Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Εννοείται ότι τα ολικής τα προτιμάει όχι για λόγους δίαιτας ή υγείας, αλλά καθαρά για λόγους γεύσης, έτσι. Του αρέσουν πιο πολύ...

Τις προάλλες μάλιστα παράγγειλε πίτσα με ζύμη ολικής....

κι εμενα μου αρεσουν πολυ τα ολικης ζυμαρικα!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Θα συνεχίσει να φέρνει λιχουδιές, εννοείται.... Η επιχειρηματολογία του: όσο κουμπώνουν τα παντελόνια (τα κουμπώνει κάτω από την κοιλιά) δεν υπάρχει λόγος να μαζευτεί στο φαγητό! :shock:

για καντου μια μετρηση ζαχαρου αυριο το πρωι νηστικος να δουμε, κατι μου λεει πως θα εχει πανω απο 100.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Όχι, δεν κάνω κπ συγκεκριμένη δίαιτα. Τρώω λίγο από όλα και σαλάτα κάθε μέρα. Αποφεύγω λιπαρά φαγητά, κρέμες γάλακτος, τηγανητά, αλλαντικά. Από τυρί τρώω light κασέρι, ανθότυρο και μια στο τόσο φέτα. Πίτσα θα φάω αν τη φτιάξω σπίτι με ζύμη ολικής. Ό, τι μπορώ να είναι ολικής. Ακόμα δεν έχω πείσει τον άντρα μου να τρώμε μακαρόνια ολικής και μαύρο ρύζι. Που θα μου πάει...

το μαυρο ρυζι δεν το μπορω....

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Κι εμένα..... Άχ, αχ, αχ, αχ, αχ, αχ....

Γιατί να μην αδυνατίζουν οι καρμπονάρες, οι αματριτσιάνες, οι αλφρέντο, οι τέσσερα τυριά.....

εστω οι τυροπιτες και σπανακοπιτες, τα κουλουρια θεσσαλονικης!!! στο φιναλε το ψωμακι το σκετο ολοσκετο απο το φουρνο ζεστο και μοσχομυριστο!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

για καντου μια μετρηση ζαχαρου αυριο το πρωι νηστικος να δουμε, κατι μου λεει πως θα εχει πανω απο 100.

Με τίποτα. Έκανε πριν από 1 μήνα εξατάσεις γενικές... Το προηγούμενο βράδυ είχε παραγγείλει κι είχε φάει ένα κλάμπ από την Πίτα του Παπού (καταλαβαινόμαστε νομίζω για τι πράγμα μιλάμε) κι ένα μιλφέιγ....

Όλα στα κατώτερα έως μέσα φυσιολογικά.....:confused:

εστω οι τυροπιτες και σπανακοπιτες, τα κουλουρια θεσσαλονικης!!! στο φιναλε το ψωμακι το σκετο ολοσκετο απο το φουρνο ζεστο και μοσχομυριστο!!

Αυτά δε με τρελαίνουν... Γενικά με τη σφολιάτα δεν έχουμε τις καλύτερες σχέσεις... Με τις μακαρονάδες όμως..............

Με τίποτα. Έκανε πριν από 1 μήνα εξατάσεις γενικές... Το προηγούμενο βράδυ είχε παραγγείλει κι είχε φάει ένα κλάμπ από την Πίτα του Παπού (καταλαβαινόμαστε νομίζω για τι πράγμα μιλάμε) κι ένα μιλφέιγ....

Όλα στα κατώτερα έως μέσα φυσιολογικά.....:confused:

μιλαω για το πρωινο νηστειας αμεσως μολις ξυπνησει,

γιατι το λεω αυτο, αν εχει πχ 110 οταν ξυπνησει και σηκωθει και ντυθει και παει νηστικος στο διαγνωστικο και ψαξει να παρκαρει και να περιμενει και μιση ωρα εκει να ερθει η σειρα του, εχει πεσει στο 90 το ζαχαρο οποτε λες ενταξει ειναι φυσιολογικο.

1527894gvxcsdbcpz.gif

μιλαω για το πρωινο νηστειας αμεσως μολις ξυπνησει,

γιατι το λεω αυτο, αν εχει πχ 110 οταν ξυπνησει και σηκωθει και ντυθει και παει νηστικος στο διαγνωστικο και ψαξει να παρκαρει και να περιμενει και μιση ωρα εκει να ερθει η σειρα του, εχει πεσει στο 90 το ζαχαρο οποτε λες ενταξει ειναι φυσιολογικο.

Λες να τον πείσω.... Δε νομίζω.... Επίσης, νομίζω ότι το πρωινό νηστείας πριν το ντύσιμο, κλπ. είναι πάντα μικρότερο από μετά (αυξάνεται με τη δραστηριότητα). Εκτός κι αν κάνω λάθος...

Επίσης, είχε κάνει και γλυκιοζηλιωμένη... οπότε νομίζω ότι κι εκεί θα είχε δείξει...

Διαφημίσεις

ο αντρας της αδερφης μου εχει γλυκοζυλιωμενη 5,5 ζαχαρο στις εξετασεις 92 και μολις τον μετρησε η αδερφη μου το πρωι ειχε 135!!!

τωρα πρεπει να τον πεισει να χασει την κοιλουμπα χαχαχα ή να παει σε γιατρο εστω.

δεν γνωριζω κι εγω πολλα, μπορει να λεω βλακειες αλλα αφου εχεις το μηχανακι στο σπιτι ριχτου μια!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

ο αντρας της αδερφης μου εχει γλυκοζυλιωμενη 5,5 ζαχαρο στις εξετασεις 92 και μολις τον μετρησε η αδερφη μου το πρωι ειχε 135!!!

τωρα πρεπει να τον πεισει να χασει την κοιλουμπα χαχαχα ή να παει σε γιατρο εστω.

δεν γνωριζω κι εγω πολλα, μπορει να λεω βλακειες αλλα αφου εχεις το μηχανακι στο σπιτι ριχτου μια!!!

Πριν ξυπνήσει, γιατί οικειοθελώς δεν το βλέπω να γίνεται.... Ανάποδος άνθρωπος... Σε κάτι τέτοια είναι αγύριστο κεφάλι ο άτιμος...

Πριν ξυπνήσει, γιατί οικειοθελώς δεν το βλέπω να γίνεται.... Ανάποδος άνθρωπος... Σε κάτι τέτοια είναι αγύριστο κεφάλι ο άτιμος...

χαχαχα ναι ναι πριν ξυπνησει!!! κι οταν ξυπνησει μπορει να σου πει ειδα ονειρο οτι μου κοβαν το χερι με αλυσοπριονο!!!! τσ τσ τσ αντρες!!! ολοι ιδιοι!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

χαχαχα ναι ναι πριν ξυπνησει!!! κι οταν ξυπνησει μπορει να σου πει ειδα ονειρο οτι μου κοβαν το χερι με αλυσοπριονο!!!! τσ τσ τσ αντρες!!! ολοι ιδιοι!!!!

Άστα, όταν μασαμπουκώνει όμως δεν τον νοιάζει τπτ. Δε λέω και εγώ μασαμπούκωνα κι ενίοτε μασαμπουκώνω, αλλά τουλάχιστον ένιωθα και νιώθω τύψεις μετά!!!!!!!!!!:cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...