Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

αχ ποσο σε καταλαβαινω!!!

ειδικα στην αρχη της διαιτας τα ειχα αυτα!!! πειναααααααααα

ρε τι τραβαμε

κρατιεσαι ομως βρε, αυτο πως το καταφερνεις? πολυ δυσκολο εγω εχω και νευρα οταν πειναω

ναι μην το φας ακομη το δεκατιανο, πινε νερα πολλα νερααααααααα

Αχ, στο ίδιο μήκος κύματος είμαστε. Κι εγώ όταν πεινάω έχω ΝΕΥΡΑΑΑΑΑ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Μπράβο και για το μισόκιλο και για την αντοχή! Δεν μπορώ να πεινάω, όχι μόνο τώρα που θηλάζω, γενικά!

Κι εγώ το δεκατιανό ονειρεύομαι. Αλλά θα περιμένω μέχρι τις 11:30

θυμαμαι στα νιατα μου πεινουσα και χαιρομουν(μιλαμαι για 20 χρονων)!!!και κοιμομουν με πεινα!!!

ναι ναι περιμενε για το δεκατιανο.

περπατημα κάνεις Ioio μου?

1527894gvxcsdbcpz.gif

Αχ, στο ίδιο μήκος κύματος είμαστε. Κι εγώ όταν πεινάω έχω ΝΕΥΡΑΑΑΑΑ!!!!

ναι βρε συ, πολλα νευραααααα

σαν την διαφημιση που μεταμορφωνεται ενας ποδοσφαιριστης κατι τετοιο δνε την θυμαμαι καλα.

1527894gvxcsdbcpz.gif

αχ ποσο σε καταλαβαινω!!!

ειδικα στην αρχη της διαιτας τα ειχα αυτα!!! πειναααααααααα

ρε τι τραβαμε

κρατιεσαι ομως βρε, αυτο πως το καταφερνεις? πολυ δυσκολο εγω εχω και νευρα οταν πειναω

ναι μην το φας ακομη το δεκατιανο, πινε νερα πολλα νερααααααααα

Αυτό κάνω, πίνω νερά!!!!! Πως κρατιέμαι... πήγα στο κρεβάτι από τις 9.30... ευτυχώς είχα φαγητό για σήμερα και δε χρειάστηκε να μαγειρέψω.... Γενικά, δεν κρατιέμαι, αλλά τώρα που αρχίζω και πλησιάζω στο στόχο το έχω πάρει πιο πατριωτικά... Βλέπω και την Cacao και ομολογώ ότι παρασύρομαι από την επιτυχία της...

Θα κόψω όμως την ελεύθερη μέρα. Θα κάνω μόνο ελεύθερο γεύμα, είτε το μεσημέρι, είτε το βράδυ κάθε Κυριακή.

Το έχω ξαναπεί, όταν θηλάζουμε και μάλιστα σε μικρές ηλικίες τα μωρά μας δεν κάνει να πεινάμε!!!!!!!!!!!!!

Εγώ τώρα κρατιέμαι που έχει πάει 1,5 χρονών ο μικρός και όσο να' ναι δεν επηρεάζεται ο θηλασμός όσο πριν (άλλωστε εκτός από το δικό μου γάλα πίνει πλέον και φρέσκο), πριν που θηλάζαμε συχνά δεν το σκεφτόμουν καν...

Κι εγώ τρώω. 5-6 γεύματα τη μέρα. Πιστεύω ότι ο μεταβολισμός δουλεύει στο φουλ. Γιατί τρώω αρκετά. Βέβαια έχω περιορίσει πολύ τα γλυκά. Μόνο 1 φορά τη βδομάδα.

Διαφημίσεις

Αυτό κάνω, πίνω νερά!!!!! Πως κρατιέμαι... πήγα στο κρεβάτι από τις 9.30... ευτυχώς είχα φαγητό για σήμερα και δε χρειάστηκε να μαγειρέψω.... Γενικά, δεν κρατιέμαι, αλλά τώρα που αρχίζω και πλησιάζω στο στόχο το έχω πάρει πιο πατριωτικά... Βλέπω και την Cacao και ομολογώ ότι παρασύρομαι από την επιτυχία της...

Θα κόψω όμως την ελεύθερη μέρα. Θα κάνω μόνο ελεύθερο γεύμα, είτε το μεσημέρι, είτε το βράδυ κάθε Κυριακή.

το μεσημερι της Κυριακής ειναι καλυτερα

ο αντρουλης σου φερνει ακομη απαγορευμενα τα βραδια? εκεινος δεν παχαινει? δεν θυμαμαι τι ειχες πει.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Κι εγώ τρώω. 5-6 γεύματα τη μέρα. Πιστεύω ότι ο μεταβολισμός δουλεύει στο φουλ. Γιατί τρώω αρκετά. Βέβαια έχω περιορίσει πολύ τα γλυκά. Μόνο 1 φορά τη βδομάδα.

κάνεις το ιδανικό!!!! έχεις κάποια συγκεκριμένη δίαιτα?

1527894gvxcsdbcpz.gif

ναι βρε συ, πολλα νευραααααα

σαν την διαφημιση που μεταμορφωνεται ενας ποδοσφαιριστης κατι τετοιο δνε την θυμαμαι καλα.

Χαχαχαχα, έτσι ακριβώς! !!!

Δυστυχώς το περπάτημα με το βροχερό καιρό έχει κοπεί. Η μικρή όμως απαιτεί γύρω στο μισάωρο βόλτα στην αγκαλιά μου μέσα στο σπίτι. Ελπίζω κάτι να καίγεται. :)

Κι εγώ 5 γεύματα κάνω, απλά έχω κόψει φαστ φούντ, γλυκά, υδατάνθρακες και φυσικά έχει μικρύνει τις μερίδες (τρώω στο πιατάκι του φρούτου).

το μεσημερι της Κυριακής ειναι καλυτερα

ο αντρουλης σου φερνει ακομη απαγορευμενα τα βραδια? εκεινος δεν παχαινει? δεν θυμαμαι τι ειχες πει.

Λοιπόν, ο αντρούλης ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως φέρνει ακόμα απαγορευμένα! Και ναι, πλέον παχαίνει (παλιότερα όχι). Δεν το είχαμε καταλάβει η αλήθεια είναι γιατί τα μαζεύει στην κοιλιά, αλλά ζυγίστηκε προχθές κι έχει πάρει 8 κιλά!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

κάνεις το ιδανικό!!!! έχεις κάποια συγκεκριμένη δίαιτα?

Όχι, δεν κάνω κπ συγκεκριμένη δίαιτα. Τρώω λίγο από όλα και σαλάτα κάθε μέρα. Αποφεύγω λιπαρά φαγητά, κρέμες γάλακτος, τηγανητά, αλλαντικά. Από τυρί τρώω light κασέρι, ανθότυρο και μια στο τόσο φέτα. Πίτσα θα φάω αν τη φτιάξω σπίτι με ζύμη ολικής. Ό, τι μπορώ να είναι ολικής. Ακόμα δεν έχω πείσει τον άντρα μου να τρώμε μακαρόνια ολικής και μαύρο ρύζι. Που θα μου πάει...

Λοιπόν, ο αντρούλης ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως φέρνει ακόμα απαγορευμένα! Και ναι, πλέον παχαίνει (παλιότερα όχι). Δεν το είχαμε καταλάβει η αλήθεια είναι γιατί τα μαζεύει στην κοιλιά, αλλά ζυγίστηκε προχθές κι έχει πάρει 8 κιλά!!!!!!!!!!!

Και φαστ φουντ έχω κόψει...

Μετά από αυτήν τη διαπίστωση θα σου κάνει συμπαράσταση ή θα συνεχίσει να φέρνει λιχουδιές; ;;

Όχι, δεν κάνω κπ συγκεκριμένη δίαιτα. Τρώω λίγο από όλα και σαλάτα κάθε μέρα. Αποφεύγω λιπαρά φαγητά, κρέμες γάλακτος, τηγανητά, αλλαντικά. Από τυρί τρώω light κασέρι, ανθότυρο και μια στο τόσο φέτα. Πίτσα θα φάω αν τη φτιάξω σπίτι με ζύμη ολικής. Ό, τι μπορώ να είναι ολικής. Ακόμα δεν έχω πείσει τον άντρα μου να τρώμε μακαρόνια ολικής και μαύρο ρύζι. Που θα μου πάει...

Φτιάξτου μια μέρα και θα πάθει πλάκα. Ο δικός μου άκουγε ολικής και βάραγε εγκεφαλικά, ώσπου έπαθα το διαβήτη κύησης και αναγκαστικά μαγείρευα ολικής και μαύρο ρύζι. Σε πληροφορώ, ότι πλέον ψωνίζει π'αντα ολικής (εκείνος έχει αναλάβει το σούπερ) και ψωμί επίσης ολικής και μπισκότα των παιδιών επίσης ολικής. Γενικά σχεδόν τα πάντα ολικής τα ψωνίζει.

Και φαστ φουντ έχω κόψει...

Μετά από αυτήν τη διαπίστωση θα σου κάνει συμπαράσταση ή θα συνεχίσει να φέρνει λιχουδιές; ;;

Θα συνεχίσει να φέρνει λιχουδιές, εννοείται.... Η επιχειρηματολογία του: όσο κουμπώνουν τα παντελόνια (τα κουμπώνει κάτω από την κοιλιά) δεν υπάρχει λόγος να μαζευτεί στο φαγητό! :shock:

Φτιάξτου μια μέρα και θα πάθει πλάκα. Ο δικός μου άκουγε ολικής και βάραγε εγκεφαλικά, ώσπου έπαθα το διαβήτη κύησης και αναγκαστικά μαγείρευα ολικής και μαύρο ρύζι. Σε πληροφορώ, ότι πλέον ψωνίζει π'αντα ολικής (εκείνος έχει αναλάβει το σούπερ) και ψωμί επίσης ολικής και μπισκότα των παιδιών επίσης ολικής. Γενικά σχεδόν τα πάντα ολικής τα ψωνίζει.

Εννοείται ότι τα ολικής τα προτιμάει όχι για λόγους δίαιτας ή υγείας, αλλά καθαρά για λόγους γεύσης, έτσι. Του αρέσουν πιο πολύ...

Τις προάλλες μάλιστα παράγγειλε πίτσα με ζύμη ολικής....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...