Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Τελικά χθες ξεράθηκα στον ύπνο και δεν έψαξα για βίντεο. Πριν λίγο ξύπνησα κι αυτό επειδή με ξύπνησε η μικρή αλλιώς ακόμα θα κοιμομουν του καλού καιρου:tonhue:

Καλημέρα!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

σου συμπαραστεκομαι βρε κ εγω 8 μηνες καθυστερηση εχω !!:mad:

ναι ναι ευχαριστώωωω χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!

Φαντάζεσαι να αρχίσει να κατεβάζει μαυροδάφνες στη δουλειά;;; Ε, ρε γλέντια!!!!!!!!!!!

αχαχαχαχα θα έχει πολυ γέλιο

είναι ένας συνάδερφος που κάτι πρωινά βρωμοκοπάει τσίπουρο!!!!!!!!!!!!!!

τι στο καλό, για πρωινό κατεβάζει ρακοπότηρα????????

1527894gvxcsdbcpz.gif

Τελικά χθες ξεράθηκα στον ύπνο και δεν έψαξα για βίντεο. Πριν λίγο ξύπνησα κι αυτό επειδή με ξύπνησε η μικρή αλλιώς ακόμα θα κοιμομουν του καλού καιρου:tonhue:

Καλημέρα!!!!

ααααχχχχχχχχ τέλειααααααααααααα

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλημέρα!!!!

και αυριο μερα ειν!!αι, αγγλικα!! οχι μη μου βαζεις δυσκολα, μεχρι lower ειμαι :oops:

Διαφημίσεις

αα mkcm μη μουλες τετοια για τη κορη, θα γινω κουκουβαγια και εγω ! αστειευομαι, ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια !!

εκει στη φωτο 3 μηνων ειναι, ηταν τοσααα δαα μικρουλικο, μη σε ξεγελαει ο φακος :D καλα και τωραμη νομιζεις δεν εχει μεγαλη διαφορα, μου λεει προχθες η αδελφη της νονας , καλα αυτο το παιδι δεν θα αλλαξει ποτε :tongue:

Καλημέρα!!!!

Καλέ, το παιδί δεν πάει παιδικό; Και πως το κάνεις να κοιμάται μέχρι τόσο αργά;

Έχω να κοιμηθώ μετά τις 8.30 από πριν γεννήσω τη μεγάλη μου (και αυτό γιατί τα αναλαμβάνει ο άντρας μου τα πρωινά κανένα Σ/Κ)!!!!!!!!!

αα mkcm μη μουλες τετοια για τη κορη, θα γινω κουκουβαγια και εγω ! αστειευομαι, ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια !!

εκει στη φωτο 3 μηνων ειναι, ηταν τοσααα δαα μικρουλικο, μη σε ξεγελαει ο φακος :D καλα και τωραμη νομιζεις δεν εχει μεγαλη διαφορα, μου λεει προχθες η αδελφη της νονας , καλα αυτο το παιδι δεν θα αλλαξει ποτε :tongue:

Τουλάχιστον εχει λόγο να είσαι κουκοβάγια.... Σε σένα μοιάζει;

φτιαχνω ψαροσουπα ( προσπαθω να τη τελειωσω εδω και κανα δυωρο )

τη σουπα θα τη κανω βελουτε, να φαω? ή επειδη θα εχει πατατα , θα εχει περισσοτερες θερμιδες? οι επιλογες ειναι ψαρι και σουπα ή ψαρι και βραστο κολοκυθακι

Τουλάχιστον εχει λόγο να είσαι κουκοβάγια.... Σε σένα μοιάζει;

ναι μου μοιαζει λενε, εγω δεν το καταλαβαινω βεβαια. (εγω δεν ειμαι ομορφη!)

ο δασκαλος μου οταν την ειδε , μου λεει καλε αυτο ειναι ομορφο, δεν ειναι σα και σενα :D:D:D

Διαφημίσεις

φτιαχνω ψαροσουπα ( προσπαθω να τη τελειωσω εδω και κανα δυωρο )

τη σουπα θα τη κανω βελουτε, να φαω? ή επειδη θα εχει πατατα , θα εχει περισσοτερες θερμιδες? οι επιλογες ειναι ψαρι και σουπα ή ψαρι και βραστο κολοκυθακι

Ψάρι και βραστό κολοκυθάκι. Τα έχουμε πει για την πατάτα... Εκεί εσύ επιμένεις....

ναι μου μοιαζει λενε, εγω δεν το καταλαβαινω βεβαια. (εγω δεν ειμαι ομορφη!)

ο δασκαλος μου οταν την ειδε , μου λεει καλε αυτο ειναι ομορφο, δεν ειναι σα και σενα :D:D:D

1. ο δασκαλός σου είναι λίγο κάφρος.

2. αν σου μοιάζει είσαι όμορφη!!!!!!

1. ο δασκαλός σου είναι λίγο κάφρος.

2. αν σου μοιάζει είσαι όμορφη!!!!!!

τη παρασκευη αν τον δω θα του το πω :D:D

οχι δεν ειμαι μετριοφρων ουτε ηττοπαθεια εχω, αληθεια δεν ειμαι, βεβαια και η ομορφια ειναι υποκειμενικη !

τη παρασκευη αν τον δω θα του το πω :D:D

οχι δεν ειμαι μετριοφρων ουτε ηττοπαθεια εχω, αληθεια δεν ειμαι, βεβαια και η ομορφια ειναι υποκειμενικη !

δεν σε ξέρω εξωτερικά κοριτσάκι μου,

αλλά από τον τρόπο που γράφεις τόσο καιρό έχεις μία γλυκύτατη, ηθική και πανέμορφη ψυχή που είμαι σίγουρη πως αντικατροπτίζεται στο πρόσωπό σου!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...