Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Εχω βελονες, ειχα μαθει καλη αναποδη, αλλα μονο αυτο, και αυτο το εχω ξεχασει

Άμα έχεις μάθει καλή και ανάποδη τα έχεις μάθει όλα αγαπητή.Ολα πάνω σ αυτά βασίζονται.

Να ρίχνεις πόντους θυμασαι ή θα πλέκεις εκτός βελονας;:lol::lol::lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

μπαινω σε Yutube αλλα τα δειχνουν γρηγορα, και με μπερδευουν !! και το πηγαινω ολο πισω μπρος, και πολλες δε τα δειχνουν καθαρα!

Θα ψάξω να σου βρω τα πιο κατανοητά που έχω βρει.Θα καταλάβεις δεν υπάρχει περίπτωση

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Άμα έχεις μάθει καλή και ανάποδη τα έχεις μάθει όλα αγαπητή.Ολα πάνω σ αυτά βασίζονται.

Να ρίχνεις πόντους θυμασαι ή θα πλέκεις εκτός βελονας;:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol: τι εννοεις ποντους ??

Ποντους παιδι μου πάνω στη βελόνα. Πως θα ξεκινησεις στον αερα;χαχαχα

δεν ειναι η καλη αναποδη, αλλο ειναι καλη και αλλο οι ποντοι? πωπω ειμαι ασχετη !! το καταλαβες εεε? δεν κρυβεται.

λοιπον κοιτα,εγω παω εδω και καμια 6ετια σε καποια μαθηματα( ασχετο με το θεμα μας) και εκει στη καφετερια μεχρι να αρχισει το μαθημα, με τις συμμαθητριες μου πιναμε το καφεδακι μας , εε πιασαμε τη κουβεντα για το πλεξιμο , και τους λεω θελω να μαθω, και μου λενε θα σου μαθουμε εμεις, πηρα λοιπον μαλλι, ( ενα φτηνο) και βελονες( δεν θυμαμαι νουμερο, θα παω να δω τι εχω και θα σου πω) και ξεκινησα ( στη καφετερια ολα αυτα) και μου εμαθαν καλη αναποδη , ετσι μου το ειπαν ! αλλα μετα γεννησα προωρα, και κοπηκαν και τα μεν μαθηματα και τα δε ! και εμεινα με τις βελονες στο χερι!!!

Διαφημίσεις

Ε σαν μικρή που ήσουν σου έριχναν εκείνες τους πόντους. Πρέπει να το μάθεις αυτό γτ πως θα ξεκινησεις το πλεξιμο στη βελόνα σου;

εννοεις οι ποντοι ειναι η αρχη , που ξεκινας??

γιατι αυτο το θυμαμαι, μου το παιρνει η μια μου εκανε λιγο την αρχη και μετα το συνεχισα εγω, αλλη φορα παλι μου εδειξε και το ξεκινησα εγω, ομως δεν το θυμαμαι καθολου.

εννοεις οι ποντοι ειναι η αρχη , που ξεκινας??

γιατι αυτο το θυμαμαι, μου το παιρνει η μια μου εκανε λιγο την αρχη και μετα το συνεχισα εγω, αλλη φορα παλι μου εδειξε και το ξεκινησα εγω, ομως δεν το θυμαμαι καθολου.

Καλα θα το θυμηθεις.Μονο πες μου πως κρατας τις βελονες να δω τι βιντεο μπορω να σου βρω

3231580x15ta1yz3w.gif

Καλα θα το θυμηθεις.Μονο πες μου πως κρατας τις βελονες να δω τι βιντεο μπορω να σου βρω

οχι κατω απο την μασχαλη , και ειμαι δεξιοχειρ, δηλαδη στο δεξι χερι η βελονα

τι βλακεια ειπα, αφου δυο βελονες κρατας !!! αιντεεεεεεεε !!! 8-):cool:

Χαχαχαχαχα ειναι που ειμαστε στη σελιδα 666:tongue::tongue:

Αρα δηλαδη στη δεξια μασχαλη η μια και στο αριστερο χερακι η αλλη;

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...