Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημέρα!

Επιτέλους έχω ίντερνετ και τηλέφωνο στο σπίτι:rolleyes:

Σήμερα χαλαρά στο σπίτι. Το μεσημέρι θα φτιάξω ομελέτα:-D

Θα φτιαξω εφεδρική και στη μικρή γτ θα θέλει να φαει κι εκείνη όταν θα τρωω

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Κατερίνα μπράβοοοο !!

Όλα καλά θα ειναι και με το θέμα σου με τη περιοδο.Δε πιστεύω να είναι τίποτα.Λογικα θα σου δώσει και ορμονικες να κάνεις συμπληρωματικα.Εχεις και πολυκυστικες μηπως;

3231580x15ta1yz3w.gif

Καλημέρα!

Επιτέλους έχω ίντερνετ και τηλέφωνο στο σπίτι:rolleyes:

Σήμερα χαλαρά στο σπίτι. Το μεσημέρι θα φτιάξω ομελέτα:-D

Θα φτιαξω εφεδρική και στη μικρή γτ θα θέλει να φαει κι εκείνη όταν θα τρωω

Γράφαμε ταυτόχρονα! Ωραία! Να έχεις την άνεση σου!

Πλάκα έχουν αυτές οι ηλικίες! Φανταστείτε σκέρτσα που σου κάνει!

Γράφαμε ταυτόχρονα! Ωραία! Να έχεις την άνεση σου!

Πλάκα έχουν αυτές οι ηλικίες! Φανταστείτε σκέρτσα που σου κάνει!

Ναι τι να σου πω πολύ πλακα:tongue:Εγω δεν θέλω ούτε να το φανταζομαι:roll:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Κατερίνα, συγχαρητήρια!!!! !!!!! Με το καλό και σε άλλα 10! Αλήθεια, ο τελικός σου στόχος πόσα κιλά είναι;

Η ζυγαριά είναι καλή μαζί μου, έδειξε 67,5 σήμερα! :)

ευχαριστώ

μπραααβοοοοοοοοοοοοοοοο και για σένα!!!!!!!!!!!!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Κατερίνα μπράβοοοο !!

Όλα καλά θα ειναι και με το θέμα σου με τη περιοδο.Δε πιστεύω να είναι τίποτα.Λογικα θα σου δώσει και ορμονικες να κάνεις συμπληρωματικα.Εχεις και πολυκυστικες μηπως;

Ευχαριστώ κακαο μου!!!

ναι κάτι τέτοιο σκεφτομαι κι εγώ για εξετάσεις. Πολυκυστικές δεν έχω.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Ευχαριστώ κακαο μου!!!

ναι κάτι τέτοιο σκεφτομαι κι εγώ για εξετάσεις. Πολυκυστικές δεν έχω.

Ααα Μάλιστα. Σε ρωτησα γτ πάει πακετάκι με την αντίσταση στην ινσουλινη το σύνδρομο πολυκυστικων.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

αχαχαχα!!!!!

εσυ κάνεις καμμιά γυμναστική με τα όργανα?

μπα τιποτα ουτε γυμναστικη ουτε περπατημα !! το παιζω λεχωνα!

δεν μου εχουν περασει τα ψυχολογικα μου, φαση ειναι θα περασει!!

οσο για τη περιοδο, που ειπατε, στα 30 περασα κατι αναλογο, μου ειπε να κανω εξετασεις να δει αν μπαινω σε κλιμακτιριο.

καλημέρα κόρες

Λιάνα όταν λες άλλαξε ο μεταβολισμός τι εννοείς? προς το καλύτερο φαντάζομαι ε?

κόοοοοοορεεεεεεεεεεεεεεεςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ξεπέρασα τα μειον 10 κιλααααααααααα

σημερα το πρωι η ζυγαρια με εδειξε κάτωαπό 82!!!

ξεκίνησα 92 και είμαι 81,8!!!!

- 10.200!!!!!!! ελπιζω να συνεχισει ο κατηφορος.

αν και εχουμε τραπεζι το σαββατο με τον αντρουλη μου, τους κουμπαρους μας (άλλο αγχος κι απο εκει τι να μαγειρεχεις και κυριως να τα πετυχεις!!!)

περιοδος ακομη γιοκ, βρηκα εναν γυναικολογο που μου συστησαν και ειναι πολυ καλος και ψειρας απο οτι μου ειπαν,

ειναι στο Ιασω αλλα εχει και ιατρειο.

και μου εκλεισε ραντεβου η γραμματεας του για δευτερα 24/10 εχω λιγο αγχος μην ειναι τιποτα σοβαρο αλλα υπομονη και ψυχραιμια θελει.

Ναι Κατερινα μου προς το καλυτερο αλλαξε ελπιζω να μεινει ετσι..τωρα κανω συντηρηση αλλα θα φαω καποιες φορες κ κατι παραπανω κ κανενα γλυκακι χιχι

Καλημέρα κοριτσάρες!!!!!!!!!!!!!

Πως πήγε το Σ/Κ σας; Τα τραπεζώματα; Κατερινιώ τι έφτιαξες και τι έφαγες τελικά;

Εμένα πήγε πολύ καλά. Το Σάββατο έκανα τελικά την ελεύθερη μέρα μου - ελεύθερο γεύμα κι έφαγα πίτσα το βράδυ... Σήμερ από κιλά είμαι κομπλέ, λιγότερο από την Τετάρτη κι έχω την αίσθηση, πως την Τετάρτη, αν παραμείνω καλό κορίτσι τις υπόλοιπες μέρες μπορώ να ελπίζω σε -1 κιλό!!!!!!!!!!!!!

Πως πήγε το Σ/Κ σας; Τα τραπεζώματα; Κατερινιώ τι έφτιαξες και τι έφαγες τελικά;

Εμένα πήγε πολύ καλά. Το Σάββατο έκανα τελικά την ελεύθερη μέρα μου - ελεύθερο γεύμα κι έφαγα πίτσα το βράδυ... Σήμερ από κιλά είμαι κομπλέ, λιγότερο από την Τετάρτη κι έχω την αίσθηση, πως την Τετάρτη, αν παραμείνω καλό κορίτσι τις υπόλοιπες μέρες μπορώ να ελπίζω σε -1 κιλό!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα!!! Μπράβο αρχηγέ μας!!!!

Το δικό μου ΠΣΚ πήγε μέτρια κάθε μέρα κι ένα γλυκό. Ελπίζω να μην φανεί αύριο στη ζυγαριά....

Δυστυχώς με ξενύχτησε η μικρή τα τελευταία βράδια και δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Από σήμερα συνεχίζω δυναμικά. Ξενυχτησμένη, αλλά δυναμική ;)

καλημέρα κόρες, καλημέρα mkcm μου,

καλή εβδομάδα

-1 κιλό βρε τσακάλι???? λυπήσου μας αααααααααααα!!!!!!!!!!!μπράβο κοπέλα μου!!!!

το τραπέζι πήγε πολύ καλά, έφτιαξα κοτοπουλάκι παιδάκια, μπιφτέκια και πατάτες φούρνου και βίδες ζυμαρικά κρύα με τυρί και μαγιονέζα και κεφτεδάκια με πατατούλες τηγανητές για τα παιδιά.

Επίσης τυρόπιτα ηπειρώτικη με δικό μου φύλλο παρακαλώ, το ανοίξαμε με τον αντρουλη μου, και τούρτα σπιτική (είχε γενέθλια η κορούλα μου πριν λίγες μέρες) αλλά ενώ εμφανισιακά ήταν τέλεια (κυριολεκτικά κόρες), τριβόταν το μπισκότο (η βάση) και είχαμε κάτι ατυχηματάκια, τέλος πάντων γελάσαμε πολύ με την τούρτα, είχαμε και σοκολατομπουκιές που είχα φτιάξει για το σχολείο της μικρής (αυτές ήταν τέλειες).

ΚΑθίσαμε πολλές ώρες από το μεσημέρι έως της 11 το βράδι περάσαμε καταπληκτικά!!!!

έφαγα τα πάντα εκτός από ψωμί και γλυκά.

Την Κυριακή το πρωί ήμουν αγχωμένη γιατί περίοδος ακόμη γιοκ, είχα κάτι καφέ υγρά το Σάββατο το πρωι, και μου φάνηκε μακριά η άλλη Δευτέρα που έχω το ραντεβού με τον γυναικολόγο και πήγα στο εφημερεύον του Ιασώ (προτίμησα ιδιωτικό για να μην ταλαιπωρήσω την οικογένεια).

Επέμενε ο ντόκτορ να κάνω χοριακή, τέλος πάντων έκανα (βγήκε αρνητική). Δεν έκανε κόλπικό υπέρηχο αλλά κοιλιακό, γιατί αργούσε η χοριακή. Μου απέκλεισε πολύποδα και ινομύωμα, πιθανόν και κύστες, βρήκε παχύ ενδομήτριο, λογικό λόγω που περιμένω να αδιαθετήσω,αν και στα ανώτερα παχιά του (εκεί φοβήθηκα λίγο αλλά ψυχραιμία).

Και μου είπε βάσει ότι πρέπει να κάνω κι άλλες ορμονικές εξετάσεις, (δεν του μοιάζει για εμμηνόπαυση (γλίτωσε την μπουνιά) είχα και τις εξετάσεις της ενδοκρινολόγου μαζί). Υπάρχουν μου είπε χάπια να έρθει η περίοδος αλλά καλύτερα να το αφήσουμε να έρθει φυσιολογικά. Δεν μου έγραψε όμως, πρέπει λέει να πάω στο ιατρείο.

Τέλος πάντων έχω ήδη μία γνώμη, θα πάω στον άλλον στην περιοχή μου την Δευτέρα που θα είμαι και στο ιατρείο του, οπότε θα με προσέξει και περισσότερο και θα βάλουμε και μία σειρά.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...