Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Εμένα Ιοιο μου ο άντρας μου είναι περίπτωση.... Δεν παρασύρεται και δε ζηλεύει (δηλ. αν δεν κάνει να φάει κάτι ή δε θέλει δεν πρόκειται να ληγουρευτεί ή να ζηλέψει με τίποτα), οπότε σου λέει: Μαντάμ, άμα θες να κάνεις δίαιτα κάνε, εγώ δε θέλω... Και σ' αυτό είναι απόλυτος!!!!!!!!!! Δεν υπάρχει περίπτωση να υποκύψει σε τέτοιου είδους πρόκληση με την καμία!!!!!!!!!!!!!!

Κρίμα! Θέλει πολλή πειθαρχία αυτό που κάνεις.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Κρίμα! Θέλει πολλή πειθαρχία αυτό που κάνεις.

Θέλει, αλλά επειδή εκείνος είναι πολύ πειθαρχημένος, νομίζει (;) ότι είναι κι οι άλλοι, απαιτεί (;) να είναι κι οι άλλοι. Τέσπα, εγώ όπως και να έχει τον λατρεύω.... κι ας μου σπάει τα νεύρα (και τη μύτη) με τις λιχουδιές του...

Παντως ρε κορίτσια από την πεινα μου ερχεται να φαω και το μωρο:shock::shock::shock::shock:

χαχαχα!!!!!!!!!!

82.100 για μένα σήμερα!!!! μάζευε κι ας ειν και ρόγες που λένε!!!

καλημέρα κόρες

1527894gvxcsdbcpz.gif

Κοίτα, τελείως άδικο δεν έχει.... 1,95 είναι, οπότε όντως τα 8 δικά του κιλά δεν αντιστοιχούν σε καμία περίπτωση με 8 δικά μου...

νομίζω πως γενικά ο κανόνας είναι τα μισά, δηλαδή 8 του άντρα αντιστοιχούν σε 4 στην γυναίκα.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

αρχιζουμε και μπαινουμε σε μια σειρα, προχθες ειχαμε και συναντηση στο σχολειο για τις αλλαγες στη παιδεια, βρηκα ευκαιρια και επιασα 3-4 καθηγητες που εχει φετος. μου ειπαν οτι παει καλυτερα απο περυσι, παταει πιο καλα στα ποδια του ( οι 3 τον ειχαν , αρα εχουν καλυτερη εικονα) συμμετεχει στο μαθημα , ειναι διαβασμενος γραμμενος , μου ειπαν καλα τα παει. η φιλολογος που τον εχει αρχαια και ηλιαδα τον βλεπει φοβισμενο , και εχει μου ειπε οτι εχει μια θλιψη στο προσωπο του , βγαζει μια στεναχωρια. μαλλον αυτη η δειλια θα ειναι, που φοβαται μην τον ρωτησουν κατι ,και τον κοροιδεψουν. αυτα με τον μεγαλο.

στον μικρο βαζει πολλα, εχει γραψει σε ολααα τα μαθηματα διαγωνισμα.

τον ειδα στο δρομο, και μου εκανε σημα οτι τα παει περιφημα . πηγα να του πω να δω τι βαθμους θα του βαλεις. ( τον ειχε κ ο μεγαλος τεταρ - πεμπ) και το κυριοτερο , τι σκ... α θα μαθουνε φετος. ερχεται στο σπιτι, ειναι γραμμενος , αλλα δεν ξερει τιποτα. δεν τα εξηγει καλα , τι να πω, και αλλοι γονεις τα ιδια παραπονα εχουν. και καθομαστε και τα ξαναλεμε.

ωωχ έχεις αγώνα και φέτος!!!

ο μικρός έχει γράψει διαγώνισμα σε όλα?????????? ω παναγία μου!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

νομίζω πως γενικά ο κανόνας είναι τα μισά, δηλαδή 8 του άντρα αντιστοιχούν σε 4 στην γυναίκα.

Νομίζω ότι και ο άντρας σε σχέση με τη γυναίκα έχει διαφορά, αλλά και σε σχέση με το ύψος. Άλλο δηλαδή τα 8 κιλά σε έναν άντρα 1,75 και άλλο σε άντρα 1,95.

Αν σκεφτείς ότι εγώ είμαι και γυναίκα και πολύ πιο κοντή από τον άντρα μου 1,68, ε, φαντάζουν τα 8 κιλά τα δικά του αμελητέα...πόσο μάλλον που δεν ήταν και παχύς ποτέ...

ΠΙΝΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ

__________αρχικό βάρος _____29/09 ___05/10__απώλεια__στόχος

Cacao_________________________54,2_______53,2______-1_______49

Ioio___________________________68,8______67,8_______-1_______60

kiki v__________________________53,4______52,8______-0,6______51

mkcm________68_______________57,5_______57_______-0,5______50

katerina71____92_______________82,3______82,1______-0,2______75

gmnth_______74_______________59,3_______59,2______-0,1______50

Iouliana______68________________________58,5________________53

Liana________90,1______________67________67________0________65

Γεια σας κοριτσια εγω οπως σας ειπα εφτασα το στοχο μ 65 αλλα θα ειμαι εδω κανω συντηρηση αν κ κανω κ μερικες παρασπονδιες το δικαιουμαι χαχαχα..παρ ολα αυτα νομιζω αλλαξε ο μεταβολισμος μου

Εμενα ο αντρας μου τρωει κ κιλα δεν βαζει...αδικιες της ζωης τι να πω....χαχαχα

Διαφημίσεις

καλημέρα κόρες

Λιάνα όταν λες άλλαξε ο μεταβολισμός τι εννοείς? προς το καλύτερο φαντάζομαι ε?

κόοοοοοορεεεεεεεεεεεεεεεςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ξεπέρασα τα μειον 10 κιλααααααααααα

σημερα το πρωι η ζυγαρια με εδειξε κάτωαπό 82!!!

ξεκίνησα 92 και είμαι 81,8!!!!

- 10.200!!!!!!! ελπιζω να συνεχισει ο κατηφορος.

αν και εχουμε τραπεζι το σαββατο με τον αντρουλη μου, τους κουμπαρους μας (άλλο αγχος κι απο εκει τι να μαγειρεχεις και κυριως να τα πετυχεις!!!)

περιοδος ακομη γιοκ, βρηκα εναν γυναικολογο που μου συστησαν και ειναι πολυ καλος και ψειρας απο οτι μου ειπαν,

ειναι στο Ιασω αλλα εχει και ιατρειο.

και μου εκλεισε ραντεβου η γραμματεας του για δευτερα 24/10 εχω λιγο αγχος μην ειναι τιποτα σοβαρο αλλα υπομονη και ψυχραιμια θελει.

1527894gvxcsdbcpz.gif

καλημέρα κόρες

Λιάνα όταν λες άλλαξε ο μεταβολισμός τι εννοείς? προς το καλύτερο φαντάζομαι ε?

κόοοοοοορεεεεεεεεεεεεεεεςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ξεπέρασα τα μειον 10 κιλααααααααααα

σημερα το πρωι η ζυγαρια με εδειξε κάτωαπό 82!!!

ξεκίνησα 92 και είμαι 81,8!!!!

- 10.200!!!!!!! ελπιζω να συνεχισει ο κατηφορος.

αν και εχουμε τραπεζι το σαββατο με τον αντρουλη μου, τους κουμπαρους μας (άλλο αγχος κι απο εκει τι να μαγειρεχεις και κυριως να τα πετυχεις!!!)

περιοδος ακομη γιοκ, βρηκα εναν γυναικολογο που μου συστησαν και ειναι πολυ καλος και ψειρας απο οτι μου ειπαν,

ειναι στο Ιασω αλλα εχει και ιατρειο.

και μου εκλεισε ραντεβου η γραμματεας του για δευτερα 24/10 εχω λιγο αγχος μην ειναι τιποτα σοβαρο αλλα υπομονη και ψυχραιμια θελει.

Μπράβο Κατερινούλα μας!!!!!!!!!!!!!!! Άντε και σε 10 ακόμα μείον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όλα καλά θα είναι με το σύστημα εκεί κάτω ;). Μην ανησυχείς!!!!!!!! Πόσο καθυστέρηση έχεις μάνα μου;

Για το τραπέζι μπορείς να κάνεις: κότσι χοιρινό με πατάτες μπέιμι (μπορείς να τα "ντύσεις" με πορτοκάλι, μουστάρδα, λεμόνι, θυμάρι, ρίγανη δεντρολίβανο - αν σ' αρέσει - σκόρδο και αλατοπίπερο). Μάλιστα θα βάλεις πρώτα το κότσι με αρκετό χοντρό αλάτι στην πετσούλα και θα το σιγοψήσεις στις 140 στον αέρα από το πρωί (να το έχεις σε λαδόκολλα και να τη βγάλεις κανένα μισάωρο πριν το τελειώσεις).

Πλούσιες σαλάτες, αν θέλεις και κανένα σουφλέ είτε τυριών (το προτιμώ προσωπικά), είτε με μακαρόνια.

η κουμπαρουλα μου τρωει μονο μπιφτεκια απο κρεας και το ιδιο και η κορης!!

για ριξε κια μια συνταγη για το σουφλε τυριων!!!

η περιοδος μυο το τελευταιο χρονο ερχεται με καθυστερησεις γι αυτο θελω να παω στον γυναικολογο

ποτε 5 μερες ποτε 3 ποτε 7 ποτε 10, σημερα ειμαι στην 7η μερα νομιζω

1527894gvxcsdbcpz.gif

η κουμπαρουλα μου τρωει μονο μπιφτεκια απο κρεας και το ιδιο και η κορης!!

για ριξε κια μια συνταγη για το σουφλε τυριων!!!

η περιοδος μυο το τελευταιο χρονο ερχεται με καθυστερησεις γι αυτο θελω να παω στον γυναικολογο

ποτε 5 μερες ποτε 3 ποτε 7 ποτε 10, σημερα ειμαι στην 7η μερα νομιζω

Εμένα μου αρέσει πολύ το σάιτ συνταγές της παρέας, όπου υπάρχουν ένα σωρό εναλλακτικές συνταγές για τα διάφορα φαγητά, ρίξε μια ματιά εκεί.

Όσο για το μενού μπορείς να κάνεις ρολό με κιμά από μοσχάρι ή από κοτόπουλο, το τελευταίο μου αρέσει πάρα πολύ και βάζω μέσα και καρότο, πιπεριές κίτρινες, πράσινες και κόκκινες.

Α, επίσης, μπορείς να κάνεις και καμιά μανιταρόπιτα ή απλά και λιτά πλευρώτους στο φούρνο για συνοδευτικά.

Με τον τρόπο αυτό και πλούσιο τραπέζι θα έχεις και πολλές εναλλακτικές για τη δίαιτά σου.

Για πιο λάιτ σουφλεδάκια, εγώ πολλές φορές αντικαθιστώ την κρέμα γάλακτος με γάλα ή γιαούρτι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...