Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καλημέρα, γοργονίτσες! :D

Έχω πέσει με τα μούτρα στα κορίτσια μου, το διάβασμα για το μεταπτυχιακό και τις φθινοπωρινές δουλειές, που πρέπει να γίνουν (έξτρα των καθημερινών, φυσικά) κι ο χρόνος μου για σερφάρισμα έχει μειωθεί σημαντικά. Σας διαβάζω, όμως, όποτε μπορώ για να παίρνω κουράγιο ;)!

Τα σημερινά μου νέα είναι -παραδόξως :rolleyes:- καλά: 52,8 για το πινακάκι μας, αρχηγέ :)

!

Πραγματικά πιστεύω ότι κάποιο ορμονικό κλικ έγινε γιατί, αφενός δεν εξηγείται αλλιώς με βάση την απλή λογική που ανέφερε η Κατερίνα παραπάνω, αφετέρου το καταλαβαίνω κι από άλλα πράγματα, όπως είπα και την προηγούμενη Τετάρτη (π.χ. διάθεση για επαφές).

Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλες, κοριτσάκια!

Μπράβο ρε Κικι!!!!!!!!!! Τέλεια τα πας.... Μάλλον μπήκαν στέρεες και ελλαττώθηκε λίγο ο θηλασμός με αποτέλεσμα να μειώνεται η κατακράτηση...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλησπέραααα!

Λοιπόν εγώ σήμερα κοιμήθηκα στις 6 το πρωί. Μη ρωτάτε λεπτομέρειες...Μέχρι να κοιμηθούμε πήγε 4 και τότε θυμήθηκε η μικρή να ξυπνήσει γκρρρρρ

Κατερίνα συνεχίζω κανονικά αν και δε ξέρω γιατί νιώθω λες και έχω χαλάσει τη διαιτα ή ότι είμαι έτοιμη να τη παρατήσω.Χωρις να έχω τέτοια διάθεση όμως. Κάτι ένα μιλκο φρι που ήπια και είναι αμφιλεγόμενο το αν επιτρέπεται, κάτι που ψιλό πεινάω τελευταία και ξεκίνησα μερικά ανεκτά τροφιμα (όπως λάδι και τυρί βασικά μη φανταστείς ) νιώθω λες και χαλάω τη δίαιτα.

Επίσης φταίει και το ότι σε άλλη φάση με άλλη διατροφή ίσως να τη παρατουσα τώρα γιατί έχω δει κάποιο αποτέλεσμα.Μαλλον αυτό είναι που με κάνει να νιώθω έτσι.

Πλάκα έχει που είχα ενθουσιαστεί ότι θα πάω γυμναστήριο τον άλλο μήνα και χθες το σκεφτόμουν και βαριόμουνα χαχαχαχσ. Κι ακόμα δεν πήγα μόνο απ έξω περνούσα χαχαχαχα

Τώρα γι αυτό που λες για τις ποσότητες φαγητού και τη πρόσληψη βάρους αυτά μόνο στους φυσιολογικους ανθρώπους ισχύουν.Σε εσενα κι εμενα με μεταβολικο συνδρομο δεν είναι και πάντα ο κανόνας να το θυμάσαι αυτό κάθε φορά που μπορεί να κολλάς ή να παίρνεις. (όταν χάνεις μην σε απασχολεί τουλάχιστον χάνεις χαχαχα)

Εγώ πχ μπορεί να σκαλωσω και να μπορώ να χάσω και μετά να πάρω μπρος και να χανω και χωρίς δίαιτα.Αλλα πάλι μπορεί και να παχυνω παραπάνω με το παραμικρο πχ φάρμακα που μπορεί να είναι ένα ποσοστό του 1% η πιθανότητα να αυξηθεί το βάρος σου εγώ πάντα θα πέσω μέσα.

Mkcm να το αντέξεις.:tongue:αλλιως τι τις ήθελες τις λιχουδιτσες;

Τα άλλα κορίτσια τι κανετε;;

καλημέρα κόρες

καλημέρα cacao

βρε συ με ξενυχτι και τρεξιματα παλι καλα που δεν την εχεις παρατησει ακομη

το ιδιο ισχυει και για το γυμναστηριο. θα σου ελεγα να πας αργοτερα

εχεις δικιο για εμας τους μεταβολικοσυνδροπαθεις!!!! δεν ισχυουν οσα ισχυουν για τους φυσιολογικους!!χαχαα

κορες μεταβολικο συνδρομο ειναι ουσιαστικα προδιαβητης, δεν απορροφαται η γλυκοζη (οι υδατανθρακες κυριως) απο τα κυτταρα και γινεται λιπακι και παχος.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Καλημέρα, γοργονίτσες! :D

Έχω πέσει με τα μούτρα στα κορίτσια μου, το διάβασμα για το μεταπτυχιακό και τις φθινοπωρινές δουλειές, που πρέπει να γίνουν (έξτρα των καθημερινών, φυσικά) κι ο χρόνος μου για σερφάρισμα έχει μειωθεί σημαντικά. Σας διαβάζω, όμως, όποτε μπορώ για να παίρνω κουράγιο ;)!

Τα σημερινά μου νέα είναι -παραδόξως :rolleyes:- καλά: 52,8 για το πινακάκι μας, αρχηγέ :)

!

Πραγματικά πιστεύω ότι κάποιο ορμονικό κλικ έγινε γιατί, αφενός δεν εξηγείται αλλιώς με βάση την απλή λογική που ανέφερε η Κατερίνα παραπάνω, αφετέρου το καταλαβαίνω κι από άλλα πράγματα, όπως είπα και την προηγούμενη Τετάρτη (π.χ. διάθεση για επαφές).

Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλες, κοριτσάκια!

τα νέα σου είναι πολύ καλά, όχι απλά καλά!!!!

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

Kαλησπερα και από μενα!!

και εγω προσπαθω να μειωσω θερμιδες αλλα ολο και κατι προσθετω:roll::roll::roll::roll: θα αρχισω γυμναστηριο τον άλλο μηνα

cacao τι είναι το μεταβολικο συνδρομο?

ιουλιανα θηλάζεις? δεν θυμαμαι. Εχασες τιποτα?δίνουμε μέτρηση σήμερα να μας φτιαξει το αρχηγόπουλο πινακακι.

1527894gvxcsdbcpz.gif

κοριτσια μου εγω χαλια τα παω :cry:, τουλαχιστον εχθες και σημερα, αυριο παντως δεν δινω νουμερο :?

συνέχισε και μη μασάς, θα αποζημιωθείς σε λίγο καιρό που θα σου έρθει η περίοδος, έιμαι σίγουρη.

1527894gvxcsdbcpz.gif

αυριο θα δωσω νουμερο ετσι για να παιδεψω την Mkcm που χανει τα μισοκιλα αερα πατέρα!!!

σήμερα πουρνο πουρνο αδιαθετησα!!!!! απο τις 6 του μηνος που περιμενα (πρεπει να παω οπωσδηποτε σε γυναικολογο να δουμε τι γινεται).Οπότε άσε να δώ αύριο τι θα λεει η ζυγαρια.

1527894gvxcsdbcpz.gif

αυριο θα δωσω νουμερο ετσι για να παιδεψω την Mkcm που χανει τα μισοκιλα αερα πατέρα!!!

σήμερα πουρνο πουρνο αδιαθετησα!!!!! απο τις 6 του μηνος που περιμενα (πρεπει να παω οπωσδηποτε σε γυναικολογο να δουμε τι γινεται).Οπότε άσε να δώ αύριο τι θα λεει η ζυγαρια.

κανένα πρόβλημα.... Τι αέρα - πατέρα βρε.... Έχει πέσει ΠΕΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μιλάμε.... Πέρσυ είπαμε έκανα δίαιτα 1 εβδομάδα και 3 έτρωγα, τώρα που θα κάνω καμιά παρασπονδία (μεγάαααααααααααλη) όμως 1 φορά την εβδομάδα, πεινάωωωωωω.

Χωρίς πλάκα, πάντως, νομίζω τελικά αυτή η ελεύθερη μέρα με έχει παιδέψει. Εκεί που κλείνει το στομάχι και είμαι καλά, με τη μια αυτή μέρα ξεχειλώνει πάλι. Πφφφφ. Μάλλον θα καθιερώσω αντί για ελεύθερη μέρα, ελεύθερο γεύμα....

κανένα πρόβλημα.... Τι αέρα - πατέρα βρε.... Έχει πέσει ΠΕΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μιλάμε.... Πέρσυ είπαμε έκανα δίαιτα 1 εβδομάδα και 3 έτρωγα, τώρα που θα κάνω καμιά παρασπονδία (μεγάαααααααααααλη) όμως 1 φορά την εβδομάδα, πεινάωωωωωω.

Χωρίς πλάκα, πάντως, νομίζω τελικά αυτή η ελεύθερη μέρα με έχει παιδέψει. Εκεί που κλείνει το στομάχι και είμαι καλά, με τη μια αυτή μέρα ξεχειλώνει πάλι. Πφφφφ. Μάλλον θα καθιερώσω αντί για ελεύθερη μέρα, ελεύθερο γεύμα....

ναι και σε μενα θα ηταν δυσκολο να επανελθω, πεφτει μεγαλη πεινα την επομενη μερα.

α ξεχασα δεν σου μιλαω, αφου δεν μας δειχνεις ελεος!!! ακου, χανεις καθε εβδομαδα μισοκιλο!!!λυπήσου μας λέμε!!!χαχαχχαα και πάλι μπράβο mkcm μου.

1527894gvxcsdbcpz.gif

Διαφημίσεις

ναι και σε μενα θα ηταν δυσκολο να επανελθω, πεφτει μεγαλη πεινα την επομενη μερα.

α ξεχασα δεν σου μιλαω, αφου δεν μας δειχνεις ελεος!!! ακου, χανεις καθε εβδομαδα μισοκιλο!!!λυπήσου μας λέμε!!!χαχαχχαα και πάλι μπράβο mkcm μου.

Ότι χάνω, χάνω...αλλά όχι αέρα - πατέρα....Πεινάω μωρή λέμε.... Αν σε είχα μπροστά μου θα σε είχα φάει.... Τώρα που μιλάμε, ενώ έχω φάει το πρωινό μου θέλω να κατασπαράξω το δεκατιανό, αλλά αν το κατασπαράξω τώρα θα γυρίσω το μεσημέρι λυσσασμένη και θα φάω διπλή μερίδα....

Το δε βράδυ.....εκεί είναι που δεν την παλεύω με την καμία.... Κρατιέμαι, αλλά με νύχια και με δόντια. Χθες, ήμουν σίγουρη ότι θα έτρωγα μια φραντζόλα ψωμί με τυρί (ενώ είχα ήδη φάει βραδυνό) και τις σοκοφρέτες των παιδιών, οπότε ανέβηκα από τις 9.30 πάνω στην κρεβατοκάμαρα....

Ότι χάνω, χάνω...αλλά όχι αέρα - πατέρα....Πεινάω μωρή λέμε.... Αν σε είχα μπροστά μου θα σε είχα φάει.... Τώρα που μιλάμε, ενώ έχω φάει το πρωινό μου θέλω να κατασπαράξω το δεκατιανό, αλλά αν το κατασπαράξω τώρα θα γυρίσω το μεσημέρι λυσσασμένη και θα φάω διπλή μερίδα....

Το δε βράδυ.....εκεί είναι που δεν την παλεύω με την καμία.... Κρατιέμαι, αλλά με νύχια και με δόντια. Χθες, ήμουν σίγουρη ότι θα έτρωγα μια φραντζόλα ψωμί με τυρί (ενώ είχα ήδη φάει βραδυνό) και τις σοκοφρέτες των παιδιών, οπότε ανέβηκα από τις 9.30 πάνω στην κρεβατοκάμαρα....

αχ ποσο σε καταλαβαινω!!!

ειδικα στην αρχη της διαιτας τα ειχα αυτα!!! πειναααααααααα

ρε τι τραβαμε

κρατιεσαι ομως βρε, αυτο πως το καταφερνεις? πολυ δυσκολο εγω εχω και νευρα οταν πειναω

ναι μην το φας ακομη το δεκατιανο, πινε νερα πολλα νερααααααααα

1527894gvxcsdbcpz.gif

Μπράβο και για το μισόκιλο και για την αντοχή! Δεν μπορώ να πεινάω, όχι μόνο τώρα που θηλάζω, γενικά!

Κι εγώ το δεκατιανό ονειρεύομαι. Αλλά θα περιμένω μέχρι τις 11:30

Μπράβο και για το μισόκιλο και για την αντοχή! Δεν μπορώ να πεινάω, όχι μόνο τώρα που θηλάζω, γενικά!

Κι εγώ το δεκατιανό ονειρεύομαι. Αλλά θα περιμένω μέχρι τις 11:30

Το έχω ξαναπεί, όταν θηλάζουμε και μάλιστα σε μικρές ηλικίες τα μωρά μας δεν κάνει να πεινάμε!!!!!!!!!!!!!

Εγώ τώρα κρατιέμαι που έχει πάει 1,5 χρονών ο μικρός και όσο να' ναι δεν επηρεάζεται ο θηλασμός όσο πριν (άλλωστε εκτός από το δικό μου γάλα πίνει πλέον και φρέσκο), πριν που θηλάζαμε συχνά δεν το σκεφτόμουν καν...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...