Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κι ο δικός μου τρίβει τα μπάνια 10 ώρες! Τον αφήνω, δεν ανακατεύομαι! Στην αρχή εκνευριζόμουν αλλά να σας πω την αλήθεια δεν με ακουμπά πλέον. Τελειώνω τις δουλειές μου, πίνω το καφεδάκι μου και κάθομαι να τον κοιτάω που τρίβει 😂 όχι θα κάτσω να σκάσω! 

@Makelen καλή επιτυχία κορίτσι μου, να είναι αυτός ο μήνας ο τυχερός σου! 🤞

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Χαλάρωσε..... είναι οι ορμόνες.... Κάνεις ακόμα αρεκετούς θηλασμούς μέσα στη μέρα (απ' ότι θυμάμαι) και ο οργανισμός σου "αποθηκεύει" για τις ανάγκες του μωρού, λέμε.........

μωρε εμεις λεμεε αλλα εμενα με πιανουν τα καταθλιπτικα μου !!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

υπομονή κοπέλα μου, θα φτιάξουν όλα σιγά σιγά, θηλάζεις ακόμη, δεν σου έχει έρθει περίοδος, είναι πολλά.

πως πάτε με τα μεγάλα στο σχολείο? βρήκατε το πρόγραμμά σας? τα ιδιαίτερά τους? εμάς ήρθε μία δασκάλα φοβερή (αντί αυτού που ήταν να έρθει που έσπασε το πόδι του) είναι μικρούλα με τατουάζ και σταράκια!!! μου αρέσει πολύ!!! μία μαμά που βρήκα μου είπε πως δεν της αρέσει γιατί βάζει λέει λίγα!!!!

αρχιζουμε και μπαινουμε σε μια σειρα, προχθες ειχαμε και συναντηση στο σχολειο για τις αλλαγες στη παιδεια, βρηκα ευκαιρια και επιασα 3-4 καθηγητες που εχει φετος. μου ειπαν οτι παει καλυτερα απο περυσι, παταει πιο καλα στα ποδια του ( οι 3 τον ειχαν , αρα εχουν καλυτερη εικονα) συμμετεχει στο μαθημα , ειναι διαβασμενος γραμμενος , μου ειπαν καλα τα παει. η φιλολογος που τον εχει αρχαια και ηλιαδα τον βλεπει φοβισμενο , και εχει μου ειπε οτι εχει μια θλιψη στο προσωπο του , βγαζει μια στεναχωρια. μαλλον αυτη η δειλια θα ειναι, που φοβαται μην τον ρωτησουν κατι ,και τον κοροιδεψουν. αυτα με τον μεγαλο.

στον μικρο βαζει πολλα, εχει γραψει σε ολααα τα μαθηματα διαγωνισμα.

τον ειδα στο δρομο, και μου εκανε σημα οτι τα παει περιφημα . πηγα να του πω να δω τι βαθμους θα του βαλεις. ( τον ειχε κ ο μεγαλος τεταρ - πεμπ) και το κυριοτερο , τι σκ... α θα μαθουνε φετος. ερχεται στο σπιτι, ειναι γραμμενος , αλλα δεν ξερει τιποτα. δεν τα εξηγει καλα , τι να πω, και αλλοι γονεις τα ιδια παραπονα εχουν. και καθομαστε και τα ξαναλεμε.

ιουλιανα θηλάζεις? δεν θυμαμαι. Εχασες τιποτα?δίνουμε μέτρηση σήμερα να μας φτιαξει το αρχηγόπουλο πινακακι.

Ναι τον θηλαζω αποκλειστικα. Δε νομιζω να εχασα οποτε βαλτε με στα ιδια. Δεν προλαβα να ζυγιστω γιατι εκανε ένα χειρουργιο σημερα η μαμα μου οποτε εχω επιπλεον τρεξιμο.

Παντως ρε κορίτσια από την πεινα μου ερχεται να φαω και το μωρο:shock::shock::shock::shock:

kRl9p2.png kRl9p2.png

Ναι τον θηλαζω αποκλειστικα. Δε νομιζω να εχασα οποτε βαλτε με στα ιδια. Δεν προλαβα να ζυγιστω γιατι εκανε ένα χειρουργιο σημερα η μαμα μου οποτε εχω επιπλεον τρεξιμο.

Παντως ρε κορίτσια από την πεινα μου ερχεται να φαω και το μωρο:shock::shock::shock::shock:

Περαστικά στη μαμά σου!

Καλημέρα κοριτσάρες!!!!!!!!!

Ιουλιάνα, περαστικά στη μανούλα σου κορίτσι μου!!!!!!!!!

Περιμένω ακόμα μετρήσεις, για να φτιάξω σήμερα πινακάκι κόρες... μην ξεχνιόμαστε.

Εγώ χθες έφαγα κάτι παραπάνω, γιατί ήρθε ο κολλητός μου απ' το σπίτι και έφερε το αγαπημένο γλυκό του αντρούλι μου: μιλφέιγ.... Δεν μπορούσα να αντισταθώ σε ένα κομμάτι. Ευτυχώς, βέβαια, δε με τιμώρησε σήμερα η ζυγαριά :D.

Διαφημίσεις

Κι εγώ όσο θήλαζα μόνο, πριν μπουν οι στέρεες... έβλεπα αυτά τα λαχταριστά μπουτάκια και ήθελα να τα κάνω μια χαψιά από την πείνα....:?:-?:?:-?:?. Μόλις μειωθούν οι θηλασμοί θα κοπάσει το αίσθημα πείνας αρκετά!!!!!!!

Κατερίνα, του είπα του άντρα μου να του μετρήσω το ζάχαρο νηστείας και με κοίταξε κάπως έτσι:

images?q=tbn:ANd9GcT2e6VSnefAe65fyruSQ_rom6JtovT4aww8PW_5ZUnIypPP_6iuyQ

Και μετά μου είπε: "Μωρό μου, 8 κιλά για μένα είναι σαν 2 για σένα, οπότε χαλάρωσε..."

Κι εγώ όσο θήλαζα μόνο, πριν μπουν οι στέρεες... έβλεπα αυτά τα λαχταριστά μπουτάκια και ήθελα να τα κάνω μια χαψιά από την πείνα....:?:-?:?:-?:?. Μόλις μειωθούν οι θηλασμοί θα κοπάσει το αίσθημα πείνας αρκετά!!!!!!!

Μεταξύ μας και χωρίς να πεινάω, τα μπουτάκια των μωρών μου φαίνονται λαχταριστά!

Αρχηγέ, το μιλφέιγ είναι ελαφρύ γλυκό.

Εμένα η ζυγαριά με έδειξε σήμερα 67,8! Τώρα τελευταία είναι πολύ καλή μαζί μου :)

Σήμερα θα φάω κι εγώ λίγη σοκολατίτσα.

Κατερίνα, του είπα του άντρα μου να του μετρήσω το ζάχαρο νηστείας και με κοίταξε κάπως έτσι:

images?q=tbn:ANd9GcT2e6VSnefAe65fyruSQ_rom6JtovT4aww8PW_5ZUnIypPP_6iuyQ

Και μετά μου είπε: "Μωρό μου, 8 κιλά για μένα είναι σαν 2 για σένα, οπότε χαλάρωσε..."

Αν μου έλεγε κάτι τέτοιο ο δικός μου, θα τον προκαλούσα.

Κορίτσια μπαίνω από δωρεάν ίντερνετ έξω.Δε προλαβαίνω να σας διαβάσω.

Μου έκοψαν το τηλ όλη μέρα χθες γτ άλλαξα εταιρία:roll:

Θα σας διαβάσω το απόγευμα.

Εγώ ζυγιστηκα χθες και είμαι 53.200

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Αν μου έλεγε κάτι τέτοιο ο δικός μου, θα τον προκαλούσα.

Κοίτα, τελείως άδικο δεν έχει.... 1,95 είναι, οπότε όντως τα 8 δικά του κιλά δεν αντιστοιχούν σε καμία περίπτωση με 8 δικά μου...

Κοίτα, τελείως άδικο δεν έχει.... 1,95 είναι, οπότε όντως τα 8 δικά του κιλά δεν αντιστοιχούν σε καμία περίπτωση με 8 δικά μου...

Θα τον προκαλούσα για να μη φέρνει λιχουδιές και για τη συμπαράσταση. Έτσι κι αλλιώς οι άντρες χάνουν πιο εύκολα.

Ο δικός μου ευτυχώς έχει πειστεί να χάσει λίγα κιλάκια και δεν μου προτείνει αταξίες πια.

Θα τον προκαλούσα για να μη φέρνει λιχουδιές και για τη συμπαράσταση. Έτσι κι αλλιώς οι άντρες χάνουν πιο εύκολα.

Ο δικός μου ευτυχώς έχει πειστεί να χάσει λίγα κιλάκια και δεν μου προτείνει αταξίες πια.

Εμένα Ιοιο μου ο άντρας μου είναι περίπτωση.... Δεν παρασύρεται και δε ζηλεύει (δηλ. αν δεν κάνει να φάει κάτι ή δε θέλει δεν πρόκειται να ληγουρευτεί ή να ζηλέψει με τίποτα), οπότε σου λέει: Μαντάμ, άμα θες να κάνεις δίαιτα κάνε, εγώ δε θέλω... Και σ' αυτό είναι απόλυτος!!!!!!!!!! Δεν υπάρχει περίπτωση να υποκύψει σε τέτοιου είδους πρόκληση με την καμία!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...