , μονο αν μου κανει εκεινος θεμα, και παει να βγει απο πανω, θα μιλησω. καλα κ αυτο μη φανταστεις οτι τα λεω και χυμα, παλι με τακτ, εξαρταται δηλαδη σε τι φαση θα με βρεις. τωρα που εχω αρχισει να μεγαλωνω, καπως μιλαω περισσοτερο, παλιοτερα , μουγκα στη στρουγκα !!

Α, εγώ ήμουν ανέκαθεν γλωσσού :tongue:. Πάντως, το ότι τα λέω πάντα - είτε φάτσα φόρα, είτε σε τρίτον - με βοηθάει τρομερά να μην κρατάω κακίες...

Α, εγώ ήμουν ανέκαθεν γλωσσού :tongue:. Πάντως, το ότι τα λέω πάντα - είτε φάτσα φόρα, είτε σε τρίτον - με βοηθάει τρομερά να μην κρατάω κακίες...

αυτο το φατσα φορα πως το καταφερνεις!!! !!( αα γλωσσου δεν εχω παραπονο η πεθερουλα μου με λεει !!:tongue:)

Καλέ, το παιδί δεν πάει παιδικό; Και πως το κάνεις να κοιμάται μέχρι τόσο αργά;

Έχω να κοιμηθώ μετά τις 8.30 από πριν γεννήσω τη μεγάλη μου (και αυτό γιατί τα αναλαμβάνει ο άντρας μου τα πρωινά κανένα Σ/Κ)!!!!!!!!!

Εεε τι να κάνουμε είμαστε υπναραδες εμεις χαχαχαχα

Απλά άργησε πολύ να κοιμηθει (11μιση το βραδυ) και της έδωσε και κατά τις 8 το γάλα της ο μπαμπάς της (μη φανταστείς τυχαία ξύπνησε εκείνη την ωρα) οπότε ξανά ξεραθηκε κι εκείνη στον υπνο:tongue:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!!!!!!!!

Gmnth, καλέ τι χρυσοχέρα είσαι εσύ μάνα μου!!!!!!! Respect!!!!!!! Αυτά για τις βελόνες, τις ανάποδες και τις καλές, τους πόντους και τα ρέστα αν πω πως τα κατάλαβα θα πω ψέμματα!!!!!!!:tongue: Κούκλα το Θεοφανάκι σου, βρε.... Σα μωρό από διαφήμιση είναι!!!!!!!!!!

Εμένα χθες η μέρα, ή να πω καλύτερα το βράδυ πήγε χάλια!!!!!!!!! Για κάποιο ανεξήγητο λόγο ο άντρας μου έχει αρχίσει να βολεύεται στην κουζίνα κι έτσι όση ώρα έλειπα για δραστηριότητες με τα παιδιά είχε φτιάξει μια καρμπονάρα σούπερ ενισχυμένη και είχε φτιάξει και χυλό για κρέπες, οπότε όπως καταλαβαίνετε.... έγινε τρελό τσιμπούσι χθες βράδυ! Και ενώ χθες ήμου έστσι :D, σήμερα είμαι έτσι :mad:!

Το καλό είναι ότι η ζυγαριά δεν έχει ανέβει, πράγμα που σημαίνει, ότι έχω σταθεροποιηθεί πλέον στο βάρος που έχω, το κακό είναι, ότι δε με βλέπω να χάνω το κιλό που προσδοκούσα......:(

Cacao, μπράβο, ρε συ που κρατάς γερά.... Δώσε καμιά ντούκαν συνταγή για γλυκάκι....Μπορεί και να το κάνω σήμερα με τα παιδιά, αφού θα κλειστούμε αναγκαστικά, λόγο καιρού!!!!!!!!

Λοιπόν συνταγές για γλυκακια έχει εδώ στο σάιτ που σου είχα ξαναστειλει

http://dukansgirls.com/syntages/ μπες και δες τις ζαχαροπλαστικης.Εσενα δεν θα σε νοιάζει η φάση έτσι κι αλλιώς.

3231580x15ta1yz3w.gif

Λαικ!!

3231580x15ta1yz3w.gif

Καλημέρα πανέμορφες (ακούς gmnth) γοργονίτσες μου!!!!!!!!!

Ημέρα ζυγίσματος σήμερα!!!!!!! Δυστυχώς δεν κατάφερα το στόχο του 1κιλού, αφού με σαμποτάρισε τρελά ο καλός μου ο αντρούλης, αλλά ευτυχώς έχασα άλλο ένα μισόκιλο!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα

Λοιπόν κι εγώ σκατά αυτή τη βδομάδα αλλά σε τρώω και παλι:tongue:

Μόνο 600 γρ. Σαν να λέμε πήγα τουαλέτα και αδειασα:lol::lol::lol:

Πρέπει να αναθεωρήσω. Ή δεν τρώω σωστά ή τρώω λίγο ή τρώω πολλά (για τα ανεκτά μιλάω ίσως αυτό να με μπλοκάρει καπως).Όπως πάει προβλέπω μακρύ δρόμο μπροστά μου ακόμα αν αρχίσω να χανω όλο και λιγότερο.Γιατι κατέβηκα από τα 53 και πιστεύω τώρα θα χάνω δύσκολα.

52.600 λοιπόν σήμερα :evil:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...