Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Δε θυμάσαι;χαχαχαχα Αν είσαι δεξιόχειρας όπως στο λεω είναι οπότε θα σε φτιάξω πιο αργά με βιντεο

κατσε γιατι διαβαζουμε και ιστορια!!

ναι ετσι οπως ταλες, αλλα δεν εβαζα τη βελονα κατω απο τη μασχαλη. τις ειχα λιγο στον αερα , καταλαβες? καλα αστο πες πως ειναι στη μασχαλη. για να μην μπερδευομαστε, παντως δεξιοχειρας ειμαι σιγουρα :tongue::tongue:

κατσε γιατι διαβαζουμε και ιστορια!!

ναι ετσι οπως ταλες, αλλα δεν εβαζα τη βελονα κατω απο τη μασχαλη. τις ειχα λιγο στον αερα , καταλαβες? καλα αστο πες πως ειναι στη μασχαλη. για να μην μπερδευομαστε, παντως δεξιοχειρας ειμαι σιγουρα :tongue::tongue:

Δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά με τη βελόνα στον αέρα δε μπορείς να πλεξεις:tongue:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!!!!!!!!

Gmnth, καλέ τι χρυσοχέρα είσαι εσύ μάνα μου!!!!!!! Respect!!!!!!! Αυτά για τις βελόνες, τις ανάποδες και τις καλές, τους πόντους και τα ρέστα αν πω πως τα κατάλαβα θα πω ψέμματα!!!!!!!:tongue: Κούκλα το Θεοφανάκι σου, βρε.... Σα μωρό από διαφήμιση είναι!!!!!!!!!!

Εμένα χθες η μέρα, ή να πω καλύτερα το βράδυ πήγε χάλια!!!!!!!!! Για κάποιο ανεξήγητο λόγο ο άντρας μου έχει αρχίσει να βολεύεται στην κουζίνα κι έτσι όση ώρα έλειπα για δραστηριότητες με τα παιδιά είχε φτιάξει μια καρμπονάρα σούπερ ενισχυμένη και είχε φτιάξει και χυλό για κρέπες, οπότε όπως καταλαβαίνετε.... έγινε τρελό τσιμπούσι χθες βράδυ! Και ενώ χθες ήμου έστσι :D, σήμερα είμαι έτσι :mad:!

Το καλό είναι ότι η ζυγαριά δεν έχει ανέβει, πράγμα που σημαίνει, ότι έχω σταθεροποιηθεί πλέον στο βάρος που έχω, το κακό είναι, ότι δε με βλέπω να χάνω το κιλό που προσδοκούσα......:(

Cacao, μπράβο, ρε συ που κρατάς γερά.... Δώσε καμιά ντούκαν συνταγή για γλυκάκι....Μπορεί και να το κάνω σήμερα με τα παιδιά, αφού θα κλειστούμε αναγκαστικά, λόγο καιρού!!!!!!!!

κόρες καλημέρα

mkcm δεν πειράζει ,σημασία έχει να ασχολείται στην κουζίνα κι ότι φτιάξει καλό είναι, μην τρώει κι αυτός απέξω συνέχεια.

gmnth03 και cacao ο διάλογός σας φοβερός!!! έχω λιώσει μιλάμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μου φτιάξατε το κέφι (γιατί είμαι σκτα γμτ, λόγω της καθυστέρησης.)

1527894gvxcsdbcpz.gif

κόρες καλημέρα

mkcm δεν πειράζει ,σημασία έχει να ασχολείται στην κουζίνα κι ότι φτιάξει καλό είναι, μην τρώει κι αυτός απέξω συνέχεια.

gmnth03 και cacao ο διάλογός σας φοβερός!!! έχω λιώσει μιλάμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν έχουν τρομερή πλάκα;;;;;; Μόνο που δεν κατάλαβα τίποτα!!!!!!!

Ελπίζω να σου έρθει γρήγορα. Θυμάμαι που μου είχαν πει ένα κολπάκι να σου έρθει γρηγορότερα η περίοδος... Ασπιρίνη. Αν μπορείς πάρε, δε χάνεις και τίποτα....:)

Διαφημίσεις

Δεν έχουν τρομερή πλάκα;;;;;; Μόνο που δεν κατάλαβα τίποτα!!!!!!!

Ελπίζω να σου έρθει γρήγορα. Θυμάμαι που μου είχαν πει ένα κολπάκι να σου έρθει γρηγορότερα η περίοδος... Ασπιρίνη. Αν μπορείς πάρε, δε χάνεις και τίποτα....:)

λες ε? μόλις κατέβασα μία!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

κόρες καλημέρα

σου συμπαραστεκομαι βρε κ εγω 8 μηνες καθυστερηση εχω !!:mad:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...