Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Ζωη εσυ και εγω μια χαρα σε βρησκω κεφατη μου αρεσει καλε θαλω το τραγουδακι που ειναι αντε εχω φορτησει τις μπαταριες και θελω χορο !!! :tongue:

Άργησαααααα έπεσε δουλίτσα....

Λοιπόν:

http://www.youtube.com/watch?v=zBcPCZn5WlE

εκτός από τη μουσική το παραπάνω Link, για να "ταξιδέψετε" με τις εικόνες του!!!!;)

και αυτό επίσηςςςςςςς

Αρχηγέεε.....έχω τυπώσει τα χθεσινά tips και ήδη έχουν κρεμαστεί στο ψυγείο!!!!!:D:D:D

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Λοιπόν:

http://www.youtube.com/watch?v=zBcPCZn5WlE

εκτός από τη μουσική το παραπάνω Link, για να "ταξιδέψετε" με τις εικόνες του!!!!;)

και αυτό επίσηςςςςςςς

Αρχηγέεε.....έχω τυπώσει τα χθεσινά tips και ήδη έχουν κρεμαστεί στο ψυγείο!!!!!:D:D:D

αυτο το εκανα και εγω !!!!χαχαχα

ΠΑΩ ΝΑ ΧΟΡΕΨΩ ~!!!!~~~~~~~!!!!!

b.gifo.gifn.gifj.gifo.gifu.gifr.gif

Kατα, κατα, κατα, καταρέωωωωωωωωωωωω!

Είμαι ΠΟΛΥ κουρασμένη. Υπομονή, υπομονή, υπομονήηηηηηηηηη!

Καλή μου maestriaaaa!!!! υπομονήηηη και θα ρθουν οι ριμάδες οι διακοπές, όλες αυτές περιμένουμε!!!

00020687.gifόσο για τις φωτογραφίες μου στο φβ, το περίμενα ότι θα το πεις!!!!!!!!!!άλήθεια!!!!

ΑΛΛΑ αυτές ήταν πριν παχύνω:(...κλαψ κλαψ....περασμένα μεγαλεία!!

sig.asp?img=ad1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!!!:D

Ευχαριστώ πολύ πολύ για τα χρόνια πολλά!:P να είστε όλες καλά!:P

Μαεστρία και Γιωργία πολύ καλά καταλάβατε! Έλλη με λένε, όχι Ηλιάννα... έχετε όρεξη να διαβάσετε μια ιστοριούλα;

Λοιπόν, ο πατέρας της γιαγιάς μου ήταν Μυτιληνιός, ζούσε σ΄ένα χωριό κι ήταν ψαράς. Ένα βράδυ πήγε για ψάρεμα μαζί με άλλους τέσσερεις, νομίζω. Έπιασε φουρτούνα, τούμπαρε η βάρκα, πνίγηκαν οι συνεπιβάτες.... έτυχε και περνούσε τότε το " ΕΛΛΗ ", αυτό που το βούλιαξαν αργότερα οι Ιταλοί, και τον έσωσε.

Η γυναίκα του ήταν οκτώ μηνών έγκυος κι ο παππούς έταξε το παιδί, αν γεννιόταν κορίτσι θα το ονόμαζε Έλλη. Έτσι βγήκε η γιαγιά μου η Έλλη.... όταν τη βάφτισαν ο παπάς του χωριού είπε ότι θα γιορτάζει του προφήτη Ηλία. Εγώ ακούω για το όνομά της και καθώς δεν ασχολούμαι με τα της εκκλησίας, γιορτάζω κι εγώ αυτή τη μέρα........:)

Σας άρεσε; ελπίζω να μη σας κούρασα......

Έλλη χρόνια πολλά!!!

Και μένα μου αρέσουν πολύ αυτές οι ιστορίες :)

Καλή μου maestriaaaa!!!! υπομονήηηη και θα ρθουν οι ριμάδες οι διακοπές, όλες αυτές περιμένουμε!!!

όσο για τις φωτογραφίες μου στο φβ, το περίμενα ότι θα το πεις!!!!!!!!!!άλήθεια!!!!

ΑΛΛΑ αυτές ήταν πριν παχύνω:(...κλαψ κλαψ....περασμένα μεγαλεία!!

ΠΟΣΟ πάχυνες πια βρε παιδάκι μου;;;

ΚΟΚΚΑΛΟ ήσουν στο γάμο σου!

Κορίτσια είμαι ΤΟΣΟ κουρασμένη! Κι ο χάζμπαντ είναι απίστευτα κουρασμένος και μαλώνουμε συνέχεια!

Αχ, τελειώνει και η νταντά την άλλη εβδομάδα και μετά θα πρέπει - όταν δεν θα 'χω άδεια - να τον τρέχω στους παιδικούς.

Καλόμαθα με τη γυναίκα στο σπίτι, αλλά είναι πιο ακριβή :?, άσε που η συγκεκριμένη δεν μπορεί άλλο και δεν έχω άλλη γνωστή και έμπιστη.

Αχ, κι όσο βλέπω κάποιες που είναι ΤΟΣΟ τυχερές κι έχουν 100 άτομα να τους κοιτάξουν τα παιδιά, ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!

Είμαι ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ! :cry:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ευχαριστώ βρε αρχηγέεεε

Με κάνεις και κοκκινίζω :oops:

Γι΄αυτό και τα γράφω για να πάρουν δύναμη οι υπόλοιπες γοργόνες!

Η αλήθεια είναι ότι μου ήταν σχετικά εύκολο γιατί πήγα πολύ οργανωμένη και αποφασισμένη να παραστρατίσω αλλά λίγο!

Κουβάλησα φρυγανιές, κορν φλέικς, μπάρες, υλικά τοστ, τοστιέρα!!!

Χαλάλι όμως, γιατί τη δύσκολη στιγμή του πειρασμού είχα τις εναλλακτικές μου!!! :)

Τις κανονικές διακοπές τον Αύγουστο λέω να φάω και ένα παγωτό :)

1000000 μπράβο!!! είσαι πρότυπο! όντως μου δίνεις πολύ κουράγιο!!!!!!!!!

Κι εγώ στις διακοπές μου δεν θα σαβουρώσω... έχω ήδη κουβεντιάσει με την διαιτολόγο για το πρόγραμμα φαγητού

Αν γίνεται να μου βάλει μια μέρα ζυμαρικό με θαλασσινά που με ξετρελαίνει...... (σε συγκεκριμένο μαγαζί που ξέρω εκει που θα διαοκοπεύσω) και άλλο ένα γεύμα κάπως ελεύθερο. Ισως και 2-4 ποτάκια στο σύνολο 15 ημερών. Γενικά είναι πάρα πολύ αυστηρή με το αλκοολ! πάρα πολύ όμως! Αρχηγέ εσύ ξέρεις το γιατί και φαντάζομαι μπορείς να μας το εξηγήσεις καλύτερα (κάτι που έχει σχέση με αλκοολ και λιπογέννεση....)

Διαφημίσεις

ούτε έχασα, ούτε πήρα!!!

και όντως αισθανόμουν ανάλαφρη...

να σου πω την αλήθεια λυπήθηκα τον κόπο μου σχεδόν 3 μήνες τώρα...

και σκεφτόμουν ότι είναι κρίμα να φάω, ούτε θα το ευχαριστηθώ και θα το μετανιώσω αμέσως μετά!!!

όσα μπραβο και να σου πω ΔΕΝ φτανουν!!!!!!!!!!!!! :cool:

b.gifo.gifn.gifj.gifo.gifu.gifr.gif

Kατα, κατα, κατα, καταρέωωωωωωωωωωωω!

Είμαι ΠΟΛΥ κουρασμένη. Υπομονή, υπομονή, υπομονήηηηηηηηηη!

καλημερα κοριτσακι μου!!!

ΥΠΟΜΟΝΗ η μαγικη λεξη ;)

Λοιπόν:

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!

καλη αρχη κοριτσακι μου ;)...

το εχω ξαναπει στα κοριτσια.... αυτη τη διατροφη ειχα πεισει και τη μητερα μου να την κανει....55 χρονων με 3 παιδια....και καθολου φροντιδα για το σωμα της πολλα χρονια.....μετα τον 1ο μηνα καθομασταν με την αδερφη μου και την ''χαζευαμε'''.....είχε φτιαξει τοσο πολυ το σωμα της !!!!!....μεχρι και τα ψωμακια της ''επεσαν''.......

καταραμενο λιπος παιδι μου!!!!.....μπορει μια γυναικα να ειναι αδυνατη ....λιγα κιλα στη ζυγαρια....αλλα να εχει τοσο λιπος (τοπικο σε διαφορα μερη του σωματος) που να δειχνει πιο παχια απο μια γυναικα που δειχνει περισσοτερα κιλα η ζυγαρια της ;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

ΠΟΣΟ πάχυνες πια βρε παιδάκι μου;;;

ΚΟΚΚΑΛΟ ήσουν στο γάμο σου!

Κορίτσια είμαι ΤΟΣΟ κουρασμένη! Κι ο χάζμπαντ είναι απίστευτα κουρασμένος και μαλώνουμε συνέχεια!

Αχ, τελειώνει και η νταντά την άλλη εβδομάδα και μετά θα πρέπει - όταν δεν θα 'χω άδεια - να τον τρέχω στους παιδικούς.

Καλόμαθα με τη γυναίκα στο σπίτι, αλλά είναι πιο ακριβή :?, άσε που η συγκεκριμένη δεν μπορεί άλλο και δεν έχω άλλη γνωστή και έμπιστη.

Αχ, κι όσο βλέπω κάποιες που είναι ΤΟΣΟ τυχερές κι έχουν 100 άτομα να τους κοιτάξουν τα παιδιά, ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!

Είμαι ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ! :cry:

Αστα maestria, φούσκωσα αρκετά (αποτυχημένη εγκυμοσύνη, προβλήματα, extra ορμόνες/ και και και ...)

τώρα έχω επανέλθει κάπως- με πολύυυυυυ προσπάθεια όμως...

Δεν μπορείς τώρα να πάρεις καμία βδομαδούλα άδεια;;;

1000000 μπράβο!!! είσαι πρότυπο! όντως μου δίνεις πολύ κουράγιο!!!!!!!!!

Κι εγώ στις διακοπές μου δεν θα σαβουρώσω... έχω ήδη κουβεντιάσει με την διαιτολόγο για το πρόγραμμα φαγητού

Αν γίνεται να μου βάλει μια μέρα ζυμαρικό με θαλασσινά που με ξετρελαίνει...... (σε συγκεκριμένο μαγαζί που ξέρω εκει που θα διαοκοπεύσω) και άλλο ένα γεύμα κάπως ελεύθερο. Ισως και 2-4 ποτάκια στο σύνολο 15 ημερών. Γενικά είναι πάρα πολύ αυστηρή με το αλκοολ! πάρα πολύ όμως! Αρχηγέ εσύ ξέρεις το γιατί και φαντάζομαι μπορείς να μας το εξηγήσεις καλύτερα (κάτι που έχει σχέση με αλκοολ και λιπογέννεση....)

μπραβο τσιπουριτσα....οι πολλες παρασπονδιες τα μονα αποτελεσματα που εχουν ειναι οι τυψεις , τα κιλα και η κυτταριτιδα !!!....οκ και η απολαυση :tongue:

Η κατανάλωση αλκοόλ και αλκοολούχων ποτών καθώς περιέχουν πολλες θερμίδες που αποθηκεύονται σαν λίπος και έχουν ήπια διουρητική δράση. Καλο ειναι να προτιμαμε τα χαμηλότερα σε αλκοόλ ποτά (π.χ. κρασί ή μπύρα), πίνουμε νερό ενδιάμεσα και τα συνοδεύουμε με αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη (σόδα ή νερό).

Προσοχη στα κοκτειλ ....ΠΟΛΛΕΣ θερμιδες !!! απο 115 εώς και 262!!!!!!!!

ενα ποτηρι λευκο κρασι εχει περιπου 80 θερμιδες!!! και ειναι η καλυτερη επιλογη!!!

Επισης υπάρχουν και οι εξης παγίδες :

● Σε αντίθεση με τις τροφές, το αλκοόλ δεν δημιουργεί αίσθημα κορεσμού και μπορεί να οδηγήσει ευκολότερα σε υπερκατανάλωση, ανάλογα με τα επίπεδα ανοχής του οργανισμού.

● Tο αλκοόλ απορροφάται γρήγορα, επιταχύνει την πέψη και δημιουργεί γρηγορότερα το αίσθημα της πείνας, οδηγώντας ορισμένες φορές σε μεγαλύτερη κατανάλωση φαγητού.

● Tο αλκοόλ σχετίζεται με αυξημένη κατανάλωση φαγητού, ιδιαίτερα σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

Μερικοι τρόποι για να ελενξετε την καταναλωση αλκοολ :

● Eλέγξτε ή μειώστε την κατανάλωση αλκοόλ τις ημέρες των διακοπών, όπου οι πειρασμοί είναι περισσότεροι. Nα θυμάστε ότι οι θερμίδες από το αλκοόλ αθροίζονται γρήγορα και επιταχύνουν τη συσσώρευση λίπους στο σώμα.

● Eάν έχετε την τάση να πίνετε λίγο παραπάνω, προτιμήστε ποτά με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ, όπως ελαφριά μπίρα ή spritzer (λευκό κρασί με σόδα) ή μικρότερη δόση ποτού αραιωμένη με πάγο. Aποφύγετε τις μεγάλες ποσότητες από τα πλούσια σε θερμίδες κοκτέιλ, λικέρ και γλυκά ποτά.

● Eάν σχεδιάζετε έξοδο για ποτό, προγραμματίστε να αποφύγετε το αλκοόλ κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας.

● Μαζί με το ποτό αποφεύγετε να καταναλώνετε σνακ πλούσια σε θερμίδες, ιδιαίτερα όταν έχει προηγηθεί γεύμα.

Eνδεικτικά:

1 μπολ ανάμεικτοι ξηροί καρποί (100 γρ.) = 608 θερμίδες

1 μερίδα τσιπς (50 γρ.) = 270 θερμίδες

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Αστα maestria, φούσκωσα αρκετά (αποτυχημένη εγκυμοσύνη, προβλήματα, extra ορμόνες/ και και και ...)

ΖΩΗ εγω θα σου πω κατι ολα θα πανε καλε δε μπορουμε δυστηχος καποια πραγματα να τα προβλεψουμε αλλα πρεπει πανω απο ολα να εχουμε την υγεια μας και θα δεις οτι ολα θα παρουν τον δρομο τους !! φιλακια και συντομα θα εχεις μια πανεμορφη κοιλιτσα με ενα νινι μεσα και οταν παρεισ τα κιλα σου θα εισαι εδω να σε βοηθησουμε !!!

Θα πάρω 3 εβδομάδες, αλλά μέσα στον Αύγουστο, οπότε περιμένω!

Να βγει κι αυτός ο χριστιανός απ' το νοσοκομείο, ΝΥΣΑΦΙ πια!!! :rolleyes:

Γκουρού ευτυχώς που δεν πίνω! (συμφέρω στο να με ποτίζεις, αλλά να με ταίζεις, ΑΣΕ :mrgreen:)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...